[quote:972274d2f8="MAZIYAR"][quote:972274d2f8="holigan"]سلام
مدیرای سایت من رو میشناسن اینجا کم کامنت یا تاپیک میزارم و بیشتر میخونم
من منتظر چنین روزی بودم
یادتونه قبل از آغاز فصل یه تاپیک در مورد همین آغا زدم و کاربرایی مثل:
abarar1989 مواضعی در جهت حمایت از همین فرد گرفتن
واسه من جالبه و وقتی کامنت ها رو میخونم و می بینم حالا همین افراد سخت ترین مواضع رو بر علیه این فرد گرفتن
این هم لینک مطلبی که 6 ماه پیش گذاشتم:
http://www.varesh-sport.com/ftopic-3799 ... asc-0.html
حالا نشستن و عزا گرفتن هیچ سودی نداره اون زمان حرف ما رو به یک نفر ربط دادین و به کاپیتان تیم امید های داماش که به خاطر این آدم فوتبال رو گذاشته کنار و خونه نشین هست اون هم بخاطر همین فرد
مسایل رو نباید شخصی کرد اما دقیقا همین بلا رو سر فروزان آورد و همین بلا رو روی سر خیلی های دیگه آرده
اگه خواستین اسم ببرم![/quote:972274d2f8]
من اصلا موافق نیستم.وحید محمدی رو اینقدر هم بزرگ نکنید.من تحقیق کردم و متوجه شدم اون قدر هم آش دهن سوزی نبود!
توی پارسه هم سکونشین بود و در مسابقات پایانی که در انزلی انجام شد در مقابل مقابل ملوان دو تا گل از سمت اون خوردیم و دو بازی بعد رو ذخیره نشین شد و داماش هم دو تا بازی رو برد.
شما در اون مطلب داشتی از یه بازیکن مستقیما حمایت می کردی که من چنین چیزی رو معتقد نبودم و داماش هم یه تعداد سهمیه داشت که همهشون خوب هستند.
اما خصوصیات اخلاقی رو نمیدونم اظهار نظر کنم و بهتر است دیگران در موردش صحبت کنند چون الان میگن چون باهاتون اینجوری برخورد کرده تو داری این حرف ها رو میزنی.
سجاد جان اگر ما چتنین چیزهایی رو بازگو کردیم به این دلیل نبود که فقط به ما توهین کرد بلکه به هواداران حاضر در دنیای مجازی توهین کرد و دلش هم خیلی از اون نظرسنجی پیچ شما(اگه اشتباه نکنم)پر بود![/quote:972274d2f8]
من مرغوب رو زیاد نمیشناسم و استناد به حرف های دوستان که کم نیستن متوجه بد بودنش شدم.
اما دلیل کامنت من یه سوال هستش.
توی حرفات میگی که ((اگر ما چتنین چیزهایی رو بازگو کردیم به این دلیل نبود که فقط به ما توهین کرد بلکه به هواداران حاضر در دنیای مجازی توهین کرد))
holigan چند ماه پیش این مسئله باز کرد و Mordab هم روی این مسئله خیلی تاکید داشت.حتی توی جلسه اول که کنار هم بودیم حرص خوردنش رو حس میکردم ...
امــا میشه بگی فوتبال رشت و بازیکنان مهم تر هستش یا احترام به شما یا مخاطبان مجازی؟
مشکل ما اینه که باید کارد به استخوان برسه تا کاری کنیم !!البته توهین به کاربر سایت خیلی زشت و قبیح هست امــا فکر نکنم کارد به استخوان باشه چون صد برابر این قضیه (توهین کردن)از دست دادن استعداد های رشتی هستش.
اگه اون تایپیکٍ چند ماه پیش اهمیت داده میشد و کمتر جواب سر بالا میدادیم یا دوستان کوچه بازاری جواب نمیداند شاید این توهین ها اتفاق نمی افتاد و تازه قدم اول رو برنمی داشتیم .
بازم سوالم رو مطرح میکنم .از دست دادن بازیکن ها جوان و با استعداد و نابودی فوتبال رشت مهم هستش که با کـــم اهمیتی بحث از بین میره ؟!یا توهینی که به کاربرها شده که یه پست براش باز میکنید ؟!