[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - کسی را که بعد از یک سال بحرانی،لقب "امیر داماش"بهش دادیم،در عرض یک شب خائن خطابش نکنیم!

کسی را که بعد از یک سال بحرانی،لقب "امیر داماش"بهش دادیم،در عرض یک شب خائن خطابش نکنیم!

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

کسی را که بعد از یک سال بحرانی،لقب "امیر داماش"بهش دادیم،در عرض یک شب خائن خطابش نکنیم!

پستتوسط MAZIYAR » شنبه سپتامبر 01, 2012 9:37 am

[color=black:bb0bc29b6c]کسی را که بعد از یک سال بحرانی،لقب "امیر داماش"بهش دادیم،در عرض یک شب خائن خطابش نکنیم!

دوستان عزیز برای همه ما داماش نسبت به همه افراد در اولویت هست ولی افراد زیادی میان به این شهر خیانت می کنند و می روند ولی در این بین افرادی هستند که به پای این تیم ایستادن ولی در کنارش اشتباهاتی هم انجام دادند و این مسلم هست چون معصوم نیستن که!
اول از همه باید بگم مقصر بوجود اومدن این شرایط یه سری از افراد هستند که جایی رو برای دفاع مستقیم باشگاه نگذاشتند!
هواداران باتعصب عزیز،شمایی که شور و تعصبتون رو همیشه تحسین می کنم یه ایرادی هم در شما هست،چرا به یکباره همه چیز رو زیر سوال می برید؟مگه شما مدیرعامل تیمتان را نمی شناسید؟مگه به همین عابدینی اعتماد نکردید که در بدترین شرایط تیم رو از اون بحران نجات داد؟مگر شما با سیاست های عابدینی آشنا نیستید؟
واقعیتی وجود داره که اگر مدیرعامل داماش به صورت مستقیم از هواداران دفاع می کرد عواقبش خطرناک بود،اما اکنون سیاست باشگاه کسر نشدن امتیاز در مرحله ی اول می باشد و این اظهار نظرات در واقع گرفتن زهر کمیته ضدرشتی انضباطی می باشد!
من هرچه سکوت کردم که شاید به این موضوع پی ببرید ولی متاسفانه چنین نشد و خودم بازگوش کردم.
بعضی ها می گویند هواداران پشت امیرخان بودند ولی امیرخان اکنون پشت هواداران رو خالی کرد.اما واقعیتی وجود داره همون طور که ما پشت امیرخان بود ، عابدینی هم به عشق هواداران به جنگ با استاندار و شهردار و ... رفت!پس این حمایت دو جانبه بود که از آن بحران کمرشکن بیرون رفتیم و بحران های امروز چیزی نیست.برگذاری داربی گیلان در شهر دیگر اصلا در دست عابدینی یا اشخاص نیست و خود امیرعابدینی،مدیری که شصت سال در این فوتبال است به خوبی می دونه و نیازی به بازگو کردن من نیست پس فقط یه دلیل برای این اظهار نظر می مونه که بالا بهش اشاره کردم یعنی در مرحله ی اول جلوگیری از کسر امتیاز که اصلا در لیگ امسال قابل جبران نیست و شاید در پایان فصل به اهمیت این موضع پی بردید
ما در یک سال اخیر به همین مجموعه اطمینان کردیم و این باعث شد تا بیشتر عاشق این تیم شویم(منظورم به اشخاص نیست)پس بدانید این مجموعه کمتر از ما برای داماش دل نمی سوزانند!
اما در مورد شبهه ای که در مورد امیدخان هرندی،سرمربی محبوب رشتی ها به وجود آمده باید یه سری توضیحات بدم که:اگر اکنون اسم امیرعابدینی به میان می اید همه از اون به عنوان پیر و خاک خورده فوتبال و مرد اول مدیریت فوتبال کشور یاد می کنند به دلیل سیاست های مدیریتش می باشد.عابدینی چه خوب و چه بد،یه سری ایراداتی دارد و در این شکی نیست و یکی از این سیاست های خوب یا بد که همیشه هم به آن معتقد بوده است که سرمربی تیمش باید از پنج بازی،هشت امتیاز بگیرد که در مورد امیدخان این سیاست رو تغییر داد و گفته پنج بازی هفت امتیاز این یعنی از پنج مسابقه که اگر در بدترین شرایط حساب کنیم که دو بازی خانگی و سه بازی خارج از خونه داریم دو برد و یک مساوی و دو باخت می باشد و فکر نکنم غیرعاقلانه باشد و باید اضافه کنم در شرایط مختلف تغییراتی هم می کند.مطمئنا امیدخان هم به خوبی از شرایط آگاه هست و خودش هم گفته اگر حس کنم نمی تونم نتیجه بگیرم خودم می روم و فعلا تعطیلاتی فرا رسید که امیدخان دنبالش بود و از پنج بازی دوم ، سه بازی باقی مانده است که من مطمئنا امیدخان می تواند به قولی که داده بود عمل کند.به شرطی که با توجه که چیزی که من شنیدم عملی نشه(اعتصاب بازیکنان)
من فقط خواهشم از هوادارا این است احساسی با موارد برخورد نکنند و یک شبه همه چیز رو زیر سوال نبرند و همچنین بالعکس
اگر امیرعابدینی رو امیرداماش لقب دادیم بعد سه سال و یک فصل سخت که به خوبی امتحانش رو پس داد بهش اطمینان کردیم ولی اکنون بعضی ها بعد از یکی دو روز همه چیز رو دارن زیر سوال می برند و صحبت از بردن تیم به تهران و ... می کنند.
در مورد انتقادهای تند شما از علی سراوانی باید بگم که سراوانی فقط مدیر روابط عمومی باشگاه است و این حق را ندارد که نظرشخصی خود را در نقش مدیرروابط عمومی باشگاه اعمال کند.
[b:bb0bc29b6c]برای انتقاد و تخریب مرزی قائل شویم،چون این دو با هم فرق دارند![/b:bb0bc29b6c]
[/color:bb0bc29b6c]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه سپتامبر 01, 2012 9:40 am

در ضمن خبرنگارانی که در معارفه هیئت مدیره باشگاه داماش گیلان بودند می توانند بگویند وقتی بعد از بحث رنگ پیراهن،صحبت از تغییر نام داماش به میان آمد عابدینی با چه ترفندی از خواسته ی هواداران و مردم رشت مبنی بر ماندگاری نام داماش سخن به میان اورد و گفت در این مورد زور من بیشتر هست.

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط Rasht_City » شنبه سپتامبر 01, 2012 9:43 am

عابديني هميشه امير داماش بوده و ميمونه و هيچوقت محبتش به اين مردم و هواداراي واقعي از ياد هيچ كدوم از ماها نميره و نبايد بره !!! /3/

اميدوارم بازم توي داماش به كارش ادامه بده كه اگه نبود الان هيچ تيمي نداشتيم كه بخوايم تشويقش كنيــــم ... ... ...

زنده بادعابديني و سراواني عزيز زحمتكشان داماش ... ... ...
از فوتبال آلمان بايد درس زندگي گرفت

[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
Rasht_City
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه سپتامبر 01, 2012 9:56 am

مازیار جان من قبول دارم که عابدینی خیلی واسه این تیم زحمت کشیده ولی یه سری رفتاراش خیلی اذیتم میکنه.برا گور پدره پرسپولیس.ما حرفه خودمونو به کی بگیم...
آقای عابدینی از پرسپولیس دست بردار.ما اگه چیزی میگیم نمیگیم که آ؛قا خائنه میگیم این رفتارهاش بده.یعنی که دوسش داریم میگم این کارات بده درستش کن.ولی این رو هم نباید یادمون بره که ما عاشق چشم و ابروی عابدینی نیستیم و به خاطر این دوسش داریم که هوای ما رو داشته.الان سود عابدینی خیلی بیشتر از ضررشه ولی اگه روزی بخواد به تیم ضرر برسونه و با کاراش تیشه به ریشه ی این تیم بزنه اون وقت این آقا رو هم بر نمیتابیم.واسه ما تیم مهمه نه اشخاص...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه سپتامبر 01, 2012 10:12 am

[quote:86e65397a1="abarar1989"]مازیار جان من قبول دارم که عابدینی خیلی واسه این تیم زحمت کشیده ولی یه سری رفتاراش خیلی اذیتم میکنه.برا گور پدره پرسپولیس.ما حرفه خودمونو به کی بگیم...
آقای عابدینی از پرسپولیس دست بردار.ما اگه چیزی میگیم نمیگیم که آ؛قا خائنه میگیم این رفتارهاش بده.یعنی که دوسش داریم میگم این کارات بده درستش کن.ولی این رو هم نباید یادمون بره که ما عاشق چشم و ابروی عابدینی نیستیم و به خاطر این دوسش داریم که هوای ما رو داشته.الان سود عابدینی خیلی بیشتر از ضررشه ولی اگه روزی بخواد به تیم ضرر برسونه و با کاراش تیشه به ریشه ی این تیم بزنه اون وقت این آقا رو هم بر نمیتابیم.واسه ما تیم مهمه نه اشخاص...[/quote:86e65397a1]
رضا جان شما قلب مهربانی داری و این رو با توجه به شناختی که من ازت دارم بیان می کنم.اکنون اصلا صحبت از پرسپولیس نیست و اصلا قرار نیست به پرسپولیس بره و در جلسه ی کمیته ی فنی هم به کادرفنی گفته بود باید این بازی رو ببرید چون می خواست به کسانی که می گفتند عابدینی دوست داره به پرسپولیس ببازه اثبات بشه که تیم اولش داماش است.
رضا جان،به تعصبت هیچ شکی نیست ولی آیا دوست داری کسی که تمام خاطرات خوش زندگیش با پرسپولیس بوده رو فراموش کنه؟من هم منتقد بعضی از مصاحبه های عابدینی هستم که خبرنگار هم مقصر هست.ولی چرا انتظار داریم عابدینی دروغ بگه و به شعور ما توهین بکنه و بگه من علاقه ای به پرسپولیس ندارم!
من توی چشم های عابدینی نگاه کردم و بهش گفتم هواداران با شما عقد اخوت نبستند و اکنون شما رو دوست دارند به این دلیل است که برای این تیم دل سوزاندید.(که چند نفر از مسئولین باشگاه هم بودند) و اراج امید هرندی در این شرایط اوج بی معرفتی فوتبال رو به رخ همه می کشه.
من روی سخنام به کسایی نیست که واقعا انتقاد کردند مثل مهیار عزیز که بسیار متین انتقادش رو بیان کرد من روی سخنم با کسایی هست که انتقاد رو با تخریب اشتباه گرفتند!
این درست هست که تیم برای ما از همه چیز مهمتر است ولی با رفتن عابدینی آیا جای خالیش در تیم حس نمیشه؟
من دو تا انتقاد بزرگ از عابدینی دارم.1-مصاحبه های بی مورد در مورد پرسپولیس
2-بها ندادن به نیروهای این شهر در پست سرپرستی(که این هم شاید حق داشته باشد!چون موقعی که هوشنگی بود اینقدر از داخل استان زیر آبش رو زدند که از تیم رفت ولی معتقدم اگر قراره افرادی مثل احمد ابراهیمی که افراد بزرگی هستند بیایند بسیار خوب است ولی افراد کوچک رو اصلا معتقد نیستم)
ولی این دو تا انتقاد مبنی بر نخواستن عابدینی نیست در حالی که خیلی تیم ها آرزوی داشتن مدیری به مانند عابدینی رو دارند

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط monfared » شنبه سپتامبر 01, 2012 10:18 am

متاسفانه این جریانات را کسانی به وجود آوردند که گمان می کنم درصد بسیار پایینی از آنان اعضای وارش شرکت هستند، و اکنون متاسفانه بیش از همه، دوستان بی گناه وارش اسپرت تحت فشار و زیر ضرب رسانه ها قرار گرفته اند.
تاکید می کنم _ از نظر من _ اتفاقات روز دربی، مایه ی شرمساری بود و هست و اصلا مبنایی برای تایید و دفاع از آن وجود ندارد.این که خود کردیم و اکنون باید پذیرای تاوان آن باشیم و اگر قرار بر توبیخ و پاسخگویی ست، نوبت تا ماه ها بعد ... به سراوانی و عابدینی نخواهد رسید ....
اما در شرایط فعلی، با علم به قبح عمل انجام شده و نه به عنوان یک مدعی، می توانیم از مدیران مجموعه برای برون رفت با حداقل هزینه ها انتظار یاری داشته باشیم. اما نه با وصله هایی مثل خیانت!!!
قبول دارم که مدیران دارند دچار افراط و تفریط می شوند ....
اما انتظاراتمان را از مجموعه ی مدیریتی می توانیم با همین کلمات ساده هم بیان کنیم ....
بر من و شما به عنوان هواداری که ماه ها زیر فشار بلاتکلیفی و خطر انحلال بودیم، عابدینی دین بزرگی دارد.
به عنوان یک هوادار کوچک، کسی بودم که عبارت " مردی که بدون چتر زیر باران رفت " را در مورد عابدینی به کار بردم و هنوز و کاملا بر این تعبیر از وی اعتقاد دارم.
هر چند این به معنای نداشتن نقد به ایشان نیست؛ مثلا در انتقال دربی به تهران ...
خوب است با تعابیر زشت، فضای وارش را مثل جو ورزشگاه نکنیم ...
نماد کاربر
monfared
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه سپتامبر 01, 2012 10:28 am

آبرار چیزایی که من میگم انتقاده و میخوام درست بشه این حرفو میزنم.آقا کسی نمیگه از پرسپولیس حرف نزنه.ماهی یه بار سالی یه بار.اومده تو 90 زیر نویس میکنه مدیر عامل داماش 80 % حرفاش در مورد پرسپولیسه.برا حرف بزن کم حرف بزن...بخدا آلرژی پیدا کردم به اسم لنگی...
به مورده خیلی خوبی هم اشاره کردی.ما نیاز به یه سرپرست قویه بومی داریم.یه مورده دیگه هم صحبت کردن چند وقتش در مورد هرندیه.ما الان خیلی خوب بازی مکنیم.شاید نتایج عالی نباشه ولی اکثرا از نحوه بازی کردن تیم راضین.برا بخدا هر روز یه استرس جدید داریم.یه روز پول نداریم.یه روز میخوان محروممون کنن.الانم که صحبت برکناریه هرندیه.یعنی عابدینی به این فکر نکرده که هرندیه بخواد زود برداره تو استادیوم چه اتفاقی میوفته.ما هم باید هر بازی فریاد بزنیم امید خان هرندی...
عابدنی خیلی هوای تیمو داشته.تو شرایط سخت هم داشته ولی الان داره اشتباهاتی انجام میده که ما از اون اشتباهات نا راضییم و میخوایم درست شه...
اگه چیزی میگیم منفعت تیمو میخوایم نه منفعت شخص یا گروه خاصی رو
زنده باد رشت با داماشش
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط navid_rasht » شنبه سپتامبر 01, 2012 10:44 am

من ترجیح میدم از مدیر عاملمون بنام امیر داماش و امید داماش نام ببریم. خان فقط میرزا کوچک خان.
اکثر دوستان از عابدینی و هرندی حمایت کامل میکنن ولی انتظار دارن که اشتباهات گذشته رو تکرار نکنن.
کارهایی که مشخصه نتیجه ای نداره چرا باید انجام بشه مثل فرستادن بازیکن برای عیادت در حالی که فرصت اندکی برای تمرین وجود داره.

آقای عابدینی کسی نمیگه پرسپولیس دوست نداشته باش ولی در موردش نه اظهار نظر منفی انجام بده نه مثبت. از آقای واعظ هم انتظار داریم که برای داماش کار انجام بده نه در مورد استقلال صحبتی کنه.
بدونه کل ایران
داماش میشه قهرمان
نماد کاربر
navid_rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » شنبه سپتامبر 01, 2012 10:56 am

ما هیچوقت نمیگیم که خائن هستش چون تا همین 2ماه پیش ما فقط امیر خان رو داشتیم و اونم ما هارو داشت...الان هم همینطور هستش. ما امیر خان رو دوست داریم اما فقط ازش میخواهیم که بیشتر هوای ما هارو داشته باشه. ما هایی که عشقمون تیممون هستش و من هنوزم از بعد بازی ملوان صدام در نمیاد از بس داد زدم.
یکم بیشتر طرف ما هارو بگیره مثل آقای رویانیان که تماشاگران تیمش بدترین حرکات رو در میارن و باز هم میاد میگه هوادار های ما بهترین آسیا هستن و اینایی که این کارارو انجام دادن تماشاگرای ما نبودند و تماشاگر نما بودند.
ما فقط میخواهیم هوای ما هارو داشته باشی.دیگه الان که همه دارن بد میگن به ما و همه با فرهنگ شدن حداقل شما مارو کتک نزن :)
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط monfared » شنبه سپتامبر 01, 2012 11:10 am

یک فرق بزرگ عابدینی با مدیران دیگر باشگاه ها می دانید چیست!؟
درودگر را همه دیدیم، در حالیکه تمام ورزشگاه شاهد فحاشی متقابل انزلی چی ها بودند، جناب ایشان بیانیه تشکر از اقدام تاریخی و فرهنگی می زنند، و ما همه معنای این رفتار و اسمی که برآن می شود نهاد را به خوبی می دانیم
... که این اقدام نیز ضمیمه ای دیگر بر سبقه ی سیاه اخلاقی ایشان است.
اگر جعفری و یا کسان دیگری هم بی اخلاقی هوادارنشان کتمان می کنند و موضوع بعضا به تشکر از هوادار هم منجر می شود ... دال بر غیر اخلاقی بودن ماهیت مدیران مربوطه است!
اما عابدینی _ اگر چه انتظار ملایمت از ایشان داریم _ حقیقت را پذیرفته و این نشان از سلامت اخلاق ایشان است.
مسایل مربوط به مصاحبه در مورد پرسپولیس را از این موضوع جدا کنیم.
من فکر می کنم ایشان سخت گیرانه ترین روش را برای تنبیه پسران شهر باران در نظر گرفته اند. روشی که در آن، از این پس هوادار خود روی سکو نسب به هر حاشیه ی غیر اخلاقی واکنش شدید نشان خواهد داد. تعجب نمیکنم اگر از این پس شاهد درگیری بین افراد _ بلا نسبت این جمع _ لاابالی و هوادار واقعی روی سکو ها باشیم ....
برای ایشان که ماه ها برای بقای داماش جنگیدند و پا به پای ما هواداران، برای تیم و شهر تعصب به خرج دادند، قابل تحمل نیست که حیثیت آن همه تلاش و اصرار بر هنجار سازی و استقامت بر احقاق حق مردم رشت، توسط خود آنان نادیده انگاشته شود.
نماد کاربر
monfared
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » شنبه سپتامبر 01, 2012 11:18 am

ما هیچوقت عابدینی رو خائن نمیدونیم اما بهش انتقاد داریم. که چرا فحاشی انزلی چی هارو ندید.و یکطرفه قضاوت کرد
از نظر من عایدینی هنوز هم قافله سالار ارتش عشقه
ایران آسیا امیر عابدینی
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » شنبه سپتامبر 01, 2012 11:31 am

[quote:89ada79721="monfared"]یک فرق بزرگ عابدینی با مدیران دیگر باشگاه ها می دانید چیست!؟
درودگر را همه دیدیم، در حالیکه تمام ورزشگاه شاهد فحاشی متقابل انزلی چی ها بودند، جناب ایشان بیانیه تشکر از اقدام تاریخی و فرهنگی می زنند، و ما همه معنای این رفتار و اسمی که برآن می شود نهاد را به خوبی می دانیم
... که این اقدام نیز ضمیمه ای دیگر بر سبقه ی سیاه اخلاقی ایشان است.
اگر جعفری و یا کسان دیگری هم بی اخلاقی هوادارنشان کتمان می کنند و موضوع بعضا به تشکر از هوادار هم منجر می شود ... دال بر غیر اخلاقی بودن ماهیت مدیران مربوطه است!
اما عابدینی _ اگر چه انتظار ملایمت از ایشان داریم _ حقیقت را پذیرفته و این نشان از سلامت اخلاق ایشان است.
مسایل مربوط به مصاحبه در مورد پرسپولیس را از این موضوع جدا کنیم.
من فکر می کنم ایشان سخت گیرانه ترین روش را برای تنبیه پسران شهر باران در نظر گرفته اند. روشی که در آن، از این پس هوادار خود روی سکو نسب به هر حاشیه ی غیر اخلاقی واکنش شدید نشان خواهد داد. تعجب نمیکنم اگر از این پس شاهد درگیری بین افراد _ بلا نسبت این جمع _ لاابالی و هوادار واقعی روی سکو ها باشیم ....
برای ایشان که ماه ها برای بقای داماش جنگیدند و پا به پای ما هواداران، برای تیم و شهر تعصب به خرج دادند، قابل تحمل نیست که حیثیت آن همه تلاش و اصرار بر هنجار سازی و استقامت بر احقاق حق مردم رشت، توسط خود آنان نادیده انگاشته شود.[/quote:89ada79721]
من بانظرتون کاملا موافقم
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » شنبه سپتامبر 01, 2012 12:01 pm

حالا از حرف عابدینی و فحاشیها بگذریم . برنامه تیم برای تعطیلات پیش رو چیه؟ اردوی ترکیه چی شد؟ کی تمرینات تیم شروع میشه؟ ومهمتر از همه اینکه آیا بازیکنان جدیدی به تیم اضافه میشند؟ تیم ما شدیدا" به چندبازیکن جدید وخوب وان هم از نوع خارجیش احتیاج داره که سطحشون بالاتر از بازیکنان فعلیمون باشه. ما اینقدر انرژی گذاشتیم برای حواشی که خود تیم که اصل هست را فراموش کردیم. تیم ما از نظر فنی مقابل ملوان خیلی ضعیف بود مقابل پرسپولیس هم درسته بردیم اما اصلا" خوب نبودیم. ما متاسفانه تو سه تا بازی بیرون ازخانه اصلا" گل نزدیم در حالی که پارسال نقطه قوت ما بازیهای بیرون خانه بود وبیشترین امتیازات را بازیهای بیرون ازخانه گرفتیم.
متاسفانه مدیران ما هم فقط میخواهند برای تیمهاتی دیگه نسخه بپیچند وخودمونو فراموش کردند. در حالی که همین تیم پرسپولیس با ان همه مهره بازهم رفت یه بازیکن کره ای گرفت تا نقاط ضعفش را برطرف کنه. اما ما چیکار میکنیم در حالی که درتمام پستهاکمبودمهره داریم نه از یارگیری خبریه ونه از تحرکی برای تقویت تیم؟ آقای عابدینی اینقدرغصه پرسپولیسو نخور . پرسپولیس بایه برد به ما میرسه وفاصله مون با این تیم اینقدر زیاد نیست والبته فاصله مون با ته جدول وسقوط.
سوالی که برای من پیش میاد اینه که آيا مربی دیگه به جزء هرندی مربی تیم بود آیا بازهم عابدینی برای تقویت تیم مماشات و زمان سوزی میکرد؟
ما متاسفانه درجا میزنیم وبیخود وقتمونو تلف میکنیم بازی ملوان گذشت وتمام شد رفت و در مورد عابدینی هم ما در مواقع حساس و ضروری حمایتمونو نشان داده ایم و الان هم اگه کسی انتقاد میکنه دلیل برخاین خطاب کردن عابدینی نیست بلکه انتقاد است وکسی مبراء از نقدنیست و الکی انتقاد از عابدینی را با برچسب خیانت نامگذاری نکنیدکه اصل موضع فراموش بشه.
ما متاسفانه داریم زمان را از دست میدیم ونه از تقویت تیم خبری است ونه خبر ی از از برنامه ریزی و راهکار برای آینده. اما تا دلتون بخواد صحبت از پرسپولیس هست وپیشنهاد برای تقویت ان تیم. تیم ما امسال ان همه بازیکن از دست داد اما جاش بازیکنان ذخیره تیمهای دیگه وچندتا بازیکن از دسته اول گرفت .همه به انتخاب هرندی اعتراض داشتیم اما این آقا با دست خالی کارشو شروع کرد تا پول آمد حرف آمدن مربیان دیگر هم آمد .شد معیار 5بازی 7 امتیاز اما دینوزاده از 7 بازی 5 امتیاز گرفت وبعد خودش استعفا داد واگه نمیداد به گفته خودعابدینی مربی داماش میماند اما جالبتر اینکه تاتار از 7بازی 4امتیاز گرفت اما تا آخرش ماند. الان کار به جای رسیده که پورغلامی میگه باید به هرندی زمان بیشتری داد.
من هم هیچوقت به نامها توجه نمیکنم مهم شهر رشت وتیم شهر رشت هست واینو ان زمان که همه تو این سایت خواهان اعدام تاتار بودند گفتم والان هم میگم عابدینی . قویدل و هرندی دیگران رفتنی هستندهمونطورکه دینورزاده وتارتار وشاد. جهانپور وکریمی ........ ودیگران رفتند اما چیزی که میمونه رشت وفوتبالش هست یکی مثل جهانپور میتونه بشه پدر فوتبال رشت و مثل الان تمام بازیکنان داماش دست پروده این اقا باشند ویا مثل فیروز کریمی یه خاین که خرابه ای برای ما به جا بزاره. این تیم یه امانته ومسولیین حق انتخاب دارند که خاین باشند یا امین؟
آینده مشخص میکنه اینو که کی امینه وکی خاین
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط ali126 » شنبه سپتامبر 01, 2012 12:17 pm

امیدوارم مهاجم خوبی بگیریم /7/
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط vahidn » شنبه سپتامبر 01, 2012 1:03 pm

نه من فامیل کسی هستم و نه نیازی به کسی دارم اما قدر نشناس نیستم.
واقعا داره به خودم ثابت میشه که بعضی از ماها باد پرچم هستیم.آدمی که همه چیزشو برای ما گذاشت از یه شهر دیگه و کاری کرد که هزارتا رشتی واسه ما نکرد.الان میاییم و میگیم برو و رفتنت برامون اهمیت نداره.
برادرای رشتی من .من حدود 5 سال خارج از استان تو شهرهای مختلف بودم و به من می گفتن که رشتی ها قدرنشناسن . ومن تمام هم و غمم وشده بود جر و بحث با اونها.ااما الان که فکر میکنم داره باورم میشه.
ولی باز با این حال به خودم دلداری میدم که اون آدمهای قدرنشناس رشتی نیستند و دشمنان و بدخواهان تیم عزیزمان هستند.
نماد کاربر
vahidn
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه فبريه 23, 2012 12:00 am

بعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان