همگي ما اتفاقات نا خوشايند بازي با تيم همسايه رو محكوم مي كنيم ، ولي
نمي دونم چرا عنوان مي شه ، محروميت دو بازي خانگي ما سنگين بود ؟!
موقعي كه مسئولين باشگاه به هر دليلي كه البته هنوز دليلش براي بنده كاملاً مجهول بوده ، هوادار و غير هوادار تيم خودشان را محكوم مي كنند ، ديگه از حسن زاده ضد رشتي چه انتظاري داريد ؟ انتظار داريد عنوان كنه اين داماش عجب مسئولين جنتلمني داره ، بهتره اينا رو محروم نكنيم ! نه خير اتفاقاً اونا را تحريك مي كنه كه حكمي چند برابر واقعيت براي ما صادر كنند .
يكسري از دوستان عنوان مي كنند كه حرفهاي مسئولين داماش جلوي دوربين باعث شده كه از ما امتيازي كسر نكنند !!! از اين دوستان تقاضا دارم به شعور ساير انسان ها توهين نكنند ، اگه قصد طرفداري از شخص يا اشخاصي رو داريد ، اين راهش نيست .
تعدادي از دوستان ، اتفاقات به مراتب بدتر ساير شهرها و عدم محروميت تيمهاي تابعه را مطرح كردند كه حق هم دارند ، مي دونيد دوستان دليلش ، همدلي همه عناصر اون شهر يا اون باشگاه هستش .
فعلاً به اون آقاياني كه صدا و سيما رو با باليبود اشتباه گرفته بودند ، محروميت دو جلسه اي ما رو تبريك مي گم !!!!ولي توجه همين نفرات رو به آخر فصل جلب مي كنم كه همين دو جلسه محروميت خانگي چه تبعات منفي براي ما بهمراه خواهد داشت !!!
از طرفي هم اميد هرندي چقدر غريب شده ؛ باز هم اين جمله هميشگي خودم رو تكرار مي كنم :
از ماست كه بر ماست ، دلم گرفته ، نبايد هرندي در اين برهه به اين نحو تنها مي ماند ، اينم محصولي ديگر از دست پخت آقايان هست .