[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVsملوان انزلی (الگیلانو) /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

داماش گیلانVsملوان انزلی (الگیلانو) /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط miladcivil » جمعه آگوست 31, 2012 1:42 pm

بيانيه مديرعامل باشگاه ملوان:
هواداران ملوان شايسته تمجيدي تاريخي هستند
مديرعامل باشگاه ملوان با صدور بيانيه‌اي از رفتار هواداران اين تيم در دربي گيلان تقدير کرد.
صادق درودگر مديرعامل باشگاه ملوان در بيانيه‌اي که دليل آن خويشتنداري هواداران اين تيم در ديدار با داماش در ورزشگاه شهيد عضدي رشت در هفته هفتم مسابقات ليگ برتر و نشان دادن شخصيت والاي هواداران اصيل ملوان و پايبند ماندن به اصالت مکتب اين باشگاه اعلام شده، از آنان تقدير و قدرداني کرد.
در بيانيه مديرعامل ملوان آمده است؛
هواداران عزيز قوي سپيد خزر "ملوان"
افتخار دارم صميمانه‌ترين درودهاي خود را به شما هواداران واقعي باشگاه ملوان انزلي تقديم کنم.
در اين ديدار شما عزيزان روح پاک فوتبال را به نمايش گذاشتيد و با خويشتنداري خود در فضاي مسمومي که عده‌اي بي‌اخلاق که هيچ ارتباطي با مردم اصيل گيلان و شهر تاريخي رشت نداشته در ورزشگاه عضدي رشت بوجود آورده بودند از تاريخ،‌فرهنگ و اصالت تاريخي باشگاه ملوان صيانت گرديد.
هواداران عزيز ملوان
شما شايسته تمجيدي ويژه و تاريخي هستيد و مطمئن باشيد اين رفتار اخلاق مدار شما بي‌اجر نمي‌ماند و سازمان ليگ برتر و فدراسيون فوتبال به دليل اين حرکت جوانمردانه و اخلاق مدار از شما قدرداني شايسته‌اي خواهند نمود. بدون شک اينگونه حرکات فقط از شعور و درايت هواداران ناب فوتبال برمي‌آيد و اين براي يک باشگاه ريشه‌دار و مردمي همچون ملوان افتخاري بزرگ محسوب مي‌شود و ما بي‌شک در بازي‌هاي آينده و با ميزباني صحيح و اخلاقي از تيم‌هاي بزرگ راه و رسم ميزباني و پايبندي به فرهنگ ناب اسلامي و ايراني را به همگان نشان خواهيم داد و همچون هواداران فهيم فوتبال در دنيا ميدان فوتبال را ميدان پاکي و فرزانگي ترسيم خواهيم کرد.
هواداران گرامي فراموش نخواهيم کرد؛ شعار همه هواداران باشگاه ملوان، احترام، اخلاق، پاکي و فرهنگ را به همه فوتبال کشور تسري خواهد داد.
با تقديم احترام محمد صادق درودگر

==========

http://www.varzesh3.com/news.do?itemid= ... 9%86%D8%AF
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه آگوست 31, 2012 1:46 pm

میلاد جان اگه یادت باشه وقتی رای کمیته یانظباتی در مورد بازی داماش پرسپولیس اعلام شد تو نود گفتن که این رای خلاف قانونه و نباید تموم تنبیهات باهم اجرا بشه که جریمه ی نقدی و محرومیت از داشتن تماشاگر اعمال شد و کسر امتیاز انجام نشد. اصلا لابیی در کار نبوده و رای مشکل قانونی داشت...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط arminaberar » جمعه آگوست 31, 2012 1:48 pm

[size=18:b7a831da5c]به نظر من فقط باید در صورتی از یک تیم امتیاز کم بشه که از کادرفنی و یا بازیکنان تیم تخلفی سر زده باشه مثل.. تبانی یا رعایت نکردن قوانین لیگ یا فدراسیون و...
ولی اگه تخلفی از هواداران تیم سر بزنه اون تیم و اعضاش چه گناهی کردن که امتیازی رو که با زحمت بدست آوردن کسر بشه؟
فکر کنم تو کشور های دیگه فقط به همون دلایلی که گفتم امتیاز کم میکنن.[/size:b7a831da5c]
نماد کاربر
arminaberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 09, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه آگوست 31, 2012 2:00 pm

[quote:8bd63331b3="arminaberar"][size=18:8bd63331b3]به نظر من فقط باید در صورتی از یک تیم امتیاز کم بشه که از کادرفنی و یا بازیکنان تیم تخلفی سر زده باشه مثل.. تبانی یا رعایت نکردن قوانین لیگ یا فدراسیون و...
ولی اگه تخلفی از هواداران تیم سر بزنه اون تیم و اعضاش چه گناهی کردن که امتیازی رو که با زحمت بدست آوردن کسر بشه؟
فکر کنم تو کشور های دیگه فقط به همون دلایلی که گفتم امتیاز کم میکنن.[/size:8bd63331b3][/quote:8bd63331b3]
درسته آبرار،کسر امتیاز به این رحتی نیست.به نظر من ما رو فقط خطر محرومیت تهدید میکنه.شاید حتی محروم هم نشیم...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط civilboy » جمعه آگوست 31, 2012 2:09 pm

[quote:d6ecaaec50="arminaberar"][size=18:d6ecaaec50]به نظر من فقط باید در صورتی از یک تیم امتیاز کم بشه که از کادرفنی و یا بازیکنان تیم تخلفی سر زده باشه مثل.. تبانی یا رعایت نکردن قوانین لیگ یا فدراسیون و...
فکر کنم تو کشور های دیگه فقط به همون دلایلی که گفتم امتیاز کم میکنن.[/size:d6ecaaec50][/quote:d6ecaaec50]
به هیچ عنوان اینجوری نیست...
5 سال پیش بخاطر تخلف هواداران سپاهان و پرتاب نارنجک که منجر به مجروح شدن یکی از سربازا شد از این تیم 5 امتیاز کسر و سه ماه از بازیه خانگی محروم شد
بنابراین با کسر امتیاز از داماش (که البته بعیدم نیست، با توجه با اخطار قبلی) جایه هیچگونه اعتراضی نمیمونه
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط Fan » جمعه آگوست 31, 2012 2:13 pm

با اين مصاحبه هايى كه از باشگاه ميكنن اونا هم دلشون نخواد باز مارو بدجور تنبيه ميكنن ،اين قضيه داره بيش از اندازه بزرگ ميشه ... من تا الان از امير خان هميشه دفاع كردم ، واقعا هم دوسش دارم ولى انتقادى دارم ازش : امير خان دربى تهرانى كه اون موقع بازيكنا مثل گلادياتورا تو جون هم ميفتادن همديگرو كتك ميزدن اين حرفارو ميزدى ؟ موقعى كه تلويزيون سراى شكسته هواداراى قرمز و آبى و نشون ميداد كه همين امسالم نشون داد باز اين حرفا رو ميزدى ؟؟ همه دنيا ميدونن بى ادب ترين هوادارا واسه پرسپوليسن كه اثباتش همين فصل قبله ، حالا همه ايران واسه ما شدن امامزاده ؟؟
آقاى دروغگر تو از فرهنگ و ادب حرف ميزنى كه ادبت كشيده زدن به بازيكنه خودته ؟؟ تو از ادب حرف ميزنى كه موزى بودنتو همه فوتبالياميدونن ؟؟ حالا انزلى چيا واسه ما شدن با ادب ؟؟ نزاريد طورى بشه كه اين مساله بيشتر از اونى كه اين سالها بود بشه ... متاسفانه دروغگر و دارو دستش دارن بدجورى دروغ پردازى و فرافكنى ميكنن ، اين مصاحبه هاى دوستان حداقل شايسته ماهايى نيست كه تو سر ما و گر ما و ندارى با تيممون بوديم ...
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » جمعه آگوست 31, 2012 2:14 pm

کسر امتیاز /18/ /18/ /18/
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط barane_noghreei » جمعه آگوست 31, 2012 2:15 pm

درودگر تمام کاراش با برنامه ریزی بود درست روز قبل از بازی با یه مصاحبه جنجالی جوی رو که همه داشتن آروم میکردن رو به هم میریزه تا ما رو تحریک کنه روز بازی واسه اینکه فحاشی ها شروع شه و جو رو مسمومتر کنه میاد کنار زمین رژه میره و خودشو میزنه به موش مردگی الکی دست تکون میده بین دو نیمه هم که اون بنر مسخره رو میده دست یالانچی های خودشون آخر بازیم میگه من هشدار داده بودم امروزم که این بیانیه رو میده اونوقت مدیر رسانه ای ما و مدیر عاملمون رو باش آقایون که رگ غیرتتون باد کرده بهتره فیلم بازیو یه بار دیگه ببینین من نمیگم ماها مقصر نیستیم اما درودگر که میدونه محرومیت و جریمه نصیبشون میشه دست پیش گرفته که پس نیفته اونوقت ما نشستیم آب به آسیاب دشمن میریزیم
یه تیم داریم تو گیلان داماش شهر باران
نماد کاربر
barane_noghreei
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 28, 2012 12:00 am

پستتوسط Fan » جمعه آگوست 31, 2012 2:20 pm

تمام اين قضايا فقط يه نتيجه داره : حس تنفر بيشتر ، همين ...
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط barane_noghreei » جمعه آگوست 31, 2012 2:23 pm

[quote:edbcb1a534="Fan"]تمام اين قضايا فقط يه نتيجه داره : حس تنفر بيشتر ، همين ...[/quote:edbcb1a534]

دقیقاً همینیه که گفتی آبرار بهتره حالا که مسئولین باشگاه نمیتونن از حق ما دفاع کنن یه کاری نکنن اوضاع ازین بدتر شه
نماد کاربر
barane_noghreei
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط arminaberar » جمعه آگوست 31, 2012 2:24 pm

[quote:e6c757f103="civilboy"][quote:e6c757f103="arminaberar"][size=18:e6c757f103]به نظر من فقط باید در صورتی از یک تیم امتیاز کم بشه که از کادرفنی و یا بازیکنان تیم تخلفی سر زده باشه مثل.. تبانی یا رعایت نکردن قوانین لیگ یا فدراسیون و...
فکر کنم تو کشور های دیگه فقط به همون دلایلی که گفتم امتیاز کم میکنن.[/size:e6c757f103][/quote:e6c757f103]
به هیچ عنوان اینجوری نیست...
5 سال پیش بخاطر تخلف هواداران سپاهان و پرتاب نارنجک که منجر به مجروح شدن یکی از سربازا شد از این تیم 5 امتیاز کسر و سه ماه از بازیه خانگی محروم شد
بنابراین با کسر امتیاز از داماش (که البته بعیدم نیست، با توجه با اخطار قبلی) جایه هیچگونه اعتراضی نمیمونه[/quote:e6c757f103]
اتفاقا منم میخواستم بگم
اگر هم بخاطر تخلف هوادارا بخوان امتیاز کم کنن باید تخلف سنگینی کرده باشن مثلا کار هواداران اس اس و لونگی تو دربی که سنگ پرتاب کردن و باعث توقف بازی شدن و... خودت داری میگی اونا نارنجک انداخته بودن . ما تو بازی با ملوان باعث توقف بازی نشدیم به نظره من آخره آخرش دیگه باید مارو جریمه یا محرومیته تالیقی بکنن.
پس آقایان حواستون باشه هر جریمه ای برای باشگاه داماش در نظر گرفته بشه باید برای اس اس و لونگی هم گرفته بشه.
نماد کاربر
arminaberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 09, 2012 12:00 am

پستتوسط iman1978 » جمعه آگوست 31, 2012 2:26 pm

با این اوضاع دفعه بعد فکر کنم دیگه عنزلی چیا رو زنده بزارن! نمیخواستم اینو بگم اما بچه های شالکو یه ماشین 56 ب رو بعد از بازی بغل پارک ملت خفت کرده بودن نمیدونین 5 تا عنزلی چی به گو خوردن افتارده بودن!من و دوستم واسطه شدیم نجاتشون دادیم اما الان احساس میکنم پشیمونم!!!
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » جمعه آگوست 31, 2012 2:28 pm

با این مسولینی که ما داریم نیازی به امثال حسن زاده نیست!!
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » جمعه آگوست 31, 2012 2:29 pm

به نظر من و چیزی که ما تا به الان دیدیم از کمیته انضباطی سنگین ترین حکم جریمه نقدی و یک جلسه محرومیت هستش ولی نمیدونم چرا اینقدر بعضی از کاربران دوست دارن این قضیه برزگ بشه وچشم انتظار کسر امتیاز هستند :(
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط barane_noghreei » جمعه آگوست 31, 2012 2:31 pm

هر بلایی سرمون بیاد دیگه مهم نیست مهم اینه که آدم از خودی نخوره بعد از غلطایی که این مرتیکه درودگر کرد واقعاٌ که اصلاٌ انتظار نداشتم مسئولین باشگاه اینجوری موضع گیری کنن واقعاٌ که دم امید خان هرندی گرم
یه تیم داریم تو گیلان داماش شهر باران
نماد کاربر
barane_noghreei
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان