[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - آقـای عـابـدیـنـی و سـراوانـی عزیز چرا کـتـکـمـان میـزنـیـد ؟!

آقـای عـابـدیـنـی و سـراوانـی عزیز چرا کـتـکـمـان میـزنـیـد ؟!

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط hoshang131 » شنبه سپتامبر 01, 2012 11:00 am

بیخیال شین دیگه حتما دلیل خوبی برای این کارشون دارنو میدونن دارن چیکارمیکن......شایداینکار به موفقیت داماش کمک کنه ماهوادارا حاضریم کوچیک بشیم تاداماش موفق شه.....بخاطرداماش تحمل کنین.. /8/ /8/ /8/ /8/ /8/
نماد کاربر
hoshang131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 03, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه سپتامبر 01, 2012 11:57 am

[color=red:b3a4f86ec0][size=24:b3a4f86ec0]درگیری علی کریمی با تماشاگران اهوازی !!![/size:b3a4f86ec0]
[/color:b3a4f86ec0]
http://www.rajanews.com/detail.asp?id=136442
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه سپتامبر 01, 2012 11:59 am

[quote:8b7482f1de="miladcivil"][color=red:8b7482f1de][size=24:8b7482f1de]درگیری علی کریمی با تماشاگران اهوازی !!![/size:8b7482f1de]
[/color:8b7482f1de]
http://www.rajanews.com/detail.asp?id=136442[/quote:8b7482f1de]

این اهوازی ها کم کار نکردند ! اصلا صداشو در نیاوردند !!!! هنوزم باور نمیکنم یه تیم هواداراش مربی خودشونو بزنند !
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » شنبه سپتامبر 01, 2012 12:56 pm

کل ایران فقط کارای مارو میبینن بابا همه جا مردم وحشی شدن دلیلیشم تفرقه ایه که داخلی و خارجی داره بینمون میندازه
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه سپتامبر 01, 2012 4:41 pm

[quote="miladcivil"][color=red][size=24]درگیری علی کریمی با تماشاگران اهوازی !!![/size]
[/color]
http://www.rajanews.com/detail.asp?id=136442[/quote]

[b][b]ميلاد عزيز از اطلاع رساني شما ممنونم ؛ ولي اينكه در اهواز با بازيكن مهمان درگير مي شند ، مهم نيست ، اينكه توي اهواز ، كله مربي تيم فولاد ( فركي ) رو مي شكنند مهم نيست ، اينكه ما علي كريمي رو تشويق كرديم ، مهم نيست ، اينكه يكصد هزار نفر لمپن سرخابي از ساعت 7.5 صبح تا پايان بازي از خجالت هم به روشهاي مختلف در مياند مهم نيست ، اينكه تماشاگران تيم تازه وارد گهر ، سنگ پراني مي كنند مهم نيست ، اينكه در تبريز در درون برف سنگ جا سازي مي كنند و به بازيكن تيم مهمان و داور مي زنند مهم نيست ، اينكه قلعه نوعي ، علي رو صدا مي زنه ، مهم نيست ، اينكه محسن بياتي نيا سالها پيش تو انزلي به حدي فحش ناموسي مي خوره كه عنوان مي كنه نام انزلي را بايد از نقشه ايران حذف كرد مهم نيست و . . . تنها اتفاق غير متعارف و تعجب انگيزي كه به تازگي در فوتبال با كلاس ايران براي اولين بار رخ داده ، توهين تماشاگران داماشي به ملواني ها است تازه اينكه اونا به رشتي ها فحش دادند ، مهم نيست . به همين دليل و با توجه به دلسوزي هاي يك عده آدم آخرين سيستم ، داره ترتيبي اتخاذ مي شه ، كه به كمك كميته بي انضباطي ، چند امتيازي از ما به ياري خوديها كاسته بشه تازه اينكه به دسته يك سقوط كنيم مهم نيست ، انشاءالله پرسپوليس و استقلال سقوط نكنند اين مهمه ، خيلي هم مهم هست .
[/b][/b]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه سپتامبر 01, 2012 7:36 pm

دوست عزیزم RASHTBOY تنها دلیل نوشتن این خبر همون جمله ای که گفتی بود :
(اينكه ما علي كريمي رو تشويق كرديم ، مهم نيست ) !
اما دوست عزیزم ، ورای این مسائل په سوالی از شما دارم :
چرا هر وقت که نقل قول از کسی میزنید ، اینطور نوشته ها در هم قاطی میشه ؟
آیا چیزیو دستکاری و یا کم و زیاد میکنید ؟
لطفا" این موضوع اصطلاحا" (جابجا) کن ، چون تمام نقل قولهای شما چنین هست .
تشکر /13/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط rasht20 » شنبه سپتامبر 01, 2012 8:13 pm

متنت عالی و دلنشین بود لذت بردم با بغضی در گلو ... انگار تمام ایران پراز ناهنجاری و بی فرهنگی نیست !!! خیلی جالبه که خودمون زمینه سازی کردیم برای حمله همچین ادمهای بی فرهنگی
نماد کاربر
rasht20
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه سپتامبر 01, 2012 9:37 pm

[quote:1783d5b802="miladcivil"]دوست عزیزم RASHTBOY تنها دلیل نوشتن این خبر همون جمله ای که گفتی بود :
(اينكه ما علي كريمي رو تشويق كرديم ، مهم نيست ) !
اما دوست عزیزم ، ورای این مسائل په سوالی از شما دارم :
چرا هر وقت که نقل قول از کسی میزنید ، اینطور نوشته ها در هم قاطی میشه ؟
آیا چیزیو دستکاری و یا کم و زیاد میکنید ؟
لطفا" این موضوع اصطلاحا" (جابجا) کن ، چون تمام نقل قولهای شما چنین هست .
تشکر /13/[/quote:1783d5b802]‎
منم اوایل که عضو شدم رفتم تنظیماتمو دستکاری کرده بودم و اینطوری شده بودم :!:
ولی راه حلش خیلی آسونه، ایشون باید بره به قسمت مشخصات و تیک هایی که زده به جز امضا من نشان داده شود (البته اگه امضا دارن)، رو از بین ببره. حالا شایدم دوست دارن اینطوری خاصتر باشند. :wink:
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط meraj130 » شنبه سپتامبر 01, 2012 9:47 pm

علی سراوانی در fb:
چرا من؟
رشت را زیباترین و بهترین شهر ایران می دانم تا جاییکه در سالها قبل که شرایط کاری و زندگی در شهرها و کشورهای دیگری برایم فراهم بود حاضر نشدم جلای وطن کنم چرا که شیفته رشت هستم و خاک پاک آنرا با هیچ چیز دیگری عوض نمی کنم.(هرچند این به معنای اشتباه بودن کسانی که جلای وطن کردند نیست).
مردم رشت را نیز بسیار عزیز و محترم می شمارم و از ته دل دوستشان دارم و وقتی برای سفری کاری و یا اردویی ورزشی به خارج استان سفر می کنم در زمان برگشت وقتی نزدیک لوشان و منجیل می شوم تمام خستگی از تنم خارج می شود و عشق شهرم تمام وجودم را پر می کند.
هواداران داماش را بهترین تماشاگران ایران می دانم و در مقابل هر لمپنی که بخواهد در مقابلشان قد علم کند می ایستم حال این لمپن هر که می خواهد باشد. می خواهد یک شومن بی فرهنگ باشد که در چاله میدانهای تهران بزرگ شده است یا کسی که هنوز قداره بند با خود می گرداند یا کسی که به صورت یک ملی پوش سیلی می زند یا همه.
من بچه رشتم و به این افتخار می کنم و چون بچه رشتم بر من خرده نگیرید که از فرهنگ شهرم دفاع کنم حتی اگر یک خودی بخواهد ساح
ت مقدسش را بیالاید.
اینکه در ورزشگاه رشت بی ادبی شد جای هیچ کتمانی وجود ندارد پس چرا وقتی من گفتم چیزی که در عضدی رخ داد برازنده رشت نبود شما دوستان عزیزم را برآشفته کرد یعنی شما آن را برازنده رشت می دانید؟
که اگر اینگونه است ظلمی آشکار به رشت عزیزمان روا داشته اید.
دوستان عزیز و برادران گرامیم اگر گفته ام در رشت فحاشی بود بدان معنی نیست که در انزلی نبود یا در تبریز و اهواز و آبادان و تهران و اصفهان نیست؟ مگر یادمان رفته همین داربی اخیر پایتخت را مگر فراموش کرده ام بازی پرسپولیس و داماش را که بخاطر فحاشی به داور نیمه تمام ماند؟ مگر در آبادان هواداران ما را به باد کتک نگرفتند؟ مگر در زمان پگاه در همین انزلی بازیکنان دو تیم دست در دست وارد ورزشگاه نشدند و با فحاشی شدید مواجه شدند من اینها را از یاد نبرده ام اما وقتی می بینم هشدار به کسر امتیاز را برنمی تابند و درخواست عاجزانه ما به عدم فحاشی و محروم نشدن را نمی پذیرند دلم به حال شهرم و تیمم سوخت من نه بخاطر کارهایی که کرده بودم که وظیفه ام بود بلکه از این نالان بودم که اگر و فقط اگر یک نیمه تیم را تشویق می کردیم ملوان در مقابل ما زانو می زد.
بگذریم ... همه گله هایتان را خواندم و اعتراضات شما را شنیدم ازتان دلگیر نیستم چون میدانم دلسوخته داماشید و این را باور دارم و امیدوارم شما هم ما را باور کنید که داماش را چون فرزندمان دوست داریم علی یارتان
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه سپتامبر 02, 2012 3:47 am

miladcivil عزیز سلام /3/
کار خاصی در زمینه نقل قول انجام نمی دم ، تصور من این بود که صرفاً نقل قول های بنده چون فرستنده موضوع هستم به این شکل به نمایش در می آیند .
متاسفانه دلیلش رو نمی دونم ، ممنون می شم اگه مدیران عزیز در این زمینه راهنمایی کنند . /3/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه سپتامبر 02, 2012 7:01 am

[quote:f21b30638d="meraj130"]علی سراوانی در fb:
چرا من؟
رشت را زیباترین و بهترین شهر ایران می دانم تا جاییکه در سالها قبل که شرایط کاری و زندگی در شهرها و کشورهای دیگری برایم فراهم بود حاضر نشدم جلای وطن کنم چرا که شیفته رشت هستم و خاک پاک آنرا با هیچ چیز دیگری عوض نمی کنم.(هرچند این به معنای اشتباه بودن کسانی که جلای وطن کردند نیست).
مردم رشت را نیز بسیار عزیز و محترم می شمارم و از ته دل دوستشان دارم و وقتی برای سفری کاری و یا اردویی ورزشی به خارج استان سفر می کنم در زمان برگشت وقتی نزدیک لوشان و منجیل می شوم تمام خستگی از تنم خارج می شود و عشق شهرم تمام وجودم را پر می کند.
هواداران داماش را بهترین تماشاگران ایران می دانم و در مقابل هر لمپنی که بخواهد در مقابلشان قد علم کند می ایستم حال این لمپن هر که می خواهد باشد. می خواهد یک شومن بی فرهنگ باشد که در چاله میدانهای تهران بزرگ شده است یا کسی که هنوز قداره بند با خود می گرداند یا کسی که به صورت یک ملی پوش سیلی می زند یا همه.
من بچه رشتم و به این افتخار می کنم و چون بچه رشتم بر من خرده نگیرید که از فرهنگ شهرم دفاع کنم حتی اگر یک خودی بخواهد ساح
ت مقدسش را بیالاید.
اینکه در ورزشگاه رشت بی ادبی شد جای هیچ کتمانی وجود ندارد پس چرا وقتی من گفتم چیزی که در عضدی رخ داد برازنده رشت نبود شما دوستان عزیزم را برآشفته کرد یعنی شما آن را برازنده رشت می دانید؟
که اگر اینگونه است ظلمی آشکار به رشت عزیزمان روا داشته اید.
دوستان عزیز و برادران گرامیم اگر گفته ام در رشت فحاشی بود بدان معنی نیست که در انزلی نبود یا در تبریز و اهواز و آبادان و تهران و اصفهان نیست؟ مگر یادمان رفته همین داربی اخیر پایتخت را مگر فراموش کرده ام بازی پرسپولیس و داماش را که بخاطر فحاشی به داور نیمه تمام ماند؟ مگر در آبادان هواداران ما را به باد کتک نگرفتند؟ مگر در زمان پگاه در همین انزلی بازیکنان دو تیم دست در دست وارد ورزشگاه نشدند و با فحاشی شدید مواجه شدند من اینها را از یاد نبرده ام اما وقتی می بینم هشدار به کسر امتیاز را برنمی تابند و درخواست عاجزانه ما به عدم فحاشی و محروم نشدن را نمی پذیرند دلم به حال شهرم و تیمم سوخت من نه بخاطر کارهایی که کرده بودم که وظیفه ام بود بلکه از این نالان بودم که اگر و فقط اگر یک نیمه تیم را تشویق می کردیم ملوان در مقابل ما زانو می زد.
بگذریم ... همه گله هایتان را خواندم و اعتراضات شما را شنیدم ازتان دلگیر نیستم چون میدانم دلسوخته داماشید و این را باور دارم و امیدوارم شما هم ما را باور کنید که داماش را چون فرزندمان دوست داریم علی یارتان[/quote:f21b30638d]
آقای سراوانی یکی از کسانی هستی توی مجمع دامـاش که برای من دوست داشتنی هستین . حرفهام از روی حسرت و غرور شکسته شده هستش پس جبهه نگیرید به حرفهام.
آقای سراوانی من بارها گفتم این بارم میگم این که توی فیسبوک مینویسد ممنونم اما فیسبوک اکثرا از روی بیکاری میان و برای خودی نشون دادن سر به فیسبوک میزنن و یه لایکی به کامنت شما برای تفریح. پس جایی که همه زندگیشون داماش ـه این کامنت ها رو بذارید یا بهتر بگم بیشتر وقتون رو توی سایت بذارید تا فیسبوک.ممنونم از این بابت.
آقای سراوانی این که شما حس خوبی به رشت دارید همه ما ها داریم و حس مشترک بین همه ماست و غیر این باشه جای شک داره امـا چیزی که بین ما شما مشترک نیست سمت هست "سمت دفاع از داماش .
آقای سروانی نمیدونم چه سیاستی پشت این ماجرا هست .اصلا نمیدونم اما به فال نیک میگیرم .اما سوال من اینه شما تایید کردین که توی رشت بی حرمتی شده چون ناسزا های گفته شده برازنده رشت نیست.حرف شما درست اما ترو خدا درک کنید که ما توی ایرانی زندگی میکنیم که پشت رشتی با این همه مفاخر و اسطوره بــاز حرف های زشت تهمت هست هر روز با این بی فرهنگی میجنگیم اما بیشتر میشه وای به اون روزی که شما حرف های دیگران را تیک صحت بگدارید.
امـا انتظاری که از شما داریم که شما این حرف را زدید و قبول کردید انزلیچی صفت بودیم (فحاش)اما شما به اون چیزی که خواستید رسیدین ؟!وجه و شخصیت رشت رو با این تایید درست کردین ؟!
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط vahidn » يکشنبه سپتامبر 02, 2012 9:01 am

کتک ؟؟؟؟؟
اعدام !!!!!!!
.بعضیا میگن آبروی گیلان و رشتی و.... بردن . ولی این طور نیست،بلکه اون روز آبروی هرچی آدم تو ورزشگاه رفت.
خدایی اگه من بودم کلا بازیها رو با 100 تا تماشگر اونم از نوع فهمیده اش برگزار میکردم.لشگر سیاهی به کار تیم نمیاد.
اگه این همه تماشگر میخوان بیان و فحش بدن ،اگه نیان بهتره.داماش یعنی غرور گیلان و رشتی،نیازی به تماشاگر بی ادب نداره.
نماد کاربر
vahidn
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه فبريه 23, 2012 12:00 am

پستتوسط yaran-mirzakochak » يکشنبه سپتامبر 02, 2012 9:23 am

[quote="vahidn"]کتک ؟؟؟؟؟
اعدام !!!!!!!
.بعضیا میگن آبروی گیلان و رشتی و.... بردن . ولی این طور نیست،بلکه اون روز آبروی هرچی آدم تو ورزشگاه رفت.
خدایی اگه من بودم کلا بازیها رو با 100 تا تماشگر اونم از نوع فهمیده اش برگزار میکردم.لشگر سیاهی به کار تیم نمیاد.
اگه این همه تماشگر میخوان بیان و فحش بدن ،اگه نیان بهتره.داماش یعنی غرور گیلان و رشتی،نیازی به تماشاگر بی ادب نداره.[/

دکتر جان به امید خدا بازی برگشت بهمراه داماش تشریف میبری انزلی . میبرنت جایگاه یه قهوه هم دستت میدن حتی شاید تو گردن تک تک بازیکنان یا قابل دونستن طرفداران یه حلقه گل زیبا هم گذاشتن !!! نیست یه عمره خیلی به رشت ورشتی احترام گذاشتن!!! متاسفانه از چشم بخیل ما طرفداران رشتی دور مونده .
بنده خدا کجای کاری؟؟!!! چرا همه به فکر تبرع کردن خودشون هستن ؟؟!!! انگار کسی اینجا توبیخ شده !!! پس اینهمه طرفدار از آسمان که نیامده بود ؟!!!
به فکر راه چاره باشین چطور با تلنگر همین جماعت دنیا رو رو سر طرفداران تراکتور خراب کردیم !!! چرا فردای اون روز همه با شهامت ازدفاع نسبت به حق تیم همسایه صحبت میکردیم ؟ به دنبال محرک باشید که آنقدر قوی بوده تا باعث بوجود آمدن چنین حادثه ای شده باشد.
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط keyvan » يکشنبه سپتامبر 02, 2012 9:37 am

تایپیک های کمی رو به یاد دارم که این تعداد تشکر ازش شده باشه...
واقعا دست خوش آبرار مهیار...
هر بار که این متنو میخونم سیر نمیشم از بس زیباست :arrow:
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط vahidn » يکشنبه سپتامبر 02, 2012 9:41 am

عزیزم yaran-mirzakochak من تمام بازیها رو تو تختی انزلی رفتم.
مدام گفته میشه اونها اون کارو کردن ،اونها این کارو میکنند.عزیز دل برادر اینجا باید نگاه کرد که ما باید چیکار کنیم.شاید اونها بیان قتل کنن ،پس ما هم جوابشون با بمب و موشک بدیم.
همش تلافی تلافی.
من سمت تیفوسی ها بودم خدایی با تمام بی ادبی انزلی چیا ،من کف کرده بودم
اون روز اونها خودشون نبودن .بیشتر تیمشون رو تشویق می کردن . و این برای من جای تعجب داشت .
من میگم جریان ما فرق میکنه.ما رشتی هستیم.خدای فرهنگ و ادب تو دنیا. که الان واقعا زیر سواله.
نماد کاربر
vahidn
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه فبريه 23, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان