توسط MAZIYAR » شنبه سپتامبر 15, 2012 6:24 pm
متاسفانه دو روز هست که از طریق گوشی مباحث رو دنبال می کنم.متاسفانه بعضی ها میان و همه چیز رو از روی زیر سوال میبرن.درست هست نتیجه بدی بود ولی قرار نیست به کسانی که دینشون رو به این شهر ادا کردند تهمت بزنیم؟چطور میشه کاپیتان باتعصب تیمت راضی باشه که تیمی که به خاطرش از خیلی چیزها گذشت و یا امیرعابدینی رو متهم می کنید که از این باخت خوشحال شد در حالی که خودش باید جوابگوی هیءت مدیره باشگاه باشه(کل کلی هم با قویدل داره) و یا می خواهید امید هرندی رو برکنار کنید!
من در این بین هر سه رو مقصر میدونم! هم بازیکنان رو بابت عملکرد ضعیفشون! هم مدیریت و مالک باشگاه رو که تیم رو در این تعطیلات ساپورت نکرد(مثل بعضی ها هم نمیگم بازیکن می گرفت چون تا نیم فصل دستمون برای خرید بازیکن بسته هست!) و اما برسیم به امیدخان که با توجه به علاقه ای که بهش دارم مقصر اصلی رو ایشون می دونم.چون هرجا نشست گفت برای من بازیکن نگرفتند و من زیر فشار هستم و ...
مگه همین بازیکنان + غلامی و ابوذر نبودند که ترکیب اصلی تیم هفتم جدول رو تشکیل می داد؟پس قبول کن خودت هم مشکل داری و هیچ وقت نخواستی قبول کنی! امیدخان اخلاقیات خوبی داره ولی خیلی مغرور و یک دنده هست و باید به انتقادات فنی توجه کنه.اسماعیل راستی حرف قشنگی در یه مقاله زد و گفت امید هرندی باید در بازی های خارج از خانه ابتدا باید برای کسب یک امتیاز رود و امید هم داره خلافش میره جلو که داره به ضررش میشه و مطمءنم این طرز تفکر امیدخان باعث شد شش گل بخوریم و در غیر این صورت هم بازی رو میباختیم ولی نه به این شکل تحقیر آمیز.
عزیزان چشمتون رو نبندید و حمایت و تخریب بی جا نکنید.هرچیزی سرجای خودش و یک شبه از عرش به فرش و از فرش به عرش نرسانید.
مدیریت باشگاه هم باید دپحداقل دو بازی به امیدخان فرصت بده و با توجه به سوابق عابدینی دو بازی آینده بعید نیست و بعد باید تصمیم گیری بکنه
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"
"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"