[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - "ما هوادارها لایق این شرایط هستیم و حق هیچ اعتراضی نداریم/حالا کار را به کاردان بسپاریم"

"ما هوادارها لایق این شرایط هستیم و حق هیچ اعتراضی نداریم/حالا کار را به کاردان بسپاریم"

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط ashkan0131 » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 4:06 am

دوست عزیز یه سوال شما که میگی همه چی رو به کاردان بسپار یه سوال منو جواب بده؟
مساله اخراج هرندی از کی شروع شد؟
چرا عابدینی این ماجرا رو رسانه ای کرد؟
خود عابدینی شخصا در مصاحبه اخیرش نگفت(( که من 3 تا بازیکن گفتم استفاده کن در دفاع و هرندی استفاده نکرد)) به نظر شما این به معنی دخالت در کار سرمربی نیست؟
دوست عزیز سکوت در این موقع یعنی هرکاری که دلتون میخواد با مردم رشت انجام بدید!!! مردم این دیار هم هرگز تن به این جور اعمال ندادن و نمیدن
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 4:32 am

[quote:15022d2d6a="ashkan0131"]دوست عزیز یه سوال شما که میگی همه چی رو به کاردان بسپار یه سوال منو جواب بده؟
مساله اخراج هرندی از کی شروع شد؟
چرا عابدینی این ماجرا رو رسانه ای کرد؟
خود عابدینی شخصا در مصاحبه اخیرش نگفت(( که من 3 تا بازیکن گفتم استفاده کن در دفاع و هرندی استفاده نکرد)) به نظر شما این به معنی دخالت در کار سرمربی نیست؟
دوست عزیز سکوت در این موقع یعنی هرکاری که دلتون میخواد با مردم رشت انجام بدید!!! مردم این دیار هم هرگز تن به این جور اعمال ندادن و نمیدن[/quote:15022d2d6a]
الان و در این شرایط حساس که تیم چهار بازی سرنوشت ساز رو در پیش داره شما دقیقا به چی می خواید اعتراض کنید؟! به کی می خواید اعتراض کنید؟!این اعتراض قراره چه گره ای رو باز کنه؟!چی رو می خواید ثابت کنید؟!
جناب عابدینی رو که هوادارها از همان اول امیرش کردند و فرمانروا...همین چند هفته پیش کلی با رفتش مخالفت کردند و گفتند داماش را بدون امیرش نمی خواهند و فلان و بهمان....حالا چه شده که صد و هشتاد درجه برگشتند؟!!این سیاست یک بام و دو هوا نیست؟!!!
این مسائل رو که شما گفتی بعضی دوستان همون موقع ها هم بهش اشاره می کردند و از همان اول هم این شائبه ها و شک و شبه ها مطرح بود و چیز جدیدی نیست...
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط eparsi » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 5:13 am

من نمیدونم این امیررضا خان پشتش به کجا گرمه جواب همه رو میده آقا تو اینجا وکیل کسی هستی هی دفاع میکنی بذار دوستان حرف های خودشون بزنن تا یه حرفی زده میشه از خودت عکس العمل نشون میدی آدم فکر میکنه به جایی وابسته هستی دیگه نظرتو گفتی قرار نیست طوطی وار هی تکرارش کنی همین من بحث دیگه ای ندارم
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط amin_asadolahpor » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 6:22 am

من امروز با چنتا بازیکن داماش تماس گرفتم.اونا از رفتن هرندی مثل ما خیلی ناراحت بودن. وبه عابدینی بدو بیراه میگفتن .من 1 سوال دارم از اون عده که همش امیر خان امیر خان میکنن؟عابدینی واسه فوتبال رشت چی کرد؟واسه اینکه امسال خودش مدیر عامل باشه چنتا سرمایه گذارو رد کرد؟اقایان.دوستان.یاران داماش اینقدر غریبه رو به همشهریه خود ترجیح ندید.بخدا قسم بخاطر همین غریبه برستی هستش استانمون عقب مونده.بیایم 1بار هم شده با هم متحد بشیم نذاریم کسی مثل امید هرندی رو کنار بذارن و مثل دیکتاتور خودشونو وتیمو ماله خودشون بدونن.دورود بر هر چی رشتی باغریت
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

پستتوسط amin_asadolahpor » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 6:26 am

من امروز با چنتا بازیکن داماش تماس گرفتم.اونا از رفتن هرندی مثل ما خیلی ناراحت بودن. وبه عابدینی بدو بیراه میگفتن .من 1 سوال دارم از اون عده که همش امیر خان امیر خان میکنن؟عابدینی واسه فوتبال رشت چی کرد؟واسه اینکه امسال خودش مدیر عامل باشه چنتا سرمایه گذارو رد کرد؟اقایان.دوستان.یاران داماش اینقدر غریبه رو به همشهریه خود ترجیح ندید.بخدا قسم بخاطر همین غریبه برستی هستش استانمون عقب مونده.بیایم 1بار هم شده با هم متحد بشیم نذاریم کسی مثل امید هرندی رو کنار بذارن و مثل دیکتاتور خودشونو وتیمو ماله خودشون بدونن.دورود بر هر چی رشتی باغریت
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

Re: "ما هوادارها لایق این شرایط هستیم و حق هیچ اعتراضی نداریم/حالا کار را به کاردان بسپاریم"

پستتوسط Rasht-knight » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 6:53 am

[b]آ[color=darkblue]ن موقعی که در ورزشگاه باید به جای شعارهای صد تا یک غاز بر علیه شهرک همسایه,شعار برای حمایت از هرندی سر می دادید,ندادیدو سرتان سرگرم بازی ها و اختلافهای بچه گانه بود...
دیشب نود و دیدم به جای غصهی رفتن هرندی و حواشی پیرامون داماش یه چیز بیشتر غصم داد و اون حاشیه های بازی تراکتور بود.دیدین چقدر راحت تماشاگرا تیم همو تشویق میکردن.انگار نه انگار سال پیش چه داستانی داشتن.بعد ما اومدیم خودمونو سبک کردیم به طرفداری از ملوانیا.وم تو سر بازی همش بهم میگفتن رشتیا سادن...رشتیا سادن.....حالا میفهمم واقعا ساده ایم که این طوری سر مونو بریدن الان دارن با این حالی که تیممون داره به ریشمون میخندن.این از مالک....اون از عابدینی...و طفلک هرندی.
برای موفقیت داماش صلوات.... " یه کم بلند تر بفرست "
نماد کاربر
Rasht-knight
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 22, 2012 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 8:10 am

[quote:6492808781="eparsi"]من نمیدونم این امیررضا خان پشتش به کجا گرمه جواب همه رو میده آقا تو اینجا وکیل کسی هستی هی دفاع میکنی بذار دوستان حرف های خودشون بزنن تا یه حرفی زده میشه از خودت عکس العمل نشون میدی آدم فکر میکنه به جایی وابسته هستی دیگه نظرتو گفتی قرار نیست طوطی وار هی تکرارش کنی همین من بحث دیگه ای ندارم[/quote:6492808781]

دوست گرامی و همشهری ِ عزیز تر از جانم,اساسا این تاپیک ایجاد شده تا هوادارها نظرات و دیدگاه های خودشون رو در این زمینه بیان کنند و با هم بحث و تبادل نظر داشته باشند.هر هواداری هم مادامی که قوانین سایت رو زیر پا نگذاشته باشه و بر خلاف اونها عمل نکرده باشه, حق داره که اظهار نظر کنه و هیچ منعی هم در این زمینه وجود ندارد....
در این بین طبیعی است که وقتی بنده حقیر مورد سوال یا خطاب یا اتهام یا... قرار می گیرم به مخاطب خودم احترام بذارم و پاسخگوی ِ او باشم و از خودم دفاع کنم...
در ضمن بنده حقیر تنها از [color=darkblue:6492808781][b:6492808781]تیم داماش گیلان[/b:6492808781] [/color:6492808781]حمایت می کنم و در این برحه تنها موفقیت [color=darkblue:6492808781][b:6492808781]تیم داماش گیلان[/b:6492808781][/color:6492808781] برایم اهمیت دارد و در نهایت سربلندی شهر و استان و همشهریان عزیزتر از جانم...
آخرين ويرايش توسط amirreza_pro on سه شنبه سپتامبر 18, 2012 8:50 am, ويرايش شده در 3.
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط samblack » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 8:10 am

amirreza_pro :
آقای محترم شما مثل اینکه وکیل اون * هستین.
سکوتو باید شماهایی بکنید که 20 ساله از این غیر بومیها حمایت کردین و فوتبال رشت به هیچ جا نرسید.سکوتو باید شماهایی بکونید که یه خورده تعصب نسبت به افتخارات شهرت نشون ندادین
شما خواهشن به فکر غیرت خودت باش و دخالت نکن که دیگران اعتراض بکنن یا نه.اون کاردانتم دیدیم !.که جچوری 2 میلیاردو گذاشته تو جیبش و رو نمیکنه تا هرندیو به زمین بزنه.یعنی نامردی ازین بالاتر /9/
من نمیدونم هدفت از این تاپیک مسخره چی بود.ولی برام جای سواله که چرا این تاپیک قفل نمیشه.شاید مدیرای سایت بهتر بدونن !
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط armin_punisher6 » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 8:14 am

من موندم عابدینی 2 میلیارد رو چی کار کرده؟
نماد کاربر
armin_punisher6
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط shahre-baran » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 8:40 am

شهرام قویدل مالک تیم داماش گیلان در مورد اتفاقاتی که در این تیم رخ داده است در ارتباطی تلفنی گفت: گزینه جدید سرمربیگری داماش در جلسه هیئت مدیره که امروز برگزار می شود معرفی می شود ، تا کنون حمید درخشان را به عنوان یکی از گزینه ها می توانم نام ببرم که برنامه خود را به هیئت مدیره داده است.
قویدل در مورد اظهارات هرندی در مورد برکناری از سرمربیگری داماش و دخالت مدیریت در امور فنی تیم گفت : صحبتهای هرندی در مورد برکناری وی صحت ندارد و اگر می خواستم وی را برکنار کنیم در همان هفته سوم وی را برکنار می کردیم؛ عابدینی هم مدیر عامل تیم است و هم مدیر فنی تیم ، در مورد تغییر کادر فنی تیم نیز خود عابدینی تصمیم گرفته است، بحث تغییر کادر فنی تیم از اختیارات مدیرعامل تیم است.
امید هرندی بار دیگر در ارتباطی تلفنی با برنامه در مورد صحبتهای قویدل گفت : شما می توانید از الماس خاله رئیس هیئت فوتبال گیلان بپرسید که در بین دو نیمه بازی با پرسپولیس چه گذشته است. حتی بعد از بازی با پرسپولیس سرمربی جدید را در آب نمک خوابانده بودند! تیم ما اکنون یازدهم جدول است و 7 تیم بعد از ما هستند ، آیا من بد نتیجه گرفته بودم؟ تیم من حتی به اردوی تدارکاتی نیز نرفته بود و در شیراز لباس فرم نداشتیم و بازیکنان با لباس شخصی به آنجا آمده بودند.
هرندی در پایان صحبتهایش گفت: بازیکنان ما تاکنون یک ریال پول نگرفته اند و با کمترین امکانات تیم را در اختیار داشتم.
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط 888 » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 9:18 am

[quote:fdd93b0d12="amin_asadolahpor"]من امروز با چنتا بازیکن داماش تماس گرفتم.اونا از رفتن هرندی مثل ما خیلی ناراحت بودن. وبه عابدینی بدو بیراه میگفتن .من 1 سوال دارم از اون عده که همش امیر خان امیر خان میکنن؟عابدینی واسه فوتبال رشت چی کرد؟واسه اینکه امسال خودش مدیر عامل باشه چنتا سرمایه گذارو رد کرد؟اقایان.دوستان.یاران داماش اینقدر غریبه رو به همشهریه خود ترجیح ندید.بخدا قسم بخاطر همین غریبه برستی هستش استانمون عقب مونده.بیایم 1بار هم شده با هم متحد بشیم نذاریم کسی مثل امید هرندی رو کنار بذارن و مثل دیکتاتور خودشونو وتیمو ماله خودشون بدونن.دورود بر هر چی رشتی باغریت[/quote:fdd93b0d12]

حرفت درسته تا زمانی که این افراد غریبه پرست هستن فوتبال رشت پیشرفت نمیکنه.اما اینو هم بدون که بازیکنا حق هیچ گونه اعتراضی روندارن اگه غیرت داشتن 6تا نمیخوردن حالا عابدینی هر بلایی که سرشون بیاره حقشونه .وقتی هرندی اومد باید خودشون پاره میکردن که بهانه ای به عابدینی ندن که با عث اخراج هرندی بشه .

بعضیا میگن چون قبلا عابدینی برای ما خیلی کارا کرده الان هم باید بزارین هر کاری میخواد بکنه...اره اون زمان که کاری مطابق میل ما ودرست انجام میداد ازش حمایت کردیم ولی این دلیل نمیشه که بهش گارانتی بدیم چون اون کارو کردی دیگه تا چند سال هر بلایی خواستی سر فوتبال ما بیار .الان داره دوباره اشتباه میکنه وباید اعتراض کرد.ه(هر چند با اومدن پول همین انتظار از عابدینی میرفت.)
در مورد این تاپیک هم این نظر شخصی یک نفر هست ونمیدونم چه اصراری بر ادامه این بحث هست(نمیخوام تو بحث مدیریت دخالت کنم)ولی بهتر بود اون تا پیک که در حمایت از هرندی بود پاک نمیشد واین تا پیک پاک میشد.یکی بیاد تو سایت فکر میکنه نظره همه بچه های سایت اینه.
سایت هواداران تراکتور اول فصل کاری کرد که باشگاه تراکتور از اوردن مظلومی منصرف بشه.الان وقت سکوت نیست باید از هرندی حمایت بشه حتی اگه اثری نداشته باشه حداقل ما خیالمون راحت میشه که حمایتمونو کردیم.با اومدن در خشان باید منتظر میثم منیعی ها وعلی انصاریان ها ونابود شدن فوتبال رشت باشیم.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 9:41 am

دوست عزیز امیر رضا بله ما چهارتا بازی سرنوشت ساز داریم ولی قرار نیست چون 6 تا توی یه بازی خوردیم سرمربی عوض بشه تیم هایی موفق ترند که مربیشون جای پای محکمی تو تیمشون داشته باشه مثل مجید جلالی در فولاد ----مطمئن باش اگه جلالی بومی اونجا بود و انقدر هم هوادارا حمایتش میکردن نتیجه میگرفت !!!!! حالا هرندی بره و یکی دیگه باید چی میشه ؟؟؟فکر میکنی تیم قهرمان میشه ؟؟؟یا میریم آسیا خونه پرش اینه که مثل پارسال با اختلاف 4 تا5 امتیاز از تیمای آخری هفتم بشیم!!!! شما میشه بگی با رفتن هرندی چی درست میشه؟؟؟؟؟چون عابدینی میخواد ,هرندی باید بره؟؟ چون عابدینی رو خودتون منجیو امیرش کردین ؟؟؟؟ من یادم نمیاد به عابدینی امیر داماش گفته باشم ---یا منجی داماش این حرف تعدادی از بچه های سایت بوده نه همه !!! درضمن ما همن جور که بارفتن عابدینی مخالف بودیم چون میدونیم که به تیم ما کمک کرده همون جور هم با رفتن هرندی مخالفیم و ازش حمایت میکنیم
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط abararshahrebaran » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 10:31 am

ما داماش رو بدون امیر فرمانروا چه میدونم امپراطور میخوایم ما شهرمون رو دوست داریم تیمون رو دوست داریم امید شهرباران رو دوست داریم که اهل هیچ باند بازی نیست ما به قران مدیر پرسپولیسی نمیخوایم خدا این رو باید به کی بگیم
نماد کاربر
abararshahrebaran
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 09, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 11:15 am

samblack : شمایی که برات ابهام وجود داره به این فکر کن که همه دارند اینجا نظر خودشون رو می دن و کسی هم جلوشون رو نگرفته به غیر از چند کلمه نادرست از یکی دو نفر که ویرایش هم شد هیچ کامنتی سانسور نشده .

888 : کسی تو نظر بچه های سایت دخالت کرد؟نظرات تاپیک ها و هواداران که مشخصه! کدوم تاپیک حمایت از هرندی بود؟ نکنه یه تاپیک دو خطی که چیزی جز یک نظرشخی نبود باید می موند یا فراخوانی که تمرینش دانشگاه هست و کسی رو اونجا راه نمی دن یا نمیان !

دوستان بهتره قبل از اینکه ابهام ایجاد کنند یه مقدار تفکر به خرج بدن.
قبلا هم گفتم که دوستان دیگه هم بهتر هست نظرات خودشون رو بدن وگرنه نظر هیچ شخص به دیگری قالب نمیشه .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 12:49 pm

دوستان ِ عزیز تر ازجانم, به درستی که:
[color=darkblue:10a638aba9][b:10a638aba9]تاریخ تکرار حوادث است[/b:10a638aba9] [/color:10a638aba9]
دقیقا همان حرص و جوشهایی که قبل از بازی ملوان و پرسپولیس به خاطر رفتار تماشاگرها می خوردم را دارم الان به یک شکل دیگر می خورم...همان موقع چه قدر گفتیم و چه قدر مسخره ها شنیدیم اما دم بر نیاوردیم....به خدا من از همان موقع این روزها را میدیدم و عواقبش را پیش بینی میکردم...همین الان هم میگویم من از دو دستگی تماشاگرها روی سکوها می ترسم که برای تیم حکم سم مهلک رو دارد....
[color=darkblue:10a638aba9][b:10a638aba9]اکثر هوادارهای ما دچار یک بازی احساسی شدند,برای خودشان یار کشی کرده اند و خودشان را تقسیم بندی کرده اند...اختلاف بین هرندی و عابدینی را به اختلاف بین بومی و غیر بومی تبدیل کرده اند...[/b:10a638aba9][/color:10a638aba9]
دوستان و همسنگران,دلیل دفاع من از عابدینی به خاطر چشم و ابروی او نیست و هیچ تعلق خاطر خاصی هم به او ندارم....
[color=blue:10a638aba9][b:10a638aba9]اگر به حرف بنده حقیر بود دوست داشتم که هم عابدینی باشد و هم هرندی, اما عابدینی در شرایط فعلی حکم عمود خیمه را برای داماش دارد...من قلبا عاشق هرندی هستم و خواهم بود چون همشهری من هست و افتخار من, ولی قلب من می گوید هرندی و عقل من می گوید عابدینی....عابدینی برای باشگاه ما یک وزنه است...چون در شرایط فعلی عابدینی در این [u:10a638aba9]فوتبال کثیف ِ ما[/u:10a638aba9] اعتبار دارد و هرندی هیچ ندارد....دو فردای دیگر که قصد خرید بازیکن یا آوردن مربی مطرح را داشته باشیم به خاطر اعتبار عابدینی شدنی است...مالکهای باشگاه حاضرند برای عابدینی پول خرج کنند چون حرف عابدینی برای آنها سند است...اما برای هرندی هرگز...عابدینی حکم حلقه و رابط را بین مالکان باشگاه و سرمربی تیم دارد,نباید بگذاریم این حلقه شل شود[/b:10a638aba9][/color:10a638aba9]
برای من هم اولویت با فرد بومی است...ولی وقتی بحث نگاه کلان تر و موفقیت تیم داماش گیلان و در نهایت سربلندی شهر و استانم باشد چه ایرادی دارد که از فرد غیر بومی ِ مجرب,متخصص و با تعهد (تاکید میکنم مجرب,متخصص و با تعهد) استفاده کنیم؟!!چرا فکر می کنید که همه خادمان تیم ما باید بومی باشند؟!!!
مگر همین سپاهان که دارد در فوتبال کشور آقایی می کند مدیر بومی دارد؟! سرمربی بومی دارد؟!!اصلا چند بازیکن بومی دارد؟!!!ما داریم اشتباه شهرک همسایه رو مرتکب میشیم,به خدا اگر سرمربی تیم شهرک همسایه هر فردی به غیر از پورغلامی بود الان ملوان باید در صدر جدول آقایی میکرد...
مگر همین تیم سپیدرود یا استقلال انزلی و...از ضعف مدیریت بومی رنج نمی برند؟!!
من همین جا می نویسم و امضا میکنم که اگر امید هرندی بماند و عابدینی برود و بعد از آن دو سه بازی نتیجه نگیریم,خود همین هوادارها کمر همت را بسته و هرندی را از سرمربگری تیم پایین می کشند...آن وقت هست که دیگر هیچ راه برگشت نداشته و تیم ما بی کس تر از هر زمان دیگری می شود...کمی به دور از احساسات مسائل را از جایگاه بالاتری نگاه کنیم....
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان