[quote:1e6aeda53f="abarar1989"][quote:1e6aeda53f="miladcivil"][quote:1e6aeda53f="abarar1989"][quote:1e6aeda53f="samblack"][quote:1e6aeda53f="777"][quote:1e6aeda53f="elphias"]آقا خبرتقریبا موثق دارم که محرومیتمون صد درصده

احتمال کسر امتیاز هم 90 %

[/quote:1e6aeda53f]
ازکجااین خبروداری؟

وای نه از کجا خبر داری؟

خدا کنه امتیاز کم نکنن[/quote:1e6aeda53f]
طبق آیین نامه ی انظباتی یا باید کسر امتیاز کنن یا محروم کنن.البته احتمال داره فقط جریمه ی نقدی بشیم.دربی پارسال هم همینطوری بود ولی محروم نکردند و کسر امتیاز هم نکردند.ولی به نظر من کسر امتیاز کاملا منتفیه...[/quote:1e6aeda53f]
خدا از دهنت بشنوه رضا جان . من به شخصه (با وجود یکسری مسائل و اعترافات و ضعفهای مدیریتی) با یک
بازی بدون هوادار ولی بدون کسر امتیاز راضیم !
اما یادم هست سال قبل تیم قرمز پایتخت (در بازی ما) هم کسر امتیاز شد و هم دو جلسه محروم !
ولی "کمیته استیناف" 3 امتیاز بخشید و دو جلسه رو کردن یک جلسه تعلیقی !!!
اما ما که رویانیان نداریم برگرده بگه : از جان من بگیرین ولی امتیاز تیمم نگیرید !!!
متاسفانه مدیریت ما زده تو کار خدا و پیغمبر و انسانیت و حقوق بشر و ..... از همین الان خدوشونو واسه همه
چیز آماده کردن و تازه قرار شده سال بعد بازی تو تهران باشه

[size=24:1e6aeda53f][color=red:1e6aeda53f]تبصره 2 از ماده 22 آئین نامه انضباطی فدراسیون فوتبال جمهوري اسلامی ایران: [/color:1e6aeda53f][/size:1e6aeda53f]
[size=18:1e6aeda53f][color=darkblue:1e6aeda53f]در تخلفات مربوط به تماشاگران،کمیته انضباطی می تواند
حسب تشخیص، علاوه بر تعیین جریمه براي باشگاهی که هواداران
منتسب به آن باشگاه، مرتکب تخلف شده اند به محرومیت هواداران
از حضور در ورزشگاه یا محرومیت از انجام مسابقه در زمین خودي
و یا الزام به برگزاري مسابقه در زمین بی طرف و یا به کسر امتیاز ،
حکم صادر نماید.[/color:1e6aeda53f][/size:1e6aeda53f][/quote:1e6aeda53f]
من تبصره و بند و ... از آیین نامه انضباطی نمیدونم ، اما یادم هست سال قبل همون حکم داده بودن که استیناف کسر امتیاز بخشید .
حتی یادمه در برنامه 90 فردوسی پور به حسن زاده همینو گفت که برگشت یه بند دیگه در آورد و .......
در هر شکل ، امیدوارم حق با شما باشه و یکی از جرائم برامون ببرن !!!