توسط siabagh » چهارشنبه سپتامبر 12, 2012 6:34 pm
متاسفم كه ادماي بيرگي تو گيلان و رشت مثل عبدالله مرغوب داريم ، همينا باعث بدبختي و پسرفت گيلان بودند، تو همه زمينه ها، من از آبراران مهرداد و مازيار پشتيباني ميكنم مثل همه وارشي ها، و به حسن اخلاق اين دو گيله مرد ايمان و اعتقاد دارم ، جايي كه من تو اين يكسال و يكماهي كه عضو وارش اسپرت هستم چندبار پيش اومده از روي عصبانيت و احساسات حرفهايي رو زدم كه با موازين اخلاقي سازگار نبود و اين دو عزيز با احترام من رو به ارامش دعوت كردند ، واسه همين به بچه ها ميگم يكي يكي بيان و از اين دو عزيزحمايت كنند و در اولين بازي كه دور هم هستيم از مهرداد و مازيار روي سكو هم حمايت بشه، متاسفانه ما هرچه ميكشيم از خائنين داخلي ميكشيم ، ما براي اولين بار داريم تو همه زمينه ها و فوتبال يك گروه گيلانپرست رو سر كار مياريم كه بعد از دهه ها حق خودمان را به دست بياريم، از مهندس جعفر زاده نماينده تا استاندار جديد تا اميد هرندي و سراواني ؛ بايد روزي رو ببينيم كه تك تك مسئولان ورزشو فوتبال و سياست و مديريت گيلان بومي و متعهد و كارآزموده و باغيرت و تعصب باشند؛ ما در ابتداي راه هستيم ما متولدين دهه هاي 60 و 70 جرقه اين اتحاد را زده ايم و اكنون در ابتداي راه هستيم گيلان براي همه گيلاني ها با مديريت گيلانيان با عرق و غيرت نه خائنين
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم