[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نظر هواداران داماش در مورد امید هرندی + نظرسنجی

نظر هواداران داماش در مورد امید هرندی + نظرسنجی

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

به عنوان هوادار داماش از مسئولین باشگاه داماش چه انتظاری دارید ؟

حمایت از امید هرندی
119
89%
برکناری امید هرندی
15
11%

کل آرا : 134

پستتوسط armanzare » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 8:40 am

وقتی باید انتظار داشت که همه چی در اختیار امید خان میذاشتن!! بنده خدا اومده خدمت کنه دیگه خیلی نامردیه پرسپولیس و همین 2 هفته پیش بردیم اینا هم تو ذهن ما هست....بجاش برن بازیکن بخرن !
نماد کاربر
armanzare
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 29, 2012 12:00 am

پستتوسط elphias » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 8:42 am

حتما آقای قویدل چشم به امثال تمباکوویچ و سایر دوستان دارن دیگه... آقای استیلی بیاد بشه سرمربیمون! بعد ناله نداری بکنه ... اگه مدیریت رئال هم دست عابدینی بود بعد بازی دیشب مورینیو رو مینداخت بیرون!!! این آقا داره با این اخراج کردناش مدیریت خودشو زیر سوال میبره! مدیری که اینهمه انتخاب اشتباه داشته باشه مدیریت نکنه خیلی بهتره!!! داره با متد مدیریت هفصد سال پیش کار میکنه! همون شکل علی پروینی! همون بهتر که بره پرسپولیس!!! /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط armin_punisher6 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 8:44 am

[quote:bb9eaf414d="miladcivil"][quote:bb9eaf414d="armin_punisher6"]آقای عابدینی شما اون موقع باید تار تار رو اخراج میکردین که نکردین.الان ما مشکل جدی بازیکن به خصوص در حمله رو داریم نه کادر فنی.[/quote:bb9eaf414d]

من کاملا" با نظر این دوستمون موافقم ، همونطور که تارتار بازی های پیاپی باخت و اما به دلیل
یکسری اعتقادات مدیریتی سر کار موند و در انتها همه راضی بودن ، الانم عابدینی باید جو زدگی
کنار بذاره و از هرندی حمایت کنه و در پایان نتیجشو ببینه .
تیم سال قبل و امسال قابل مقایسه نیستن ، به هیچ وجه !
هر مربی هم بخواد بیاد بهانه بازیکن میگیره و همین موضوع دلیل ناکامی میذاره ............
پس آقای عابدینی لطفا" شتابزدگی کنار بذارید ...[/quote:bb9eaf414d]
کی گفته آخر فصل همه از تارتار راضی بودن.نتایج خوب دلیل بر راضی بودن نیست.بعضی بازیها مثل راه آهن و فجر رو که با اشتباه داوری بردیم.بعضی ها هم واقعا کشکی بردیم.فقط تار تار شانس داشت تو بعضی موارد.ولی امید خان با این بازیکنا تاحالا بد نتیجه نگرفته.مطمئنا تو نیم فصل چند تا بازیکن خوب بگیریم اوضاعمون بهتر میشه.
نماد کاربر
armin_punisher6
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 8:50 am

[quote:200d02d775="armin_punisher6"][quote:200d02d775="miladcivil"][quote:200d02d775="armin_punisher6"]آقای عابدینی شما اون موقع باید تار تار رو اخراج میکردین که نکردین.الان ما مشکل جدی بازیکن به خصوص در حمله رو داریم نه کادر فنی.[/quote:200d02d775]

من کاملا" با نظر این دوستمون موافقم ، همونطور که تارتار بازی های پیاپی باخت و اما به دلیل
یکسری اعتقادات مدیریتی سر کار موند و در انتها همه راضی بودن ، الانم عابدینی باید جو زدگی
کنار بذاره و از هرندی حمایت کنه و در پایان نتیجشو ببینه .
تیم سال قبل و امسال قابل مقایسه نیستن ، به هیچ وجه !
هر مربی هم بخواد بیاد بهانه بازیکن میگیره و همین موضوع دلیل ناکامی میذاره ............
پس آقای عابدینی لطفا" شتابزدگی کنار بذارید ...[/quote:200d02d775]

کی گفته آخر فصل همه از تارتار راضی بودن.نتایج خوب دلیل بر راضی بودن نیست.بعضی بازیها مثل راه آهن و فجر رو که با اشتباه داوری بردیم.بعضی ها هم واقعا کشکی بردیم.فقط تار تار شانس داشت تو بعضی موارد.ولی امید خان با این بازیکنا تاحالا بد نتیجه نگرفته.مطمئنا تو نیم فصل چند تا بازیکن خوب بگیریم اوضاعمون بهتر میشه.[/quote:200d02d775]

الان داری سرسر تارتار و فصل قبل با من دعوا میگیری ؟
سال قبل از رتبه 7 تیم با اون همه مشکلات و مسائل مالکیتی ، شما راضی نبودی ؟
بازی با راه آهن که یادم نیست چه مشکل داوری بود ، اما بازی با فجر ، نکنه اون تمارض رضا حقیقی داااااااااار
که نتونسته بود از آبشک توپ بگیره و خدوشو زمین زد میگی ؟؟؟؟ یاوری واسه توجیه باخت این حرفو زد ، تویی
که هوادارا داماش هستی ، چون فرضا" مربی غیر دلخواهت سر کار بووود ، حاضری منافع داماش زیر پا بذاری ؟
ضمنا" من در تایید حرفت گفتم همونطور که از شکستهای تارتار حمایت شد ، الان با یه بازی ضعیف نباید تصمیم
احساسی گرفت ... مهم منظور من هست ، الان نگفتم بریم تارتار بیاریم :lol:
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 8:59 am

من از اول میدونستم امید خان و بر میدارن :?
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 8:59 am

والله نمی دونم چی بگم....
از دیشب تا به حال داغونم...امروز به سختی رفتم دانشگاه...
از اول فصل ایراداتی داشتیم که هیچکدوم برطرف نشد...بازیکنهامون در پست هافبک دفاعی و دفاع و...درست توجیه نشدند...
درسته که ما عاشق تیم بومی هستیم ولی در نهایت باید تیم داماش و گیلان سربلند بشه....مثلا کسی به سپاهانیا نمیگه که چرا سرمربی و 80 درصد از تیمتون غیر بومی هستش....
همین اشتباه رو ملوان داره میکنه....ملوان اگه یک مربی غیر بومی مطرح می آورد الان وضعش خیلی بهتر بود...ملوان واقعا داره امتیازاتش رو مفت از دست میده,چون کادر فنیشون اون قدرت لاز م رو نداره....
[b:4a1327069f]در ضمن خیلی از هوادارها نشون دادند شایستگی داشتن یک تیم بومی و مربی بومی و بازیکنهای بومی رو ندارند...ما همه چیز داشتیم ولی قدرش رو نداشتیم....همین تیم فجر سپاسی یا صبا و راه اهن چی دارند مگه؟!!![/b:4a1327069f]
تیم نیاز به شوک مثبت داره,هر چه سریع تر بهتر....امیدوارم عابدینی هوشمندانه عمل کنه...
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 9:00 am

یعنی چی آخه؟
اینا دنبال یک بهانه میگشتن و بهانش هم جور شد تا امید خان رو برکنار کنند...!
به نظر من از موقعی که باشگاه به فروش رفت نظرات و خواسته های هواداران هیچ اهمیتی دیگه نداره واسه باشگاه...
امید خان ما از شما حمایت می کنیم /15/
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط power3449 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 9:02 am

این تصمیمات باشگاه بودارنیست به نظر شما؟؟ مرغوب هم که میدونست توی این سایت بعد از برکناری هرندی از امید خان حمایت میشه ، می خواست وجه سایت با این کارش خراب کنه. یعنی این میتونست باشه ؟ آقای عابدینی این چه طرز برخورد با هرندی هستش؟؟؟؟؟؟؟ینی چی حق حضور در تمرینات را تا اطلاع ثانوی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟ یکخورده از اوون مهربانیهایی که با مهدوی کیا یا پرسپولیسیا داری با دیگران بکن. /9/
نماد کاربر
power3449
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 05, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 9:04 am

[quote:28daf03537="power3449"]این تصمیمات باشگاه بودارنیست به نظر شما؟؟ مرغوب هم که میدونست توی این سایت بعد از برکناری هرندی از امید خان حمایت میشه ، می خواست وجه سایت با این کارش خراب کنه. یعنی این میتونست باشه ؟ آقای عابدینی این چه طرز برخورد با هرندی هستش؟؟؟؟؟؟؟ینی چی حق حضور در تمرینات را تا اطلاع ثانوی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟ یکخورده از اوون مهربانیهایی که با مهدوی کیا یا پرسپولیسیا داری با دیگران بکن. /9/[/quote:28daf03537]

واقعا حرف حق زدی...منم کمی مشکوک شدم...آقای عابدینی این تیم دوم پرسپولیس نیست که شما میخواین فقط پرسپولیسی ها رو مربیش کنی.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 9:05 am

از نظر من همه چی از قبل برنامه ریزی شده بود که امیدخان اخراج کنن /9/ /9/ /9/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط siabagh » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 9:08 am

حمايت از هرندي حمايت از داماش است

به نظر من مقصر اصلي 90 درصد تماشاگري بازي با ملوان هستند كه تو اين سايتم ميدونم خيلي ها فحاشي كردند شايد 60 در صد بچه هاي سايت هم فحاشي كردند
مقصر دوم خودزني عابديني و سراواني كه تيم و هرندي رو انداختن تو حاشيه
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 9:13 am

باید همه سر تمرین ببریم و از امید خان حمایت کنیم اگه یه فراخوان باشه چه بهتر
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 9:14 am

آقای عابدینی زمانی که تیم به فجر شش یک نباخته بود هم شما با مصاحبه هاتون دوست داشتی امیدخان اخراج کنی...چطور میشه تیم پرسپولیسو ببره بعد بیان به امیدخان اولتیماتوم بدن و تیمو تو حاشیه ببرن...من یکی شکم ندارم که این قضیه بوداره...آقا ما مربی درجه دو لنگی نمیخوایم آقای عابدینی فقط بازنشسته های لنگو میاره اینجا...اگع خوب بودن لنگو جمع میکردن /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط chile1369 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 9:15 am

[quote:113478aa19="siabagh"]حمايت از هرندي حمايت از داماش است

به نظر من مقصر اصلي 90 درصد تماشاگري بازي با ملوان هستند كه تو اين سايتم ميدونم خيلي ها فحاشي كردند شايد 60 در صد بچه هاي سايت هم فحاشي كردند
مقصر دوم خودزني عابديني و سراواني كه تيم و هرندي رو انداختن تو حاشيه[/quote:113478aa19]
موافقم
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 01, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 9:15 am

سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان در خصوص بحث مطرح شده در مورد احتمال کنار گذاشته شدنش از سرمربیگری این تیم گفت: نگران این مسئله نیستم زیرا از روزی که آمدم، بحث رفتنم مطرح بود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی احمدی سراوانی، مدیر روابط عمومی باشگاه داماش گیلان اعلام کرد که امیر عابدینی علی رغم میل باطنی و علاقه‌ای که به امید هرندی دارد، در خصوص پایان همکاری با ایشان تصمیم گیری خواهد کرد.

از روزی که آمدم، بحث رفتنم مطرح بود
امید هرندی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص بحث احتمال برکناری‌اش از سمت سرمربیگری تیم داماش ضمن بیان مطلب فوق گفت: نگران این مسئله نیستم زیرا از روزی که آمدم، بحث رفتنم مطرح بود. البته بنده پایبند به قرارداد خود با باشگاه داماش هستم و هر تصمیمی برایم بگیرند می‌پذیرم.

هنوز با عابدینی صحبت نکردم
وی با بیان اینکه هنوز با امیر عابدینی در این خصوص صحبت نکرده است، ادامه داد: بحث‌های مربوط به برکناری من را مردم که مطرح نمی‌کنند، بلکه این بحث‌ها داخلی بوده و حتی بعد از اینکه پرسپولیس را با 10 بازیکن بردم و به پیکان پنج گل زدم، هم این صحبت‌ها مطرح بود.

تیم‌ها برای کسب 9 امتیاز 15 میلیارد هزینه کردند
سرمربی تیم فوتبال داماش اضافه کرد: خیلی از تیم‌ها برای کسب همین 9 امتیاز هم 10-15 میلیارد هزینه کردند اما تا حالا یک ریال هم پول نگرفته‌ایم. من آدمی نبودم که دائم در حال شکایت کردن باشم و شما شاهد هستید در این مدت نه علیه باشگاه و نه در خصوص کمبودهای آن صحبت نکردم. همیشه گفته‌ام راضی‌ام تا صحبت‌هایم باعث نشود به تیم ضربه بخورد.

باخت به فجر را به گردن می‌گیرم
وی در مورد شکست این تیم مقابل فجرسپاسی اظهار داشت: تیم بد بازی کرد، آنها هرچه زدند گل شد و ما از موقعیت‌های‌مان استفاده نکردیم. حق‌مان باخت بود و من این باخت را به گردن می‌گیرم اما تا چه اندازه می‌توانم یک نفری تیم را بچرخانم؟!

تیم باخت، بازیکنان از من عذرخواهی کردند
هرندی اضافه کرد:‌ در فوتبال ممکن است یک روز، روز تیم نباشد و آنها ضعیف بازی کنند اما هیچکدام‌شان از بازیکنان تیم کم‌کاری نکردند. فوتبال همین است اما شما کجای دنیا سراغ دارید یک تیم ببازد و بازیکنان بیایند و با بوسیدن روی سرمربی از او عذرخواهی کنند؟! این نشان می‌دهد ما تیم متحد و یکدستی داریم. ضمن اینکه از دیشب تا به امروز بیش از 70 پیام کوتاه داشتم که مردم به من گفته‌اند ناراحت این شکست نباش و با قدرت کارت را ادامه بده.

تنها شرمنده مردم و هواداران تیم هستم
"اگر حمایت مردم و رسانه‌ها نبود به بازی چهارم هم نمی‌رسیدیم"، وی با بیان این مسئله خاطرنشان کرد: همیشه سعی کردم صادق باشم. فکر می‌کنم در اولین سال مربیگری‌ام با توجه به امکانات و بازیکنانی که در اختیارم بود نتایج خوبی گرفتیم. تنها ناراحتی‌ام شکست روز گذشته مقابل فجر است که به خاطر آن از تمام مردم عذرخواهی می‌کنم و شرمنده آنها هستم.

چقدر می‌توانم یک نفره تیم را بچرخانم
سرمربی تیم داماش با اشاره به اینکه تراکتورسازی از تیم قعرنشین با نتیجه بد می‌بازد اما اتفاقی نمی‌افتد ولی در روزهای‌ خوب‌مان هم بحث‌هایی در مورد کنار گذاشتنم مطرح می‌شد‌، ادامه داد: چقدر می‌توانم یک نفره تیم را بچرخانم. من قبلاً‌ گفته بودم تیم داماش را از هفته هفتم به بعد ببینید. دلیل آن این بود که در تعطیلات لیگ با اردوهای آماده سازی و دیدارهای تدارکاتی تیم را به شرایط مطلوب برسانم اما ما در این مدت هیچ اردویی برگزار نکردیم.

تیم را از هیچ درست کردم
وی با بیان اینکه تیم برای موفقیت نیاز به داشتن سرمربی و پشتوانه باشگاه دارد، تاکید کرد: تیم را از هیچ درست کردم و اگر به من اجازه دهند در ادامه مسابقات نتایج بهتری می‌گیرم اما اگر هم صلاح دیدند مربی جدیدی بیاورند در صورتی داماش نتیجه می‌گیرد که حق و حقوق بازیکنان را داده و امکانات لازم برای سرمربی جدید فراهم شود.

بی‌صداقتی در فوتبال عاملی شد تا به لبنان ببازیم
هرندی در پایان گفت: در فوتبال اگر صداقت نباشد همان می‌شود که در نهایت به لبنان می‌بازیم. امیدوارم کسانی که در فوتبال فعالیت می‌کنند، اهل لاف زدن نبوده و با صداقت کارشان را برای شاد کردن مردم و به کار ببندند، زیرا هدف بالای فوتبال ایجاد اوقات خوب برای هواداران و سلامتی مردم است.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان