جملات زیاد هست ...
1. ساکت مدیر عامل سابق سپاهان :
ما برای سپاهان هفت سین مدیریتی تشکیل دادیم ... اگه اشتباه نکنم یکیش صداقت بود که حتما باید می شد سداقت !!
2. تقریبا 99.9% حرف های قلعه نوعی مصداق بارز جوک هست ... :
الف ) یادمه سه سال اولی که استقلال بود و هر سال به دلایلی اوت می شد ، و سال سوم و با کلی .... قهرمان شد گفت ما اهداف پلکانی سه ساله داشتیم !!! مطمئنم اگه سال چهارم قهرمان میشد ، پله به چهار می رسید و ....
ب) در زمان سرمربی گریش در تیم ملی و پس از باخت به کره با ضربات پنالتی می گفت : خدا رو شکر در زمان ما تیم ملی نباخت ! فقط یک باخت آوردیم و اون هم در ضربات پنالتی بود که قبول نیست !؟!؟!؟!؟ حالا چرا نمی دونم !
پ) در همون زمان می گفت در فوتبال روز دنیا اگه دروازه بان یک پنالتی بگیره خوبه و اگه 2 تا بگیره عالیه ... من همیشه برام سوال بود که اگه سه تا بگیره فوتبال روز دنیا چی میگه ؟؟؟؟
ت) باز هم در همون مسابقات و بعد به چنگ دادن ایران و ایراداتی که همه به سیستم بازی و 3-5-2 ای که بازی می کردیم با بازی دادنزندی در پیستون چپ و ... یادمه اومده بود تلویزیون و می گفت تو فوتبال روز دنیا سیستم معنایی نداره !!! و بعد اینکه بهش ایراد گرفته بودند ، گفت در فوتبال روز دنیا یک سیستم داریم که تیم باهاش وارد میشه ، یک سیستم داریم که بازی می کنه ، یک سیستم داریم که حمله می کنه و یک سیستم دفاعی و ... و آخرش هم خودش نفهمید چی گفت !! البته فکر می کنم فرق تاکتیک با سیستم رو نمیدونست و منظورش نحوه استقرار بازیکنان در زمان حمله و دفاع بود ...
فکر کنم درباره قلعه نوعی و جوک هاش بخوام بگم حروف الفبا کم میاد ولی برای خاتمه چندتا از تیکه کلماتش رو که فکر کنم همه ماها ( حداقل خودم ) تکرار می کنیم رو یادآوری کنم :
کل یوم ، روزهای فیفا دی ، پنارت ( البته بین تمام فوتبالی ها مرسومه ) ،
3. بعد از اینکه قطبی شد سرمربی تیم ملی ، یکروز یادمه افشین پیروانی رو آوردند یکی از برنامه ها و داشت کارشناسی ( ! ) می کرد ... بعدش بهش گفتند شما خودتون علمی دارید می رید جلو و ... که گفت بله ! من همین الان دانشجوی رشته دکترا هستم !!! من نمی دونم اگه دانشجوی رشته دکترا هست حتما مقطعش هم تربیت بدنی هست دیگه
نکته دیگه از آقای افشین پیروانی این بود که در برنامه 90 در 90 که شبکه جام جم نشان می داد داشت از قطبی انتقاد می کرد و می گفت : قطبی همیشه می گفت ما می بریم و این کار اشتباهی بود !! مربی با دانش و حرفه ای باید بگه ما تیم رو می فرستیم تو زمین و باید بگیم : "ان شااله و به امید خدا می بریم ... "
ادامه در بعد ...