[quote:469bda63b7="abarar1989"][quote:469bda63b7="milad1987"]شما که دروغ نمی گی فرزند پیغمبری من میگم و اشتباه خودمو قبول دارم یعنی اشتباه شهرمو ،مرد اونه که اشتباه میکنه به مثل سروانی دمش گرم گفت اشتباه کردم ما اشتباه کردم و کار خیلی هم بیخ داره حالا شما بیاید خوتونم گول بزنید چرا باید وقتی اشتباه کردیم بگیم نکردیم ولی بازم میگم این عده ای که میان ورزشگاه نماینده فرهنگ مردم رشت نیست یه عده نابابن لات و اوباشن انشا الله به راه راست هدایت شن یه چیز دیگه ام بگم هی نگید بچه های سایت 2000 نفرن که نمیتونن جلوی 15000 نفرو بگیرن همین بچه های سایتم داشت فحش میدادن نمی هوام اسم ببرم ولی اکثرشون خیلی .... که منافع خودشونو به تیم ترجیح میدن بیشتر دارم میسوزم بخاطر لیدری که داشت فحش میداد و مدیر سایت raincityboy که بجای اینکه این حرکت رو مورد انتقاد قرار بده داره توجیح میکنه فقط از آقای سراوانی تشکر میکنم و دیگه پامو تو ورزشگاهی که این بی فرهنگها هستن نمیزارم فقط بازی های غیر حساسو میام چون تیممو دوست دارم فقط داماش فقط رشت نه این دشمنان در پوست دوست
وسلام[/quote:469bda63b7]
[color=black:469bda63b7]آفرین،شما حق داری پاتو تو ورزشگاهی نزاری که تنها ورزشگاهی تو کشوره که توش فحاشی میشه.حق این مردم اینه.آخه اینا با کل مردم اینا بدترن.وقتی هیچ جا فحاشی نمیشه و فقط مردم رشت فحاشی میکنن شما حق داری نیای ورزشگاه.حق داری نیای بین کسایی بشینی که بهشون هیچ توهینی نشد و الکی شروع به فحاشی کردند.اصلا کی گفته پارسال پرسپولیسی ها تو تهران بهمون فحش دادند.البته شما اونجا بودی و دیدی فحش ندادند و ما نبودیم.بازی پارسال تو انزلی هم که اصلا فحش نخوردیم،ماشینامونو نترکوندن فقط ما این کارارو میکنیم.کل ایران گلو بلبله فقط رشت جهنمه.
من نمیدونم تا کی میخواین قیافه ی حق به جانب بگیرین.پسر خوب تو رشت فحش دادن و کاره بدی هم کردن ولی مگه بقیه شهرها بدون کوچکترین فحاشی بازیشون برگزار میشه.یه طوری صحبت میکنی انگار همه خوبن و ما بد...
ما هرچی هستیم،بقیه مردم ایران هم از ماها بدترن.همینایی که میگی الان مظلوم واقع شدن یادت رفت تو فینال جام حذفی قبل رم کردن و ریختن تو زمین.تموم فنسها رو شکستن و ریختن تو زمین و حمله کردن به پرسپولیسی ها و وداور و ... و به ظور تیر هوایی و اشک آور و باتوم انداختنشون بیرون....اینو بدون با تموم اتفاقات دیروز ما پرچم دار فرهنگ کشوریم...[/color:469bda63b7][/quote:469bda63b7]
با اتفاقات دیروز
واقعا شما فکر میکنید ما پرچم دار فرهنگ کشوریم؟!
فکر کنم بعد از بازی هم میگرفتیم انزلی چیها رو میزدیم پرچممون بالاتر میرفت.