[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVsملوان انزلی (الگیلانو) /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

داماش گیلانVsملوان انزلی (الگیلانو) /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط antiros » جمعه آگوست 31, 2012 2:34 pm

این بازی گذشت و با حرف زدن منو شما حسن زاده رای رو صادر نمی کنه ! ......... ولی باید از الان راه کارهایی رو برای اینده در نظر بگیرند و بگیریم
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » جمعه آگوست 31, 2012 2:34 pm

[quote:fe7dbaed08="zxzx"]به نظر من و چیزی که ما تا به الان دیدیم از کمیته انضباطی سنگین ترین حکم جریمه نقدی و یک جلسه محرومیت هستش ولی نمیدونم چرا اینقدر بعضی از کاربران دوست دارن این قضیه برزگ بشه وچشم انتظار کسر امتیاز هستند :([/quote:fe7dbaed08]
آبرار سر بازی با پرسپولیس اخطار دادن واسه کسر امتیاز الان که دوباره این قضیه پیش اومده احتمالش زیاده بخوان کم کنن!
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط arminaberar » جمعه آگوست 31, 2012 2:47 pm

[size=18:557f928eb1]با این مسائلی که اونا با مسئولین ملوان دارن واسه ما پیش میارن و حاشیه درست میکنن واسه ما هرچی سرشون تو دربی اومد حقشون بود
خدا وکیلی من با پیام هایی که تو nt گذاشته بودم اصلا دلم نمیگرفت فحش بدم
ولی بیرون ورزشگاه داماشیا این انزلیچیا رو عجب چوبی زدن (جلوی ورزشگاه _ فلکه گاز _ منظریه _ توشیبا) من بعد از بازی تو این مکان ها که رفتم تو همه ی این مکان ها که گفتم انزلیچی ها رو داشتن میزدن و تو خیابون شیشه ریخته بود. خیابون منظریه که کلا شیشه بود.[/size:557f928eb1]
نماد کاربر
arminaberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 09, 2012 12:00 am

پستتوسط barane_noghreei » جمعه آگوست 31, 2012 3:08 pm

[quote:a53afbb355="antiros"]این بازی گذشت و با حرف زدن منو شما حسن زاده رای رو صادر نمی کنه ! ......... ولی باید از الان راه کارهایی رو برای اینده در نظر بگیرند و بگیریم[/quote:a53afbb355]

تا کانون هوادارن تشکیل نشه و هوادارای واقعی تو سازماندهی تماشاچیا دخالت نداشته باشن همینه در ضمن با مسئولینی که ما داریم بهتره ازین به بعد هوادارا دوربین به دست همه چیو ثبت کنن تا مثل امروز بعضیا به خاطر حس مثلا نوع پرستانشون نتونن پشت ما رو خالی کنن
نماد کاربر
barane_noghreei
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 28, 2012 12:00 am

پستتوسط pouri_sb » جمعه آگوست 31, 2012 3:18 pm

این درودگر هم دیگه...!

این عنزلیچی های بافرهنگ( خارجی بی فرهنگ....) سنگ پرانی رو شروع کردن! نشون به همون نشون که یه سنگم خورد به پام! شانس آوردم ضربش محکم نبود :| نیمه دومم که این خارجی های بی فرهنگ فحاشی می کردن و عامل تحریک تماشاچی های ما بودن
نماد کاربر
pouri_sb
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه آگوست 31, 2012 3:44 pm

[quote:5eba05464c="abarar1989"]میلاد جان اگه یادت باشه وقتی رای کمیته یانظباتی در مورد بازی داماش پرسپولیس اعلام شد تو نود گفتن که این رای خلاف قانونه و نباید تموم تنبیهات باهم اجرا بشه که جریمه ی نقدی و محرومیت از داشتن تماشاگر اعمال شد و کسر امتیاز انجام نشد. اصلا لابیی در کار نبوده و رای مشکل قانونی داشت...[/quote:5eba05464c]

یادمه رضا جان . قبول هم دارم و کاملا" موافق نظرت هم هستم . اما از یه چیزی که میترسم و نگرانم میکنه اینه که اون مسائل
برای سوگلی پایتخت اتفاق افتاد و اون موضوع "نقض قانون" پیگیری شد و رفع شد ، ولی اگه تخلفی قانونی علیه داماش اتفاق
بیفته کی میخواد اثباتش کنه و به تریبون و ........ برسونه تا به چشم بیاد :?
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط elphias » جمعه آگوست 31, 2012 3:53 pm

[quote:66268fc7e7="abarar1989"][quote:66268fc7e7="samblack"][quote:66268fc7e7="777"][quote:66268fc7e7="elphias"]آقا خبرتقریبا موثق دارم که محرومیتمون صد درصده 8O 8O 8O احتمال کسر امتیاز هم 90 % 8O 8O 8O 8O 8O[/quote:66268fc7e7]
ازکجااین خبروداری؟ :o[/quote:66268fc7e7]
وای نه از کجا خبر داری؟ :idea: خدا کنه امتیاز کم نکنن[/quote:66268fc7e7]
طبق آیین نامه ی انظباتی یا باید کسر امتیاز کنن یا محروم کنن.البته احتمال داره فقط جریمه ی نقدی بشیم.دربی پارسال هم همینطوری بود ولی محروم نکردند و کسر امتیاز هم نکردند.ولی به نظر من کسر امتیاز کاملا منتفیه...[/quote:66268fc7e7]
به خاطر گزارشی که ناظر بازی رد کرده و محتویاتش....
عابدینی هم بعد بازی به هرندی اولتیماتوم داده....
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » جمعه آگوست 31, 2012 4:06 pm

[quote:ee0ebbe193="elphias"][quote:ee0ebbe193="abarar1989"][quote:ee0ebbe193="samblack"][quote:ee0ebbe193="777"][quote:ee0ebbe193="elphias"]آقا خبرتقریبا موثق دارم که محرومیتمون صد درصده 8O 8O 8O احتمال کسر امتیاز هم 90 % 8O 8O 8O 8O 8O[/quote:ee0ebbe193]
ازکجااین خبروداری؟ :o[/quote:ee0ebbe193]
وای نه از کجا خبر داری؟ :idea: خدا کنه امتیاز کم نکنن[/quote:ee0ebbe193]
طبق آیین نامه ی انظباتی یا باید کسر امتیاز کنن یا محروم کنن.البته احتمال داره فقط جریمه ی نقدی بشیم.دربی پارسال هم همینطوری بود ولی محروم نکردند و کسر امتیاز هم نکردند.ولی به نظر من کسر امتیاز کاملا منتفیه...[/quote:ee0ebbe193]
به خاطر گزارشی که ناظر بازی رد کرده و محتویاتش....
عابدینی هم بعد بازی به هرندی اولتیماتوم داده....[/quote:ee0ebbe193]
درباره چی اولتیماتوم داده؟
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط hoshang131 » جمعه آگوست 31, 2012 5:16 pm

واسه چی اولتیماتوم داده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نماد کاربر
hoshang131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 03, 2012 12:00 am

پستتوسط samblack » جمعه آگوست 31, 2012 6:33 pm

آقای elphias عزیز هر وقت میای یه خبر میدی مارو می ندازی تو استرس.میری دیگه جواب نمیدی.یا قشنگ بگو چی شده یا اصلا نگو برادر من
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط Rasht_City » جمعه آگوست 31, 2012 7:33 pm

دوستان عزيز من يه پيشنهاد دارم ... ... ...

چرا بچه هاي سايت به جاي اينكه همه پخش باشن يه جا جمع نميشن ؟

مثلا همين بازي ميتونست يه قسمت نماشاگر داشته باشه كه از اول تا آخر داماش رو تشويق كنه بخدا توي المان هم همينجوره و بيشتر تيم ها تماشاگرايي كه پشت دروازشون هستن تشويق ميكنن خب همه يه جا جمع شيم ، نه يكي اينور يكي اونور ... ... ...

به نظر من كه پخش بودن يه اشتباهه نمي خواد كل ورزشگاه چند دقيقه تكل ورزشگاه رو بتركونه ، صداي تشويق كمتر باشه بيشتر مهمه يا اينكه يه قسمت كل بازي تيم رو تشويق كنه ؟

حالا خود دانيد ولي به نظر من اين بهترين كار ممكنه كل آلمان اينكارو ميكنه كه اينقدر معروف شده !!!
نماد کاربر
Rasht_City
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط elphias » جمعه آگوست 31, 2012 8:26 pm

خب چی بگم آخه! عابدینی به هرندی التیماتوم داده که بازی بعدیو ببازه میره کنار!! به مربی واسه چی اولتیماتوم میدن؟ شما یادت نیست که تو نود گفت که مربی از 4 بازی نمیدونم چند امتیاز نگیره میندازنتش بیرون؟؟ بعد بازی هم به هرندی تذکر داده! /4/ /4/ /4/ /4/
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط elphias » جمعه آگوست 31, 2012 8:35 pm

کلا تو تیمای عابدینی مربی هیچ حاشیه امنیتی نداره با این که خیلی عابدینی رو دوست دارم اما از این کارش خیلی بدم میاد که مربی رو تو چند تا بازی میندازه بیرون... فصل پیشم عامل بی ثباتی ما همین بود که شاید اگه یه مربی خوب کل فصل بالا سر تیم بود میتونستیم چز 4 تا اول باشیم نه هفتم!! امید هرندی هم با این که دانش فنی بالایی نداره ولی با بازیکنا خوب رابطه ای داره و از طرف تماشاگرا حمایت میشه ولی وقتی حرف از مربی خارجی میشه دیگه نمیشه به کار ادامه داد که... :o :o :o
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط monaj381 » شنبه سپتامبر 01, 2012 3:22 pm

پنج تیم اخر جدول غزل خون رفتن به لیگ ازادگانند خوب شوخی نیست بومی غیر بومی نداریم وقتی همه چیز در خطره عابدینی باید هواسش جمع باشه.
به هر مربی وقت کافی برای کار کردن داده اما امسال شرایط متفاوت شده.
نماد کاربر
monaj381
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 11, 2012 12:00 am

پستتوسط hoshang131 » يکشنبه سپتامبر 02, 2012 11:17 am

ما امید خانو میخوایم چون دردمارو میفهمه.........بعدبازی ملوان فقط ایشون مارو حمایت کردن.......حرف دل مارو رسانه ای کردن.......................

عشق است تیم بومی.......عشق است داماش /8/ /8/ /8/ /8/ /8/ /8/
نماد کاربر
hoshang131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 03, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان