[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - سراوانی:هر جریمه ای را می پذیریم!!!!!

سراوانی:هر جریمه ای را می پذیریم!!!!!

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط nima_beckham » پنج شنبه آگوست 30, 2012 5:07 pm

[quote:5f7c0b4171="RASHTBOY"]حضور محترم دوستان خوبم ، اميدوارم كه خداوند ، مديران عزيز و شما كاربران فهيم سايت رو سلامت نگه داره ، چرا كه آدم حداقل مي تونه كم يا زياد ، درست يا غلط درددلي رو بنويسه .
از بازي ديشب تا حالا به دو دليل تنها يك كامنت ارسال كردم ، اول بدليل بازي ضعيف تيم محبوبمان كه در عين حال از كليه بازيكنان و كادر فني تشكر مي كنم ، چون هر چه در چنته داشتند به نمايش گذاشتند و كم فروشي نكردند ولي احساس مي كنم نياز به تاكتيك بهتر و مرور زمان و جذب بازيكن خارجي تاپ داريم ؛ دوم بدليل حواشي بازي كه نه از روي تعصب بلكه بدليل واقعيت موجود بايد عنوان كنم ، كرم از درخت بود بگونه ايكه در مقابل شيطنت هاي هوچي گران تيم مقابل ، جوانان ما طاقت نياورده و بقيه ماجرا . در اين مورد بحثي نمي كنم چرا كه فكر مي كنم در زمينه تغيير تفكر كودكانه عده اي افراد كاملاً مستاصل شده ام .
اما با توجه به مصاحبه بسيار ناپخته و غير متعارف آقاي سراواني بايد عرض كنم : شديداً معتقدم كه همان جمعيت 8000 نفري كه در بازيهاي معمولي داماش حضور پر رنگ دارند ، هوادارن واقعي و بدون حاشيه داماش محسوب مي شوند ، مازاد بر آن 8000 نفر كه در بازي هاي حساس داماش در ورزشگاه حضور دارند ، نه همه اما اكثراً بنا به دلايل ديگري به ورزشگاه مي آيند و اين مختص رشت نمي باشد ولي آقاي سراواني ، برادر گرامي ضمن تشكر از زحمات بي شائبه حضرتعالي ، شما چرا ؟ فرق شما با درودگر در چيست ؟آيا شما رشتي هستي ؟ يا انزلي چي ؟ چه تيم و باشگاهي چنين تفكر ايده آلي جنابعالي را در پيش گرفته كه ما دومي باشيم ؟ اين نحوه تفكر شما بسيار واقع بينانه و مختص جوامع پيشرفته مي باشد ؟ آيا ما كشور پيشرفته محسوب مي شويم ؟ در ورزشي كه جايگاه هوچي گران در راس و مظلومان در حضيض هست ، چرا اينچنين مصاحبه هاي غير منطقي انجام مي ديد ؟ به نظر شخصي من اين مصاحبه بسيار غير حرفه اي بيان شده است ، باز دست آقاي هرندي درد نكنه كه كمي از مظلوميت مردم رشت دفاع كرد ؟ ديروز تماشاگران اهوازي هوادار پس پس ، با سنگ سر ، مربي تيمشان را شكستند و آب از آب تكان نخورد ، ولي شما براي ما دايه مهربانتر از مادر شديد ؟ اگه حادثه اهواز در رشت اتفاق مي افتاد ، شما چگونه مصاحبه مي كرديد ؟ چرا از حركات تحريك آميز پ ن كاپيتان بي شخصبت ملواني ها صحبتبي به ميان نمي آوريد ؟ آقاي پوربخش كه كم كم عنوان خياباني گيلان رو داره به يدك مي كشه ، چنان از سجاياي اخلاقي م - ز و بي اخلاقي هوادران داماش حرف گزاف مي زنه كه ادم ياد خيلي چيزها مي افته كه بيانش برازنده اين سايت نيست ، صحبت زياد هست ولي نوشتن تمام مطالب رو جايز نمي دونم ولي برادران گرامي با وجود پوربخش ها و سراواني ها ، بايد عرض كنم خدا عادل فردوسي پور رو براي ما حفظ كنه چرا كه شمشير رو از رو بسته و عاقلانه و بدون پنهان كاري قصد تخريب ما رو داره . خواهشاً اگه با كسر امتياز مواجه شديم ، به حسن زاده و عوامل او بد و بيراه نگيم چرا كه از ماست كه بر ماست ![/quote:5f7c0b4171]

واقعا تو این چند هفته (از ماست که بر ماست ) تو وارش اسپرت معنی شده ! بعد بازی طرف اومده هر چی تو دهنش بود به هوادار های خودمون میگه ... 50 در صد دوستان شدیدا دارند بر ضد خودمون صحبت میکنند ! تو فیس بوک هم همه پست ها علیه تیم ماست :lol: ولیی جالب اینجاست همه سایت های خبری خارج استان به فحاشی 2 طرفه اشاره کردند :?: حالا هم که آقای سراوانی این حرفا رو زده ... به خدا درودگر یا جعفری و .. بد ترین اتفاق ها تو ورزشگاهاشون میفته جیکشون در نمیاد تازه میان نود از خودشون دفاع میکنند !!!!!!!!!!!!!!
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط toshiba » پنج شنبه آگوست 30, 2012 5:57 pm

خواهش دارم اتو دسته این فردوسی پور اشغال ندید این ادم به اندازه کافی بارشتیا بدهست درضمن اون دوستی که برضد هوادارایه ما وبه نفع هوادارایه ملوان نوشته من منکر فحاشیه هوادارامون نیستم ولی ایا شعارهایه زشت هوادارن ملوانو نمی شنیدین که چه فحاشی به هوادان مامیکردن
نماد کاربر
toshiba
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 30, 2012 12:00 am

پستتوسط aaataaa » پنج شنبه آگوست 30, 2012 6:08 pm

واقعا که جای سوال داره آیا این بازی در انزلی بود و اونا فحاشی میکردن آیا مسولای ملوان این حرفارو میزدن؟؟؟؟؟؟
دست شما درد نکنه که اینقدر پشت طرفدارا هستین.
نماد کاربر
aaataaa
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 05, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » پنج شنبه آگوست 30, 2012 6:14 pm

از آقای سراوانی با این همه تجربه بعیده بود که چنین مصاحبه ای رو انجام دادن!!!!!!
طرفداران تراکتور کل صندلی ها رو تو هر بازی میشکنن و میندازن تو زمین مدیرعاملش چنین مصاحبه ای بر علیه تیمش نمیکنه...
تو همین برنامه قبلی رویانیان رو دیدید؟؟؟ چطور مظلوم نمایی میکرد؟
طزفداران پرسپولیس اون همه گوجه/سنگ/بطری آب داخل زمین انداختن ولی باز رویانیان داشت دفاع میکرد و میگفت نباید پرسپولیس رو محروم کنید...
هیچکس منکر الفاظ زشتی که در بازی دیروز بکار برده شد نیست ولی آقای سروانی از شمایی که مدیر روابط عمومی باشگاه هستین انتظار بیشتری میرفت که با سیاست عمل کنین نه اینکه باعث بشین تا برخورد کمیته انضباطی شدیدتر بشه بر علیه ما...
اگه کمیته انضباطی مارو محروم کنه و ازمون امتیاز کسر کنه حقمونه با این مصاحبه ی نامتعارف شما....!!!!!!!!!!!
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط toshiba » پنج شنبه آگوست 30, 2012 6:24 pm

اقای سراوانی من به شخصه ازته قلب دوستون دارم چرا چون واقعا واسعه تیم محبوبه شهرمون دارید زحمت میکشید اما ایا 4فصله پیش یادتون هست همون فصلی که تیمه مون تو لیگه برتر بود وبه دسته پاینترسقوط کرد بازی برگشتی که با ملوان تو انزلی داشتیمو یادتون میاد که هردقیقه به دقیقه اون بازی انزلیچیا به ما فحش میدادن اونوقت یه خبرنگار بعدازبازی ازرافخایی پرسید چراانقدرهواداراتون به هوادارایه داماش فحاشی میکردن رافخایی گفت من هیچی نشنیدم وهیچ فحاشی صورت نگرفته وهواداران ملوان تیمه خودشونو تشویق کردن ودروغه به این بزرگی گفت
نماد کاربر
toshiba
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 30, 2012 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 6:51 pm

امیدوارم این صحبت ها مخصوصا پاراگراف آخرش از آقای سراوانی نباشه من پشیمونم چرا همون جایگاه h پیش بقیه بچه ها نموندمو رفتم پشت دروازه به خاطر هم محلیهام این که آقای سراوانی میگه من با یه عده از هوادارا در ارتباطم حتی اونام شروع به فحاشی کردن یعنی چی؟؟؟ به اون کسی که بالای سرمه قسم بدترین شعار من تو ملوانی بود که چیز خاصی نیست من یا بچه های دیگه که فحش ندادیم به خاطر اینه که خودمون ناموس داریم آخه من موندم یه عده از کجا پیداشون میشه در ضمن هوادارای ملوان همچین بی تقصیرم نبودن فقط واسه یه دقیقه که جو اینور آروم میشد اونا میگفتن رشتی بی ظرفیت جوو متشنج میکردن نمیگم تقصیر از اونا بوده ولی میگم تنها ما مقصر نبودیم
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط milad8708 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 7:12 pm

من به شخصه موافق صحبتهای آقای سراوانی هستم. با این حرفا داره سعی میکنه از نظر روانی روی کمیته انضباطی تاثیر بذاره و خطر کسر امتیاز رو از بین ببره. باشگاه تمام سعی خودش رو برای کم کردن حاشیه انجام داد. دیگه نمیشه باشگاه رو مقصر دونست و ازش امتیاز کم کرد. محرومیت حضور تماشاگرا قابل توجیه تر از کسر امتیازه.
دوستان واقع بین باشید، به جرات میگم بیش از 90 درصد هوادار ها (!) فحاشی میکردند! اون هم لااقل از 2 ساعت و نیم قبل از شروع بازی(گفتم لا اقل چون اون موقع من رسیدم). فحاشی کاملا خودجوش بود! نمیدونم چرا بعضی دوستان چرا خودشون رو گول میزنن! بعضیا میگن ملوانی ها تحریک کردن در حالیکه فحاشی ما قبل از حضور اونها شروع شده بود!
نماد کاربر
milad8708
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 7:30 pm

فایل تصویر مصاحبه هرندی پس از بازی داماش -ملوان در خصوص جوسازی درودگر

http://s3.picofile.com/file/7486092903/ ... h.wmv.html
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط hoshang131 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 7:36 pm

http://video.varzesh3.com

برین تو این سایت ملوانیا دارن نظر میدن بدویین بیاین /8/ /8/
نماد کاربر
hoshang131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 03, 2012 12:00 am

پستتوسط msrmorteza » پنج شنبه آگوست 30, 2012 7:39 pm

اگه کسی جو ورزشگاه و 1000 تا طرفداره ملوانو ندیده باشه فکر میکنه که واقعاً حق با آقای سراوانی و انزلی چی هاست /4/ /4/ /4/
نماد کاربر
msrmorteza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط majid13 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 8:13 pm

آقایه سروانی اشتباه بزرگی کرد با این حرفاش راستش من یه لحضه فکر کردم که ما یاران یزید بودیم اونا هم یاران مظلوم امام حسین ! :roll:
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط saravani » پنج شنبه آگوست 30, 2012 8:28 pm

قابل توجه دوستان: من اصلا نگفتم انزلی چی ها فحش ندادند و همچنین نگفتم تمام کسانی که در ورزشگاه بودند هوادار ما نیستند بلکه گفتم عده ای که موفقیت تیم ما برایشان مهم نیست جو را بدست گرفتند متاسفانه بعضی از دوستان خبرنگار به میل خود مطالب را می نویسند حتی جمله ای که گفتم مدیر عامل ملوان با مصاحبه روز قبل خود عامل اصلی جو بد ورزشگاه بود از جملات من حذف شد.
دو جمله آخر تحلیل ایسنا بود که فردا جوابشون رو میدم
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط hoshang131 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 8:39 pm

دآقای سراوانی شبکه 5مصاحبه شمارو نشون داد گفتی همه چیزو میپزیریم این جمله شما به هیچ وجه درست نبود شما باید از تیم و هوادارا حمایت میکردین نه اینطوری.......................................................... اون شهرم که کم بد دهنی نکرد :evil:
نماد کاربر
hoshang131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 03, 2012 12:00 am

پستتوسط lvlamad_2010 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 10:10 pm

من کاری به کار های که ننباید می شد ندارم کاملا محکوم می کنم

ولی واقعا مسئولای تیم هیچ حمایتی از تماشاگرا در مورد مواضع رسانه ها نکردند به جز آقای هرندی .

فقط دوس داشتم مسئولای تیم یه فلش بک به بازیای دماش ملوان پرسال تو انزلی و بازیه تراکتور با استقلال بازیه داماش پرسپولیس تو تهران
دربی تهرانی ها و .... بندازن
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط chile1369 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 10:19 pm

بابا محروم شدیم رفت...

موندم اگه این تیم نباشه این افراد خوشحال میشن.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط chile1369 در پنج شنبه آگوست 30, 2012 10:32 pm .
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 01, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان