[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - عابدینی: هرندی دیگر در تمرینات حضور پیدا نخواهد کرد!

عابدینی: هرندی دیگر در تمرینات حضور پیدا نخواهد کرد!

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط yaran-mirzakochak » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 1:14 pm

خیلی از دوستان بعد از بازی با ملوان چنان سینه ستبر کرده بودن و طرفداران رو یاقی وفحاشگر و بی ادب میدونستن که نگو ونپرس !!!
بهتر نبود بجای توقع احترام به طرفداران ملوان با آن سابقه درخشان!!! . امروز کمی به هم احترام بزارین و با ادبیات بهتر صحبت کنید فکر نکنم اینجا کسی باج بگیر فرد خاصی باشه ولی مطمئنم موافقیت داماش مهمتر از موافقیت فرد هستش . حالا هرکی می خواد باشه.
شما که تو این محیط سایت این گونه به مربی ومدیر تیمتان توهین میکنید وبه هم میپیچید مطمئنید تواستادیوم از طرفداران اون روز بازی با ملوان پیشی نمیگیرید؟؟؟!!!
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط iman1978 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 1:45 pm

دوستان خواهشا با عصبانیت نظر ندین!
بر کناری هرندی واقعا بی انصافیه اما از یه طرفم باید قبول کرد که تو لیگ امسال 4 تا تیم سقوط میکنه شاید اگه شرایط مثل پارسال بود مدیریت باشگاه بهانه ای برای برکناری نداشت
اما رفتن امید هرندی که تو دل همه جا باز کرده بود خیلی ناراحت کننده است
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط aaataaa » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 2:35 pm

آقای عابدینی میگه من بازیکن آوردم هرندی قبول نکرد.آخه کدوم مربی هست که از بازیکن تاپ خارجی بدش بیاد حتما خوب نبود دیگه قبول نکرد.
اخراج هرندی هیچ دردی رو دوا نمیکنه.
عابدینی از اون دینور زاده اینهمه حمایت کرد ولی امید خان تا اومد دوست داشت اخراجش کنه.
نماد کاربر
aaataaa
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 05, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 2:49 pm

منم برای مدیرعامل و مالک باشگاه متاسفم که از روی خودخواهی خودشون تیم و هوادارن رو به حاشیه می برند. فکر کنم این دوستان هم زیادی جوگیر شدن با چهارتا تشویق هوادارن و فکر کردن همه کاره هستند. ولی با این رفتار عجولانه عابدینی، ماندن هرندی هم (حتی اگر الان هم اخراجش نکنند) دوام نخواهد داشت چون عابدینی علنا نشون داد کi دنبال کوچکترین بهانه است که هرندی رو برکنار کند.

[quote:9ff08cedbc="mahyarmaya"]من از باخت دیروز دارم فکر میکنم که داماش قوی می خوام یا یه مربی بومی میخوایم با کیفیت متوسط رو به پایین؟
من منکر فنی بودن هرندی عزیز نیستم .خیلی هم دلم میسوزه برای امیدمون که با اون نامه بی امید شده :(.
با این وضیعت داماش روی خوش نخواهد دید .نه بازیکنی برای تیم می خرن نه حقوقی داده میشه و نه کمکی به هرندی میشه تا نامش خراب بشه و تا به نبودش راضی بشیم.
برای افرادی مثل قویدل فکر نکنم زیاد اهمیت داشته باشه که داماش با هرندی امسال پایین بره.!
سوالم اینجاست!که داماش دسته پایین رفته با هرندی رو ترجیح میدیم ؟!یا غرور همشهری مون برای ما ارزش داره حتی اگه پایین بریم ؟!
با وجود هرندی شک ندارم که بازیکنی اضافه نخواهد شد تا تنیجه نگیره.
عدم وجود هرندی هم باعث میشه تا جای حرف برای مسئولین باشه تا نام سرمربی بومی رو نیارن و حسرت بومی بودن سرمربی رو دلمون بمونه.
=================================================
خیلی روزهای بدی هست.اون روزها میدونستیم دشمن ما کیه و محکم باهاش میجنگیدیم !اما الان نمیدونیم از کی داریم میخوریم !!!
:?[/quote:9ff08cedbc]
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abararshahrebaran » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 3:04 pm

[quote:27ab618efc="iman1978"]دوستان خواهشا با عصبانیت نظر ندین!
بر کناری هرندی واقعا بی انصافیه اما از یه طرفم باید قبول کرد که تو لیگ امسال 4 تا تیم سقوط میکنه شاید اگه شرایط مثل پارسال بود مدیریت باشگاه بهانه ای برای برکناری نداشت
اما رفتن امید هرندی که تو دل همه جا باز کرده بود خیلی ناراحت کننده است[/quote:27ab618efc] بله چهار تا تیم می افتن ایا ذوب هم مربی عوض کرد ایا فولاد هم مربی عوض کرد ایاقلب عابدینی( پرسپولیس ) مربی عوض کرد همه فوتبال نمی فهمند جز عابدینی به اصطلاح بهترین مدیر. که به نظر من دوره مدیریت عابدینی سالهاست که تموم شده واینکه داماش از همه این تیمها بالاتره حتی از تیم میلیاردی این رسم مر دانگی نیست با دست خالی داره کار میکنه نه بازیکن گرفت نه اردو رفت نه بدنسازی خوب هیچی به نظر من شرکت صدرا هم اه در بسات نداره فقط حرف میزنن بیخود نبود فتح الاه زاده تو 90میگفت این شرکت پول نداره
نماد کاربر
abararshahrebaran
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 09, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 3:25 pm

[quote:64cd8088db="iman1978"]دوستان خواهشا با عصبانیت نظر ندین!
اما رفتن امید هرندی که تو دل همه جا باز کرده بود خیلی ناراحت کننده است[/quote:64cd8088db]

دوست عزیز مشکل که مربی نیست ما بازیکن نداریم چون اول فصل پول نداشتیم دیگه ما نباید برای شما هم توضیح بدیم که
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط barane_noghreei » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 4:22 pm

آقای عابدینی انگار با بچه داره حرف میزنی مرد حسابی این هوادارا از خیلی از شمای به اصطلاح فوتبالی بیشتر فوتبال رو میفهمن بهتره در حین عصبانیت چیزی نگی که خنده دار باشه شما در طول این چند سال کم تصمیم اشتباه نگرفتی شمایی که نظیف کار و فراهانی رو بهترین بازیکنای بازی دیروز میدونی معلومه بازیکن درجه چندم خارجی رو که فلان دلال بهتون معرفی میکنه در حد رونالدو و مسی ببینی آخه یکی نیست بهتون بگه این بازیکنایی که اومدن اگه بازیکن بودن تا حالا رو زمین نمیموندن
یه تیم داریم تو گیلان داماش شهر باران
نماد کاربر
barane_noghreei
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 28, 2012 12:00 am

پستتوسط doctor » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 5:00 pm

دوستان واقع بین باشید . برای ماندن در لیگ وحشتناک ما باید گرگ بود. امید بچه محل منه و من از دوران کودکی او را میشناسم . او فوتبال رو می فهمه ولی تجربه ای در سطح اول فوتبال ما نداره . شاید بگید چند سال دستیار مرحوم حجازی بوده و بی تجربه نیست . ولی شرایط حال حاضر لیگ با دوره های اول کا ملا فرق می کنه . ادعای تیم هجومی داشتن و باختن در بیش تر بازی های خارج خونه ، به سقوط این تیم منجر خواهد شد. باید به مالک باشگاه حق بدید که از سرمایه گذاری خودش محافظت بکنه . این تیم به یک مربی باتجربه تر احتیاج داره . اگه چند بازیکن با کیفیت جذب بشه تا نقاط ضعف پوشش داده بشه ؛ بطور حتم این تیم را در نیمه بالای جدول خواهیم دید. این تغییر به صلاح تیم خواهد بود. انشاله
نماد کاربر
doctor
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه اکتبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط majid » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 5:10 pm

متاسفم برای عابدینی
رشتیم رشتیم...
نماد کاربر
majid
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 22, 2012 12:00 am

پستتوسط iman1978 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 5:11 pm

[quote:6a502453db="metall"][quote:6a502453db="iman1978"]دوستان خواهشا با عصبانیت نظر ندین!
اما رفتن امید هرندی که تو دل همه جا باز کرده بود خیلی ناراحت کننده است[/quote:6a502453db]

دوست عزیز مشکل که مربی نیست ما بازیکن نداریم چون اول فصل پول نداشتیم دیگه ما نباید برای شما هم توضیح بدیم که[/quote:6a502453db]
دوست من!
منهم با بر کناری هرندی مخالفم منظورمن جلوگیری از هر نوع حاشیه مضاعف برای تیمه وگرنه کیه که ندونه هرندی با این بضاعت بهترین نتیجه رو گرفت
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط chile1369 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 5:38 pm

حالا باید صبر کنیم تا مربی انتخاب بشه یا هرندی برگرده اگه مربی جدید اومد خواهش ازش حمایت کنید تگه نیومد چه بهتر..

خواهشا بهم نپرید.
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 01, 2011 12:00 am

پستتوسط civilboy » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 5:44 pm

جریان این چیه:

مدیر عامل باشگاه داماش با بیان اینکه دلیل اخراج هرندی فنی نبوده، گفت: طی سی سالی که در فوتبال هستم ندیده بودم که پیش از آغاز بازی و در اتوبوس سرمربی با مشت به دهان سرپرست زده و دو طرف مقابل چشم بازیکنان علاوه بر درگیری فیزیکی به یکدیگر فحاشی کنند. امیر عابدینی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص دلایل شکست سنگین 6 بر یک تیم داماش مقابل فجرسپاسی و آخرین وضعیت کادر فنی این تیم ضمن بیان مطبل فوق گفت: متاسفانه طی سی سالی که من در فوتبال حضور دارم ندیده بودیم که پیش از یک بازی رسمی لیگ سرمربی یک تیم و سرپرست آن در اتوبوس تیم درگیری فیزیکی پیدا کنند و سرمربی در مقابل چشم بازیکنان و سایر اعضای کادر فنی با مشت به دهان سرپرست تیم بزند و دو طرف نسبت به یکدیگرفحاشی کنند..
وی در همین خصوص افزود: متاسفانه این درگیری به دلیل اختلاف نظر بچه گانه بین این دو نفر مبنی بر اینکه به دو بازیکن اجازه بدهند که شب به خانه بروند یا همراه تیم باشند، اتفاق افتاد. در حال حاضر من در حال بررسی این موضوع هستم و به همین دلیل اجازه نداده ام که این دو نفر در تمرین امروز این تیم شرکت کنند. مدیرعامل باشگاه داماش تاکید کرد: برخلاف آنچه که برخی از رسانه ها این تصمیم من را مربوط به شکست سنگین 6 بر یک تیم دانسته اند این موضوع ربطی به تصمیم اخیر من برای جلوگیری از حضور سرمربی و سرپرست تیم در تمرینات نبوده است. عابدینی خاطرنشان کرد: هر چند که معتقدم این درگیری پیش از بازی با فجر باعث شده تمرکز بازیکنان ما بهم خورده و روحیه آنها تا حدود زیادی تخریب شود. من فکر می کنم دلیل اصلی شکست سنگین تیم ما مقابل فجر و افت کیفی بازیکنان در این بازی همین درگیری باشد. عابدینی با اعلام اینکه تا روز سه شنبه این موضوع را مورد بررسی قرار داده و قصد دارد با هرندی خداحافظی کند، تاکید کرد: من پس از وقوع این اتفاقات مذاکرات خود را با سه گزینه داخلی و خارجی آغاز کرده ام و تا روز سه شنبه سرمربی جدید تیم را معرفی خواهم کرد و هم گزینه ایرانی و هم خارجی شانس یکسانی دارند.
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 5:49 pm

[quote:a4625be4ae="civilboy"]جریان این چیه:

مدیر عامل باشگاه داماش با بیان اینکه دلیل اخراج هرندی فنی نبوده، گفت: طی سی سالی که در فوتبال هستم ندیده بودم که پیش از آغاز بازی و در اتوبوس سرمربی با مشت به دهان سرپرست زده و دو طرف مقابل چشم بازیکنان علاوه بر درگیری فیزیکی به یکدیگر فحاشی کنند. امیر عابدینی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص دلایل شکست سنگین 6 بر یک تیم داماش مقابل فجرسپاسی و آخرین وضعیت کادر فنی این تیم ضمن بیان مطبل فوق گفت: متاسفانه طی سی سالی که من در فوتبال حضور دارم ندیده بودیم که پیش از یک بازی رسمی لیگ سرمربی یک تیم و سرپرست آن در اتوبوس تیم درگیری فیزیکی پیدا کنند و سرمربی در مقابل چشم بازیکنان و سایر اعضای کادر فنی با مشت به دهان سرپرست تیم بزند و دو طرف نسبت به یکدیگرفحاشی کنند..
وی در همین خصوص افزود: متاسفانه این درگیری به دلیل اختلاف نظر بچه گانه بین این دو نفر مبنی بر اینکه به دو بازیکن اجازه بدهند که شب به خانه بروند یا همراه تیم باشند، اتفاق افتاد. در حال حاضر من در حال بررسی این موضوع هستم و به همین دلیل اجازه نداده ام که این دو نفر در تمرین امروز این تیم شرکت کنند. مدیرعامل باشگاه داماش تاکید کرد: برخلاف آنچه که برخی از رسانه ها این تصمیم من را مربوط به شکست سنگین 6 بر یک تیم دانسته اند این موضوع ربطی به تصمیم اخیر من برای جلوگیری از حضور سرمربی و سرپرست تیم در تمرینات نبوده است. عابدینی خاطرنشان کرد: هر چند که معتقدم این درگیری پیش از بازی با فجر باعث شده تمرکز بازیکنان ما بهم خورده و روحیه آنها تا حدود زیادی تخریب شود. من فکر می کنم دلیل اصلی شکست سنگین تیم ما مقابل فجر و افت کیفی بازیکنان در این بازی همین درگیری باشد. عابدینی با اعلام اینکه تا روز سه شنبه این موضوع را مورد بررسی قرار داده و قصد دارد با هرندی خداحافظی کند، تاکید کرد: من پس از وقوع این اتفاقات مذاکرات خود را با سه گزینه داخلی و خارجی آغاز کرده ام و تا روز سه شنبه سرمربی جدید تیم را معرفی خواهم کرد و هم گزینه ایرانی و هم خارجی شانس یکسانی دارند.[/quote:a4625be4ae]
بهانه بهترنبود چه ربطی داره اخه درگیری با سرپرست تیم خب سرپرست تیمو اخراج کنه :evil:
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 5:53 pm

[quote:aec368a40f="civilboy"]جریان این چیه:

وی در همین خصوص افزود: متاسفانه این درگیری به دلیل اختلاف نظر بچه گانه بین این دو نفر مبنی بر اینکه به دو بازیکن اجازه بدهند که شب به خانه بروند یا همراه تیم باشند، اتفاق افتاد. در حال حاضر من در حال بررسی این موضوع هستم و به همین دلیل اجازه نداده ام که این دو نفر در تمرین امروز این تیم شرکت کنند. مدیرعامل باشگاه داماش تاکید کرد: برخلاف آنچه که برخی از رسانه ها این تصمیم من را مربوط به شکست سنگین 6 بر یک تیم دانسته اند این موضوع ربطی به تصمیم اخیر من برای جلوگیری از حضور سرمربی و سرپرست تیم در تمرینات نبوده است. عابدینی خاطرنشان کرد: هر چند که معتقدم این درگیری پیش از بازی با فجر باعث شده تمرکز بازیکنان ما بهم خورده و روحیه آنها تا حدود زیادی تخریب شود. من فکر می کنم دلیل اصلی شکست سنگین تیم ما مقابل فجر و افت کیفی بازیکنان در این بازی همین درگیری باشد. عابدینی با اعلام اینکه تا روز سه شنبه این موضوع را مورد بررسی قرار داده و قصد دارد با هرندی خداحافظی کند، تاکید کرد: من پس از وقوع این اتفاقات مذاکرات خود را با سه گزینه داخلی و خارجی آغاز کرده ام و تا روز سه شنبه سرمربی جدید تیم را معرفی خواهم کرد و هم گزینه ایرانی و هم خارجی شانس یکسانی دارند.[/quote:aec368a40f]

شعر و وررررر .....
از دیروز تا الان یکدفعه شد درگیری ؟
گیریم که چنین باشه ، همه که از اول گفتن یه سرپرست باتجربه و ترجیحا" بومی بیار ، آخرشم شد این !
میخوای هرندی برداری و یکی از مهره های سوخته لنگی به چرخه بی خاصیت و کثیف فوتبال ایران دوباره
وارد کنی . دقیقا" 3 مربی سال قبل ما ، جز دینورزاده که با سربه زیریش کنار رفته و بی سرو صداست ،
قاسمپور قرارداد کلانی با مس بست ، تارتار هم به آرزوی دیرینش و بستن یه تیم و از اول بودن رسید .
الان نوبت کیه ؟ درخشان که شاهین اوت کرد ؟ استیلی که مسخره ایران شده ؟
دیگه کی مونده ؟ شاید یه تازه کاری مثل عبدی اووون زمان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 5:54 pm

[quote:f1c99d121e="civilboy"]جریان این چیه:

وی در همین خصوص افزود: متاسفانه این درگیری به دلیل اختلاف نظر بچه گانه بین این دو نفر مبنی بر اینکه به دو بازیکن اجازه بدهند که شب به خانه بروند یا همراه تیم باشند، اتفاق افتاد. در حال حاضر من در حال بررسی این موضوع هستم و به همین دلیل اجازه نداده ام که این دو نفر در تمرین امروز این تیم شرکت کنند. مدیرعامل باشگاه داماش تاکید کرد: برخلاف آنچه که برخی از رسانه ها این تصمیم من را مربوط به شکست سنگین 6 بر یک تیم دانسته اند این موضوع ربطی به تصمیم اخیر من برای جلوگیری از حضور سرمربی و سرپرست تیم در تمرینات نبوده است. عابدینی خاطرنشان کرد: هر چند که معتقدم این درگیری پیش از بازی با فجر باعث شده تمرکز بازیکنان ما بهم خورده و روحیه آنها تا حدود زیادی تخریب شود. من فکر می کنم دلیل اصلی شکست سنگین تیم ما مقابل فجر و افت کیفی بازیکنان در این بازی همین درگیری باشد. عابدینی با اعلام اینکه تا روز سه شنبه این موضوع را مورد بررسی قرار داده و قصد دارد با هرندی خداحافظی کند، تاکید کرد: من پس از وقوع این اتفاقات مذاکرات خود را با سه گزینه داخلی و خارجی آغاز کرده ام و تا روز سه شنبه سرمربی جدید تیم را معرفی خواهم کرد و هم گزینه ایرانی و هم خارجی شانس یکسانی دارند.[/quote:f1c99d121e]
امیدوارم خود امید خان یه مصاحبه ای انجام بده و بیشتر توضیح بده و متاسفم برای این باشگاه: تو شهری که شخصی به نام مجیدجهانپور با این همه تجربه وجود داره چرا یه نفر مثله نجفی باید سرپرست بشه{این همون مشکلی بود که من تو جلسه اول با دوستان وارش با امیدخان مطرح کردم ولی بنده خدا چیزی خاصی برای گفتن نداشت}...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان