پس از چند سال رکود و نزول در فوتبال گیلان، انتصاب مدیرکلی از جنس ورزش و خانواده فوتبال بارقه‌هایی از امید را در دل ورزش‌دوستان گیلانی زنده کرد تا با توجه ویژه متولی ورزش شاهد یکدلی و پیشرفت در این عرصه محبوب و به طبع با نتایج درخشان شاهد نشاط و سلامت در میان آحاد جامعه باشیم.

اما سابقه نظامی در بخشی از رزومه فعالیت‌های جهانبخش آرمان جای نگرانی برای تعدادی از دلسوزان ورزش استان داشت تا مبادا همچون دیگر مدیران نظامی فعال در این عرصه؛ رویه برخوردهای پادگانی در قبال انتقادات اصحاب رسانه و مطالبات ورزش‌دوستان را مجددا در سطح ارشد ورزش استان شاهد باشیم!

اما نگاه صرف ورزشی و دوری جستن از خصوصیات نظامی و سیاسی در تصمیمات ورزشی مدیرکل به وضوح بیانگر تفکیک‌پذیری دو خصوصیت بارز سرهنگ آرمان بوده و سعی داشته تا با تعامل از تمام پتانسیل‌ها در حوزه مرتبط و جهت پیشبرد اهداف ورزشی در سطح حرفه‌ای و همگانی ورزش استان بهره‌مند شود.

جهانبخش آرمان از روزهای ابتدایی فعالیتش در بازدیدها و جلسات حضوری پای درد و دل مدیران و دلسوزان رشته‌های ورزشی نشست و به عنوان تنها مدیرکل ورزش و جوانان در سالیان اخیر پذیرفته است که فوتبال فرارتر از یک رشته‌ی ورزشی است. که در همین راستا حمایت ویژه و بدون تبعیض از تیم‌‌های پرطرفدار فوتبال گیلان در کنار دیگر رشته‌های ورزشی از جمله عملکرد کوتاه مدت جهانبخش آرمان است که در حد بضاعت اداره‌کل از تمام تیم‌ها حمایت مادی انجام داده است.

اما جهانبخش آرمان آگاه است که در بلند‌مدت مهیا ساختن زیرساخت‌ها برای تیم‌های ورزشی می‌تواند مثمرثمر‌تر از مسکن‌های کوتاه مدت باشد و از همین رو شاهد اقدامات اجرایی و میدانی مدیرکل جدید برای تجهیز استادیوم‌ عضدی هستیم که همیشه برگ برنده داماش و سپیدرود در سطح اول و دوم فوتبال ایران بود. متولی میدانی و اجرایی ورزش در اقدامی امیدبخش‌ برای فوتبال‌دوستان رشتی بهره‌برداری از چمن استادیوم دکتر عضدی رشت در آذرماه ۱۴۰۱ را نوید داد، تعهدی که مدیران سابق از مسئولیت‌پذیری در قبال آن شانه خالی می‌کردند.