[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - "ما هوادارها لایق این شرایط هستیم و حق هیچ اعتراضی نداریم/حالا کار را به کاردان بسپاریم"

"ما هوادارها لایق این شرایط هستیم و حق هیچ اعتراضی نداریم/حالا کار را به کاردان بسپاریم"

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط amirreza_pro » دوشنبه سپتامبر 17, 2012 12:56 pm

[quote:3d3f57951b="abararshahrebaran"][quote:3d3f57951b="amirreza_pro"][quote:3d3f57951b="lvlamad_2010"]دوست عزیز انگار شما اصلا متوجه نمی شید ؟ هی این متن رو کپی پیست می کنید چی بشه؟ شما متوجه نمی شید این متن ها بسیار مبتدیانه و تیم و تماشاگرا رو دچار حاشیه می کنه؟ واقعا متاسفم[/quote:3d3f57951b]
متنهای مبتدیانه؟!!!!!!!!!حاشیه دار کردن تماشاگرها؟!!!!!
حاشیه رو اون کسی درست می کنه که فراخوان می زنه بریم سر تمرین و درست زمانی که تیم نیاز به آرامش و تمکرز داره سکوها رو ملتهب می کنه!!!!
این جمعه بازی داریم و اگه خدای نکرده امتیاز از دست بدیم خیلی خیلی بد میشه....[/quote:3d3f57951b] اتفاقا حاشیه رو شما درست کردین من نمیدونم شما از کی خط میگیری از عابدینی که این جوری سنگشو به سینه میزنی داره امید رو برکنار میکنه به چه دلیلی چون پرس پرس رو 10 نفره برد با دست خالی کار کرد و دم نزد این بازی با فجرم مشکوک بود بعضی ها کم کاری کردن تا سر مربی خراب بشه[/quote:3d3f57951b]

خدا رو گواه میگیرم من جز سربلندی داماش و شهرم و استانم هیچ چیز برام مهم نیست و بحث خط گرفتن هم از اون حرفاست....
دوستانی که من رو میشناسند می دونند که بنده نسبت به عابدینی هیچ تعلق خاطر خاصی ندارم ولی خوب یک حرفهایی هست که اینجا نمیشه زد....
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » دوشنبه سپتامبر 17, 2012 1:03 pm

[quote:e1135aa365="abararshahrebaran"]مثل اینکه ما حرف همو نمیفهمیم اخه ایشون پارسال چه درایتی کرد مثلا رفت قویدل رو اورد که 1 ریال کمک نکرد اصلا هیچ پولی نداره همش حرف بعد ما هیچ حاشیه ای نداریم این حاشیه رو خود عابدینی به وجود اورد از روز اول گفت تغییر مربی بعد این دعوا هم که بهانست هرندی خیلی هم خوب میتونه حاشیه رو جمع کنه باید بهش اعتماد کرد[/quote:e1135aa365]
نظر شما کاملا محترمه ولی خوب من با شما در این زمینه اختلاف نظر دارم....چون عقیده دارم که حاشیه رو تماشاگرها به وجود آوردند و مقصر اصلی این بحرانها اونها هستند که متاسفانه خیلی از اونها هم خودشون رو زدند به بی خیالی....
شما در نظر بگیر:
اگه هوادارها در اون بازی 90 تیم خودشون رو تشویق می کردند و در ضمن با توجه به شایعه ها از هرندی هم در سکوها به اندازه کافی حمایت می شد و داماش اون بازی رو برنده بیرون می اومد دیگه حتی خدا هم نمی تونست هرندی رو برکنار کنه....مطمئن باش اگه تشویق های بازی با ملوان مثل پرسپولیس و پیکان بود ما ملوان رو به زانو در می اوردیم
اما هوادارها چه کار کردند,حمایت نکردند هیچ,نود دقیقه فحاشی کردند و ادامه ماجرا....
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه سپتامبر 17, 2012 1:45 pm

دوست عزیز من نمیخوام نقض کنم حرف هات رو ....
اما هوادارن بی تقصیر ترین افراد توی این مسایل هستن.اگه خودت حکم قتلـت رو قبول کنی قاضی یا مجرم اصلی کمکت نمیکنه که سر بالای دار نره.
دوست خوبم ما توی زمانی داریم زندگی میکنیم که هواداران بابت باخت تیمـشون غرامت میگیرن و پول بیلیت و سفر رو بهشون پرداخت میکنن!!(آرسنال)
من مثال خارج نمی زنم .همین فولادی ها سنگ زدنن به سر فرکی !میگن سنگی در کار نبوده....نه از فولاد ها نه از هوادارن پیروزی.!
من قبول دارم احساسی رفتار میکنیم بعضی اوقات "اما چطور می خوای این قضیه رو به هوادارن ربط بدی؟!
این همه سال اون اجنبی زاده ها فحاشی کردن و سر انجام 15 لیگ شدن مگه گفتن مقصر هوادارن ما بودن که توی بازی با داماش فحاشی کردن ؟!اصلا هر سال که فحاشی میکردن زوم میکردن ؟!که حالا حکم صادر میکنی دوست خوبم ؟!
توی این قضیه بودار پای هر کسی وسط هست جز هواداران.الکی آبروی خودمون رو دستی دستی نریزیم.کم پشت سر هوادارن رشتی بد میگن که خودتون جو رو داغ تر میکنید؟!
باور کنید چون حساسیت بالا بود و یه کم باشگاه سعی کرد فرهنگ سازی کنه اما نشد این ماجرا به چشم اومد وگرنه همه چیز مثل سابق بود .(داماش و ملوان)
تف سر بالا ننداز رفیق من!!!
سعی کنیم صورت مسئله رو حل کنیم بجای اینکه مجهولات رو زیاد کنیم !بهتر نیست ؟!
دامن زد به این مورد ها مثل یه اشتباه هستش که فقط با آبروی یه مردم زخم خورده شهر بازی میکنه که مهدوی کیا یه چشمه از اون رو پیاده کرد!
اگه قصد کمک به مهدوی کیا رو داریم بسم الله
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » دوشنبه سپتامبر 17, 2012 1:50 pm

دوست عزیز اولا این یه تاپیک نیست یک نظر شخصیه دوما در مورد این موضوع که اون بازی هوادارا کار اشتباهی کردن که بحثی نیست فقط شما یادت رفته که این چیز جدیدی نیست وقبلا بدتر از این هم بوده اخراج هرندی هم ربطی به این قضیه نداره که ما همه چی رو بسپاریم به عابدینی بذار بهت یاد آوری کنم که همین چند سال پیش همین جناب عابدینی داشت تیم داماش نابود میکرد اول بسکتبال بعد والیبال فوتسال آخرش میرسید به همین فوتبال که اگه اعتراض همین هوادارا نبود معلوم نبود چه اتفاقی میافته!!!! عزیزم حق گرفتنیه نه دادنی ما نباید از حق خودمون بگذریم این هوادارا که میان ورزشگاه انزلیچی نیستن پولم نمیگیرن عابدینی بارها نشون داده پتانسیل اشتباه کردن رو داره الانم باز رنگ پولو دیده جو گرفتتش اگه الان اعتراض نکنیم بعدا افسوس خواهیم خورد
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » دوشنبه سپتامبر 17, 2012 2:15 pm

دوستان با برخی از نظرات شما موافقم ولی بحث من دو چیز:
1-اون موقعی که باید از ایشون روی سکوها حمایت می کردیم,نکردیم و کارهای دیگه کردیم...حالا و با این همه فشار و اون نتیجه تاسف بار و حواشی های به وجود آمده خیلی سخت شده....
2- در همه جای دنیا برخورد فیزیکی یا اختلافات و فحاشی بین بازیکن و مربی رخ میده(مثل منچستر) که نهایتا به کنار گذاشتن بازیکن یا تنبیه اون منتهی میشه...اما اختلاف بین مدیر عامل و مربی از یک جنس دیگه است و غالبا با برکناری مربی همراه میشه(مثل اتفاقی که برای علی دایی افتاد یا در سطحی بالاتر بین مورینیو و آبراهاموویچ)...
آقای قویدل رسما گفتند که به خاطر جناب عابدینی اومدند چون ایشون رو میشناسند,حالا به نظر شما مالکهای باشگاه بین هرندی و عابدینی چه کسی رو انتخاب می کنند؟!!!
الان دیگه حرمتهای بین مربی و مدیر عامل شکسته شده و در صورت برگشتن هرندی کار خیلی خیلی خیلی سختی داره...چون مطمئن باشید مالکهای باشگاه ما الان اعتمادشون 100 درصد از هرندی صلب شده و در صورت برگشتن ایشون باز هم خبری از پول نیست و هرندی اینبار تنهاتر از هر زمان دیگری خواهد بود چون اینبار حمایت عابدینی رو هم دیگر نخواهد داشت...

الان باید آرامش رو برای تیم خودمان بیاریم و سعی کنیم تمرکز بازیکنها رو بیشتر از این به هم نزنیم...با رفتن سر تمرین یا شعار دادن و دو دستگی در سکوها فقط آرامش تیم رو به هم می زنیم...نباید بذاریم اون بلایی که هوادارهای پرسپولیس و تراکتور سر تیمشون آوردن ما هم همون بلا رو سر تیم بیاریم!!!
کمی زمان احتیاج داریم تا مسائل حل بشند...
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه سپتامبر 17, 2012 2:44 pm

عزیز دلم,تمومش کن,باز هرچی میخواید به هوادارا نگید,اونی که اومد فحش داد اشتباه کرده,ولی همشهری ما هست,با این حرفا اتحادمونو بهم میزنیم,اتفاقا همه میتونن اعتراض کنن,نظر هوادار باید جلب شه.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه سپتامبر 17, 2012 2:54 pm

/20/ /20/ /20/ /20/ /20/ /20/ /20/ /20/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط behnamy » دوشنبه سپتامبر 17, 2012 4:54 pm

دوست عزيز مشكل اينجاست كه آقاي عابديني اونقدرايي كه شما ميگيد در مسائل فني كاردان نيست ...

پارسال اول فصل دينورزاده رو كه از همون اول هم مشخص بود مربي نيست تا هفته هفتم نگه داشت تا حسابي امتيازاي حساس رو از دست بديم بعد قاسم پور رو آورد كه خوب نتيجه گرفت و بعدش محسن تارتار رو آورد كه در 17 هفته اندازه 8-9 هفته قاسم پور امتياز گرفت و با وجود نتايج افتضاحي كه تارتار گرفت اون رو نگه داشت ... اون رتبه هفتم هم كه شما ميگيد همچين شاهكار فوق العاده اي نبود و فقط با يه باخت بيشتر ميتونستيم تا رتبه چهاردم جدول پايين بريم ... جدول ليگ قبل : http://www.varzesh3.com/leaguecomshow.d ... 52-73-full

حالا هم در مورد اين فصل عابديني يا نبايد هرندي رو انتخاب ميكرد كه همون اول هم خيلي موافقش نبودن يا وقتي كه انتخاب كرد بايد بيشتر بهش فرصت ميداد ... تيم با توجه بضاعتش در اين 8 هفته غير بازي با فجر بد نتيجه نگرفته ... بايد به اين نكته توجه داشت كه تيم ما بدون بدنسازي وارد مسابقات شده و هيچ اردوي خارجي اي هم نداشته و چند نفر از بهترين بازيكنان غير بومي فصل قبلش رو هم از دست داده ...

و حالا اگه اين مسائلي كه من بالا گفتم رو در نظر بگيريم ميبينيم كه در تصميمات عابديني در زمينه فني خيلي هم نشاني از كارداني ديده نميشه ...
نماد کاربر
behnamy
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » دوشنبه سپتامبر 17, 2012 5:11 pm

برادر قبل از اینکه راجع به هوادارهای داماش صحبت کنی دهنت آب بکش. به جانور وحشی رحم کنی تیکه پارت میکنه. دم همه هوادار ها گرم در همه اوفات بهترین کارهای ممکن رو انجام دادن.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » دوشنبه سپتامبر 17, 2012 5:14 pm

آقایون مراقب آبای ها باشید که آرزوی رفتن عابدینی رو دارند. کاری کنید این آرزو رو به گور ببرن.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط armin8651 » دوشنبه سپتامبر 17, 2012 6:51 pm

این کاردانی که میگین اصطلاحی که همیشه رو زبونشه اینه که[b:56e0b3662a] رشتی بازی[/b:56e0b3662a] در نیارین، همین یعنی مسخره کردن ما
یک موضوع دیگه هم از پارسال من از این کاردان میدونم که مربوط به یک نامه مالی میشه (قبل از مشخص شدن موضوع اختلاص) که اگه مطمئن شدم درست هست و اسکن نامه به دستم رسید سعی میکنم به یک نحوی منتشر کنم
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ahura » دوشنبه سپتامبر 17, 2012 8:20 pm

/15/
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » دوشنبه سپتامبر 17, 2012 9:37 pm

برگشتن هرندی نه به صلاح خودشه نه به صلاح داماش پس بهتره قبل ازاینکه کارازکاربگذره تصمیم مناسب گرفته بشه.
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » دوشنبه سپتامبر 17, 2012 10:01 pm

من موندم چرا این تاپیک با این موضوع مسخرش قفل نمیشه! :idea: /20/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 3:20 am

دوستان اعترض من به حرکت احساسی هوادارهاست البته حق هم میدم که این تاپیک به مزاق ِ بعضی ها خوش نیاد....ولی همسنگران ِ داماشی من قبول کنیم که بعضی از هوادارهای ما دارند زنجیروار حرکتهای احساسی انجام میدند....
الان خیلی ها میگند بریم بر علیه عابدینی شعار بدیم یا بریم از هرندی حمایت کنیم و....بدون اینکه اصلا لحظه ای به عواقب کار فکر کنند....اون هم در این شرایط حساس که تیم شدیدا به آرامش و تمرکز احتیاج داره!!!
[b:b5f99f2697][color=darkblue:b5f99f2697]ما هواداها و جناب هرندی در موقعی که باید وارد عمل میشدیم در خواب غفلت بودیم و الان دیگه خیلی دیر شده...من خودم دلم از خیلی ها, خیلی پر است ولی الان موقع این اعتراضها و دو دستگی ها نیست...به خدا الان موقعش نیست,در چهار بازی آینده تیم نیاز به اتحاد و آرامش و تمکز داره...دوباره حواشی رو زیاد نکنیم,به خدا دستی دستی داریم تیم رو تکه پاره می کنیم...با این کار دقیقا همون بلایی که هوادارهای پرسپولیس و تراکتور(امسال) سر تیم آوردن داریم میاریم...نیاز به زمان داریم تا مسائل حل بشه,در شرایط فعلی محتاج گذر زمان هستیم.باید یکی از مسئولین باشگاه بیاد و مستقیم هوادارها رو خطاب قرار بده و برای اونها شفاف سازی کنه و اونها رو از برنامه های باشگاه مطلع کنه,کاری که دوردگر برای تیم شهرک همسایه بارها و بارها انجام داده....
باز هم حرفهام رو تکرار می کنم :
شما حرفهای اول جناب قویدل(مالک باشگاه) رو به خاطر  بیارید,آقای قویدل رسما گفتند که به خاطر جناب عابدینی اومدند چون ایشون رو میشناسند,حالا به نظر شما مالکهای باشگاه بین هرندی و عابدینی چه کسی رو انتخاب می کنند؟!!!
الان دیگه حرمتهای بین مربی و مدیر عامل شکسته شده و در صورت برگشتن هرندی کار خیلی خیلی خیلی سختی داره...چون مطمئن باشید مالکهای باشگاه ما الان اعتمادشون 100 درصد از هرندی صلب شده و در صورت برگشتن ایشون باز هم خبری از پول نیست و هرندی اینبار تنهاتر از هر زمان دیگری خواهد بود چون اینبار حمایت عابدینی رو هم دیگر نخواهد داشت.[/color:b5f99f2697].. [/b:b5f99f2697]
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 0 مهمان