[quote:8e0ae2b574="mahyarmaya"][quote:8e0ae2b574="yankee"]این دوستانی که میگن لیگ انگلیس خوبه و لیگ اسپانیا بد هست و فقط رئال و بارسا قوی هستن توش !!!
همین هفته ی پیش اتلتیکو مادرید 4تا زد به چلسی که !
همین فصل پیش بود اتلتیکو بیلبائو منچستر رو حذف کرد از جام یوفا که !!!
چند بار باید ببرن شما رو آخه !
البته در اینکه لیگ انگلیس یک لیگ جذاب و منچستر یک تیم فوق العاده هستش هیچ شکی نیست ولی قبول کنید الان حرف اول رو لیگ اسپانیا میزنه !
یکم نتایج چند سال اخیر جام یوفا رو ببینید که چنبار اسپانیایی ها فینالیستش بودن !!!

[/quote:8e0ae2b574]
منکر این هستید که اسپانیا 2قطب داره؟لیگ های دو قطبی کمتر جدابیت دارن.
بارسا طول دوران فراز نشیب داشته منظورم اینه که یا عالی بوده یا متوسط .الانم یکی از شانسهایی که داره وجود 3تا بازیکن خوب شه.مسی.ژاوی.اینیستا.
اما انگلیس با این که لیورپول افت کرده (19

)اما همیشه دیدنی هستش و دربی منچستر ها هم همیشه داغ بوده اما دربی توی اسپانیا فقط محتص رئال و بارسا هستش.
شما بازی های جذاب لیگ اسپانیا رو بگو منم انگلیس.
منچستر با چلسی
منچستر با لیورپول
منچستر با سیتی
منچستر با آرسنال
منچستر با تاتنهام یا نیوکسل
حالا بقیه رو هم شما حساب کن مثلا لیورپول ...سیتی...چلسی...آرستال که با هم بازی میکنن.
شما اسپانیا رو بگو.[/quote:8e0ae2b574]
داداش گفتم که در جذاب بودن لیگ انگلیس هیچ شکی نیست.بعضی از دوستان میگن لیگ اسپانیا دو قطبی هستش انگار که بقیه تیمها خیار هستن من فقط خواستم بگم که اینطور نیست و به غیر رئال و بارسا بقیه تیم های اسپانیا هم قوی هستن که دلایلش رو تو کامنت بالا گفتم !
لیگ انگلیس واسمون جذابه چون از کوچیکی همیشه پخش مستقیم میشد بیشتر بازی هاش و در جذاب بودنش هیچ شکی نیست !
بارسا هم بعد ژاوی و انیستا میبینید به چه حال و روزی میفته !
مسی بازیکن خوبیه ولی خیلی از موفقیتاش به ژاوی و اینیستا بستگی داره.
پاینده دامــــــاش
پاینده مــــــادرید