[quote:4bb147d5c5="arminaberar"][quote:4bb147d5c5="abarar1989"][quote:4bb147d5c5="rashti_sarvar"][quote:4bb147d5c5="arminaberar"][size=18:4bb147d5c5]بعد از کوروش بزرگ میرزا کوچک خان بزرگ ترین مرد ایران بوده و هست و فکر نکنم کسی در سال های بعد کاری بزرگ تر و شجاعانه تر از میرزای کبیر انجام دهد
ولی به نظر من در این سریال آنچنان که باید و شاید عظمت میرزا را به نمایش نگذاشتن.[/size:4bb147d5c5][/quote:4bb147d5c5] موافقم.

[/quote:4bb147d5c5]
به نظر من در کنار هم قرار دادن میرزا کوچک خان و کوروش اشتباست.چون در دو وادی جدا هستند.میرزا مرد اول تاریخ ایران در مردانگی،غیرت و تعصب و مبارزه و ظلم و ستم است در عین دینداری ولی کوروش در عرصه ی مدیریتی مردی بزرگ بوده.کوروش یک شاه بوده ولی میرزا یک مبارز غیرتمند و آزاده...[/quote:4bb147d5c5]
[size=18:4bb147d5c5]کوروش کبیر هم مبارز بود داداش
کوروش کبیر بزرگ ترین مبارز در تاریخ بشریته و هیچ جنگجو یا پادشاهی در دوره ی کوروش نتونست شکستش بده و کوروش یک مرد واقعی بود که بعد از فتح کردن یه کشور مردم اون کشور رو به بردگی نمیگرفت و حتی زندانیان اون کشور رو آزاد میکرد. اسم کوروش کبیر در قرآن هم اومده (زلقرنین)
کوروش کبیر 2500 سال پیش زمانی که انسان نمیدونست که حق و حقوق و... چیه قانون حقوق بشر رو نوشت و اون کتیبه ای که کوروش روی اون حقوق بشر رو نوشت در سازمان ملل آمریکا نگه داری میشه.
در 2500 پیش ایران اولین کشوری بود که با سیستم پادشاهی اداره میشد که اولین شاه ایران و دنیا کورش بزرگ بود.
در اون زمان کوروش پادشاهه 44% دنیا بود.
با این حال من باز میگم که بعد از کوروش کبیر مردی به بزرگی و شجاعت میرزای کبیر نبوده و نیست.[/size:4bb147d5c5][/quote:4bb147d5c5]
این قیاس شما خیلی اشتباه دوست من .
یه آدم یه کشور "نظام"یه ملت""پول"زمین"و هزاران چیز داره.
ویه آدم دیگه
جز غیرت جزی نداره و رفقا و دوستان با نداری میره سمت نبرد در صورتی که آقا میرزا گیوه و کلاه اسب داشت اونا هواپیما "اصلح"نیرو تعلیم دیده.
فرق کوروش با آقا میرزا مثل تیم منچستر با سپیدورد.انصاف نیست بگیم منچستر پر افتخاره "قهرمان جهان".این چیز مهمی که قهرمان جهان هست اما کار غیرممکنی نکرده .
آقا میرزای ما از داشته های خودش (شهرت.علم.شهر.خانواده.جان)زد و رفت سمت آزادگی و این یعنی کار فوق العاده نه کوروش.منکر بزرگی کورش نیستم و علم و عدلش رو زیرپا نمیذارم اما کاری که آقا میرزای ما کرد هرگز کوروش بود نمیکرد .