[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - باز هم بی عدالتی!!! (داماش از دو بازي خانگي محروم شد)

باز هم بی عدالتی!!! (داماش از دو بازي خانگي محروم شد)

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط neye_kabir » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 4:15 pm

خیلی جالبه که بعضی از دوستان اصلا نمیخوان قبول کنن که اشتباه کردیم.هرچی بهشون میگی فقط حرفشون اینه که چرا فلان موقع فلان کار رو نکردن یا چرا فلان تیم فحش داد نشنیدن.اشتباهات کمیته انضباطی دلیلی نمیشه که کار ما رو توجیه کنه.وقتی به کاپیتان تیم توهین میشه،وقتی به خودمون احترام نمیذاریم چه انتظاری از کمیته انضباطی ضد رشتی میره؟
باران
خیال خیس خورده ایست
که در اوج سقوطش
مرئی شده است...
نماد کاربر
neye_kabir
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 4:16 pm

[quote:6160d46d3f="vahidn"]آقای navidmadan مطمئن باش دیگه اینجوری نمیشه.
من تو باید تلاشمون بیشتر بشه و همه ما مسئولیم.اگه امروز این اتفاق افتاده بدون از کم کاری من و تو و دیگرانی بوده که الان میگن که فحاشی نکردن و یا اونهایی که چرا فحاشی میکنن..
همه باید آماده خفه کردن اون افراد باشیم.[/quote:6160d46d3f]
دوست محترم من شاهد این بودم که از آستانه و لاهیجان اومده بودن برای دیدن بازی (قدمشون روی چشم)و اکثرا فحاشی میکردن .سال دیگه این دوستان میان و تاثیری نداره برای اون افرادی که توی روزهای خاص میان.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 4:22 pm

چرا مارو محروم میکنن؟؟؟ پرسپولیس استقلال که به بازیکناشون گوجه سنگ اب معدنی و... پرتاپ کردند اونارو هم از بازی خانگی محروم کنن دیگه /9/ اونا مگه فحاشی نکردن ؟؟ همیشه تیممون نمیتونه حقشو بگیره :? مسئولین تیم هم که ساکتن
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 4:32 pm

محرومیت یه طرف ولی چه زمونه پستی شده که انزلیچی میاد واسه ما از فرهنگ حرف میزنه.افرین اقای سراوانی.هیچکس مثل شما نمیتونست اینجوری با اعصاب ما بازی کنه
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 4:48 pm

[quote:5882e3809d="saravani"]ما کاری که کردیم از کسر امتیاز جلوگیری کردیم؟
کسانی که فحاشی کردند که مطمئنا هیچکدوم شما هم از اونا نبودید بیایند بگویید وقتی مهدوی گفت یا کسر امتیاز میشیم یا محروم گفتند به فلانت و بقیه هم خندیدند حالا چه جوابی دارند؟ مگه خودشون نگفتند تی ....
حالا چرا از اونا بازخواست نمی کنید؟
گنه کرد در بلخ آهنگری به شوشتر زدند گردن مسگری
مگه همه آنهایی که در ورزشگاه بودند نمیدانستند محروم می شویم؟
مگر حسن زاده مصاحبه نکرده بود که اگه رفتار تماشاگران داماش ادامه یابد با کسر امتیاز مواجه خواهند شد؟ حالا آنها کجا هستند که جواب شما را بدهند؟ فقط عذرخواهی من از مردم انزلی (بخاطر نه اشتباه خودم بلکه فحاشی عده ای که شرایط تیم برایشان مهم نبود) برایتان گران تمام شده است؟
من به عنوان مدیر روابط عمومی باشگاه داماش باید از کسانی که هیچ نقشی در این جریانات نداشتند عذرخواهی میکردم.
حالا بذارید منهم از شما یک سوال بپرسم؟ چند نفر شما که الان از این حکم ناراحت و عصبانی هستید به مهدوی گفتید تی ...[/quote:5882e3809d]
آقای سراوانی این قدر سر زنش نکن بزرگوار.
برای چی این همه توپ توی زمین این هواداران میندازید ؟!
کسایی که از حرف های منطقی شما ! خوشحال بودن می گفتن که با سیاست این حرف ها زده شده ؟من دارم از تعجب شاخ دار میارم پس کو اون تدبیری که حمایت میشد؟!
پارسال بازی پیروزی با داماش متوقف شد و داور خداحافطی کرد از حرفه اش"سرانجام 2 امتیاز کم کردن" شما انتظار داشتید برای ما هم اینطور باشه ؟
من توجیه نمیشم آقای سراوانی "خیلی های دیگه هم همین طور.
شما چطور ادله محرومیت دست کمیته میدین و بعد این جوری انتظار دارید ؟کدوم ورزشگاه لیزر نمیدازن که شما ما رو محکوم کردین و خود زنی کردین ؟!
کدوم بازی شده که کسی بطری و سنگ پرت نکنه که شما توی کنفرانس میگید داماشی ها این کار رو کردن ؟فحاشی که تا دلت بخواد بوده .اون اجنبی زاده ها میرن با اس اس بازی کنن رشتی فحش میخوره .عجیب نیست ؟!
آقای سراوانی سیاستی که پست این حرفها بود کو پس؟من دقیقا میدونستم که شما بعد رای کمیته انظباطی همچنین کامنتی میذارید البته با فرق این که علی یاراتان نگفتن و بحث رو مختوم نکردین.
مدیر روابط عمومی دوست داشتی تیم محبوب شهرم "2 تا خواننده "4تا بنر مربع 1.5 متری که نوشته (فحاشی نکنید )باعث شده که شما این همه مدعی باشید به هواداران ؟!
شک نکنید اگه خیلی چیزها انکار رو میکردین یــــــــا اصلا کاسه داغ تر از آش نمی شدیم این حکم کمتر بود شهادتش رو میتونه آقای رویانیان بده که بازی محروم رو بخشیدن و بازی ها توی تهران برگزار شد و با کلی هوادار قرمز.
آقایــان ما حقمون رو میخوایم نه فوتبال پاک رو.این رو خودتون باور دارید که همه توی فوتبال دارن نامردی میکنن ما نخواستیم فردین باشیم.اون موقع که همه فوتبال پاک شد نمیگن داماشی ها اعتراف کردن به اشتباهشون بلکه به ریشمون می خندند و ربط میدن به موضوع همون جک ها .
آقایان ما نمیخوایم توی جامعه ای که از بزرگتریـنــش داره دروغ میگه و نامردی میکنه آدم جوانمردی باشیم.این روزها کسی که نامرده بچه باحال و زرنگی هستش و کسی که جوانمرد با فرهنگ باشه بی غیرت .
خواهشا مدعی باشید "این قدر منتظر توو سری نباشید تا فوتبال ما مثل استان و شهرمون عقب تر از شهر های دیگه نمونه[size=24:5882e3809d] [/size:5882e3809d]
آخرين ويرايش توسط mahyarmaya on دوشنبه سپتامبر 10, 2012 4:52 pm, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 4:49 pm

درود دوستان،تمام نظرات رو خوندم،شمارو بخدا در نظر داشته باشید که از همه جا به وارش سر میزنن و میخوان از حرفامون سواستفاده کنن حتی از رقیبامون مثل همسایه بداخلاقمون،اینقد راحت به مسئولای تیم نپرین.چرا تا عصبانی میشیم فوری دست به کار میشیم وهر چی بلدیم میگیم.آقای سراوانی چه گناهی کرده؟یه بار یه جا دیگه هم گفتم ما ادعامون میشه آخر فرهنگیم(که هستیم) بعد انتظار داریم سخنگوی باشگامون کار آدمای دروغگو و دورو که با نهایت پستی میان هوچی گری میکنن واسه اینگه گند کاریه تماشاگراشونو بپوشونن رو تکرار کنه؟پس ما با اونا چه فرقی داریم؟انصاف داشته باشیم...تقصیر خودمونه...کاش با اون کسایی که فحش میدادن درگیر میشدم تا ساکت شن.حالا بهونه دسته این جماعت ضد رشتی نمیدادیم.خوتون که میبینین مظلومیم یا باید بجنگیم که فایده ای جز تخریب چهره رشتمون نداره. یا درست رفتار کنیم که بهونه دست کسی ندیم.
واقعا عصبانی شدم ازین حکم...امیدوارم لااقل 1 جلسه تعلیق بشه... /9/
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 5:04 pm

من که تحمل ندارم بازی تو عضدی باشه ولی از خونه نگاه کنم ! /15/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط popo131 » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 5:09 pm

الان داشتم فیلم رام و شام نگاه میکرد......یقین داشته باشید ظلم هیچ وقت پایدار نمیمونه

زنده باد دماشو داماشی /23/ /23/ /23/
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 5:14 pm

همگي ما اتفاقات نا خوشايند بازي با تيم همسايه رو محكوم مي كنيم ، ولي
نمي دونم چرا عنوان مي شه ، محروميت دو بازي خانگي ما سنگين بود ؟!
موقعي كه مسئولين باشگاه به هر دليلي كه البته هنوز دليلش براي بنده كاملاً مجهول بوده ، هوادار و غير هوادار تيم خودشان را محكوم مي كنند ، ديگه از حسن زاده ضد رشتي چه انتظاري داريد ؟ انتظار داريد عنوان كنه اين داماش عجب مسئولين جنتلمني داره ، بهتره اينا رو محروم نكنيم ! نه خير اتفاقاً اونا را تحريك مي كنه كه حكمي چند برابر واقعيت براي ما صادر كنند .

يكسري از دوستان عنوان مي كنند كه حرفهاي مسئولين داماش جلوي دوربين باعث شده كه از ما امتيازي كسر نكنند !!! از اين دوستان تقاضا دارم به شعور ساير انسان ها توهين نكنند ، اگه قصد طرفداري از شخص يا اشخاصي رو داريد ، اين راهش نيست .
تعدادي از دوستان ، اتفاقات به مراتب بدتر ساير شهرها و عدم محروميت تيمهاي تابعه را مطرح كردند كه حق هم دارند ، مي دونيد دوستان دليلش ، همدلي همه عناصر اون شهر يا اون باشگاه هستش .
فعلاً به اون آقاياني كه ‍صدا و سيما رو با باليبود اشتباه گرفته بودند ، محروميت دو جلسه اي ما رو تبريك مي گم !!!!ولي توجه همين نفرات رو به آخر فصل جلب مي كنم كه همين دو جلسه محروميت خانگي چه تبعات منفي براي ما بهمراه خواهد داشت !!!
از طرفي هم اميد هرندي چقدر غريب شده ؛ باز هم اين جمله هميشگي خودم رو تكرار مي كنم :
از ماست كه بر ماست ، دلم گرفته ، نبايد هرندي در اين برهه به اين نحو تنها مي ماند ، اينم محصولي ديگر از دست پخت آقايان هست . /9/ :(
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 5:20 pm

[quote:a04071f277="nima_beckham"]من که تحمل ندارم بازی تو عضدی باشه ولی از خونه نگاه کنم ! /15/[/quote:a04071f277]

من تعجب میکنم الان نزدیک به 10ساعت از اعلام حکم میگزره ولی بعضی از دوستان هنوز نمیدونه بازی خارج از استان و بدون تماشاگره.یکی که میگه بریم از رو ساختمونا بازیو ببینیم.یکی میگه اگه سردارجنگل بود از زیر جایگاه بازیو ببینیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll:
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 5:24 pm

آقای حسن زاده برای اینکه نشون بدن همیشه برای داماش احکامشون خاص هست رقم جریمه داماش رو به تومان ذکر کردند.
ضمنا تو کامنت ها دیدم که [b:1cc421e69f]بعضی ها فکر می کنند دوبازی هم بدون تماشاگر هست هم خارج استان اما طبق حکم که اشاره ای به بدون هوادار بودن نداره ، داماش محکوم به برگزاری دو مسابقه خارج از استان هست نه بدون تماشاگر .[/b:1cc421e69f]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در دوشنبه سپتامبر 10, 2012 5:27 pm .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 5:24 pm

یه خبر خوب برای باتعصب های داماشی:
هواداران داماش می تونند در مسابقات حضور پیدا کنند.
ای داماش ما دوست داریم ما هیچ جا تنهات نمیذاریم؛تو سروری و تو سالاری؛ای داماش ما دوست داریم
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 5:32 pm

[quote="MAZIYAR"]یه خبر خوب برای باتعصب های داماشی:
هواداران داماش می تونند در مسابقات حضور پیدا کنند.
ای داماش ما دوست داریم ما هیچ جا تنهات نمیذاریم؛تو سروری و تو سالاری؛ای داماش ما دوست داریم[/quote
عاشقتم مازیار جان.دمت گرم
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط damash_fsz » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 5:34 pm

[quote:534fb8ff8d="popo131"]الان داشتم فیلم رام و شام نگاه میکرد......یقین داشته باشید ظلم هیچ وقت پایدار نمیمونه

زنده باد دماشو داماشی /23/ /23/ /23/[/quote:534fb8ff8d]
عجب اعصابی داره بره.بیا من بهت سریال و فیلم جدید بدم بلامیسر
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط keyvan » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 5:34 pm

بازیها تو قزوینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت