[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - از زحمات مدیران سایت وارش اسپرت باید تشکر کرد

از زحمات مدیران سایت وارش اسپرت باید تشکر کرد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

باید از زحمات مهرداد تشکر ویژه کرد

پستتوسط Chikchi » سه شنبه جولاي 17, 2012 7:41 am

لیگ برتر دوباره داره شروع میشه و دوباره اتفاقات تلخ و شیرین و البته داغشم تو راهه. اما تموم اینا تو وارش اسپرت با فضای قابل تحسینش یه چیز دیگس.یه خونه ی مجازی واسه من که صداقت و درستی تو اخبارش، علاقه ی مشهود مدیرای سایت به کارشون و چهارچوب کلی سایت اون رو دوست داشتنی تر میکنه. از [b:815f810f36]مهرداد[/b:815f810f36] تشکر ویژه می کنم که به نظرم حضورش از مهمترین دلایلی که وارش اسپرت راه خودشو با کمترین حاشیه ها داره ادامه میده.
شاید بی ربط باشه اما می خوام از کاربرای سایت هم تشکر کنم. چون از بخش های مورد علاقه ی من خوندن تک تک نظرات کاربراست. توی "گفتگو آزاد"، بعد بردا و باخت ها، اظهار نارضایتی، عصبانیت ها و خوشحالی از وضعیت تیم که معمولا به یه نقطه ی پیک می رسه و بعد با تذکر خود بچه ها، دوباره به وضعیت عادی بر می گرده. از ذوق و شوق بچه ها تو ساختن والپیپر و نرم افزارای موبایلی گرفته تا ابتکاراشون تو تشویق ها و ایجاد تاپیک ها. به نظرم داریم تو دوران طلایی حضور و حمایت تماشاگرای رشتی زندگی می کنیم و شک ندارم که اصلی ترین دلیلش همفکری هوادارا از طریق وارش اسپرت بوده.
[b:815f810f36]مهرداد [/b:815f810f36]دمت گرم.
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » چهارشنبه سپتامبر 12, 2012 6:52 am

به جای اینکه بعضی از ادمها از مدیرای این سایت تشکر کنن توهین میکنن. دستشون درد نکنه. مدیرای این سایت از جیب خودشون حتی بارهاشده واسه باشگاه خرج کردند. مگه مدیرای این سایت از این باشگاه دارن پول میگیرن که بهش توهین میکنی؟؟ این سایت یه سایت ازادیه که به کسی باج نمیده واسه همینه ازش میترسی. زحمات مهرداد و مازیار عزیز و کاربرای این سایت توهین نبود اقای ایکس. واقعا واسه این اقا متاسفم.
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط abararshahrebaran » چهارشنبه سپتامبر 12, 2012 7:23 am

من نمیدونم واقعا این اقا تو این تیم چیکارس مشاور عابدینیه یاافت تیم. اصلا اقای عابدینی این اقا رو به حساب نمی اره که این اقا این قدر خودشو گرفته. و اینکه من یکی از کاربرای جدید این سایتم و قبل از این همیشه اخبار وارش اسپرت رو دنبال میکردم و واقعا میدیدم که مدیران این سایت چه زحماتی میکشن و همیشه یک محیط سالم در سایت به وجود اورده بودن به همراه کاربران برای اعتلای داماش وهیچ نیتی جز خدمت نداشتن
نماد کاربر
abararshahrebaran
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 09, 2012 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » چهارشنبه سپتامبر 12, 2012 7:31 am

من احترام ویژه ای برای مازیار و مهرداد عزیز قائل هستم خوشحالم تیمه شهرم چنین سایت قوی و پر محتوای داره و با مدیرای با شخصیت و کاملا بومی که انسانهای آزاد منشی هستن.درود بر شرافتتان.آبراران شیمی غیرت قوربان
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط hoshang131 » چهارشنبه سپتامبر 12, 2012 7:45 am

همیشه داماشیا دوستون دارن ............. نالاحت نچینا باچه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ /3/ /3/

/8/

نماد کاربر
hoshang131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 03, 2012 12:00 am

پستتوسط armin_gilan » چهارشنبه سپتامبر 12, 2012 7:48 am

مهرداد و مازیار عزیز تشکر.خدایی کیه که بودن هیچ چشم داشتی و از روی عشق و تعصب به شهرش و تیم شهرش 24 ساعته خودش رو درگیر این مساییل کنه.تشکر حداقل کاریه که ما میتونیم از این دوستای خوبمون داشته باشیم
تشکر با غیرت ها /16/ /16/
نماد کاربر
armin_gilan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 10, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » چهارشنبه سپتامبر 12, 2012 8:49 am

از مدیران زحمت کش وارش تشکر میکنم برای زحماتی که بدون هیچ چشم داشتی انجام می دهندوامیدوارم باز هم با قدرت به کار خودشون ادامه بدن /13/ وارش اسپرت دوستت داریم /14/
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط elcatalan » چهارشنبه سپتامبر 12, 2012 9:06 am

فقط میتونم بگم مثال بارز جمله ی غیرت بچه رشتی همینه همینه مهردادو مازیار هستند.دمشون گرم خدایی.میرزا الان اسوده خوابیده .چون میدونه همچین جوانایی رشت داره که به خاطر شهرشون و تیم شهرشون کوتاه نمیان.
نیش دوست از نیش عقرب بدتر است پس بزن عقرب که...
نماد کاربر
elcatalan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه سپتامبر 12, 2012 9:09 am

َدمتون گرم داداشای گلم,گیلان و خصوصا رشت به داشتن شما افتخار میکنه /3/
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » چهارشنبه سپتامبر 12, 2012 9:12 am

واقعا آقا مهرداد و آقا مازیار از سالمترین و پاک ترین و صادق ترین و خالص ترین و... بچه ها هستند که هر تیمی و شهری آرزوی داشتن اونها رو داره...خدا حفظشون کنه
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

عرض تشکر خدمت مدیریت و همکاران شما در بروزرسانی سایت

پستتوسط mojtaba24 » چهارشنبه سپتامبر 12, 2012 1:53 pm

سلام
برای اولین بار سایت رو باز کردم و سریع سایت لود شد خیلی خوشحال شدم
دست تمام دست اندر کاران درد نکنه
من یه سایت دارم gharghar.ir
می خوام بدونم چطور می تونم تبادل لینک داشته باشم ؟
ممنون
بازم دستتون در نکنه
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » چهارشنبه سپتامبر 12, 2012 2:13 pm

کدام تیم در گیلان محبوب تر است ؟

لطفا این چنین جملاتی ننویسید
" کدام تیم در گیلان محبوب تر است ؟ "
شما تیم خودتو تشویق کن البته ببخشید که من رک حرف می زنم
آخه هر وقت میام تو این سایت مطالب رو می خونم انگار که تو سایت دشمنای ملوان رفتم
دوست عزیز قربون شکل ماه همه شما برم " شمی بلا می سر بخوره "
100 در صد فکرتون حمایت از تیم داماش باشه و تیمتون رو تشویق کنید
من هم طرفدار داماشم هم ملوان چون گیلانی ام درسته تو رشت بزرگ شدم و تو اصفهان زندگی میکنم ولی گیلانی ام و افتخار گیلان ملوان و داماشه
تو اصفهان طرفدارای سپاهان و ذوب آهن با هم متحدن برعلیه تیمای قرمز و آبی پایتخت که تیمای خوبی هم دارن
خواهش می کنم مسایل گذشته رو فراموش کنید و تیمتون رو تشویق کنید .
ممنون از شما
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » چهارشنبه سپتامبر 12, 2012 6:34 pm

متاسفم كه ادماي بيرگي تو گيلان و رشت مثل عبدالله مرغوب داريم ، همينا باعث بدبختي و پسرفت گيلان بودند، تو همه زمينه ها، من از آبراران مهرداد و مازيار پشتيباني ميكنم مثل همه وارشي ها، و به حسن اخلاق اين دو گيله مرد ايمان و اعتقاد دارم ، جايي كه من تو اين يكسال و يكماهي كه عضو وارش اسپرت هستم چندبار پيش اومده از روي عصبانيت و احساسات حرفهايي رو زدم كه با موازين اخلاقي سازگار نبود و اين دو عزيز با احترام من رو به ارامش دعوت كردند ، واسه همين به بچه ها ميگم يكي يكي بيان و از اين دو عزيزحمايت كنند و در اولين بازي كه دور هم هستيم از مهرداد و مازيار روي سكو هم حمايت بشه، متاسفانه ما هرچه ميكشيم از خائنين داخلي ميكشيم ، ما براي اولين بار داريم تو همه زمينه ها و فوتبال يك گروه گيلانپرست رو سر كار مياريم كه بعد از دهه ها حق خودمان را به دست بياريم، از مهندس جعفر زاده نماينده تا استاندار جديد تا اميد هرندي و سراواني ؛ بايد روزي رو ببينيم كه تك تك مسئولان ورزشو فوتبال و سياست و مديريت گيلان بومي و متعهد و كارآزموده و باغيرت و تعصب باشند؛ ما در ابتداي راه هستيم ما متولدين دهه هاي 60 و 70 جرقه اين اتحاد را زده ايم و اكنون در ابتداي راه هستيم گيلان براي همه گيلاني ها با مديريت گيلانيان با عرق و غيرت نه خائنين
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » چهارشنبه سپتامبر 12, 2012 6:42 pm

خدایی مهرداد و مازیار و رضا و بقیه دوستان خیلی زحمت میکشن.ما قدر زحمتتونو میدونیم.خدایی دستتون درد نکنه.از وقتی این سایت به وجود اومده اتحاد ما رشتیا خیلی بیشتر از قبل شده.دس خوش دارین
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » پنج شنبه مارس 07, 2013 6:06 pm

بدون اغراق باید گفت اگه ما تونستیم نظراتمون رو به راحتی به مدیر عامل تیممون بگیم و خودمون سرنوشت تیممون رو رقم بزنیم مدیون سایت فوق العداه وارش اسپرت هستیم.دست مهرداد و مازیار گل درد نکنه بابت همه چی
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 2 مهمان