[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - باز هم بی عدالتی!!! (داماش از دو بازي خانگي محروم شد)

باز هم بی عدالتی!!! (داماش از دو بازي خانگي محروم شد)

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط sepidroudi » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 11:53 am

[quote:c29cf96ba7="onlyrasht"][quote:c29cf96ba7="sepidroudi"]با نهایت تاسف برای مسببان اون رفتارهای زشت در ورزشگاه باید بگم محرومیت از 2 بازی تقریبا حقمونه البته میتونستت یکی از محرومیت ها رو تعلیقی بدن

اما بازی در خارج از خونه دیگه چه مسخره بازی ایه که حسن زاده راه انداخته :([/quote:c29cf96ba7]

برادر چی رو حقمون هست ؟؟؟ موقعی همه اینها حق میشه که واسه همه اینطور باشه .. همه تیمها رو یه طور ببینن .. پارسال اون همه انزلیچی ها به ما فحاشی کردند فقط اونا رو 3 میلیون جریمه کردند .. هفته اولم که محروم بودند پس سابقه هم داشتند .بعد ما رو هم 2 میلیون .. اخه ما چیکار کرده بودیم .. تمام رای هایی که پارسال بر علیه ما دادند به نا حق ولی هیچ مسئولی از ما صداش در نیومد ... . دو تا تیمه تهرانی هر بازی دارند به داور و تیمه حریف فحاشی میکنند .. هیچ کاری باهاشون نمی کنند .. تازه یه جریمه هم می خوان بکنند .. میگن رای قابل تغییره .. میره استینافو رای بر می گرده ..
اخه تو کجای این بازی ما به داور فحاشی کردیم ... اونا رو فقط 2 میلیون جریمه کردند ...
حالا ببینید اونا واسه برگشت چیکار میکنند .. دوربیناشونو طرف ما میذارند تا ببینن ما یه حرکتی بکنیم .. بعد همه تقصیرها رو بندازن گردن ما .. بگن اول اینا بودن که شروع کردن .. اینا بودن که طرفدارای ما رو تحریک کردن ....
حالا این بازی که تو یه زمین دیگست با تماشاگره ؟؟؟[/quote:c29cf96ba7]

تعصب شما خیلیم زیباست و من هم منکر اجحاف در حقمون نسبت به خیلی از تیمها نیستم ولی دیگه چیکار باید می کردن اون عده تو ورزشگاه که نکردن

طول بازی داشتم خواهش و منت میکردم از بقیه که بجای فحاشی تیمو تشویق کنن بعد به من میگفتن به تو ربطی نداره و با من دست به یقه میشدن

بچه 15 سالش بود هر فحشی که گوش آدم داغ میشد از شنیدنش طول 90 دقیقه میگفت آخر سر هم زدم تو گوشش تا نشست سر جاش , یه عده ام که به ظاهر خوشتیپ و تحصیلکرده بودن یکدست و بدون خستگی فحش میدادن (جایگاه T رو میگم که برای اولین بار و از روی کمبود اونجا نشستم که ای کاش نمینشستم)

میدونم الان یه عده میگن داری آب به آسیاب دشمن میریزی ولی از یه جا باید این آدما بفهمن دیگه هر چیزی یه حدی داره

ضمنا از همه ی بچه های سایت پوزش میخوان به خاطر حرفایی که زدم همه اینجا گل و با فرهنگ و با معرفتن و خواهشا به خودتون نگیرین

عاشق و کوچیک همه ی وارش اسپورتیا :P
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 11:54 am

دو جلسه محرومیت حق اعتراض داره میشه اعتراض کرد ( فقط یک جلسه اعتراض نداره ) ای کاش استیناف یه جلسه رو ببخشه - که با حرفای سراوانی ( هر رایی که اعلام کنند میپذیریم) احتمالا همون 2 جلسه میمونه
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط saravani » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 11:56 am

ما کاری که کردیم از کسر امتیاز جلوگیری کردیم؟
کسانی که فحاشی کردند که مطمئنا هیچکدوم شما هم از اونا نبودید بیایند بگویید وقتی مهدوی گفت یا کسر امتیاز میشیم یا محروم گفتند به فلانت و بقیه هم خندیدند حالا چه جوابی دارند؟ مگه خودشون نگفتند تی ....
حالا چرا از اونا بازخواست نمی کنید؟
گنه کرد در بلخ آهنگری به شوشتر زدند گردن مسگری
مگه همه آنهایی که در ورزشگاه بودند نمیدانستند محروم می شویم؟
مگر حسن زاده مصاحبه نکرده بود که اگه رفتار تماشاگران داماش ادامه یابد با کسر امتیاز مواجه خواهند شد؟ حالا آنها کجا هستند که جواب شما را بدهند؟ فقط عذرخواهی من از مردم انزلی (بخاطر نه اشتباه خودم بلکه فحاشی عده ای که شرایط تیم برایشان مهم نبود) برایتان گران تمام شده است؟
من به عنوان مدیر روابط عمومی باشگاه داماش باید از کسانی که هیچ نقشی در این جریانات نداشتند عذرخواهی میکردم.
حالا بذارید منهم از شما یک سوال بپرسم؟ چند نفر شما که الان از این حکم ناراحت و عصبانی هستید به مهدوی گفتید تی ...
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 11:56 am

[quote:8916a11ed1="meraj130"]دو جلسه محرومیت حق اعتراض داره میشه اعتراض کرد ( فقط یک جلسه اعتراض نداره ) ای کاش استیناف یه جلسه رو ببخشه - که با حرفای سراوانی ( هر رایی که اعلام کنند میپذیریم) احتمالا همون 2 جلسه میمونه[/quote:8916a11ed1]

معراج جان مثل اینکه واسه ما حق اعتراض هم ندادن .. حق هم دارن !!!! :wink:

*داماش از دو بازي خانگي محروم شد

بر اساس گزارش ناظران بازي و داوري ديدار تيم هاي داماش گيلان و ملوان بندر انزلي، تماشاگران منتسب به تيم داماش تخلفات شديدي نظير اهانت به بازيکنان ملوان و داوران بازي کردند. در جريان بازي 7 ماده منفجره به داخل زمين پرتاب شد که به يک عکاس هم اصابت کرد. کميته انضباطي بر اساس سوابق سو برخي تماشاگران داماش و وخامت وضعيت ورزشگاه در زمان بازي هاي اين تيم، اين باشگاه را به پرداخت 5 ميليون تومان جريمه نقدي و محروم از دو بازي محکوم کرد. همچنين تماشاگران منتسب به تيم ملوان انزلي هم در اين بازي تخلفاتي مرتکب شدند که باشگاه ملوان انزلي به پرداخت 20 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم مي شود.لازم به ذکر است ميزباني خارج از خانه تيم داماش، با تشخيص و تعيين سازمان ليگ خواهد بود. [color=darkblue:8916a11ed1][b:8916a11ed1]آراي صادره قطعي و غيرقابل تغيير هستند[/b:8916a11ed1].[/color:8916a11ed1]
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط abararshahrebaran » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 11:59 am

حسن زاده یکی از ضعیف ترین رئیس کمیته انظباطی که در عمرا دیدم /8/
نماد کاربر
abararshahrebaran
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 09, 2012 12:00 am

پستتوسط abararshahrebaran » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 12:00 pm

حسن زاده یکی از ضعیف ترین رئیس کمیته انظباطی که در عمرا دیدم /8/
نماد کاربر
abararshahrebaran
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 09, 2012 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 12:02 pm

[quote:ca095338c9="saravani"]ما کاری که کردیم از کسر امتیاز جلوگیری کردیم؟
کسانی که فحاشی کردند که مطمئنا هیچکدوم شما هم از اونا نبودید بیایند بگویید وقتی مهدوی گفت یا کسر امتیاز میشیم یا محروم گفتند به فلانت و بقیه هم خندیدند حالا چه جوابی دارند؟ مگه خودشون نگفتند تی ....
مگر حسن زاده مصاحبه نکرده بود که اگه رفتار تماشاگران داماش ادامه یابد با کسر امتیاز مواجه خواهند شد؟ حالا آنها کجا هستند که جواب شما را بدهند؟ فقط عذرخواهی من از مردم انزلی (بخاطر نه اشتباه خودم بلکه فحاشی عده ای که شرایط تیم برایشان مهم نبود) برایتان گران تمام شده است؟
من به عنوان مدیر روابط عمومی باشگاه داماش باید از کسانی که هیچ نقشی در این جریانات نداشتند عذرخواهی میکردم.
حالا بذارید منهم از شما یک سوال بپرسم؟ چند نفر شما که الان از این حکم ناراحت و عصبانی هستید به مهدوی گفتید تی ...[/quote:ca095338c9]
اقای سراوانی با عرض سلام من 1 سئوال از شما دارم چرا همون روز که من بهتون گفتم بذارید هر کی رو که فحش میده بندازیم پائین شما گفتید نه؟من میگم چرا مدیر عامل و مدیر روابط عمومی های دیگه که ما فحاشی کردن نیومدن عذر خواهی کنن؟چرا بازی سایپا که ما فقط تیم رو داشتیم تشویق میکردیم اونا گفتن رشتی کله ماهی؟اقای سراوانی عزیز شما باید اون روز هم 1 مصاحبه میکردید و میشستید اونارو.ولی 1مثال هست که میگه همیشه امی سر بشکفته ی
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط arman-persia » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 12:04 pm

بازم خدا رو شکر که کسر امتیاز نشدیم

این ۲ جلسه محرومیتم شاید یه ذره روی کسایی‌ که اون حرفا رو میزدن تأثیر بذاره که دیگه از این محرومیت‌ها واسمون پیش نیاد
نماد کاربر
arman-persia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 12:05 pm

چرا بعضی ها دارن به خودی ها می پرن؟علی سراوانی فقط مدیرروابط عمومی باشگاه هست،در واقع سخنگوی سیاست های باشگاه داماش گیلان.
فکر می کنید به خاطر مصاحبه علی سراوانی ما رو محروم کردند؟چرا به این فکر نکردید که اگر مسئولین تیم ما این کارها رو انجام نمی دادند الان سه امتیاز ازمون کسر می کردند!
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط damash_city » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 12:10 pm

بخاطر استیل اذین ملوان انزلی 2 بازی داماش توی رشت از دست دادیم مسولان داماش هم کاسه داغ تر از اش شده بودن مقابل تیمی که اولین شروع کننده فحاشی درگیری وحشی گیری توی فصل یازدهم لقب گرفته بود جریمه شدیم
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط arman-persia » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 12:10 pm

دیگه الان همه دنبال مقصر پیدا کردنن دیگه !!

با اینکه مقصر کاملا مشخصه که کی‌ هست
نماد کاربر
arman-persia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط amirreza_pro » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 12:11 pm

[quote:a7ed9d0877="saravani"]ما کاری که کردیم از کسر امتیاز جلوگیری کردیم؟
حالا بذارید منهم از شما یک سوال بپرسم؟ چند نفر شما که الان از این حکم ناراحت و عصبانی هستید به مهدوی گفتید تی ...[/quote:a7ed9d0877]

[b:a7ed9d0877]آقای سراوانی[/b:a7ed9d0877] انتظار ما از شما این هست که در بازی های خارج از خانه در صورت تخلف تماشاگرهای تیم رغیب مصاحبه بکنید و از کمیته انظباطی بخواید که وارد عمل بشه...اگه پارسال در بازی رفت داماش-ملوان در انزلی و همچنین در بازی شهرداری تبریز-داماش و ...که تماشاگرهای اونها به ما نود دقیقه فحاشی کردند شما و باشگاه مصاحبه میکردید و به کمیته انضباطی اعتراض می کردید الان زبونم پیش کمیته انضباطی دراز بود ولی ما پارسال فحشها رو خوردیم و یک آب هم روی اون!!!!متاسفانه هیچ اعتراضی نکریدم!!
از باشگاه انتظار داریم که در اینگونه مواقع وارد عمل بشه,با خودش دوربین ببره و تخلفات تماشاگرهای اونها رو ضبط کنه....انزلی چیها باید از آقای درودگر ممنون باشند که حق اونها رو تمام و کمال گرفت...ای کاش پارسال اعتراض هامون رو رسانه ای می کردیم الان وضعیت ما اینطوری نمی شد!!!
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط amirreza_pro در دوشنبه سپتامبر 10, 2012 12:13 pm .
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط 777 » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 12:12 pm

[quote:51b3e4166a="saravani"]ما کاری که کردیم از کسر امتیاز جلوگیری کردیم؟
حالا بذارید منهم از شما یک سوال بپرسم؟ چند نفر شما که الان از این حکم ناراحت و عصبانی هستید به مهدوی گفتید تی ...[/quote:51b3e4166a]
اقای سراوانی حق باشماست
دوستان توجه کنیدکه چه اقای سراوانی اون حرفارومیزدچه نمیزد بازهمین تنبیهات برای مادرنظرگرفته میشد من دریکی ازکامنت هایه قبلی گفتم که این اواخراکثررای های کمیته انضباطی قطعی هست حالا واقعاشما این تنبیهات درنظرگرفته شده روبرای تیم رومقصراقای سراوانی میدانید یااونهایی که 90دقیقه فحاشی کردن!!!!!!
کمی فک کنیداقای سراوانی حالا اخربازی خودش رومیکشت میگفت اقا حق ماهیچی نیس مابی گناهیم یعنی اون موقع کمیته انضباطی ماروجریمه نمیکرد بااون اوضاع ضایع!!!!ایاکمیته انضباطی به حرفایه اقای سراوانی رای برعلیه ماداد یا برای اون 90دقیقه فحاشی؟!؟!؟لطفاخودزنی نکنیم این بنده خداکه جونشو برای این تیم گذاشته
خدایی خیلی دارید تند میرید برعلیه اقایه سراوانی حالا بجای اینکه بیایم فکرچاره ایی برای حل مشکلات داخل استادیوم باشیم دراینگونه بازیها داریم عذربدترازگناه میکنیم وخودمون روبه کوچه علی چپ میزینین وخودمون رو فرشته حساب میکنیم بیایم این رای روقبول که خودمون مقصریم واونایی که تیم براشون مهم نبود....
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 12:14 pm

[quote:77d75ee502="MAZIYAR"]چرا بعضی ها دارن به خودی ها می پرن؟علی سراوانی فقط مدیرروابط عمومی باشگاه هست،در واقع سخنگوی سیاست های باشگاه داماش گیلان.
فکر می کنید به خاطر مصاحبه علی سراوانی ما رو محروم کردند؟چرا به این فکر نکردید که اگر مسئولین تیم ما این کارها رو انجام نمی دادند الان سه امتیاز ازمون کسر می کردند![/quote:77d75ee502]

مازیار میدونی مشکل چیه ...میخوام بگم چرا در مورد ما اینقدر راحت بحث کسر امتیازو پیش میکشن ولی در مورد تیمایه دیگه صحبت از جریمه تماشاگر هم نمیشه و به همون جریمه نقدی استناد میکنن..
اخه من موندم چرا همه چی رو میخوایم راحت بپذیریم .. اینقدر یعنی کشک شده که ما رو کسر امتیاز کنن!!!!! ...
اگه ما بجای تراکتوری ها بودیم فکر کنم همون موقع هم همین بحثو پیش می اوردند .. ولی دیدید که جرات جریمه کردن هم نداشتن
البته من کاری به صحبت های اقای سراوانی ندارم .. من این مشکلو از جایه بالاتری میبینم
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط saravani » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 12:20 pm

خداییش اگر فقط شما 4 - 5 هزار نفر بیایید ورزشگاه ما راضی تریم
هم تیم رو تشویق می کنید هم از جون و دل به تیم کمک می کنید
بچه ها یکی باید به بقیه بفهمونه که برای اینکه این تیم زنده بمونه ما و شما جان کندیم
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان