[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVsملوان انزلی (الگیلانو) /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

داماش گیلانVsملوان انزلی (الگیلانو) /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط popo131 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 10:27 am

فقط کاشکی یه 10 دقیقه بجای فحش دادن تیم تشویق میکردیم
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط popo131 در پنج شنبه آگوست 30, 2012 10:30 am .
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط Namjoo_St » پنج شنبه آگوست 30, 2012 10:27 am

[quote:7349686a3b="hoshang131"]بعضی از دوستان احساس میکنن این موضوع ها بچه بازیه ولی نیست . پدر جدیدفوتبال انزلی که اون مال مردم خور درودگر قبل و بعد بازی جو سازیو شروع کرد این دوستان دوست دارن تو شهر خودمون ساکت وایستیم اون *# ها بیان بما حرف بزنن که معلوم نیه اشان پر کیه. نه دوستان اینطوری نیست همه تماشا گرها میفهمن دارن چی میگن به کی دارن میگن چرا دارن میگن این کینه های آبو اجدادی به همین سادگیها از بین نمیره و نخواهد رفت من رشتیم عشق رشتم نفسم بخاطر شهرم بالا پایین میره اینم بگم اون #* هر کاری بخوان بکنن یه کونشون پیش ما رشتیا گیره ..

انزلی ویلا داره ......... ... جا داره قلیون قلیون قلیون قلیون

دم شما مردم رشت گرم که سنگ تموم گذاشتین شیمی جانر بیمیرم[/quote:7349686a3b]

هر دم از این باغ بری می رسد ...........
آره عزیز شما و امثالِ شما که با افتخار رفتی خونت می فهمی . بقیه که با سر خوردگی رفتن نفهمن ! حال کن با خودت به رفیق مفیقات با [b]افتخار [b/]تعریف کن چی کار کردی . تبریک میگم بت
نماد کاربر
Namjoo_St
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mamalirize » پنج شنبه آگوست 30, 2012 10:29 am

[img:ff85541f2e]http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2012/08/847917_orig.jpg[/img:ff85541f2e]

[img:ff85541f2e]http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2012/08/847916_orig.jpg[/img:ff85541f2e]

[img:ff85541f2e]http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2012/08/847915_orig.jpg[/img:ff85541f2e]

[img:ff85541f2e]http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2012/08/847914_orig.jpg[/img:ff85541f2e]

[img:ff85541f2e]http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2012/08/847913_orig.jpg[/img:ff85541f2e]

[img:ff85541f2e]http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2012/08/847912_orig.jpg[/img:ff85541f2e]
♥♥♥ داماش شهر باران ♥♥♥
نماد کاربر
mamalirize
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط hoshang131 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 10:34 am

هر دم از این باغ بری می رسد ...........
آره عزیز شما و امثالِ شما که با افتخار رفتی خونت می فهمی . بقیه که با سر خوردگی رفتن نفهمن ! حال کن با خودت به رفیق مفیقات با [b]افتخار [b/]تعریف کن چی کار کردی . تبریک میگم بت

..........................................................................................

نه پسر خوب تو تشریف ببر پیش دوستات بگو بچه ها من رفتم ورزشگاه اینقدر بچه ساکتی بودم #* بما فوش میدادن من از اونجا که خیلی بچه با ادبی بودم اونا رو تشویق میکردم برو بچه یه بار تشریفتو ببر تو انزلی حساب کار دستت میاد تبریکم به خودت بگو /8/ /8/ /8/ /8/ /8/
نماد کاربر
hoshang131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 03, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 10:40 am

[quote:8e69d48bae="hoshang131"]هر دم از این باغ بری می رسد ...........

..........................................................................................

نه پسر تو تشریف ببر پیش دوستات بگو بچه ها من رفتم ورزشگاه اینقدر بچه ساکتی بودم #* بما فوش میدادن من از اونجا که خیلی بچه با ادی بود اونا رو تشویق میکردم برو بچه یه بار تشریفتو ببر تو انزلی حساب کار دستت میاد تبریکم به خودت بگو /8/ /8/ /8/ /8/ /8/[/quote:8e69d48bae]

درود بر تو که فحش دادی ................................................................................................................................................

داداش بدون که با فحش دادن آدم بزرگ نمیشه

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط chile1369 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 10:41 am

یکی نمیخواد تحلیل فنی انجام بده؟
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 01, 2011 12:00 am

پستتوسط hoshang131 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 10:45 am

درود بر تو که فحش دادی ................................................................................................................................................

ولی پسر خوب آدم با ساکت موندن پیش انزلی چیا کوچیک میشه اینو بدون /8/ /8/
نماد کاربر
hoshang131
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط chile1369 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 10:45 am

یکی بگه چرا داماش اینجوری بازی کرد؟

چرا موقعیت نداشت؟

چرا میانه میدانو نیمه اول داده بود؟
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط chile1369 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 10:46 am

از حرکت کوشکی بدم اومد که داشت بلند میشد تا توپو نوری گرفت خودشو انداخت زمین.

پاشو بجنگ خب.
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط iman1978 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 10:47 am

به نظر من ارنج تیم از اول اشتباه بود.متوسل زاده باید به جای چاووشی از اول تو ترکیب قرار میگرفت و چاووشی بعدا وارد بازی میشد.جناح چپ ما نیمه اول تقریبا هیچکاری نکرد با اومدن بروشی وضعیت بهتر شد .نکته بعدی که به نظرم می رسه اینه که وقتی چاوشی تعویض شد باید متوسل زاده بلافاصله به تیم اضافه می شد دقیقا در دقایقی از بازی روی دروازه ملوان سانتر انجام می شد اما عملا مهاجم سرزن نداشتیم. جهانبخش رو هم مهار کرده بودند اما مثل همیشه عالی بود.تو میانه میدان بازی دست ملوان بود.بیه نظرم هافبک های ملوان بهتر کار کردند
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه آگوست 30, 2012 10:49 am

کاش این سیاست جالب رو که اونا دشتن رو ما هواداران داشت.
من فقط از مازیار میخوام بپرسم تو عصبانی چی دیگه میخواستی بگی؟!
یعنی اون زیتون سیاست از همه 2000نفر سایت بالاتر هستش.
دیروز همه چیز مثل سنت بود.سنت زشت قدیم.هــــــــــــــــــــــمــــــــــــــــــــه بودیم میدونیم.
اما تنها چیزی که مثل سابق نبود سیاست اونا بود.سیاستی که با گذشت یک روز مدیر این سایت نداره و کاری میکنه که هیچ فایده ای نداره.
همه میدونیم چی شد اما داریم مثل اون پدر مادری رفتار میکنیم ک بچه شون رو بعد کار اشتباه کتک میزنه.
مشکل مسولین هستش که واسه بازی چند روز برنامه ریختن نه بچه ها که با همین فحش ها بزرگ شدن.
پارسال توی انزلی داماشی ها فحاشی کردن مگه ؟هیچ وقت مهمان فحاشی نمیکنه اما اونا باز چند بار فحاشی کردن.اما با سیاست شعار رشتی بی تربیت رو دادن و دقیقا مصداق مظلوم نمایی هرندی رو اثبات کردن.
هواداران اونا واویلا گفتن و فحش مادر دادن اما رشتی بی تربیت هم گفتن.این یعنی سیاست نه این بگبم ما اشتباه کردیم و کسر کنید امتیاز رو.
اگه خیلی ناراحتین از این وضع بیاد یه فکر کنید و یه راه پیشنهاد بدید نه اینکه قهر کنم استادیوم نمیام یا این که وسط بازی قهر میکنم .!
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط hoshang131 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 10:51 am

خبر گزاری فارس..

با وجود داشتن اسکورت
شیشه های اتوبوس ملوان انزلی را شکستند

به گزارش خبرگزاری فارس، پس از پایان بازی شب گذشته داماش و ملوان و تساوی دو تیم در دربی گیلان، زمانی‌که بازیکنان و مربیان ملوان در اتوبوس بودند تا به انزلی برگردند شیشه های اتوبوس این تیم را شکستند.

این اتفاق در حالی رخ داد که اتوبوس ملوان از سوی مسئولان انتظامی اسکورت می شد. شکسته شدن شیشه اتوبوس ملوان توسط ماموران انتظامی صورتجلسه شد.

دربی گیلان شب گذشته در ورزشگاه عضدی رشت برگزار شد و دو تیم به تساوی بدون گل رسیدند اما تماشاگران دو تیم در طول 90 دقیقه مدام علیه یکدیگر فحاشی می کردند.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط hoshang131 در پنج شنبه آگوست 30, 2012 10:52 am .
نماد کاربر
hoshang131
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط aaataaa » پنج شنبه آگوست 30, 2012 10:51 am

بعضی دوستان طوری حرف میزنن انگار انزلی چیا هیچ فحشی ندادن و ماها فقط فحش دادیم.نخیر عزیز من اومدن تو خونه ی ما میگن آبرار ..... بیار.تویی که حرف از ناموس دیگران میزنی اگه آبراری به ناموس خودت فکر کن.
خیلیاتون بازی رو تو انزلی اومدین لازم به گفتن نیست.از اول تا آخر بازی فحش دادن بهمون و ما مگه میتونستیم از این حرفا بزنیم؟کسایی که طرفدار حقوق بشر شدن اون موقع کجا بودن.بین 20 هزار تا طرفدار حریف فحش بدی بهشونو انتظار داشته باشی همه ساکت بشینن عجیبه یه خورده.
بازی اونجا بودم شک نکنین بدتر از این فحشارو میدادن بهمون
بازی برگشت رو ببین اونا اصلا بهمون فحش نمیدنا اصلا.

فکر نکنین من طرفدار فحش دادنم.دلم میخواست همه از اول تا آخر فقط تیمو تشویق میکردن این بدترین فحش بود واسشون.خیلی از اینایی که اومدن ورزشگاه نمیدونستم اصلا تیم چندمه و احتمال کسر امتیاز هست
نماد کاربر
aaataaa
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 05, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 10:52 am

[quote:2d194fb1ea="elphias"][quote:2d194fb1ea="abarar1989"][quote:2d194fb1ea="elphias"]ولی خداییش جون هر کسی دوست دارین یکم به معنی فحشایی که میدین فک کردین؟ فک کردین اون انزلی چی که 30 مین با اینجا فاصله داره مادر داره؟ مادرش چقد واسش عزیزه؟؟ به مادرش فک کردین؟ به خواهرش فک کردین؟ واقعا آدم چقد پست میتونه باشه به ناموس کس دیگه فحش بده؟ تهمت فاحشگی بزنه؟ خجالت داره واقعا!!!
من منکر دشمنی تو فوتبال نمیشم همینطور که لیورپول و منچستر رئال و بارسا دورتمند و بایرن و میلان و اینتر رم و میلان و خیلی از تیمای دیگه هم داستان همینه و لذت فوتبال به همینه! ولی آدم باید فرهنگ داشته باشه! نه باید شعور داشته باشه باید شرف داشته باشه من کاری ندارم که اونا فحش میدن یا تهرانی فحش میده یا هر خر دیگه ای! مگه شما عقل نداری؟ یکم خودتو بزار جای کسی که داری به ناموسش فحش میدی! که چی بشه؟[/quote:2d194fb1ea]
[color=black:2d194fb1ea]خیل نکته ی جالبی گفتی
حالا من حرفاتو یه طور دیگه میگم
این رشتیه که 30 مین با انزلی فاصله داره مادر داره؟مادرش چقد واسش عزیزه؟؟ به مادرش فک کردین؟ به خواهرش فک کردین؟ واقعا آدم چقد پست میتونه باشه به ناموس کس دیگه فحش بده؟ تهمت فاحشگی بزنه؟ خجالت داره واقعا!!!
میدونی که اکثر فحش هایی که میدیم عیناا آبایش و میگن آبرار و به ما فحش میدن.از لیمو داریم پرتغال.انرژی هسته ای.انزلی چی آبایه.از آسمون پسته میاد.ماهی فقط علف خوار و...
من یه سوال ازت دارم.خدایی راستشو بگو.یکی به تو خانواده ی محترمت فحاشی کنه چی کار میکنی؟من دیروز تو ورزشگاه فحش ندادم(بجز دقیقه ی 90) چون صلاح تیمم به این بود.ولی بیرون از خجالتشون در اومدم.حقم هم بود که در بیام.وقتی یه کسی بهت صدمه میزنه،حالا هرچی میتونی جوابشو بدی و میتونی ببخشیش.اگه بخشیدیش که دمت گرم ولی اگه توهم بهش صدمه زدی کسی نمیتونه بهت خرده بگیره...[/color:2d194fb1ea][/quote:2d194fb1ea]
برار من تی فدا ببم... منم رگ گردنم میزنه بالا و هر کاری از دستم بر میاد میکنم ولی واسه کسی که ارزش داشته باشه! یه چیز شما به من بگو... این بازی فحش دادیم درست؟ بازی برگشت فحش نمیخوریم؟ حالا دوباره بازی رفت فصل بعد اگه ملوان نیفته فحش نمیدیم؟ دوباره فحش نمیخوریم؟ تا کی میخواد ادامه داشته باشه؟ من نمیگم با این کامنتم مثلا همه چی گل و بلبل میشه چون اصن اون کسی که باید اینارو بخونه و بفهمه نمیخونه! اصن سواد خوندن نداره!! من دردم سر اینه که چرا یکی سیگاریشو بکشه تازه نشا بشه بیاد داد بزنه لیمو داریم پرتقال همه هم تکرار کنن! درد من اینه! درد من اینه آدم حسابیا از ورزشگاه زده شدن! درد من اینه همه دارن مریخو فتح میکنن ما داریم میگیم انزلی چی آبایه آبایه مار اجور اوجور! مثلا حالا گفتیم چی میشه؟ آبایه مار مثلا حالتی میشه؟ یا مثلا اون انزلی چی روش کم میشه دیگه فحش نمیده؟ نمیگم بیا دوستی کن باهاشون ! نمیگم بیا بکن داداشت! میگم فحش ناموس نده! حالا هر کی میکنه شما عاقل تر از اینایی... خلاصه این چیزی بود که به فکر نیمچه سالم ما رسید...[/quote:2d194fb1ea]
نگاه کن من تو بازی چون صلاح تیمم بود سعی کردم فحش ندم و دیگران رو هم وادار کنم که فحش ندن.طوری که دقیقه ی 70 دیگه از جام نمیتونستم از جام پاشم.ولی من یه تسویه حساب شخصی داشتم که طوری انجامش دادم که دلم خنک شد. واسه تیم مشکل پیش آوردم و نه لشکر کشی کردم برم دعوا.دلیلش هم خیلی واضحه .خواستی تو پیغام خصوصی بهت میگم چه دلیلی داشتم.یه مورد دیگه فکر میکنی اگه ما تو این بازی به دهنه تک تکه بچه ها چسب میزدیم و همه ساکت میبودن اونا بازی برگشت فحش نمیدادن.
مابقی حرفاتو هم قبول دارم.اینا مشکل فرهنگی کشور ماست.وبا یکی دو روز کار فرهنگی نمیشه درستش کرد.مشکل ما ریشه ایه آبرار
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 10:55 am

[quote:1fc8da803a="hoshang131"]درود بر تو که فحش دادی ................................................................................................................................................

ولی پسر خوب آدم با ساکت موندن پیش انزلی چیا کوچیک میشه اینو بدون /8/ /8/[/quote:1fc8da803a]

دوست ندارم به عنوان دو رشتی و دو طرفدار داماش با هم بحث کنم و بدون بااین کار به تیمه مون ضربه زدیم... یه درصد فکرشو بکن بجای این که همه فحش میدادن(%95)

همه تیمو تشویق میکردم تیم بهتر نتیجه نمی گرفت و ما الان خوشحال تر نبودیم

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 4 مهمان