[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نظر هواداران داماش در مورد امید هرندی + نظرسنجی

نظر هواداران داماش در مورد امید هرندی + نظرسنجی

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

به عنوان هوادار داماش از مسئولین باشگاه داماش چه انتظاری دارید ؟

حمایت از امید هرندی
119
89%
برکناری امید هرندی
15
11%

کل آرا : 134

پستتوسط rasht20 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 5:02 pm

تو فوتبال کثیف ایران که خیلی بازیها از قبل نتیجش مشخص میشه ادمهایی مثل هرندی که با عشق کار میکنن کیمیا هستن ولی مدیرعامل ما قدرش رو ندونست اگه ازش حمایت میکرد اگه تیم تقویت میشد ما سر به آسمان میساییدیم
حالا برو یکی از این غریبه ها رو بیار 6 هفته ببازه بهانه بیاره بگه تیم رو من نبستم
حیف حیف این تیم یکدست که عابدینی و قویدل و هواداران سنتی خرابش کردند
امید خان دوست داریم
نماد کاربر
rasht20
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 5:13 pm

همین الان شبکه خبر اعلام کرد هرندی اخراج شد و دلیلش از سوی عابدینی درگیری فیزیکی سرمربی و سرپرست اعلام شد ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 5:24 pm

[quote:3200348e32="pedram_1367"]همین الان شبکه خبر اعلام کرد هرندی اخراج شد و دلیلش از سوی عابدینی درگیری فیزیکی سرمربی و سرپرست اعلام شد ...[/quote:3200348e32]
در گیری!!!!!!!!!
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 5:26 pm

آقای عابدینی خواهشا هوادارا رو خر فرض نکن , همه میدونن اون سرپرست هم که دست نشانده ی خودته و سوابقش در خدمت به شما کاملا روشن!!!

شما اگه متعجبین از این موضوع اول باید ببینین که چه دلیلی باعث شده که امیدخان که متانتش تو گفتار و رفتارش موج میزنه با اون رفیقتون درگیر بشه؟

چرا باید سرپرست تو کارای فنی اعم از دادن مرخصی به بازیکنان تو کار مربی دخالت کنه تا اونجا که با هم درگیر بشن؟

عکس العمل سریع و عجولانه شما یا شایدم هدفمند شما مشکوکه آقای مدیر؟؟؟!!! شاید خوشحالی از این اتفاق!!!

ضمنا تو دوران مدیریت شما تو پس پس خاطرات خوش با اخلاقیهای زیادی تو ذهن فوتبال دوستان مونده!!!!!, خواهشا ژست اخلاق مدارانه به خود نگیرید که اصلا به شما نمیاد آقای نامرد :(
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 5:28 pm

[quote:dfb611379e="Mordab"][quote:dfb611379e="pedram_1367"]همین الان شبکه خبر اعلام کرد هرندی اخراج شد و دلیلش از سوی عابدینی درگیری فیزیکی سرمربی و سرپرست اعلام شد ...[/quote:dfb611379e]
در گیری!!!!!!!!![/quote:dfb611379e]

والله من خودم هم دال آوردم ... شاید اخبار ساعت 10 شبکه سه هم دوباره اعلام کنه ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط rasht20 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 5:42 pm

امید خان دوست داریم و از نزدیک شاهد بودیم که با دست خالی این تیم رو جمع کردی اخراجت دلیل بر ناکارآمدیت نیست بلکه شاهدی دیگر بر کثیفی این فوتباله که دلالها مثل خوره به جونش افتادن ... ما برات همچنان احترام قایلیم و امیدواریم برگردی به تمرینات تیم و آقای مدیرعامل همه چیز بلدمون هم عوض اینکارا ازت حمایت کنه و 2-3 بازیکن برات بگیره... تعویض هرندی در شرایطی که همه بازیکنان همدل بودن کمر تیم رو میشکنه ... نکن آقای عابدینی / قویدل فوتبالی نیست شما که میدونی ماجرا چیه ؟؟؟
نماد کاربر
rasht20
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 5:48 pm

هر چند که عاشق هرندی هستم ولی باید به عابدینی اعتماد کرد....پارسال در سخت ترین شرایط کشتی داماش رو به همراه هوادارها و بازیکنها به ساحل امن رسوند....ما در هر شرایطی باید از تیم داماش دفاع کنیم,مهم تیم داماش هست...بازی های امسال واقعا یک نبرد گلادیاتوری هستش,حق کوچکترین اشتباه رو نداریم....
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 6:30 pm

بابا بس کنید د باختیم حالا درسته 6نا خوردیم بد بازی کردیم دیگه
جبهه گیری بر علیه کسی نکنید د بره
اما یه 4تا حرف سر تمرین باید به این بازیکن ها هم زد
خط دفاع افتضاعه خط ،وسط که قوووربان بشم ،تموم کننده هم نداریم
اما یادمون باشه اعتراض در کنار حمایت
حمایت تا اخرش چون:طرفدار داماشیم تا اخرش باهاشیم
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط pezhvak » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 6:42 pm

:?: :?: :?: :?:
نماد کاربر
pezhvak
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 29, 2012 12:00 am

پستتوسط armin8651 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 6:46 pm

الان تکلیف چیه؟
نمیخواد اعتراضی از سوی هوادارها شکل بگیره؟
هر کس هر کاری خواست با داماش کرد تو این مدت، حالا اعتراض هوادارها هم روش
الان دوباره فراخوان های وارش اسپرت لازمه
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 7:50 pm

فقط بگم که باشگاه داره اشتباه میکنه ... این نظر هواداراست ! یا باید نظر ما رو قبول داشته باشه یا باید مخالف هوادارا باشه که وضعیت رو واسه خودش خراب میکنه ... ما هرندی رو دوست داریم و پشتش وایسادیم ... هوادارای لنگی اینقدر بی فرهنگ هستند که بعد باختاشون به استیلی فحش میدادند ولی ما رشتی هستیم و فرهنگمون بالاست و با یه باخت مربی بومی خودمون رو از دست نمیدیم ... احساس من میگه که هرندی اجازه نمیده تو باشگاه باند بازی صورت بگیره و این حرکتش تو باشگاه مخالف های زیادی داره ... بازیکنا هم که ...
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط Saeeed » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 7:55 pm

واقعاً تیم رفت به حاشیه...همین جا وقتی اختلاف نظر وجود داره اینقدر شما برو تا آخرش.به ما گفتمان نیومده.هیچکس راه حل نمیگه....
به نظرم ما نباید به افرادی مثه عابدینی توهین کنیم و براش خط و نشون بکشیم که اینجا رشت و ما اینجوریم و اونجوریم و استادیوم هرندی هرندی میگیمو.هرچی باشه واسه تیم زحمت کشیده این بنده خدا.هدفش هم بهبود شرایط تیم هست مسلماً/هرچند که ممکنه اشتباه کنه.ولی موضع گیری ما یه طوریه که آینده رو در نظر نمی گیریم.می خواین ما هم بشیم پرسپولیس و از هرندی یه دایی دیگه بسازیم که اون پرسپولیس دو فصل نتونست خودش رو جمع کنه و این شده حال و روزش؟!
من با اخراج هرندی مخالفم به شدت ولی حالا هیئت مدیره تصمیم می گیره.نمیشه ادعا کرد که قویدل یا عابدینی که اینهمه سختی کشیده یا مثلاً آقای سراوانی کمتر از ما به تیم علاقه دارن که....اونا حسن نیت دارن ولی نظرشون مغایر با نظر ماست.اینا نظر من بود...
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 25, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 7:57 pm

من تو این ماجراها پشت کسی نیستم چون در جریان اتفاقات نیستم ولی نظرم اینه با توجه به اینکه اکثریت هوادارا پشت هرندی هستن سابقه هم نشون داده اگه سیاستی تو باشگاه پیش بره که مخالف میل هوادارای رشتی باشه عواقب خیلی بدی داره مثل همون بلایی که پارسال سر کریمی و تارتار اومد تازه این بخشیش بود /12/
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 8:20 pm

آخه این چه استدلالیه؟امکانات نمیدن,اردو نمیذارن,بازیکن نمیگیرن,... بعدانتظار دارن تیم نتیجه عالی هم بگیره؟؟؟؟؟مورینیوهم بیاد اینجوری نمیتونه که!!!!!!!!!!!!!!! /9/
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط soroosh8 در يکشنبه سپتامبر 16, 2012 8:20 pm .
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط ali126 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 8:20 pm

[quote:27f38af459="pedram_1367"][quote:27f38af459="ali126"]امیر عابدینی در خصوص دلایل شکست سنگین 6 بر یک تیم داماش مقابل فجرسپاسی و آخرین وضعیت کادر فنی این تیم گفت: متاسفانه طی سی سالی که من در فوتبال حضور دارم ندیده بودیم که پیش از یک بازی رسمی لیگ سرمربی یک تیم و سرپرست آن در اتوبوس تیم درگیری فیزیکی پیدا کنند و سرمربی در مقابل چشم بازیکنان و سایر اعضای کادر فنی با مشت به دهان سرپرست تیم بزند و دو طرف نسبت به یکدیگر فحاشی کنند.
مهر - مدیر عامل باشگاه داماش با بیان اینکه دلیل اخراج هرندی فنی نبوده، گفت: طی سی سالی که در فوتبال هستم ندیده بودم که پیش از آغاز بازی و در اتوبوس سرمربی با مشت به دهان سرپرست زده و دو طرف مقابل چشم بازیکنان علاوه بر درگیری فیزیکی به یکدیگر فحاشی کنند.

امیر عابدینی در خصوص دلایل شکست سنگین 6 بر یک تیم داماش مقابل فجرسپاسی و آخرین وضعیت کادر فنی این تیم ضمن بیان مطبل فوق گفت: متاسفانه طی سی سالی که من در فوتبال حضور دارم ندیده بودیم که پیش از یک بازی رسمی لیگ سرمربی یک تیم و سرپرست آن در اتوبوس تیم درگیری فیزیکی پیدا کنند و سرمربی در مقابل چشم بازیکنان و سایر اعضای کادر فنی با مشت به دهان سرپرست تیم بزند و دو طرف نسبت به یکدیگرفحاشی کنند.

وی در همین خصوص افزود: متاسفانه این درگیری به دلیل اختلاف نظر بچه گانه بین این دو نفر مبنی بر اینکه به دو بازیکن اجازه بدهند که شب به خانه بروند یا همراه تیم باشند، اتفاق افتاد. در حال حاضر من در حال بررسی این موضوع هستم و به همین دلیل اجازه نداده ام که این دو نفر در تمرین امروز این تیم شرکت کنند.

مدیرعامل باشگاه داماش تاکید کرد: برخلاف آنچه که برخی از رسانه ها این تصمیم من را مربوط به شکست سنگین 6 بر یک تیم دانسته اند این موضوع ربطی به تصمیم اخیر من برای جلوگیری از حضور سرمربی و سرپرست تیم در تمرینات نبوده است.

عابدینی خاطرنشان کرد: هر چند که معتقدم این درگیری پیش از بازی با فجر باعث شده تمرکز بازیکنان ما بهم خورده و روحیه آنها تا حدود زیادی تخریب شود. من فکر می کنم دلیل اصلی شکست سنگین تیم ما مقابل فجر و افت کیفی بازیکنان در این بازی همین درگیری باشد.

عابدینی با اعلام اینکه تا روز سه شنبه این موضوع را مورد بررسی قرار داده و قصد دارد با هرندی خداحافظی کند، تاکید کرد: من پس از وقوع این اتفاقات مذاکرات خود را با سه گزینه داخلی و خارجی آغاز کرده ام و تا روز سه شنبه سرمربی جدید تیم را معرفی خواهم کرد و هم گزینه ایرانی و هم خارجی شانس یکسانی دارند.
:roll: :roll:[/quote:27f38af459]

خیلی که چه عرض کنم بی نهایت باور این موضوع سخت هست ... و اگر هم بوده حتما دلیلی داشته و یک دفعه نمیشه که اون بگه بازیکن بره این بگه نه و این بزنه تو دهن اون یا فحاشی بکنند به همدیگه ... به هر حال این موضوع اگه واقعیت داشته باشه ، بهانه داد به عابدینی ... نمی دونم کی می تونه یکم بیاد و اخبار درست بهمون بده ... شاید آقای سراوانی بتونه یکم در این مورد نظر بده[/quote:27f38af459]
خیالت خوش داش پدرام آقای سروانی جیک نمبزنه ماشالله
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان