از تاریخ تخریب سکوهای استادیوم دکتر عضدی رشت بیش از یک سال است که میگذرد، اما هیچ عملیات عمرانی در روند بازسازی آن مشهود نیست. روندی که به نظر هشداری است در جهت نابودی کامل استادیوم نوستالژیک فوتبال دوستان رشتی!
در این روزگار که مردم با مشکلات معشیتی مواجه هستند و جوانان تحت فشار آسیبهای اجتماعی قرار دارند، یکی از کم هزینهترین اقدامات فرهنگی و ارشادی، میتواند توجه به مقوله ورزش و اوقات فراغت جوانان باشد که در این برهه تمایل بخش کثیری از جامعه بلاخص جوانان توأم با تماشای مسابقات فوتبال در استادیومها شده است و چه پسندیده میباشد تا شرایط سخت افزاری برای نشاط جامعه مهیا شود.
معضل ایجاد شده در ابتدای روند بازسازی استادیومهای گیلان، ما را به نوعی به یاد روند احداث راه آهن قزوین-رشت میاندازد که حدود دو دهه به طول انجامید؛ البته در خصوص روند بازسازی سکوهای استادیوم عضدی امیدواریم متولیان امر اعم از اداره کل ورزش و جوانان استان گیلان با حس مسئولیت بیشتر اقدامات و در صورت نیاز لابیهای اداری را انجام دهند و همچنین هیات فوتبال استان گیلان به عنوان نهاد غیردولتی یکی از مطالبات عموم جامعه فوتبال را حداقل پیگیری کند نه آنکه خود را مبرای قانونی اعلام دارد!
و البته در این بین نباید در کمک به روند بازسازی استادیوم عضدی نقش تاثیرگذار نمایندگان رشت در پارلمان ملی و رایزنی با وزارت خانه و کابینه دولت را فراموش کنیم
در ماههای اخیر شاهد دو مصاحبه از سوی دو نماینده رشت بودیم که مهندس جعفرزاده سه ماه پیش و در مصاحبهای با انتقاد از روند بازسازی عضدی، جهت تخصیص بودجه اعلام آمادگی داشتند (کلیک کنید) و از سویی دیگر مهندس کوچکی نژاد علاوه بر مصاحبه، با مدیرکل ورزش و جوانان گیلان در این خصوص دیداری هم داشتهاند(کلیک کنید). قطعا هر اقدام موثری در آینده و در جهت پیگیری این مطالبه عمومی در ذهن فوتبال دوستان رشتی ثبت خواهد شد، همانگونه که اقداماتی در گذشته نظیر رایزنی نتیجه بخش با وزارت ورزش و جوانان (فصل ۹۶-۹۷) و قوه قضائیه (فصل ۹۲-۹۳) جهت حمایت از باشگاه داماش گیلان توسط این دو نماینده رشت صورت گرفته بود در خاطر هواداران داماش باقی مانده است.
این در حالی است که از دکتر محمدصادق حسنی دیگر نماینده رشت در مجلس شورای اسلامی هیچ پیگیری و نقل قولی در رسانهها در خصوص استادیوم عضدی درج نشده است!
قطعا تسریع و تسهیل در روند بازسازی استادیوم دکتر عضدی رشت، ملزوم رایزنی بیشتر نمایندگان رشت است که در تخصیص زمان و میزان بودجه از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت ورزش و جوانان نقش پررنگی خواهند داشت که از قضا دکتر نوبخت و دکتر سلطانی فر در راس سازمان و وزارت مربوطه سکاندار هستند و ورزش گیلان میتواند نظیر فصل گذشته از این پتانسیل استانی بهره مند شود.
در نتیجه روند بازسازی استادیوم دکتر عضدی رشت خواهان استمرار و پیگیری متولیان امر و رایزنی نمایندگان رشت در مجلس شورای اسلامی است.
پی نوشت: وارش اسپرت به عنوان رسانهٔ تخصصی ورزش گیلان، طبق قانون مطبوعات آمادگی دارد تا در صورت نیاز، توضیحات تکمیلی متولیان امر و اشخاص نامبرده در این متن را جهت تنویر افکار عمومی منتشر نماید.
بازسازی سکوهای استادیوم عضدی مستلزم مسئولیت پذیری متولیان امر و رایزنی نمایندگان رشت در مجلس
توسط |۱۳۹۸/۶/۲۳ ،۲۰:۴۷:۳۶ +۰۰:۰۰آذر ۸ام, ۱۳۹۷|دستهبندی: دستهبندی نشده|برچسبها: اداره-کل-ورزش-و-جوانان, استادیوم, الماس-خاله, بخشی, جعفرزاده, داماش, رشت, سایت-ورزشی, سلطانی-فر, عضدی, کوچکی-نژاد, گیلان, مازیار-اصغرزاده, مجلس, مقاله, نماینده, نوبخت, هیات-فوتبال, ورزش, وزارت-ورزش|بدون دیدگاه
ثبت ديدگاه