[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - شما طرفدار کدام لیگ در جهان هستید...نظرسنجی

شما طرفدار کدام لیگ در جهان هستید...نظرسنجی

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

شما طرفدار کدام لیگ در جهان هستید

1- اسپانیا
28
24%
2-ایتالیا
22
19%
3- انگلستان
43
37%
4- آلمان
9
8%
5-فرانسه
0
بدون راي
6-هلند
0
بدون راي
7-ایران
13
11%
8-سایر
0
بدون راي

کل آرا : 115

شما طرفدار کدام لیگ در جهان هستید...نظرسنجی

پستتوسط popo131 » شنبه سپتامبر 08, 2012 8:59 am

....نمیدونم این تایپک بوده یانه اگه بوده که هیچی ولی اگه نبود دوست دارم نظرتونو بدونم :) :)

تیم های مورد علاقه تونم بگید .......چرا طرفدار این تیم شدید ....و یک خاطره در مورد تیمتون بنویسید...و بازیکنی که در این تیم برای شما اسطوره شود
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط popo131 در شنبه سپتامبر 08, 2012 9:07 am .
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه سپتامبر 08, 2012 9:06 am

تیم هایی مثل آرژانتین و برزیل رو جا انداختی که طرفدارهای زیادی دارن...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه سپتامبر 08, 2012 9:10 am

[quote:26a9515c31="abarar1989"]تیم هایی مثل آرژانتین و برزیل رو جا انداختی که طرفدارهای زیادی دارن...[/quote:26a9515c31]
منظور من لیگ بود :wink:

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Rasht_City » شنبه سپتامبر 08, 2012 9:23 am

اول ممنون بابت تايپيك ... ...

من الان 13 ساله طرفدار بايرن مونيخ و آلمان هستم و داستانش اين بود كه من لباس قرمز مي خواستم كه فروشنده بهم بايرن رو داد اون موقع هم بچه بودم نمي دونستم بعد يكي سر تمرين هي صدا ميرد بايرن پاس بده كه تازه اسم تيم رو فهميدم بعد هم اولين بازي هاش رو نگاه كردم و تا الان روزي نميشه كه من خبري از بايرن نداشته باشم و يكي از مدير هاي كانون هواداران بايرن مونيخ در ايران هستم .

اسطوه من يكي اليور كان كبير ويكي ديگه فيليپ لام بزرگ هست ... ... ...

از نظر من بهترين ليگ 100% آلمانه ، همه چيز توي اين ليگ به وصورت تاپ هست كه بايد الگويي براي همه ي ليگ هاي دنيا باشه مخصوصا بازيكن سازي ... ... ...
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Rasht_City در شنبه سپتامبر 08, 2012 9:29 am .
از فوتبال آلمان بايد درس زندگي گرفت

[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
Rasht_City
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط Daniial » شنبه سپتامبر 08, 2012 9:24 am

[b:77068ee438]فقط اسپانیا فقط رئال مادرید[/b:77068ee438] :wink:
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » شنبه سپتامبر 08, 2012 9:27 am

انگلیس.
فقط وفقط لیورپول
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » شنبه سپتامبر 08, 2012 9:38 am

دنیا فقط ایتالیا و تیم فقط یوونتوس.البته چون بی نهایت از رئال و منچستر یونایتد متنفرم یکمی طرفدار تیم های رقیبشون هستم.ولی می جان فقط یوونتوس
اینم بگم که ارزو های دوستان اینتری برامون خاطرست.در مورد خاطره هم بهترینش برام این بود که رئال مادرید رو در برنابئو ترکوندیم با گل الکس کبیر.بدترینشم که توی فینال لیگ قهرمانان سال 2003 به میلان کلنگ باختیم
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط damash_fsz در شنبه سپتامبر 08, 2012 9:50 am .
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط eparsi » شنبه سپتامبر 08, 2012 9:40 am

من به تیم میلان :P علاقه دارم بعد اون یک گوشه چشمی به رئال دارم البته از هیچ تیمی متنفر نیستم و هر تیمی خوب بازی کنه من بیننده بازی اون تیم هستم /10/
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه سپتامبر 08, 2012 9:43 am

اگه لطف کنین به سوالات کامل پاسخ بدین ممنون میشم /13/ /13/
---------------

تیم های مورد علاقه تونم بگید .......چرا طرفدار این تیم شدید ....و یک خاطره در مورد تیمتون بنویسید...و بازیکنی که در این تیم برای شما اسطوره شود

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MAZIYAR » شنبه سپتامبر 08, 2012 9:48 am

اگه اجازه باشه من می خوام نظرمو با چند تا شعار بگم:
نه اینتر نه میلان...........فقط داماش گیلان
رئال و بارسا نریم..........هرکی بیه ترکنیم
و ...
داماش+سپیدرود+منتخب گیلان=عشق بی کران /11/
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط ali126 » شنبه سپتامبر 08, 2012 9:48 am

چون داماش تو لیگ ایرانه منم لیگ ایران دوس دارم ولی غیر ایران اسپانیا
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه سپتامبر 08, 2012 9:54 am

به نظر من بهترین و زنده ترین لیگ دنیا لیگ انگلیس هست ...
تیم مورد علاقه من توی این لیگ آرسنال هست و دلیلش هم آرسن ونگر هست که به معنای واقعی یک معلم تمام عیار هست و هر سال با فروختن بازیکنان مطرحش چندین جوان میاره و بعد از چند سال همونا رو تبدیل به ستاره می کنه و می فروشه و این یک چرخه اتمام ناپذیر هست چون آرسنال یک پایگاه بازیکن سازی در فوتبال جهان هست ...
من آرسنال رو با پاتریک ویرا ، دیوید سیمن ، هانری ، توره ، سلطان کمپل ، آنلکا و دنیس برکمپ ( که این دو تا رو زیاد به خاطر ندارم ) می شناسم ...
خاطره من هم از تیم آرسنال لباس هاشون بود که جلوی سینه هاشون خیس می شد و باعث خنک شدن بازیکنان می شد و لباس ها و تیپ ونگر هست مخصوصا اون بادگیرهای یکسره ای که می پوشید ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » شنبه سپتامبر 08, 2012 10:07 am

من طرفدار لیگ ایتالیام چون عاشقه ا اس رمم یعنی واقعا بعد داماش رم رو دوست دارم.از ده سالگی طرفدارشم یعنی حدود 14 سال.درسته بوندسلیگا واقعا لیگش رو حساب کتابه و همه چیش واقعا باکلاسه ولی از نظر تیمها و سبک بازیهاشون اصلا جالبت نیست بنظرم و فقط بایرن تیم بزرگیه.اسپانیا هم که بنظرم بقول مدیر باشگاه سویا نتنها لیگ ما مزخرف ترین لیگ اروپاست بلکه لیگ ما مزخرف ترین لیگ دنیاست لیگی که از اول فصل معلومه قهرمانش 100% از بین دو تیم بارسا یا رئال هست و هیچ جذایت و رقابتی نداره.برخلاف لیگ ایتالیا که هر فصل 6/7 تا مدعی داره که واقعا هرکدومشون میتونن جام رو بالا سر ببرن.مثلا همین امسال رم اینتر یووه میلان ناپولی و لاتزیو واقعا هرکدومشون میتونن قهرمان بشن و بعد از قهرمانی واسه سهمیه جام باشگاه بعد واسه لیگ اروپا و تک تک رتبه ها تا همون اخرش واقعا تا اخرین هفته جنگه و این که سری ا ایتالیارو فوقلعاده جذاب کرده.ولی بخوای همه فاکتورهای رقابت سطح تیما جذابیت نتیجه گیری در اروپا همه رو در نظر بگیری بنظرم لیگ انگلیس از همه سرتره با اینکه خودم ایتالیا رو دوست دارم.
اسطوره هم که دیگه اسطوره همه اسطوره ها ال کاپیتانو فرانچسکو توووووووتتتتی.کسی که نه مثل کاسیاس یا ژاوی که کل عمرشون رو تو تیم خودشون بودن که بزرگترین تیمهای دنیا بودن و بالاترین دستمزد وداشتن و هیچوقت مشکل مالی نداشتن بلکه تو رمی که همیشه مشکل مالی داشت و بارها در استانه برشکستگی قرار گرفت وایستاد.اینکه بخوای کل دوران بازیتو تو تیمی مثل رئال که نه تو افتخار نه تو پول نه هیچ چیزی دیگه هیچی کم نداره واستی بنظرم من هیچ کار سختی نیست ولی اگه تو تیمی مثل رم همیشه واستی و به همه پیشنهاداتی که اگه میخواست هربار از تیمایی مثل رئال میلان و منچستر قبول کنه تبدیل میشد به گرون قیمت ترین بازیکن زمان خودش.توتی پیشنها 68 میلیون یورویی میلان رو که میتونست بالاتر از زیدان گرون قیمت ترین بازکن داماش بشه رو تو سن 31 سالگی رد کرد به این میگن اسطوره.و الانم هم دنیل ده انزلیچی با رد پیشنهادات سنگین رئال و منچستر سینی که همین هفته پیش یه پیشنهاد سنگین دیگه منچستر سیتیرو رد کرد و گفت در خانه خودم رم میمونم داره راه اسطوره رو ادامه میده
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط only_abarar در شنبه سپتامبر 08, 2012 10:13 am .
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط keyvan » شنبه سپتامبر 08, 2012 10:09 am

سال 2000 بود....کلاس پنجم ابتدایی بودم...پای TV نشسته بودم... TV داشت بازی ( رم_پارما ) رو نشون میداد...رم بازی رو برد و قهرمان شد...واااای چه زوج رویایی بودن (توتی+باتیستوتا)...سرمربی هم کاپلو بود.
از اون به بعد علاقه ی عجیبی به رم پیدا کردم و هر روز بر این علاقه افزوده شده...
یه نکته هستش که خیییییییییییییلی مهمه(البته جسارت به کسی نشه):
اکثر کسانی که هی بارسا بارسا یا رئال رئال میکنن حداکثر طی 5/6سال اخیر طرفدار این 2تیم شده اند(منظورم اکثر بود نه همه).
افتخارم اینه که تیم مورد علاقه ی الانم که 23سالمه همون تیم مورد علاقه ی 11سالگیمه...همیشه یه رمی 2آتیشه بودمو هستم و خواهم ماند(در صورتی که منم خیلی راحت مثل خیلی از دوستان دیگه میتونستم به علت افتخارات زیاد اخیر بارسلونا هی بارسا بارسا کنم!!!)
کدوم فوتبالدوست هست که کاپیتان محبوب پایتخت رو دوست نداشته باشه؟؟؟
بازیکن محبوب : (فرانچسکوی کبیر ).
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » شنبه سپتامبر 08, 2012 10:18 am

/10/ /10/ /10/ /10/ /10/ میخواستم بگم توتی میتونست گرون قیمت ترین بازیکن جهان بشه نوشتم گرون قیمت ترین بازیکن دامااش /10/
از هرچی حرف بزنم بازم ظاهرا حواسم به داماشه.چون باحال بود دیگه ویرایشم نمیکنم /11/
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

بعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان