[quote:81b40ee19f="ali_mh852"]طرح های دستی کار شده ی بنده برای لوگوی تیم داماش گیلان
[align=center] [img:81b40ee19f]http://siyahkal.com/up3nter/uploads/13464783031.jpg[/img:81b40ee19f]
یقینن این طرح ها نمی توانند نظر همه ی افراد با سلیقه های مختلف را جلب کنند و قطعن خالی از اشکال نیستند اما شاید ایده های خوبی برای طرح اصلی باشند.
و همچنین به دلیل عدم دسترسی به ابزار نرم افزاری و سخت افزاری، طرح های اینجانب آنطور که در نظر گرفته شده اجرا نشده اند (بخصوص در تمیزی کار اجرا شده و رنگهای مد نظر) ، اما در دو طرح ارسالی اینجانب تا جای ممکن سعی شد که شمای کلی طرح ها نشان داده شود.
مفاهیم و توضیحات:
در طراحی سمت چپ، تیم باشگاه داماش گیلان، نه تنهای افتخاری برای شهر رشت که برای کل استان گیلان در نظر گرفته شده و در طراحی آن نام منطقه داماش(اسپی تاماس) کاملن لحاظ گردیده است.
وسط کلاه روی لوگو و همراه با خط وسط کلمه ی شین در کلمه ی داماش که به مانند هاله ای به دور لوگوی اصلی نوشته شده است = کلمه مقدس الله که در پرپم ایران به کار رفته است با اندکی تغییر
کلمه و لوگو شرکت صدری در کنار کلمه «ش» داماش نشانی از مالک جدید باشگاه داماش می باشد.
توپ قدیمی وسط لوگو = نمادی برای قدمت امتیاز باشگاه داماش(که به سال 1321 باز می گردد) و ورزش گیلان
راه راه آبی رنگ = باید در قسمت پایین قرار بگیرد و نماد دوچیز است: 1-دریای کاسپی 2-رودها و آبهای پای مزارع و باغهای کشاورزی
راه راه سبز رنگ= باید در قسمت بالا قرار گرفته و نشانه ای از دو چیز است: 1- کوهستانهای سبز جنگلی و مرتعی گیلان 2-محصولات کشاورزی
نمادی از یکی از جامهای مارلیک که به رنگ زرد کشیده شده و طرح های روی این جام با رنگی تیره نمایان(های لایک) می گردد
نمادی از ریتون سفالی گاو کوهاندار مارلیک که به رنگ اخرایی (رسی) کشیده می شود.
دو نماد جام و گاو ازنمادهای مهم و شاخص تاریخ درخشان گیلان می باشند.
به دور بیضی کلمه ی داماش به صورت هلال نوشته شده است که »ش« در داماش به صورت کلاهی در آمده که نشانی از برزرگی و توان قابل توجه این تیم و. فوتبال گیلان در ایران می باشد.
که عکس آن ضمیمه شده است.
[align=center] [img:81b40ee19f]http://siyahkal.com/up3nter/uploads/13464783032.jpg[/img:81b40ee19f]
در انتها برگ زیتون و همچنین خوشه ی برنج به عنوان نمادهای کشاورزی در ارتفاعات داماش رودبار و جلگه ی گیلان اضافه شده اند که تعداد برگها و دانه های برنج 16 می باشد که نشانی ارز تعداد شهرستانهای استان گیلان می باشد.
(در صورت شلوغ بودن کار می توان از این قسمت صرفنظر نمود)
طراحی سمت راست با تکیه بر شهر رشت و نمادی برای نماد قدمت شهری رشت یعنی شهرداری رشت استفاده گردید.
با آرزوی موفقیت مجموعه تیم های داماش در تمامی عرصه ها(ورزشی، فرهنگی و...) و در میدان های ملی و جهانی[/quote:81b40ee19f]
[b:81b40ee19f]واقعا میبینم بچه ها با چه عشقی واسه تیم زحمت میکشند احساس غرور میکنم.
علی جان واقعا دستت درد نکنه که وقت گذاشتی و دستی همه ی اینها رو کشیدی.
اما در مورد 2تا طرحت:
بنظر شخصی من طرح سمت راست مناسب نیست چرا که درست که ساختمان شهرداری نماد رشت هستش ولی در لوگو معنایی نداره.اگه این تیم متعلق به شهرداری بود میتونست جای بحث داشته باشه.
اما طرح دومت بنظرم خیلی قشنگ هستش چون نماد هایی از گیلان توش دیده میشه هم خوشه ی برنج هم جام مارلیک هم گل سوسن چلچراغ اگه اشتباه نکنم.به نظر من اگه روی طرح سمت چپ بیشتر کار کنی و به صورت گرافیکی تبدیلش کنی خیلی زیبا تر میشه.
این نظر شخصی من بود و باز هم از تو تشکر میکنم بابت این طرح های زیبات.
موفق باشی

[/b:81b40ee19f]