[quote:da3e82e0c7="mtb368"]خاک بر سر شون اونها نمی فهمن که تو تهران براشون رشت وانزلی نداره چون اونا همه شمال رو رشت می دونن اونوقت این دهاتی ها آبروی خودشون رو می برند
چه لزومی داره اختلاف داخل استان به جاهای دیگه هم سرایت کنه
فقط باید بگم متاسفم
آبروی هرچی گیلانی رو بردند اینا
اینا کسانی هستند که اگه یکسال تو تهران زندگی کنند اونوقت می فمن که چه اشتباهی دارن مرتکب می شن.[/quote:da3e82e0c7]
... و البته میگن داماش ولی شما بخونید رشت . رشتی ها!
ببینید سر همین قضیه توهین آذری ها به گیلک ها من خودم گفتم که نباید این اتفاق می افتاد، اما هرگز به حمایت از این جماعت بی جنبه کامنتی توی سایت ها نزاشتم بلکه فقط به حمایت از اینکه نباید به گیلک ها توهین میشده کامنت گذاشتم.خیلی از بچه های اینجا و چند تایی از بچه های سایتهای اونا حرف اتحاد رو زدند که باز هم استارتش از طرف رشت بود اما من اینو خوب میدونستم که چنین چیزی امکان نداره و اگر بشه خیلی سخته و دست این تعداد اینترنتی نیست.
ببینید رشتی ها همیشه این فرهنگ رو داشتند و دارند که تو شهرهای دیگه و در حضور افراد غریبه این نوع حرکات رو انجام نمیدند و هوای هم استانی رو دارند اما متاسفانه...
کسانی که خدمت سربازی رفته باشند یا توی دانشگاه خارج از استان تحصیل کرده باشند به خوبی منظورم رو متوجه میشند که همیشه وقتی از فرهنگ بالای رشتی ها حرف زده میشه بعضی از آقایون گیلانی غیر رشتی فورا خودشون رو رشتی معرفی میکنند اما وقتی بحث توهین میشه خودشون رو رشتی نمیدونند...
البته بگذریم از این حرفا(!) به هر حال اونا که گیلک نیستند! این حرف من نیست این حرف کاپیتانشون پژمان نوری هست که گفت 80 درصد تو انزلی آذری هستند