توسط MAZIYAR » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 7:46 pm
[quote:d4693170a1="majid13"][quote:d4693170a1="MAZIYAR"]از آقای سراوانی که پرسیدم بهم گفت بازی در قزوین انجام میشه و خودم هم فکر کنم سازمان لیگ هم قزوین رو معرفی کنه چون نسبت به استان های همجوار گیلان،از همه بیشتر شرایط لیگ برتر رو داره.اردبیل و زنجان که اصلا نمی دونند فوتبال چی هست!می مونه مازندران و قزوین که قزوین به دلیل اینکه سال های گذشته تیمی در لیگ برتر داشته و مسابقات پرتماشاگری در این شهر انجام شده به احتمال زیاد اونجا هست و نباید فراموش کنید قزوین 500 هزار گیلک داره و استان سوم گیلک ها و دیلمی هاست و شهرهای گیلک نشین زیادی داره و با رشت هم یک ساعت و نیم فاصله داره و من مطمئنا هوادار زیادی رو از از استان قزوین به استادیوم می کشیم و هواداران زیادی هم از گیلان به قزوین میرن و تعصب گیلانی خودمون رو به رخ بدخواهان داماش میکشیم و از باشگاه هم می خوام در شهر قزوین هم با پرده نوشته هایی گیلک های قزوین رو به سمت استادیوم ترغیب کنه همان کاری که تراکتوری ها می کنند.[/quote:d4693170a1]
آبرار مگه ممنوع التماشگر نیستیم؟ اگه بزارن، که حتما مبریم.[/quote:d4693170a1]
از هوادار محروم نیستیم و از هیئت فوتبال هم پرسیدم گفت فقط از بازی خانگی محروم هستید و هوادار میتونه حضور پیدا کنه.احتمال زیاد هم قزوین میزبان این دو مسابقه ما میشه.(قطعی نیست و هنوز تصمیمی گرفته نشده)
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"
"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"