مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط RASHTBOY » شنبه سپتامبر 15, 2012 4:59 pm
در مورد بازي دو تيم گيلاني :
1- دوستان به من اطلاع دادند كه تا دقيقه 35 داماش 3-1 عقبه !!!
باور نكردم با خودم گفتم يا اشتباه گفتند يا اشتباه شنيدم ، در پايان نيمه اول فكر كنم 4-1 شد ؛
2- از نيمه دوم كه بازي رو تا حدودي ديدم ، نمي تونم در مورد كم كاري بازيكنان داماش نظر بدم ، چون نيمه اول رو نديدم اما در مورد ضعف مفرط فراهاني كه بهتره منبعد از رودباريان اسفاده بشه و عدم گل زني بازيكنان ما كه موقعيت هاي 100% گلزني رو هدر مي دادند ، ميشه به راحتي نظر داد ، اين فراهاني با اون قد آخه به درد چي مي خوره؟ چند تا گل از روي سانتر زده شد؟ !!!!!
3- يكي از اشتباهاتي كه پارسال و متاسفانه امسال تكرار شد ، عدم يارگيري مناسب هستش ، ،آخه موقعي كه مهدي كياني بدون اينكه از سوي بازيكنان حريف تحت فشار باشه ، نه كسي دور و برش باشه ،تازه 6-1 تيم عقبه ، يك پاس ده متري رو نمي تونه به بازيكن خودي بده ، آخه اميد هرندي بيچاره چه گناهي داره ؟!موقعي كه ما تو شش قدم حريف دروازه خالي رو گل نميكنيم ، هرندي مقصره ؟! موقعي كه دفاع ما از دفع يك توپ ساده عاجز هست !!! دروازبان ما انگار مي خواد كفتر بگيره !!! هرندي چكار بكنه ؟!
4- در اينكه بازي برد و باخت داره شكي درش نيست ! اما نه اينجور باخت ها ،
6-1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5- مل مل انزلي باز پنالتي !!!!!!!!!!!
6- گزارشگر بازي مل مل - ترتر عنوان مي كرد : هوادارن هر دوتيم پر تعداد و پرشور ترين هستند !!!
قابل توجه مسئولين داماش كه ، هوچي گرترين تماشاگران اين كشور رو پرشور و پر طرفدار ترين معرفي مي كنند ، اونوقت شما ...
اين نتيجه برازنده شما هست نه هوادارن پور شور داماش شهر باران .
-

RASHTBOY
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am
توسط zxzx » شنبه سپتامبر 15, 2012 5:04 pm
خواهشن به بازیکن ها اتهام کم کاری نزنیدمثل اینکه دوستان فراموش کردند این تیم بدون مربی بدنساز لیگ رو شروع کرده جای خالی ابوذر رحیمی خیلی احساس میشه 4تا از گل هایی که خوردیم از سمت چب بود چرا خبری از بازیکن جدید نبست حتما جناب مدیرعامل منتظر هست تاهرندی برکناربشه بعد با خیال راحت بازیکن جذب کنه
داماش تا ابد جاویدان
-

zxzx
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am
توسط hamidjavan » شنبه سپتامبر 15, 2012 5:06 pm
خوب آقای هرندی وعده داده بود که تیم از هفته هفتم به بعد درست خواهد شد وداماش واقعی را از هفته هفتم به بعدخواهید دید . دیدیم و خوب هم دیدیم. خوب بازهم نظر دوستان وفیلسوفان و ورزشدوستان عزیز شروع شد این بازی مشکوکه به یاد آن بازی پارسال تراکتور وشهرداری تبریز که دوستان تو این سایت کشف کردند که ان بازی مشکوکه واحتمال تبانی . والبته * که گفتم فوتباله وتیم شهرداری مشکلش گل اوله واین تیم مدعی سقوط است (که البته پیش بینی من در مورد شهرداری درست از آب درامد) من شدم ترک vpn من هم مال کردستان. والی اخر
الان درست دوباره همون توجیهات خود گول زننده شروع شد. بازی مشکوکه و ....و ..و.. و الی اخر
اما واقعیت یه چیز دیگست تیم ما هفته هاست که خوب بازی نمیکنه . نمونه اش بازی با ملوان که در طول 90دقیقه نتونستیم یه توپ روی دروازه حریف بیاریم.
اما مربیمون ندید که ندید نمیدونم تو این 2هفته چی کار کردیم اما فوتبال همینه همه واقعیتهایش تو زمین مشخص میشه نه با حرف وادعا.
ما سالها برای نتیجه گیری تو شیراز مشکل داشتیم نمونه اش باخت به تیم برق شیراز تو سال 79با نتیجه 6-0 با مربیگری همین آقای هرندی امپراطور نه ببخشید فرمانروا بود اولین بازیش به عنوان سرمربی بعداز اخراج جهانپور وقبل از امدن حجازی بود که خدا رحم کرد اخرین بازیش بود. بعداز ان 6-0 هم ما همیشه تو شیراز باخته بودیم تاچندسال پیش بامربیگری ذوالفقانسب با گل دقایق پایانی افشه یه مساوی گرفتیم تو شیراز . اما تو این 2سال اخیر مقابل سپاسی دابل کردیم. دلیل اینکه ما تو شیراز خوب نتیجه نمگیریم ارتفاع این شهر از سطح دریاست که برای تیم ما به خصوص تو دقایق ابتدایی مشکل ایجاد میکنه ومعمولا اگه بتونیم این دقایق ابتدایی را به سلامت بگذرونیم میتونستیم شاهد نتیجه بهتری باشیم اما خوب نشد که متاسفانه ترکیب بد تیم که یه ترکیب مضحک که نشانه سردرگمی والبته تفکرات اشتباه مربیمون هست هم به این نتیجه کمک کرد افشه و امین متوسل زاد تو این سه هفته اخیر با هم 3دقیقه بیشتر بازی نمی کنند اما تو این بازی از اول بازی میکنند که امیدوارم به این دلیل سابقه بازی اینها تو شیراز نباشه ( به همون دلیلی که مرتضی ابراهیمی جلوی سایپا فیکس بود ودیگه نبود) .
اما حوادث بازی با ملوان ومحرومیت تیم ماهم دخیل بود که توی روحیه تیم تاثیر زیادی داشت . تیم ما درتمام بازیهای بیرون ازخانه ضعیف بازی کرده اما کسی اینو ندید بخصوص مربیمون چون تیممون با اختلاف زیاد نباخته بود( بازی با مس هم تا دقیقه 60 میتونست 3-0 به نفع مس باشه) وایشون میتونست ادعا داشته باشه ونفاط ضعفو نبینه وفقط یه نتیجه وشکست سنگین میتونست این چشمهای بسته را باز کنه امیدوارم که چشمها باز شده باشه تیم ضعیف بسته شده و هر چی بازیکن که تیمهای دیگه نخواستند امدند به داماش .تمرینات را دیر شروع کردیم . کسی به فکر جذب بازیکن جدید هم نیست .دفاع چپ اتوبانه. اینهمه فرصت را از دست دادیم برای جذب بازیکن . این هم نتیجه اش شد عابدینی هم که خوابیده خوب من هم بودم این همه از من تعریف میکردند * نبود آن که امیره و نباید حرف چهار تا سربازو گوش کنه.
-
hamidjavan
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am
توسط Amir0131 » شنبه سپتامبر 15, 2012 5:09 pm
[align=center:4f3f8096fa][img:4f3f8096fa]http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/05/05/13910505000038_PhotoA.jpg[/img:4f3f8096fa][/align:4f3f8096fa]
[size=12:4f3f8096fa]
[b:4f3f8096fa]هرندی پس از شکست سنگین برابر فجر:
یک روز 5 گل زدیم امروز 6 گل خوردیم/ زمین سفت و نور کم بود
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان از زمین و نور کم ورزشگاه دستغیب شیراز انتقاد کرد.[/b:4f3f8096fa][/size:4f3f8096fa]
به گزارش خبرگزاری فارس، امید هرندی پس از شکست سنگین 6 بر یک مقابل فجر سپاسی، گفت: یک روز 5 گل زدیم و خوشحال بودیم و امروز هم 6 گل خوردیم. من به فجریها بابت این پیروزی تبریک میگویم.
وی افزود: خوب بازی نکردیم و از حالا فقط به بازی بعدی خود با راهآهن فکر میکنیم. فجریها به ارسالهای بلند روی آوردند و ما در این تاکتیک ضعیف عمل کردیم.
هرندی با گلایه از وضعیت زمین و نور ورزشگاه، تصریح کرد: نمیخواهم این نتیجه را توجیه کنم اما این زمین خیلی سفت و نور ورزشگاه وحشتناک کم بود.
سرمربی داماش همچنین در خصوص سؤال خبرنگاری در مورد وضعیت تیم ملی گفت: به نظر من بهتر است تیم ملی از بازیکنان جوانتری استفاده کند.
-

Amir0131
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 08, 2011 12:00 am
توسط zxzx » شنبه سپتامبر 15, 2012 5:10 pm
خواهشن به بازیکن ها اتهام کم کاری نزنیدمثل اینکه دوستان فراموش کردند این تیم بدون مربی بدنساز لیگ رو شروع کرده جای خالی ابوذر رحیمی خیلی احساس میشه 4تا از گل هایی که خوردیم از سمت چب بود چرا خبری از بازیکن جدید نبست حتما جناب مدیرعامل منتظر هست تاهرندی برکناربشه بعد با خیال راحت بازیکن جذب کنه
داماش تا ابد جاویدان
-

zxzx
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am
توسط pezhman-paskiyabi » شنبه سپتامبر 15, 2012 5:10 pm
اقا فوتباله دیگه من مثل همه ناراحتم مگه ما عربیم بایه باخت مربی عوض کنیم کل تیم امروز بد بودن بازی بازیکنان مشکوک بود چون چنگنده بازی نکردن ولی آبروشون که از سر راه نیاوردن به عمد بد بازی کنند انشالا با برد جلوی راه اهن جبران می کنیم امید خان هم امروز ترکیب وتعویض هاش اشتباه بود اونم به نظر شخصیه من نباید مربیه خودمون زمین بزنیم ولی همه باید جریمه بشن ما نباید یادمون بره هرندی و این بازیکنا تو روزهای بی پولی با تیم موندن.به امیرد برد مقابل را آهن
-

pezhman-paskiyabi
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am
توسط Amir0131 » شنبه سپتامبر 15, 2012 5:10 pm
[align=center:7b261377d6][img:7b261377d6]http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/05/06/13910506000045_PhotoA.jpg[/img:7b261377d6][/align:7b261377d6]
[b:7b261377d6]یاوری:
مزد زحماتمان را گرفتیم/ تیمملی باید از بازیکنان دیگری استفاده کند
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال فجرسپاسی شیراز پس از برتری برابر داماش گفت: بازیکنانم مزد زحماتشان را گرفتند.[/b:7b261377d6]
به گزارش خبرگزاری فارس، محمود یاوری پس از پیروزی 6 بر یک مقابل داماش، در حالی که وقتی وارد سالن کنفرانس شد، مورد تشویق خبرنگاران قرار گرفت، گفت: به همه این پیروزی را تبریک میگویم بخصوص به بازیکنان تیمم. آنها مزد زحمات خود را گرفتند. تعطیلات لیگ فرصت خوبی برای بازسازی فجر بود و باید بگویم یک تعطیلات طلایی برای ما بود.
یاوری تصریح کرد: از مسئولان سپاه میخواهم از بچههای ما طبق قراردادی که بستهاند حمایت کنند و برای رسیدن به مزدشان تلاش کنند. بازیکنان 20 درصد قرارداد خود را گرفتهاند اما فکر میکنم باید رسیدگی بیشتری به این تیم شود.
سرمربی فجر سپاسی درباره وضعیت تیم ملی گفت: بهترین تصمیم برای تیم ملی این است که از بازیکنان دیگری استفاده شود.
-

Amir0131
- کاربر فعال
.png)
-
توسط Amir0131 » شنبه سپتامبر 15, 2012 5:11 pm
[align=center:aaa19fd97d][img:aaa19fd97d]http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/05/06/13910506000290_PhotoA.jpg[/img:aaa19fd97d][/align:aaa19fd97d]
[size=12:aaa19fd97d][b:aaa19fd97d]
احتمال تغییرات در باشگاه داماش گیلان
خبرگزاری فارس: بعد از شکست ۶ بر یک داماش گیلان برابر فجرسپاسی احتمال تغییرات گسترده در این باشگاه وجود دا[/size:aaa19fd97d]رد.[/b:aaa19fd97d]
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال داماش گیلان امروز 6 بر یک برابر فجرسپاسی شکست خورد. بعد از این باخت در ورزشگاه حافظیه شیراز صحبت از تغییرات گسترده در باشگاه داماش گیلان به میان آمد.
داماش در هفتههای گذشته نتایج خوبی کسب کرده بود و شکست سنگین امروز تعجب بسیاری را در پی داشت.
-

Amir0131
- کاربر فعال
.png)
-
توسط sina9 » شنبه سپتامبر 15, 2012 5:18 pm
بچه ها مربی تیم را خراب نکنید انتقاد خوب باید باشه، اما درست فکر کنیم می بینیم تیم حاشیه داره. تیمی که با بی پولی بسته شده انتظار زیادی نمیشه ازش داشت. بچه های تیم با غیرت بازی کردن تو اکثر بازیا مگه پرسپولیسو 10 نفره نبردیم؟؟؟ تشویقای یکسره یادمون رفته؟؟؟.تیم ما شک نیاز داره بیایید با پر کردن ورزشگاه قزوین این شک رو وارد کنیم.ما نیاز به تزریق بازیکن با قابلیت فنی بالا داریم تو 2-3 تا پست الان زمانی نیست که بخوایم مربی عوض کنیم. امید هرندی رشتی هستش نباید پشتشو خالی کنیم نیاز به حمایت داره تا با خیال راحت رو کارش تمرکز کنه.
-

sina9
- کاربر سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 05, 2012 12:00 am
توسط sina9 » شنبه سپتامبر 15, 2012 5:29 pm
ما پشت بازیکنای بومی و مربیمون هستیم تا وقتی که حس کنیم همه نهایت تلاش خودشونو میکنن و کم کاری نمیکنن.
امیدوارم مسولای وارش علت اصلی این باخت رو پیدا کنن تا بتونیم بر طرف کنیم.این بازیم تموم شد باید به فکر آینده باشیم.
-

sina9
- کاربر سایت
.png)
-
توسط Farzad-7091 » شنبه سپتامبر 15, 2012 5:30 pm
تفاضل گلمونم افتضاح شد شدیم 5- انشالا تو بازیهای آینده بهتر نتیجه بگریم

-
Farzad-7091
- کاربر نیمه حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه آپريل 20, 2012 12:00 am
توسط sina9 » شنبه سپتامبر 15, 2012 5:32 pm
واقعا جای تاسف داره بابت این تیترها
امید هرندی داماش میمونه
-

sina9
- کاربر سایت
.png)
-
توسط 777 » شنبه سپتامبر 15, 2012 5:36 pm
[quote:70b9d79b44="Amir0131"][align=center:70b9d79b44][img:70b9d79b44]http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/05/06/13910506000290_PhotoA.jpg[/img:70b9d79b44][/align:70b9d79b44]
[size=12:70b9d79b44][b:70b9d79b44]
خبرگزاری فارس: بعد از شکست ۶ بر یک داماش گیلان برابر فجرسپاسی احتمال تغییرات گسترده در این باشگاه وجود دا[/size:70b9d79b44]رد.[/b:70b9d79b44]
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال داماش گیلان امروز 6 بر یک برابر فجرسپاسی شکست خورد. بعد از این باخت در ورزشگاه حافظیه شیراز صحبت از تغییرات گسترده در باشگاه داماش گیلان به میان آمد.
داماش در هفتههای گذشته نتایج خوبی کسب کرده بود و شکست سنگین امروز تعجب بسیاری را در پی داشت.[/quote:70b9d79b44]
اینوکدوم خبرگزاری گفته بنده خدا نمیدونه بازی توکدوم ورزشگاه
-

777
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am
توسط hamidjavan » شنبه سپتامبر 15, 2012 5:38 pm
تیم باید تقویت بشه و وقتی یکی مثل عابدینی میگه به این خاطر هرندی آوردیم که پول نداشتیم یعنی چه شما اگه صاحب باشگاه بودی اولین تغییری که با این حرف ایجاد میکردی چی بود؟مگه ما اول فصل حتی وقتی شایعه مربیگری هرندی بود بدترین واکنشها را نشان نمی دادیم؟چرا همیشه احساسی نظر میدیم الان هم احساسی نظر میدیم چون مربی بومی هست مابایدبریم 6تا بخوریم ؟بعد وضعیت تیم ما هرهفته بدتر بشه؟ تیم ما هرچی داره از فصل پیش وسالهای قبلش است؟ این همه وعده برای رو کردن بازیکنان جدید بومی چی شد؟
متاسفانه مدیران باشگاه اصلا" تو فکر تیم نیستند از اولین بازی فصل سمت چپ ما اتوبان بود وهنوزم هست از بروشی گرفته تا کیانی خوب کی میخواد این ضعف برطرف بشه؟ چرا بازیکن جدیدجذب تیم نمیشه ؟ ملوان اولادی وحسینی رو گرفت ما چی کار کردیم چرا اینهخا دست روی دست گذاشتند.
-
hamidjavan
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان