[quote:612968cbd8="havosh"][quote:612968cbd8="alex00755"][b:612968cbd8]با درود.دو روز سکوت کردم تا عصبانیتم بخوابه؛شما رو به خدا این صحبت ها رو از من بخونین و بدون تعصب قضاوت کنین،من کاملا با صحبتهای آقای سراوانی موافقم...میدونین چرا این رو گفته؟چون تو باری دیروز کله ایران رو ما زوم کرده بودن.من از ساعت 4 دیروز ورزشگاه بودم.کسی نمیگه انزلی چی ها با ادبن و فحش نمیدن،کسی نمیگه اونا دیروز ساکت بودن.بحث چیزه دیگه ایه...توجیه تماشاگرای ما برای فحاشی اینه که ما جواب اونا رو دادیم!اما این توجیهه واسه کی قابل قبوله؟؟؟؟فقط واسه خودمون،واسه مایی که پارسال تو داربی انزلی بودیم،واسه مایی که هنوز جریان بازیه تراکتور رو فراموش نکردیم،واسه مایی که میدونیم تو انزلی واسه هر بازی ملوان به رشتی ها توهین میکنن و میشناسیم بی فرهنگیه دوستان انزلی چی رو!اما عزیزان این توجیه برای افکار عمومی و جامعه فوتبال قابل قبول نیست،چون قبل از دربی های گذشته این همه مانور داده نشده بود روی بحث فرهنگ سازی،همه فقط و فقط دیروز رو نگاه میکردن،دیروزی که ما شروع کننده فحاشی بودیم و انتظار داشتیم جوابی نشنویم؟؟؟این قابل قبوله؟کی حاضره فحش بخوره و ساکت باشه؟ما هم کاره اونا رو تو بازی پارسال کردیم،اونا فحش میدادن و ما میگفتیم داماش شهر باران!اما اصل این بازی بود،مگه ما تو بازی برگشت از خجالتشون در نیومدیم!؟
دیروز ما میخواستیم نشون بدیم مثل دوستای انرلی چیمون نیستیم.ما میخواستیم شروع کننده باشیم،ما باید باید و باید مظلوم نمایی میکردیم.خواهشن منطقی باشید.من از نردیک شاهد زحمتهای هیئت فوتبال و آقای سراوانی بودم.این چن وقته هر آدمه ناچیزه عوضی حرف باره اینا کرد که آی بازی تو عضدی نباشه،آی اینجا فحاشی میشه،اختشاش میشه،خود مجتبی پور بخش مگه کم دفاع کرد از ما؟؟؟مگه کاپیتان تیممون ازمون نخواست که توهین نکنیم؟مگه مربی تیممون ازمون نخواست که توهین نکنیم؟؟؟ما کیو نگه داشتیم واسه خودمون؟؟؟اصلا کیو داریم الان؟90؟شبکه باران؟هیئت فوتبال؟عابدینی؟فدراسون؟کمیته انضباطی؟ما چه عملکرده قابل دفاعی داشتیم؟؟؟80% ورزشگاه بلند میشدن و توهین میکردن!تو بازی چند دقیقه تیم تشویق شد؟؟؟بیرون ورزشگا که دیگه نگو،یه مشت بچه فلکه گاز جلو همه ماشینا رو بسته بودن و مردم رو دیوانه کرده بودن!با این وضعیت بازم میخوایم بازی عضدی باشه؟؟؟؟چرا اینقدر با تعصبه کورکورانه به قضیه نگاه میکنیم.مگه شماها نبودین که میومدین به جعفری،رویانیان و بقیه میگفتین مرتیکه فلان فلان شده میاد دروغ میگه!میاد مظلوم نمایی میکنه!!!دوستان انتظار دارین آقای سراوانی هم مثل اونا بیاد بگه هیچی نشنیدیم!!!اصلا کسی توهینی نکرد که بعدش اون عادله بیاد به ما بخنده و مارو سوژه کل ایران کنه؟؟؟ ما دیروز مردود شدیم،چون سیاست نداشتیم،چون اشتباه کردیم،ازون بدتر اینه که نمیخوایم اشتباهمون رو بپذیریم و به جای اینکه از الان به بعد رو نگاه کنیم و به فکر فرهنگ سازی باشیم داریم باز هم با حسه ناسیونالیستی از اشتباهمون دفاع میکنیم و به راه کج میریم.اگه اشتباه میکنم خواهشن منو از اشتباهم آگاه کنین!

[/b:612968cbd8][/quote:612968cbd8]
کاملا درست بود حرفات آبرار ، من از نیمه دوم بازی با پرسپولیس تصمیم گرفتم دیگه ورزشگاه نیام و نخواهم اومد. بخدا این روزا دلم واسه اون وقتایی که تو دسته یک بودیم تنگ شده ، چه زمان پگاه چه زمان داماش. ایشالله زود تر جو ورزشگاه ها درست بشه و بشه درست حسابی تیم رو تشویق کرد و حرص و جوش بیخودی نخورد

اینم بگم اینکه ما ها میایم می گیم جو خوب نبوده دلیل بر خوب بودن جو بقیه ورزشگاه ها نیست. خیلی با اون تیکه حرفت که مربوط به آقای سراوانی میشد حال کردم . تک تک حرفات درست بود . حالا باز یه عده میان میگن فلان بازی تو انزلی اومدن ما ها رو زدن و ما خیلی قدیمی هستیم و خیلی با تعصب هستیم و شما جوجه فوکولی هستید و از این حرفا ولی واقعیت رو نمیشه کتمان کرد. واقعا مردود شدیم.[/quote:612968cbd8]
داداش تو هنوز حرفات از روو عصبانیت من یه سری از حرفاتو قبول دارم اما کلیات نگاه حرفام رو چند دسته تقسیم می کنیم .
1- نگا داداش یه فردی مثل شما قبل بازی به من گفت که این بازی باید کاری کنیم که کسی فحاشی نکنه ، من خندیدم بهش گفتم نگاه کن این بازی شاید بد تر از بازیای قبل شه ، به من گفت این همه کار فرهنگی کردیم ، من گفتم کدوم کار؟ کی این کارا انجام شد؟ 3 روز قبل بازی؟ با این سابقه درخشانی که این بازی داره؟ چند درصدشون این کارای فرهنگی رو دیدین؟ آیا بیشتر از 1000 نفر می شدن؟ آِیا این میزان کار فرهنگی در طول این سال به این بزرگی سر این بازی حساس اصلا جواب می ده؟ اونم 3 روز؟ چند درصد از اوون 20000 نفری که اومدن اینترنت دارن؟ فک می کنی چند درصد از اون افراد اصلا چنین قضیه ای رو می دونستن که نباید فحاشی بشه؟ چند درصد اون تعداد جمعیت پایه ثابت ورزشگاه هستن؟ فقط 12 هزار نفرشون بار چندمشون بود که اومده بودن؟
2- من خودم کاملا مخالف فحش بودم روو او سکوو اای که بودم اینقدر خودم رو جر دادم تا یه ضره فحاشیا کمتر شد ، من فریاد می زدم تشویق پسره کناره من نشسته بود با خنده به من میگه فحش :-| می خوام یه نتیجه گیری کنم برات اینکه حداقل 2-3 سال کار فرهنگی نیاز هستش تا فقط بشه نصف ورزشگاه روو کاری کنیم که دیگه فحاشی نکنن اونم در طی سال نه اینکه 2 -3 روز مونده به بازی بخواد این کار ها بشه.
3- من این فحاشی ها روو کامل محکوم می کنم . اما می خواستم همرو یاد پارسال بندازم که تو انزلی چقد فحاشی شد اما رسانه ای نشد نگاه کنید این کاری که ما کردیم بسیار زشت و ناپسند بود اما الان اتفاقی هست که افتاد و با ناله اوو گریه اوو داد و بیداد وو دعوا هیچی درست نمی شه اولین کاری که ما باید بکنیم این هستش که اولا جو رسانه ای روو بخوابنیم . بعد به فکر ارئه راه حل راه کار برای ادامه کار باشیم که چیکار کنیم که این جو از بین بره نه اینکه بیایم به خدمون فحش بدیم . نگاه کاری که نباید می شد اتفاق افتاد که دور از انتظار نبود باید به فکر راه حل باشیم.
4- در مورد صحبت های آقای سراوانی صحبت هایی بسیار احساسی کردن و بدون سیاست . من خیلی دوسشون دارم اما اینجا رو تحت تاثیر جو خراب کردند.
من خودم به یه سری از بچه ها می گفتم که باید مارو 2 جلسه محروم کنن که تماشاگرا درک کنن. اما نه اینکه مدیر رسانه ای تیم بیاد جلو رسانه بگه که ما هر جریمه ا روو قبول می کنیم؟ یعنی 3 امتیاز خواستن کم کنن هم ما بگیم چشم؟ اولا که نمی تونن 3 امتیاز نمی تونن کم کنن چون تا حالا واسه هیچ تیمی روو کم نکردن. و اگه هم بخوان بکنن با یه اعتراض رای بر می گرده اما اینکه آقای سراوانی بگه هر رای خیلی حرف مبتدیانه ای زدن. بعد اگه کم کنن شما جای هر گونه اعتراضی روو بستید را خدتون. من تو یه کامنت بالا هم گفتم دوس دارم مسئولای تیم به بازی های خیلی پر حاشیه پارسال یه نگاهی بندازن واسه تیمای دیگه ببینند اونا چها کردند. ممنون