[quote:5dfb5da627="sepidroudi"][quote:5dfb5da627="MAZIYAR"][quote:5dfb5da627="navas"]آقا نمیدونم چرا ولی مدت زیادیه که تعصبی به تیم ملی ندارم/احساس می کنم این تیم تیم ملی نیست/ تیم زدوبندیه/الآنم خوشحالم

[/quote:5dfb5da627]
من هم خیلی وق هست که تیم ملی من شده تیم سابق منتخب گیلان.
میدونی چرا؟چون ما هیچ سهمی توش نداریم!چون تیم ملی آقازاده ها و لابی بازها شده!
ازموقعی که لقب تیم ملی برای جام ملتها رو گذاشتند شاهزاده های پارسی،از هرچی تیم ملی بدم اومد.
باخت امروز ایران خیلی برام خوشحال کننده بود و ان شاالله ادامه دار باشه تا مرحمی بشه بر ظلم هایی که این ها بر قومیت های دیگر انجام دادند!
شاید مرحمی بشه بر زخم بازیکنانی که حقشون دعوت شدن بود ولی افرادی که لابی دارند به تیم ملی دعوت می شوند.[/quote:5dfb5da627]
مازیار جان اگه ناراحت نمیشی میخوام رک حرف بزنم
1.چون سهمی توش نداریم (از نطر بازیکن) باید از باخت ایران خوشحال بشی و آرزوی ادامه دار شدنش رو بکنی؟, حداقلش اینه که اسم بزرگ ایران رو یدک میکشه
2.از لقب شاهزاده های پارسی برای تیم ملی ناراحتی؟؟ خیلی برام آزار دهنده هست
فقط میتونم بگم متاسفم واسه این حس ناسیونالیستی کور و زننده
دست کم این مرزهای ایران 2600 سال که ازین کوچکتر نشده و تمام اقوامی که در این محدوده ی زندگی میکنن ریشه ی آریایی دارن , خوب میدونی که گیلکی از ریشه و هم خانواده ی زبانهای آریاییه
فارس - گیلک - آذری (نه ترک) - لر - کرد - سیستانی و ........ همه ی مثل برادریم زیر سایه ی ایران , گرچه باید همه ی برادرا تو این خانواده سهم داشته باشن ولی اگه کمی به یکی از این برادرا کم لطفی بشه (خودمونو میگم ) باید واسه برادرمون آرزوی شکست بکنیم!!!!!!!!!
هزاران ساله که تمام اقوام با هم در آمیختن و هر کدوممون تو همه ی جای ایران قرابت فامیلی داریم
هنوز برام قابل هضم نیست که این نظرات رو میدی , به نظرم از نقطه چین هم بدتره که میگی: ازموقعی که لقب تیم ملی برای جام ملتها رو گذاشتند شاهزاده های پارسی،از هرچی تیم ملی بدم اومد.
الان همه ی میان میپرن به من ودر حمایت از نظرت و احتمالا هم آقا مهردادم میگه اینجا درس تاریخ ایران نداریمو و ...........
ببخشید که تند حرف زدم ولی خیلی حرف دارم که .... , امیدوارم ببخشی ولی اگه نظر واقعیمو بگم اینه که گیلان بی نام بزرگ ایران برام معنا نداره[/quote:5dfb5da627]
اینکه انتقادت رو انجام دادی خوشحال هم شدم آبرار
این سایت جاش نیست توضیح بدم فقط بگم که گیلک ها بر خلاف فارس ها،بازمانده قوم کاسپی هستند که 7000 سال پیش به گیلان مهاجرت کرده بودند.
در مورد بقیه موارد حضور صحبت می کنیم آبرار.طرز تفکر شما هم برای من قابل احترام هست