توسط damashmylove2 » سه شنبه سپتامبر 04, 2012 8:42 pm
نصیری: در ورزشگاهی که همه انگلیس را تشویق میکردند، قهرمانی لذتبخش بود
خبرگزاری فارس: قهرمان دو ۱۵۰۰ متر پارالمپیک ۲۰۱۲ لندن گفت: رقیبم انگلیسی بود و تمام ورزشگاه او را تشویق میکردند و در چنین فضایی قهرمان شدن خیلی لذتبخش بود.
، پیمان نصیری قهرمان دو 1500 متر پارالمپیک 2012 لندن گفت: رقابت سختی بود و رکوردها بسیار نزدیک بود، به طوری که من در ردهبندی ابتدایی مسابقه هفتم بودم، اما خدا را شکر که در نهایت قهرمان شدم.
وی ادامه داد: از فدراسیون جانبازان تشکر میکنم که در این دوره به واقع حمایت خوبی را از ورزشکاران به عمل آورد و در نهایت عاملی شد که توانستم قهرمان شوم. همچنین از سجاد مرادی و برادرش که مربیان من بودند نیز متشکرم.
نصیری با بیان اینکه این اولین مدال ایران در رقابتهای دو در تاریخ المپیک و پارالمپیک محسوب میشود؛ در پاسخ به این سؤال که آیا میتواند در المپیک هم مقام بیاورد، گفت: سن من بالا رفته است، ضمن اینکه رقابت در المپیک بسیار سخت است، اما اگر مربی حرفهای بیاوریم، مطمئن باشید که حرفهای زیادی برای گفتن خواهیم داشت.
وی در خصوص اینکه آیا همچنان به کار ادامه خواهد داد، گفت: سعی میکنم ابتدا در بازیهای آسیایی نتیجه خوبی کسب کنم سپس در پارالمپیک بعدی نیز حاضر باشم.
نصیری یادآور شد: رقیبم انگلیسی بود و تمام ورزشگاه او را تشویق میکردند و در چنین فضایی قهرمان شدن خیلی لذتبخش بود.
وی در پایان در مورد اینکه مدالش را به چه کسی تقدیم خواهد کرد، گفت: به تمام کسانی که با مدالم خوشحال شدند.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر