[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - عابدینی :هر رایی که کمیته انضباطی بدهد می‌پذریم

عابدینی :هر رایی که کمیته انضباطی بدهد می‌پذریم

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط ali126 » شنبه سپتامبر 01, 2012 9:24 am

چرا اعتصاب کنن؟
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » شنبه سپتامبر 01, 2012 9:26 am

اولا من از این اخلاق عابدینی اصلا خوشم نمیاد که هر بار رنگ پول رو ببینه تیم رو از حالت بومی بودن خارج میکنه و یه سرمربی مثل عبدی یا تار تار میاره.چون میخواد دینشو به پرسپولیس ادا کنه نه اینکه به فکر داماش باشه.البته در توانایی هاش شکی نیست.و اینکه پای تیم موند هم جای تقدیر داره.دوما بهتر بود منتظر می موند تا بازی داماش و ملوان رو توی انزلی هم ببینه اگه اونا فحاشی نکردن ،شیشه اتوبوس مارو نشکستن بعد بگه بازی رو توی تهران برگزار کینم. اگه یه مدیر مثل جعفری داشتیم که تماشاگراش اون همه صندلی شکستن اومد ازشون دفاع کرد ما الان نمی گفتیم اقای عابدینی چرا کتکمون میزنید.اینم از خاصیت مدیرای غیر بومیه دیگه.رشت واقعا قحط الرجال داره
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه سپتامبر 01, 2012 9:28 am

نمیدونم توی فکرهاتون چی هستش اما دارید با ما بازی میکنید ؟!
اینجا هواداران واقعی تیم جمع شدن .شب خواب داماش رو میبینن و روز به امید بردش نفس میکشن .این بچه ها با تماشاچیان دربی فرق دارن که گول سیاست اون مظلوم نما ها رو خوردن.
اینجا بچه ها اونقدر اتحاد داریم که خدایی نکرده بی ادبی کنیم تا بهونه دست کسی بدیم.
از این بعد سیاست هواداران رو توی بازی ها میبینید.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه سپتامبر 01, 2012 9:35 am

چه روزای پر استرسی داریم آبرار...
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط abarar1989 در شنبه سپتامبر 01, 2012 11:05 am .
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » شنبه سپتامبر 01, 2012 9:38 am

جریان اعتصاب چیه؟ /4/
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » شنبه سپتامبر 01, 2012 9:48 am

خوب عابدینی حق داره

وقتی تماشاچی ورزشگاه بره به هم استانی خودش این همه فحاشی بکنه دیگه مشخصه چی میشه

هر چند اینا سیاست عابدینی هست میدونه جریمه حتمی هست میخواد از شدت جریمه با این حرف ها کم کنه
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » شنبه سپتامبر 01, 2012 9:57 am

در این که اشتباه کردیم فحش دادیم هیچ حرفی نیست ولی اونا تحریک کردن اونا از بازی پیش داماش به همون فحش میدادن و کارهای درودگرو...که باعث تحریک شد و این فحاشی صورت گرفت=محمد رشتی22
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط ali126 در شنبه سپتامبر 01, 2012 10:03 am .
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » شنبه سپتامبر 01, 2012 10:01 am

[quote:91ab2cbb0d="mohammadrashti22"]خوب عابدینی حق داره

وقتی تماشاچی ورزشگاه بره به هم استانی خودش این همه فحاشی بکنه دیگه مشخصه چی میشه

هر چند اینا سیاست عابدینی هست میدونه جریمه حتمی هست میخواد از شدت جریمه با این حرف ها کم کنه[/quote:91ab2cbb0d]
عزیز من این هم استانیا به ما توهین نکردن مگه؟ بهتر بود به جای اینکه با خورد کردن ما شدت جریمه رو کم کنه پشتمون وایمیستاد میگفت اگه رشتیا فحش دادن ،انزلیچیا هم دادن.اگه ما قراره محروم بشیم اونام باید محروم بشن.توی شهر خودمون بهمون فحش بدن ما هم هیچی نگیم اسم میشه با فرهنگ بودن؟
نه بقرآن.میشه بی غیرت بودن.مطمئن باش اگه ما جواب نمیدادیم میرفتن میگفتن توی شهر خودشون بهشون فحش دادیم کسی وجودشو نداشت جوابمونو بده
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط lvlamad_2010 » شنبه سپتامبر 01, 2012 10:24 am

به نظر من عابدینی با سیاست صحبت کرد ، اما نباید تماشاگرا رو ترور شخصیت کنه.

بعد اینکه ما نمک نشناس نیستیم اقای عابدینی ، همونطوری که داماش رو دوس داریم شما روو هم دوس داریم چون واسه این تیم زحمت کشیدم.

کلیات ورزشگاه روو به حساب 1 2 نفر که فهم ندارند و فحاشی می کنند نزارید

ما ویسی روو تشویق کردیم پارسال فرکی علی کریمی ، و بار ها شما شاید یه زمانی به شما اعتراض کنیم اما فحاشی هرگز.

این همه بازی که تماشاگرا یه دست و یک پارچه تیم روو تشویق کردن هیچ وقت صحبت های حمایتی نکردید ازشون ولی سر 4 تا بازیه حساس که همجا پیش می یاد نباید حداقل اینقدر به تماشاگرا فشار بیارید من خودم که اون روز اینقدر تلاش کردم سمت ما فحاشی نکنند الا با این صحبت شما که رو به تماشاگرا بود احساس سرخردگی می کنم.
من خودم بارها به بچه ها گفتم این بازی هم فحاشی می شه ، اما شما واسه اینکه اومدین و کار فرهنگی کردین براتون سخت تموم شد . 1 نکته ای روو می خواستم بگم آقای عابدینی اینکه جریانی که 50 سال وجود داره با 4 5 روز کار نمی شه درست کرد . دوس دارم مصاحبه قبل از بازی و بعد از بازیه رافخایی رو بخونید اون هم دقیقا همین نظر رو داشت . چون شما ماور زیادی داده بودید حس می کردید بهتر می شه ، اما من همینجا دارم بهتون قول می دم بیشتر از 2000 نفر ای کارای فرهنگی شما روو ندیدن ، یعنی 18000 هزار نفر بی اطلاع بودن و روز بازی نمی شه این ها روو متوجه کرد

یه نکته دیگه اینکه واقعا تماشاگرا از 3 ساعت قبل بازی اومدن تو ورزشگاه تو اون آفتاب و هوا بعد 1 جرعه آب نیست بعد مامورا مثل سگ با تماشاگرا برخورد می کنن
ولی باز این بازی بهتر بود برخوردشون ، از طرف دیگه تماشاگرای تیم حریف اینها همه با هم دست یه دست هم داد تا این اتفاقات افتاد

آقای عابدینی اگه از امروز شروع کنید به کار فرهنگی به مدت 1 سال تمام من قول می دم بشه نصف ورزشگاه روو کنترل کرد نه اینکه 1 هفته مونده به بازی انتظار معجزه داشته باشیم.

آقای عابدینی ای کاش پارسال تو ورزشگاه انزلی هم می بودید وقتی 2 برابر این فشارا اونجا بود حتی قبل از اینکه بریم تو ورزشگاه با ما درگیر شدن

من این متن رو گذاشتم چون خدتون گفته بودید می خونید کامنت ها روو اگه هم نتونستید انتظار دارم آقای سراوانی به گوش شما برسونه
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط navid_rasht » شنبه سپتامبر 01, 2012 10:54 am

[quote:cf6a0138da="abarar1989"]بره این فکر کرده ما عاشق چشمو ابروشیم.اگه تا الان ازش حمایت کردیم اگه داد زدیم ایران آسیا امیر عابدینی واسه این بود که فکر میکنیم هوای تیممون رو داره و پشتش هست.شک نکن اگه خلاف این موضوع بهمون ثابت بشه عابدینی رو هم تحمل نمیکنیم.بسه دیگه.یه بار نشد حرفه این لنگی های پاره پاره رو نزنه.خدایی دیگه انقدر ازش حمایت کردیم فکر کرده چه خبره... /9/ /9/ /9/ /9/[/quote:cf6a0138da]

آقا از شما بعیده که با این ادبیات صحبت کنین.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط navid_rasht در شنبه سپتامبر 01, 2012 6:27 pm .
نماد کاربر
navid_rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه سپتامبر 01, 2012 11:08 am

[quote:3327d5d7ca="navid_rasht""]آقا از شما بعیده که با این ادبیات صحبت کنین.[/quote:3327d5d7ca]
شرمندم آبرار.یه لحظه جوش آوردم.آخه کم دردسر داریم،مدیر عامل ما هم یه مصاحبه میکنه 1000 نوع استرس وارد میکنه.باید حرصه جریمه شدنو ومحرو شدنو بخوریم.مارو مود شماتت قرار میده.میگه دربیو میبرم تهران.امید هرندیو تهدید به اخرا ج میکنه،این پرسپولیسم که دیگه نقل محفله...به قول بچه ها درغگو یه مصاحبه میکنه کلی حال میده به انزلی چی ها حالا مدیر عامل ما یه مصاحبه میکنه ما با سیگار باید خودمون خفه کنیم.خدایی یه خورده فکر کن ما چند ماهه یه روز خوش نداشتیم.خدایی دارم میمیرم از استرس برا.ببین کی سکته مکته کنم با ویلچر منو بیارن ورزشگاه :wink: :lol:
بازم شرمنده
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mtb368 » شنبه سپتامبر 01, 2012 11:46 am

تجربه ثابت کرده عابدینی هیچ مصاحبه ای رو بدون فکر انجام نمی ده احتمالا مصلحتی در کار هستش
البته هواداران هم با این حرکات ناشیانه هیچگونه جای دفاعی رو برای عابدینی نگذاشتند
من خودم تو ورزشگاه بودم و در جایگاه سپیدرودی ها نشسته بودم اینقدر محو بازی بودم و روی بازی زوم شده بودم که به فکر فحاشی نبودم تعجبم از اینه که هواداران چطور فوتبال رو رها کرده و فقط فحش می دادند مطمئن باشید اگه چند هفته تو ورزشگاه به مل ملی ها فحاشی نشه اونها هم فحاشی نمی کنند
نماد کاربر
mtb368
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 27, 2011 12:00 am

پستتوسط Ali-h0 » شنبه سپتامبر 01, 2012 11:46 am

داماش ارتش عشق است عابدینی هم امیرش
نماد کاربر
Ali-h0
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 03, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه سپتامبر 01, 2012 11:47 am

/15/ 100 در 100 اگه می خوای دربی رو تهران ببری نباید مدیر عامل باشی ... چندین ساله دربی تو رشت برگزار میشه و باز هم باید تو رشت برگزار بشه .... این حرف ها بو میده ... خط به خطش بو داره ... خدا کنه پشت این حرف ها اون چیزایی نباشه که تو فکر من هست ! /20/
من نمیدونم چجوری اینا اینقدر راحت در مورد بعضی از مسائل حرف میزنند !و میگن چیزی نگفت که /15/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط mohammadss22 » شنبه سپتامبر 01, 2012 2:14 pm

بغضیا بی خود دارن حمایت میکنن از باشگاه . با هیچ عقلی جور نمیاد این حرفایی که باشگاه میزنه و یه سری میگن به خاطر کم کردن محرومیته. گند زدن و الان دیگه نمینونن از حرفشون برگردن
mohammadss22
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 06, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان