[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVsملوان انزلی (الگیلانو) /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

داماش گیلانVsملوان انزلی (الگیلانو) /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط popo131 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 11:33 am

[quote:f27797cf3c="hoshang131"]خونه دارم داداشی . بیا در خدمت باشیم /2/ /8/[/quote:f27797cf3c]
نه خیلی ممنون ....
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه آگوست 30, 2012 11:36 am

تمام نظرات دوستان رو از صفحه36 به بعد خواندم نظر همه درست اصلا شکی نیست یه چیز مهم وجود داره که بعضی از دوستان ضمنی بهش اشاره کردند اونهم اینه که همه گناه گردن هواداران نیست بیشتر این اتفاق رو مسئولین دامن میزنند وظیفه من و شما نیست که فرهنگ سازی کنیم وظیفه مسئولین استان و متولیان هر دو شهر هست نباید یک هفته قبل از دربی شروع کنند به حرف زدن بدون عمل و یک هفته بعد از دربی همه چیز از یاد همه بره ،همین آقایان هیات فوتبال چرا فقط یک هفته پیش به فکر فرهنگ سازی افتادند بقیه طول سال رو در خواب زمستانی بودند!!!از استاندار و فرمانداران دوشهر وهمچنین شورای شهر رشت وانزلی باید پرسید در یک سال گذشته برای مقابله با هجمه های فرهنگی مثل این اتفاق چی کار کردید ؟
متاسفانه این حرف رو باید بزنم( امیدوارم برداشت سو نشه)که این تفرقه بین دو شهر در یک استان مختص گیلان نیست مثلا پدر من به واسطه شغلش چندین سال ساکن استان فارس بود در استان فارس شیرازی ها با مردم شهر مرودشت درگیری عجیبی دارند یه چیزی توی مایه های رشت وانزلی!!!!!
یا دوستانی که دانشجو هستند از همکلاس های خراسانی خودشون بپرسند جریان کل کل مردم سبزوار با مشهدی ها و نیشابوری ها چیه؟یا چرا ملایری ها با وجود فاصله 30 کیلومتری با همدان ادعا دارند که باید اونها مرکز استان باشند؟چرا کردهای شهرستان قروه و پیرانشهر با سنندجی ها مشکل دارند؟؟؟یا چرا سیستانیها با بلوچ ها مشکل دارند؟؟؟
از این جور مثال ها زیاده دلیلش شاید این باشه که تفرقه های بی مورد دراین کشور به نفع کسان دیگری باشه!!!!
از 70 ویا80 سال پیش این موج تفرقه اندازی در ایران شروع شده و تا حالا به قوت خودش باقیمونده!
"تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل"
با تمام اتفاقاتی که دیروز افتاد باز هم تاکید میکنم که هواداران کمترین تقصیر رو دارند
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط The_King_of_rasht در پنج شنبه آگوست 30, 2012 11:40 am .
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط hoshang131 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 11:38 am

نه خیلی ممنون ....

آبرا تارف نکنیا بیا بیشیم لب آب بکشیم /8/ /8/
نماد کاربر
hoshang131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 03, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 11:45 am

[quote:a4d10cf415="hoshang131"]نه خیلی ممنون ....

آبرا تارف نکنیا بیا بیشیم لب آب بکشیم /8/ /8/[/quote:a4d10cf415]

نه آبره من قلیان نمیکشم سنم بالا رفته میترسم کار دسته خودم بدم

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 11:46 am

[quote:d226cae26e="popo131"][quote:d226cae26e="hoshang131"]نه خیلی ممنون ....

آبرا تارف نکنیا بیا بیشیم لب آب بکشیم /8/ /8/[/quote:d226cae26e]

نه آبره من قلیان نمیکشم سنم بالا رفته میترسم کار دسته خودم بدم[/quote:d226cae26e]
البته بگم دورانه جوانی دست به شلنگ بودیم :wink: :wink: :wink:

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 11:48 am

میمیرم واسه این جو های دوستانه :P
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط hoshang131 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 11:59 am

popo131

تی قلبر من غش تی هوایه بدار /8/ /8/
نماد کاربر
hoshang131
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط hoshang131 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 12:01 pm

abarar1989

ما همه با هم دوستبم بلا میسر /8/ /8/
نماد کاربر
hoshang131
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط Dane_Ali » پنج شنبه آگوست 30, 2012 12:08 pm

ما قدم های خوبی برداشتیم در راه کم کردن حاشیه

انصافا فحش دادن به نسبت سالهای پیش کمتر شده بود و بعضی فحش ها رو نشنیدیم و حتی بعضی وقتا هوادارا با هم جر و بحث میکردن سره اینکه فقط تیم رو تشویق کنیم

باشگاه هم که برنامه گذاشت

نیرو انتظامی هم که مثله رییس جمهورا اسکورتشون کرد
دیگه چی ازین بالاتر که چاووشی به عیادت یه پست فطرت به معنای واقعی کلمه رفت
کسی که پارسال جای اینکه با داماشیا دست بده رفت وسط زمین باسنشو نشون تهرانیها داد ( مثلا داشت گرم میکرد /15/ )
کسی که وقتی تهرانیا به رشتیا توهین میکردن بیشتر تشویقشون میکرد
کسی که بر ضد رشت مصاحبه کرد

اگه تو بازیه برگشت اونا نصف این کارا رو کردن اونموقع بیایم اینجا و به جون هم بیوفتیم
چه کنیم که رشتی هستیم و پایه کاری که کردیم وایمستیم و صادقانه رفتار میکنیم هرچند اگه بر ضررمون باشه

ازینکه *# و امثالهم بهشون بگیم بدم میاد و فک میکنم یجورایی تف سربالاست
اما وقتی این نیرنگ و حیله گریشون رو میبینم یاد بلاهایی که #* سر ما آوردن میوفتم
نماد کاربر
Dane_Ali
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » پنج شنبه آگوست 30, 2012 12:39 pm

طرفداران ملوان كه تعدادشان حدوداً به 1000 نفر مي رسيد در طول بازي در مقابله به مثل به ناسزاهاي تماشاگران داماش كم نگذاشتند.(سایت گل)

نظر ها رو میخونم شاخ در میارم ! انزلی چیا اول که اومدند شروع کردند به تحریک کردند حتی نیمه دوم هیچ کس شعار نمیداد اونا شعار دادند (فحش دادند) دیگه همه رو داغ کردند تا کل نیمه دوم دهنشونو سرویس کنیم ... یعنی آقایونی که میگند چرا فحاشی شد شعار های انزلی چیا رو ندیدند !؟ یعنی وقتی ییکی میاد خونت بت فحش میده باید سکوت کرد !
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه آگوست 30, 2012 12:40 pm

دیگه از بحث بازی با ملوان بیائیم بیرون بهتر هست
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط elphias » پنج شنبه آگوست 30, 2012 12:41 pm

[quote:c722869085="abarar1989"][quote:c722869085="elphias"][quote:c722869085="abarar1989"]میدونی چیه آبرار،من فقط یه سوالی دارم.این افرادی که میگن وااااای دیروز بزرگترین جنایت تاریخ انجام شد 2 حالت دارن.یا اولین باریه که این بازیو از نزدیک میدیدن یا حافظه ی کوتاه مدت و بلند مدتشون مخدل شده.این بازی همیشه چه تو رشت چه تو انزلی اینطوری بود.اصلا شرایط خوبی نیست ولی همیشه اینطوری بوده.از این بدتر بوده ولی بهتر نبود...
پس انقدر نگین بیچاره انزلی چی ها اونا از همه نامرد ترن.میگید نه اونایی که وجوود دارن و میان انزلی ازشون بپرسین با ما چی کار کردن و چی کار میکنن.اونایی هم که اومدن پس دیگه نباید بگن چرا دیروز فحاشی شد...[/quote:c722869085]
شما که خدا رو شکر تو کار حافظه تاریخی هستی یه سوال داشتم ازت! این انزلیچی که به ایران حمله کردن فقط از انزلی گذشتن؟ پاشون به رشتو ماسالو شاندرمن و آستانه و لاهیجانو تهرانو قزوینو لنگرود و اینا باز نشد؟ با زنای اینجا ها کاری نداشتن؟ فقط ... سفید انزلی رو مورد عنایت قرار دادن؟

غیرت و از میرزا یاد بگیرین که درد گیلان رو داشت درد وطن نه درد رشت![/quote:c722869085]
من فقط میتونم بگم جوابت رو تو کتاب تاریخ هجوم شوروی به ایران میتونی بگیری.در ضمن من حافظه رو گفتم نه تاریخ 100 سال پیشو که *# ها با انزلی چی ها چی کار کردن که کله ایران دارن از اون ماجرا حرف میزنن.تا حالا به این فکر نکردی که اتفاقاتی که تو انزلی افتاد مثلا اگه تو لاهیجان هم میوفتاد به اونجا هم میگفتن.این چیزیه که از قدیم مونده و دهن به دهن چرخیده.شک نکن اگه اتفاقی تو هرجایی افتاده بود میگفتن.میدونی که خوده انزلی چی ها هم(البته خیلی از اونا) قبول دارن انزلیچی...
البته بقیشون هم ترکن(به گفته ی کاپیتان پول پرسته دورگشون)
البته اینو هم باید بگم که میرزا هرگز واسه انزلی نتونست کاری کنه و از انزلی حمایت نکرد چون ائنجا دسته *# ها بود اینم میتونی تو کتاب ((نهضت جنگا،از آغاز تا فرجام بخونی))
میرزا مقابله با اجنبی مخصوصا *# تو خونش بود...[/quote:c722869085]
من چاکر برارم هستم... آدم باید آدم باشه... اگه هم *# باشه که خب خیلیاشون از مهاجرت شوروی ها تو زمانی که خیلی فشار رو برخی مناطقشون بود میان... از آذربایجانو بقیه مناطق شوروی... فرق نمیکنه همه ایرانی هستیم باید افتخار کنیم به قوم گیلک که این آدما رو تو دلش جا داده... حتی *# بودن این افراد هم منو وادار نمیکنه که به مادر یکی فحش بدم... نه اینکه بگم چه پخی هستما... نه... ولی خداییش پسره یهو بلند شده میگه ... سفید انزلی وای وای وای بعد همه تکرار میکنن خداییش ناراحتم کرد... که اگه به خواهر منم همینو بگن چه حالی میشم!! به جان خودم این کارا فقط باعث عقب موندگی گیلان میشه واللا فقط بهونه میدیم دست دیگران... من همون اولشم گفتم اصن من رگ خودمم اینجا بزنم فرقی نمیکنه که! اون کسی که باید بیاد فحش بده میاد... اون بچه 12 13 ساله که تازه معنی چیو چیو یاد گرفته میاد فحششو میده واسش جالبه! کاری از دست من بر نمیاد...
ولی وقتی از تشنگی گلوم خشک شده بود طرف کرنر داماش نیمه دوم تو زمین بطری اب مینداختن گفتم خاک تو سرت پسر! حق داره مرده تو گرمای تابستون بطری آبتو میگیره باید 4 ساعت بی آب یه جا بشینی! حق داره دیگه نداره مگه؟ مرده از کجا بدونه که تو ابو نمیندازی؟ مگه ما چی از بقیه کشورا کم داریم؟ تا حالا فک کردی چرا واسه بازیای ایران یگان ویژه!!! مستقر میشه تو ورزشگاه ولی بقیه کشورا همه پرسنل ورزشگاه تیم حفاظت میشن؟ واسه اینکه شرمنده ها ببخشید ماها یکم بی جنبه تشریف داریم! اگه همین یگان ویژه رو برداری همین لات کنار دستیت میره خون بازیکن رو میخوره! من فقط دوست دارم یه روزی با زن و بچه ام با رفیقم به عنوان یه تفریح آخر هفته برم تیم عشقمو تشویق کنم نه اینکه انگار واسه صحنه جنگ آماده میشم !!
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 12:47 pm

[quote:1c14f15c9a="elphias"][quote:1c14f15c9a="abarar1989"][quote:1c14f15c9a="elphias"][quote:1c14f15c9a="abarar1989"]میدونی چیه آبرار،من فقط یه سوالی دارم.این افرادی که میگن وااااای دیروز بزرگترین جنایت تاریخ انجام شد 2 حالت دارن.یا اولین باریه که این بازیو از نزدیک میدیدن یا حافظه ی کوتاه مدت و بلند مدتشون مخدل شده.این بازی همیشه چه تو رشت چه تو انزلی اینطوری بود.اصلا شرایط خوبی نیست ولی همیشه اینطوری بوده.از این بدتر بوده ولی بهتر نبود...
پس انقدر نگین بیچاره انزلی چی ها اونا از همه نامرد ترن.میگید نه اونایی که وجوود دارن و میان انزلی ازشون بپرسین با ما چی کار کردن و چی کار میکنن.اونایی هم که اومدن پس دیگه نباید بگن چرا دیروز فحاشی شد...[/quote:1c14f15c9a]
شما که خدا رو شکر تو کار حافظه تاریخی هستی یه سوال داشتم ازت! این انزلیچی که به ایران حمله کردن فقط از انزلی گذشتن؟ پاشون به رشتو ماسالو شاندرمن و آستانه و لاهیجانو تهرانو قزوینو لنگرود و اینا باز نشد؟ با زنای اینجا ها کاری نداشتن؟ فقط ... سفید انزلی رو مورد عنایت قرار دادن؟

غیرت و از میرزا یاد بگیرین که درد گیلان رو داشت درد وطن نه درد رشت![/quote:1c14f15c9a]
من فقط میتونم بگم جوابت رو تو کتاب تاریخ هجوم شوروی به ایران میتونی بگیری.در ضمن من حافظه رو گفتم نه تاریخ 100 سال پیشو که *# ها با انزلی چی ها چی کار کردن که کله ایران دارن از اون ماجرا حرف میزنن.تا حالا به این فکر نکردی که اتفاقاتی که تو انزلی افتاد مثلا اگه تو لاهیجان هم میوفتاد به اونجا هم میگفتن.این چیزیه که از قدیم مونده و دهن به دهن چرخیده.شک نکن اگه اتفاقی تو هرجایی افتاده بود میگفتن.میدونی که خوده انزلی چی ها هم(البته خیلی از اونا) قبول دارن انزلیچی...
البته بقیشون هم ترکن(به گفته ی کاپیتان پول پرسته دورگشون)
البته اینو هم باید بگم که میرزا هرگز واسه انزلی نتونست کاری کنه و از انزلی حمایت نکرد چون ائنجا دسته *# ها بود اینم میتونی تو کتاب ((نهضت جنگا،از آغاز تا فرجام بخونی))
میرزا مقابله با اجنبی مخصوصا *# تو خونش بود...[/quote:1c14f15c9a]
من چاکر برارم هستم... آدم باید آدم باشه... اگه هم *# باشه که خب خیلیاشون از مهاجرت شوروی ها تو زمانی که خیلی فشار رو برخی مناطقشون بود میان... از آذربایجانو بقیه مناطق شوروی... فرق نمیکنه همه ایرانی هستیم باید افتخار کنیم به قوم گیلک که این آدما رو تو دلش جا داده... حتی *# بودن این افراد هم منو وادار نمیکنه که به مادر یکی فحش بدم... نه اینکه بگم چه پخی هستما... نه... ولی خداییش پسره یهو بلند شده میگه ... سفید انزلی وای وای وای بعد همه تکرار میکنن خداییش ناراحتم کرد... که اگه به خواهر منم همینو بگن چه حالی میشم!! به جان خودم این کارا فقط باعث عقب موندگی گیلان میشه واللا فقط بهونه میدیم دست دیگران... من همون اولشم گفتم اصن من رگ خودمم اینجا بزنم فرقی نمیکنه که! اون کسی که باید بیاد فحش بده میاد... اون بچه 12 13 ساله که تازه معنی چیو چیو یاد گرفته میاد فحششو میده واسش جالبه! کاری از دست من بر نمیاد...
ولی وقتی از تشنگی گلوم خشک شده بود طرف کرنر داماش نیمه دوم تو زمین بطری اب مینداختن گفتم خاک تو سرت پسر! حق داره مرده تو گرمای تابستون بطری آبتو میگیره باید 4 ساعت بی آب یه جا بشینی! حق داره دیگه نداره مگه؟ مرده از کجا بدونه که تو ابو نمیندازی؟ مگه ما چی از بقیه کشورا کم داریم؟ تا حالا فک کردی چرا واسه بازیای ایران یگان ویژه!!! مستقر میشه تو ورزشگاه ولی بقیه کشورا همه پرسنل ورزشگاه تیم حفاظت میشن؟ واسه اینکه شرمنده ها ببخشید ماها یکم بی جنبه تشریف داریم! اگه همین یگان ویژه رو برداری همین لات کنار دستیت میره خون بازیکن رو میخوره! من فقط دوست دارم یه روزی با زن و بچه ام با رفیقم به عنوان یه تفریح آخر هفته برم تیم عشقمو تشویق کنم نه اینکه انگار واسه صحنه جنگ آماده میشم !![/quote:1c14f15c9a]
نوکرتم آبرار.حرفات درسته
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » پنج شنبه آگوست 30, 2012 1:02 pm

واقعا متاسفم دقیقا بعد از پایان بازی که تاپیک باز شد هیچکی راجع به خود بازی نظر نداد همه در مورد چیزهای بی ارزش صحبت میکنند اینقدر که اینجا راجع به این موضوع صحبت شد به خدا در سایت های دیگه بهش پرداخته نشد نمیدونم این چه انزلیچی هستش که بعضی از کاربرها بهش مبتلا شدند حدود دو سه هفته ای هستش میخوان یک تنه فضای ورزشگاه رو از فحش پاک کنند فقط دلم میسوزه بعد ها که اروم شدید متوجه میشید که گول حرف چهار تا بچه رو خوردین و کامنت هایی گزاشتید که بعدها دشمنان قسم خورده داماش بر علیه خودمون اسفاده میکنند
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » پنج شنبه آگوست 30, 2012 1:04 pm

[quote:f652e1a9bf="zxzx"]واقعا متاسفم دقیقا بعد از پایان بازی که تاپیک باز شد هیچکی راجع به خود بازی نظر نداد همه در مورد چیزهای بی ارزش صحبت میکنند اینقدر که اینجا راجع به این موضوع صحبت شد به خدا در سایت های دیگه بهش پرداخته نشد نمیدونم این چه انزلیچی هستش که بعضی از کاربرها بهش مبتلا شدند حدود دو سه هفته ای هستش میخوان یک تنه فضای ورزشگاه رو از فحش پاک کنند فقط دلم میسوزه بعد ها که اروم شدید متوجه میشید که گول حرف چهار تا بچه رو خوردین و کامنت هایی گزاشتید که بعدها دشمنان قسم خورده داماش بر علیه خودمون اسفاده میکنند[/quote:f652e1a9bf]

واقعا یه انزلیچی عجیبی هست که انزلی چیا طراحی کردند و به هدفشون رسیدن !
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 3 مهمان