[quote:27e013e673="nima_beckham"][quote:27e013e673="damashi"][quote:27e013e673="damash_fsz"][quote:27e013e673="mohammadrashti22"]خوب عابدینی حق داره
وقتی تماشاچی ورزشگاه بره به هم استانی خودش این همه فحاشی بکنه دیگه مشخصه چی میشه
هر چند اینا سیاست عابدینی هست میدونه جریمه حتمی هست میخواد از شدت جریمه با این حرف ها کم کنه[/quote:27e013e673]
عزیز من این هم استانیا به ما توهین نکردن مگه؟ بهتر بود به جای اینکه با خورد کردن ما شدت جریمه رو کم کنه پشتمون وایمیستاد میگفت اگه رشتیا فحش دادن ،انزلیچیا هم دادن.اگه ما قراره محروم بشیم اونام باید محروم بشن.توی شهر خودمون بهمون فحش بدن ما هم هیچی نگیم اسم میشه با فرهنگ بودن؟
نه بقرآن.میشه بی غیرت بودن.مطمئن باش اگه ما جواب نمیدادیم میرفتن میگفتن توی شهر خودشون بهشون فحش دادیم کسی وجودشو نداشت جوابمونو بده[/quote:27e013e673]
کاملا با حرف این دوستمون موافقم
من اصلا فحاشی رو تایید نمیکنم ولی اگه درقبال تحریک اونا جوابی مطابق شخصیت وشانشون داده نمیشد
یا وقتی بیرون ورزشگاه به خصوص تو منظریه جواب پر روییاشون داده نمیشد همینا نمیرفتن همه جا جار بزنن که تو شهر خودشون
وجود نداشتن؟اون موقع دیگه خبری از بام خوردن و فحش خوردن وشکستن سر وصورتو شیشه اتوبوس نبود که
اون موقع میومدن عکس یه انزلیچیو کار میکردن که با پیرهن ملوان داره تو دربازه لاکان راه میره یا یکی دیگه که تو میدان شهرداری زیر
میرزا واستاده و کلی واسه خودشون میخندیدن
به خداوندی خدا قسم میخورم پارسال ملوان با فولاد بازی داشت تو انزلی از همون لحظه ی اول فحاشیا شروع شد از بچه
10-12ساله بگیر تا پیرمرد هفتاد ساله.به محض این که گل زدن به جای خوشحالی به رشتیا فحش دادن.و
فحاشی از این بازی کمتر نبود که هیچ بلکه بیشترم بود با وجود اینکه هیچ عامل تحریکی(تماشاگر )وجود نداشت.الان برا ما شدن نماد فرهنگ؟
اینا همونایین که وقتی تو شهرشون با یکی درگیر شی مثل گرگ زوزه میکشن وبعد چند لحظه چندین موتور سوار میریزن سرت
حقا که صفت گرگ خیلی بهشون میاد
الان فازشون فاز بافرهنگ بودنه.هر بار یه فازی دارن.بذارین شاد باشن بندگان خدا
ولی با تمام این اوصاف نباید فحاشی بشه و این جور کارا که مغایر با فرهنگ غنی رشتیاس انجام بشه[/quote:27e013e673]
منم با این دوستمون موافقم ! یکی از بچه های انزلی چی بعد بازی اومده به من میگه ... رشتی رشتی میگفتین این بود !؟؟ اومدیم تو شهرتون زدیمتون !!
حالا که چوب خوردن این حرفُ میزنند ... اگه میمدن و سالم میرفتن دیگه خدا رو بندگی نمیکردند[/quote:27e013e673]
منم موافقم با این کاربر که بهترین کاربر سایت ماست ( چون رفیقمه میگما