[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - آقـای عـابـدیـنـی و سـراوانـی عزیز چرا کـتـکـمـان میـزنـیـد ؟!

آقـای عـابـدیـنـی و سـراوانـی عزیز چرا کـتـکـمـان میـزنـیـد ؟!

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه سپتامبر 02, 2012 9:43 am

[quote:1093e5d621="vahidn"]کتک ؟؟؟؟؟
اعدام !!!!!!!
.بعضیا میگن آبروی گیلان و رشتی و.... بردن . ولی این طور نیست،بلکه اون روز آبروی هرچی آدم تو ورزشگاه رفت.
خدایی اگه من بودم کلا بازیها رو با 100 تا تماشگر اونم از نوع فهمیده اش برگزار میکردم.لشگر سیاهی به کار تیم نمیاد.
اگه این همه تماشگر میخوان بیان و فحش بدن ،اگه نیان بهتره.داماش یعنی غرور گیلان و رشتی،نیازی به تماشاگر بی ادب نداره.[/quote:1093e5d621]
دوست عزیزم بهتر کامنت ها رو بخونید.کسی نگفته کاره خوبی کردیم همه زشت بودن اون شب رو قبول داریم اما حرف ما اینه که زمانی که ما خوب بودیم چرا کاری نکردن که جای حرف برای خودشون(مسدولین) داشته باشن؟
چرا یهو بعد بازی با مس شروع کردن به فرهنگ سازی؟در صورتی که اونا بعد بازی با پیروزی شروع کردن به حاشیه سازی.
شما بگو با این حساسیت امسال که با سالهای قبل زمین تا اسمون بود (وجود هدایتی. اولین حضور پژمان نوری بعد بی ادبی در 90.حضور مازیار در بعد بازی پیروزی سل قبل و اون همه فحاشی) مسولین چه کردن که انتظار داشتن پاک باشه ؟اگه برنامه ای داشتن هم باید بازده چند ساله داشته باشن .دیگه تعریف فرهنگ سازی همه رو میدونن آیا با 4 روز میشه هه چیز خوب میشه که حکم اعدادم میدی؟!
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه سپتامبر 02, 2012 9:45 am

[quote:d44366253d="keyvan"]تایپیک های کمی رو به یاد دارم که این تعداد تشکر ازش شده باشه...
واقعا دست خوش آبرار مهیار...
هر بار که این متنو میخونم سیر نمیشم از بس زیباست :arrow:[/quote:d44366253d]
ممنونم آبرار گل.تو همیشه به من لطف داری آبرار
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط yaran-mirzakochak » يکشنبه سپتامبر 02, 2012 10:08 am

دوست عزیز vahidn شما از تشویق طرفداران بی ادب انزلیچی کیف کردین!!!
این شرایط تشویق منظم شامل حال طرفداران ما نیز هستش .
شما کجا بودین که دهه 60 داور مسابقه بدون کوچکترین اشتباهی فقط به جرم رشتی بودن ضرب وشتم میشه ؟ کجا بودین که ببینین شیشه ماشین بازیکنان و طرفداران رشتی چند دهه پیش براحتی خرد میشد ؟ حرکاتی که متاسفانه روز چهارشنبه از طرفداران ما سرزد تو انزلی کاملآ عادی ودمده هستش .
به هیچ عنوان قصد توجیح کردن وبیگناه بودن طرفداران رو نداریم وباید قبول کرد فرهنگ سازی باید دو طرفه باشه نه یه طرفه وگرنه طرف مقابل گمان بدمیبره.
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه سپتامبر 02, 2012 11:09 am

[quote:45b78075ed="meraj130"]علی سراوانی در fb:
چرا من؟
رشت را زیباترین و بهترین شهر ایران می دانم تا جاییکه در سالها قبل که شرایط کاری و زندگی در شهرها و کشورهای دیگری برایم فراهم بود حاضر نشدم جلای وطن کنم چرا که شیفته رشت هستم و خاک پاک آنرا با هیچ چیز دیگری عوض نمی کنم.(هرچند این به معنای اشتباه بودن کسانی که جلای وطن کردند نیست).
مردم رشت را نیز بسیار عزیز و محترم می شمارم و از ته دل دوستشان دارم و وقتی برای سفری کاری و یا اردویی ورزشی به خارج استان سفر می کنم در زمان برگشت وقتی نزدیک لوشان و منجیل می شوم تمام خستگی از تنم خارج می شود و عشق شهرم تمام وجودم را پر می کند.
هواداران داماش را بهترین تماشاگران ایران می دانم و در مقابل هر لمپنی که بخواهد در مقابلشان قد علم کند می ایستم حال این لمپن هر که می خواهد باشد. می خواهد یک شومن بی فرهنگ باشد که در چاله میدانهای تهران بزرگ شده است یا کسی که هنوز قداره بند با خود می گرداند یا کسی که به صورت یک ملی پوش سیلی می زند یا همه.
من بچه رشتم و به این افتخار می کنم و چون بچه رشتم بر من خرده نگیرید که از فرهنگ شهرم دفاع کنم حتی اگر یک خودی بخواهد ساح
ت مقدسش را بیالاید.
اینکه در ورزشگاه رشت بی ادبی شد جای هیچ کتمانی وجود ندارد پس چرا وقتی من گفتم چیزی که در عضدی رخ داد برازنده رشت نبود شما دوستان عزیزم را برآشفته کرد یعنی شما آن را برازنده رشت می دانید؟
که اگر اینگونه است ظلمی آشکار به رشت عزیزمان روا داشته اید.
دوستان عزیز و برادران گرامیم اگر گفته ام در رشت فحاشی بود بدان معنی نیست که در انزلی نبود یا در تبریز و اهواز و آبادان و تهران و اصفهان نیست؟ مگر یادمان رفته همین داربی اخیر پایتخت را مگر فراموش کرده ام بازی پرسپولیس و داماش را که بخاطر فحاشی به داور نیمه تمام ماند؟ مگر در آبادان هواداران ما را به باد کتک نگرفتند؟ مگر در زمان پگاه در همین انزلی بازیکنان دو تیم دست در دست وارد ورزشگاه نشدند و با فحاشی شدید مواجه شدند من اینها را از یاد نبرده ام اما وقتی می بینم هشدار به کسر امتیاز را برنمی تابند و درخواست عاجزانه ما به عدم فحاشی و محروم نشدن را نمی پذیرند دلم به حال شهرم و تیمم سوخت من نه بخاطر کارهایی که کرده بودم که وظیفه ام بود بلکه از این نالان بودم که اگر و فقط اگر یک نیمه تیم را تشویق می کردیم ملوان در مقابل ما زانو می زد.
بگذریم ... همه گله هایتان را خواندم و اعتراضات شما را شنیدم ازتان دلگیر نیستم چون میدانم دلسوخته داماشید و این را باور دارم و امیدوارم شما هم ما را باور کنید که داماش را چون فرزندمان دوست داریم علی یارتان[/quote:45b78075ed]

ممنون از دوستمون meraj130 بابت درج این نوشته .
از آقای سراوانی عزیز هم کمال تشکر دارم که به گفته ها و نظرات هوادارا دفت کرده و حالا
(یا پذیرفته اشتباهی از جانب مدیریت صورت گرفته و یا هنوز سر موضع خودشون هست) .
در هر صورت آقای سراوانی عزیز حداقل در این سایت مطمئنم که افراد منکر فحاشی های انجام
شده در ورزشگاه و همچنین زشت بودن اینکار نمیشن .
اما همه ما بعنوان هوادارا داماش که در گرما و سرما ، برف و باران و آفتاب و نور پروژکتور .....
در استادیوم حاضریم ، از مدیریت میخوایم پشتیبان تیم در برابر کمیته بی عدالت و همچنین سایر
نهادها که به دلیل وجود شخص عابدینی در اینجا دشمن ما هستند باشه .
نهایتا" پیشنهاد میکنم نماینده ای با برش و توان گفتگوی بالا بصورت آماده برای مکالمه تلفنی در
برنامه 90 این هفته داشته باشیم ، چون همه میدونیم که این برنامه (چه خوب و چه بد ) چه تاپیری
حتی در اذهان مسئولین فوتبال ما داره . حق داماش به هیییییییییییییییییچ وجه نباید پایمال بشه !
مسئله فحاشی و حرکات زننده جای خودشو داره و از همین الان باید برای دربی بعد برنامه ریزی بشه
و کلا" برای این موضوع باید برنامه ریزی کلان در سطخ کشور بشه و فقط مختص منطقه خاصی نیست ...
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه سپتامبر 03, 2012 2:10 pm

امشب شب مهمی برای ما هستش.
امشب درودگر برای مظلوم نمایی از الان در حال گرم کردن است.
شاید هم از چند شب قبل آمادگی را اعلام کرد و فیلم ها عکس ها به 90 ارسال شده اند.
شکی ندارم عابدینی برای هم کلامی با درودگر حوصله ای ندارد میماند یه ادعا بی پایان و وقت بی پایان برنامه عادل فردوسی پور.
برای امشب کسی از داماش آمادگی برای مظلوم نمایی دارد ؟!
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه سپتامبر 03, 2012 10:37 pm

به آقای درودگر ازهمین تریبون میگم:ززززززززززززززززکککککککککککیییییی :lol: :lol: :lol:
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط saravani » سه شنبه سپتامبر 04, 2012 6:54 am

سلام از قبل هماهنگ شده بود در صورت روی خط آمدن اون مردک من یا آقای هرندی هم رو خط بریم اما به علت طولانی شدن برنامه فردوسی پور اجازه نداد او روی خط بیاد بهرحال فکر کنم جمله پایانی من در مصاحبه ضبط شده توپ رو به زمین او انداخت
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه سپتامبر 04, 2012 7:00 am

[quote:c8e60442a9="saravani"]سلام از قبل هماهنگ شده بود در صورت روی خط آمدن اون مردک من یا آقای هرندی هم رو خط بریم اما به علت طولانی شدن برنامه فردوسی پور اجازه نداد او روی خط بیاد بهرحال فکر کنم جمله پایانی من در مصاحبه ضبط شده توپ رو به زمین او انداخت[/quote:c8e60442a9]
این درسته که حسن زاده از جو بازی تاسف خورده و گفته در صورت تکرار ناچاریم محروم کنیم هواداران داماش رو؟
در ضمن در صورت اعلام رای و اگر محروم کردند ما رو باشگاه باید روی داربی تهران مانور بده
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه سپتامبر 04, 2012 8:03 am

[quote:f3b2b8fa83="saravani"]سلام از قبل هماهنگ شده بود در صورت روی خط آمدن اون مردک من یا آقای هرندی هم رو خط بریم اما به علت طولانی شدن برنامه فردوسی پور اجازه نداد او روی خط بیاد بهرحال فکر کنم جمله پایانی من در مصاحبه ضبط شده توپ رو به زمین او انداخت[/quote:f3b2b8fa83]

مصاحبه شما در مورد درودگر درست و بجا بود ...
ولی خواهشا پیگیر بشین که چرا برنامه 90 مصاحبه آقای هرندی که بسیار کامل بود رو نصفه و نیمه پخش کرد تازه اونجاهایی رو پخش کرد که مد نظر خودش بود ؟!؟! ( شاید واسه 90 بعدی لازم باشه و درودگر بیاد روی خط و بخواد حرف بزنه )
یک نکته دیگه اگه این بحث ادامه دار شد ، می تونید به آقای درودگر یادآوری کنید که نصف صحنه های برنامه دیشب 90 درباره وحشی گری ها از انزلی و هواداران ملوان بود که چه در خانه و چه در بیرون خانه مثل بازی با گهر وحشی گری می کنند و این آقا هنوز از راه نرسیده در مورد فرهنگشون صحبت می کنه !!؟!؟!؟!؟!؟
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه جولاي 21, 2013 9:36 am

متن ماجرا رو بخونید" شمـا الان میگید سراوانی و عابدینی مقصر هستن "من فصل قبل بعد بازی با اشاره کردم .امـا از مسولین آبی گـرم نشد "خواستم مثل همیشه با کمک سایت و کاربرهـا مشکلمون رو حل کنیم .
امـا تازگی ها دوستان میگن بیگانگان از داخل مـا خبر ندارن و توی سایت میخونن و با خبر میشن کـه چی سر سکو داره پیاده میشه .من 50% حق میدم و کامنت هامو پاک کردم "امـا چرا باور کرده اید این عقیده رو کـه مشکلی نداریم !
من قصد$م متحد کردن بچه هاست که دیروز ساکت نشسته بودن و توانایی دوستان رو نگاه میکردن و بیشترین واکنش توی خلوت حرف زدن بود .
جالب برام اینکه وقتی هوادارن طباطبایی و قویدل توی رشت بودن خبر از سایت نداشتن ؟چطور همین جا متحد شدیم ؟!چطور با زبون چوب و فحش و قوربونت برم" عرصه برای خودمون کردیم ؟الان نمیشه ؟!!!!
این که اون بچه شهرکی بفهمه اینجا فحش میدن یا ندن بهتر هستش یا مشکلمون رو حل کنیم و توی کل ایران رسوا نشیم؟
هدف من از بالا آوردن این تایپیک اینکه "یـــــــــــــــــک فصل گذشت از ماجـرا "و کمک خواشتیم از مسولین باشگاه اتفاقی نیوفتاد "پس بخودمون بیاییم یه قدم برداریم "حالا میخواد برای کانون باشه یـا برای هر اقدامی که باید مانع شد"امـا باور کنیم این توهم رو که نـه مـا ...(!) تف سر بالاست و بدتر از هر خود زنی و شور حسینیِ
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط arsalan27 » يکشنبه جولاي 21, 2013 10:09 am

مهیار عزیز دوستای دیگه میگن این مشکل هارو اینجا بازگو نکنیم درست؟خوب دیگه کجا میتونیم در موردشون صحبت کنیم؟واقعا رفتار بعضی از طرفدار هامون بد شده و این نگران کنندست.این 1 واقعیت که من نمیتونم 1 مهمون با خودم بیارم استادیوم چون هر بار اوردم به 1 نحوی خودم پشیمون شدم.این دلیل خوبی نیست چون توی شهرای دیگه هم رفتار درستی ندارن هواداراشون ما هم بیایم مثل اونا قرون وسطایی رفتار کنیم اگه پایه ای شمارت برام پیغام خصوصی کن 1 روز بریم باشگاه اینجا و اینجوری این مشکل ها حل نمیشه.همینجوری که سال پیش به آقای سراوانی میگفتم چند نفر نذار بیان و علی آقا از سر دلسوزی کوتاه اومدن الانم دارم میگم امسال جایگاه پشت دروازه تو خیلی از بازی ها به انحراف کشیده میشه.اگه سالار هم باشه میتونه بگه این حرف که تو 1 بازی یادم نیست دقیقا کدوم بازی ولی ما تا سعی داشتیم اومدیم با صبوری بقیه رو هدایت کنیم اخرش هیچی تغییر نکرد و همونجور بودن چند نفر که میخاستن فقط ناسزا بگن متاسفانه تا 1 برخورد درست دیدن و ساکت شدن ولی تعدادشون خیلی کم اگه پشت گوش بندازیم این موضوعات خیلی فراگیر تر از اون حدی میشه که فکرش میکنیم.معذرت بابت پر حرفیم /3/
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » يکشنبه جولاي 21, 2013 11:40 am

[quote:0de5f10cfc="arsalan27"]مهیار عزیز دوستای دیگه میگن این مشکل هارو اینجا بازگو نکنیم درست؟خوب دیگه کجا میتونیم در موردشون صحبت کنیم؟واقعا رفتار بعضی از طرفدار هامون بد شده و این نگران کنندست.این 1 واقعیت که من نمیتونم 1 مهمون با خودم بیارم استادیوم چون هر بار اوردم به 1 نحوی خودم پشیمون شدم.این دلیل خوبی نیست چون توی شهرای دیگه هم رفتار درستی ندارن هواداراشون ما هم بیایم مثل اونا قرون وسطایی رفتار کنیم اگه پایه ای شمارت برام پیغام خصوصی کن 1 روز بریم باشگاه اینجا و اینجوری این مشکل ها حل نمیشه.همینجوری که سال پیش به آقای سراوانی میگفتم چند نفر نذار بیان و علی آقا از سر دلسوزی کوتاه اومدن الانم دارم میگم امسال جایگاه پشت دروازه تو خیلی از بازی ها به انحراف کشیده میشه.اگه سالار هم باشه میتونه بگه این حرف که تو 1 بازی یادم نیست دقیقا کدوم بازی ولی ما تا سعی داشتیم اومدیم با صبوری بقیه رو هدایت کنیم اخرش هیچی تغییر نکرد و همونجور بودن چند نفر که میخاستن فقط ناسزا بگن متاسفانه تا 1 برخورد درست دیدن و ساکت شدن ولی تعدادشون خیلی کم اگه پشت گوش بندازیم این موضوعات خیلی فراگیر تر از اون حدی میشه که فکرش میکنیم.معذرت بابت پر حرفیم /3/[/quote:0de5f10cfc]
دقیقا حرفات درسته.اگه اقدام جدی و سازماندهی نشه روزی به جایی میرسیم که از دست هیچکس کاری برنمیاد یا حداقل خیلی زحمت و هزینه بالاتری داره.من حرفامو زدم و حرفی برای گفتن دیگه ندارم..................
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط majid13 » يکشنبه جولاي 21, 2013 12:06 pm

با سالار موافقم... یه چندوقت بود میخواستم این موضوع رو بگم اما گفتم ولش کن. متاسفانه یسری از هوادارا هستند که خودشون همه کاره باشگاه میدونن. شاید فکر میکنند اگه نباشن باشگاه نمیتونه به حیاتش ادامه بده. این افراد بسیار جوگیر دیگه شورشو در آوردن و دارن بین بچه های سایت و تیفوسی ها دودستگی ایجاد میکنن!!! ولله من تا حالا ندیدم کسی از تیفوسیا توو این سایت بد گفته باشه ولی این آقایون با درآوردن اخبار دروغ دارن تفرغه ایجاد میکنند. بنظرم باشگاه نباید به هرکسوناکسی رو بده!! وقتی اینا خیلی راحت هرروز میرن توو باشگاه میان کسی هم کاریشون نداره نتیجش این میشه دیگه /15/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان