[quote:200d02d775="armin_punisher6"][quote:200d02d775="miladcivil"][quote:200d02d775="armin_punisher6"]آقای عابدینی شما اون موقع باید تار تار رو اخراج میکردین که نکردین.الان ما مشکل جدی بازیکن به خصوص در حمله رو داریم نه کادر فنی.[/quote:200d02d775]
من کاملا" با نظر این دوستمون موافقم ، همونطور که تارتار بازی های پیاپی باخت و اما به دلیل
یکسری اعتقادات مدیریتی سر کار موند و در انتها همه راضی بودن ، الانم عابدینی باید جو زدگی
کنار بذاره و از هرندی حمایت کنه و در پایان نتیجشو ببینه .
تیم سال قبل و امسال قابل مقایسه نیستن ، به هیچ وجه !
هر مربی هم بخواد بیاد بهانه بازیکن میگیره و همین موضوع دلیل ناکامی میذاره ............
پس آقای عابدینی لطفا" شتابزدگی کنار بذارید ...[/quote:200d02d775]
کی گفته آخر فصل همه از تارتار راضی بودن.نتایج خوب دلیل بر راضی بودن نیست.بعضی بازیها مثل راه آهن و فجر رو که با اشتباه داوری بردیم.بعضی ها هم واقعا کشکی بردیم.فقط تار تار شانس داشت تو بعضی موارد.ولی امید خان با این بازیکنا تاحالا بد نتیجه نگرفته.مطمئنا تو نیم فصل چند تا بازیکن خوب بگیریم اوضاعمون بهتر میشه.[/quote:200d02d775]
الان داری سرسر تارتار و فصل قبل با من دعوا میگیری ؟
سال قبل از رتبه 7 تیم با اون همه مشکلات و مسائل مالکیتی ، شما راضی نبودی ؟
بازی با راه آهن که یادم نیست چه مشکل داوری بود ، اما بازی با فجر ، نکنه اون تمارض رضا حقیقی داااااااااار
که نتونسته بود از آبشک توپ بگیره و خدوشو زمین زد میگی ؟؟؟؟ یاوری واسه توجیه باخت این حرفو زد ، تویی
که هوادارا داماش هستی ، چون فرضا" مربی غیر دلخواهت سر کار بووود ، حاضری منافع داماش زیر پا بذاری ؟
ضمنا" من در تایید حرفت گفتم همونطور که از شکستهای تارتار حمایت شد ، الان با یه بازی ضعیف نباید تصمیم
احساسی گرفت ... مهم منظور من هست ، الان نگفتم بریم تارتار بیاریم