[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVsملوان انزلی (الگیلانو) /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

داماش گیلانVsملوان انزلی (الگیلانو) /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط meelad » پنج شنبه آگوست 30, 2012 9:47 am

آخه مگه کسی دفاع کرده از فحاشی ها ؟!

همه دارن میگن نباید اینجوری میشد , من نمیدونم واقعا اینهمه جَـو دادن و موضوع رو گنده کردن باعث میشه زمان به قبل برگرده ؟ شرایط رو عوض میکنه ؟

وقتی یه نفر یه اشتباهی میکنه دیگه اینهمه پرو بال ندین دیگه ..

به خدا تو سایت ها خودشون هم کسی اینجوری حرف نمیزنه ..

الان بر فرض اگه از کمیته انضباطی کسی این نظرات رو بخونه پیش خودش میگه خب وقتی اینا که خودشون هم قبول دارن پس سرشون رو گوش تا گوش ببریم قبول میکنن ..

اینجاست که میگم یه خورده سیاست هم باید داشت.

وگرنه مگه میشه هیچ آدم عاقلی فحاشی رو قبول داشته باشه ..

یه دوستی حرف خوبی زد که گفت پیشینه فحاشی ها به خیلی سال قبل تر بر میگرده و مثال های خوبی هم زد حالا جدا از اینکه خیلی از رشتی ها هستن که اصلا اهل فوتبال هم نیستن ولی همشون صرفا برای اینکه رشتی بودن تو انزلی باهاشون برخورد خوبی نشد .. خب همه ی اینا مثل یه کینه و دُمل چرکین تو وجود آدمها می مونه و باعث قضاوت در مورد مردم کل اون منطقه میشه .. چطور میشه یه دختر دانشجو که از رشت میره اونجا و به خاطر نمره ماشینش باعث مزاحمتش میشن , آیا اونم تو جو ورزشگاه بوده که میگه از هر چی انزلی چی هست نفرت داره ؟ اینجور نمونه ها خیلی زیادن .. که دوست پسرش میگفت فحش که هیچی اگه گیرم بیفتن سرشون رو مثل القاعده گوش تا گوش هم میرم و تحویل خانواده اش میدم !! اصلا هم اهل فوتبل هم نیست و نمیدونه فوتبال چند نفره بازی میشه .. کینه ها بیشتر از فضای ورزشی شده .. و متاسفانه داره بیشتر هم میشه , با چند تا دیدار و مصاحبه تلویزیونی هم چیزی عوض نمیشه ..
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط elphias » پنج شنبه آگوست 30, 2012 9:52 am

بحث سر اینه که خیلیا که میان استادیوم اصن نمیدونن کی با کی بازی داره! اسم بازیکنم نمیدونن! یا میان جنس رد و بدل کنن یا تو یه جای امن سیگارو علفشونو بکشن! حرفم میزنی شروع میکنن به دعوا! یا به عبارت دیگه لاتن! البته فک میکنن لاتن یه چک بخابونی در گوشش چهار دقیقه باد شکم خالی میکنه! سر بازی با پیکان چرا اینقدر شلوغ نشده بود؟ همه سر این بازی از در و دهات پامیشن میاد فحش دادن! فقط فحش دادن! اصن تو جایگاه ما کسی نمیدونست اسم بازیکن چیه! شعور ندارن! کاپیتان تیم داره میگه فحش نده هوش میکنن! به در فحش میدن به دیوار فحش میدن! خداییش من معده ام به چرخ اومد دیروز! از بس دود سیگار و سیگاری خوردم! از بس با پا اومدم تو شیکمم که رد شد برن بالا! بس که فحش شنیدم! در حالی که تو هیچ بازی ای اینطوری نشده بودم و تو بازی با پیکان برا اولین بار احساس خوبی کرده بودم از عضدی! اینکه با دوستات بیای استادیوم و راضی برگردی! نه از نتیجه ها! از جو استادیوم! حتی به مادر هرندی هم فحش میدادن! دیگه تو بخوان حدیث مفصل!! /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 9:53 am

ولی یه نکته مثبتی که دیروز دیدمو خیلی خوشحال شدم این بود که سر یخسازی بودم دیدم هواداران داماش از فومن شفت صومعه سرا ماسال تالش و... با پیراهن داماش اومده بودن واسه دیدن بازی :P /11/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط hatam » پنج شنبه آگوست 30, 2012 9:54 am

[quote:469bda63b7="abarar1989"][quote:469bda63b7="milad1987"]شما که دروغ نمی گی فرزند پیغمبری من میگم و اشتباه خودمو قبول دارم یعنی اشتباه شهرمو ،مرد اونه که اشتباه میکنه به مثل سروانی دمش گرم گفت اشتباه کردم ما اشتباه کردم و کار خیلی هم بیخ داره حالا شما بیاید خوتونم گول بزنید چرا باید وقتی اشتباه کردیم بگیم نکردیم ولی بازم میگم این عده ای که میان ورزشگاه نماینده فرهنگ مردم رشت نیست یه عده نابابن لات و اوباشن انشا الله به راه راست هدایت شن یه چیز دیگه ام بگم هی نگید بچه های سایت 2000 نفرن که نمیتونن جلوی 15000 نفرو بگیرن همین بچه های سایتم داشت فحش میدادن نمی هوام اسم ببرم ولی اکثرشون خیلی .... که منافع خودشونو به تیم ترجیح میدن بیشتر دارم میسوزم بخاطر لیدری که داشت فحش میداد و مدیر سایت raincityboy که بجای اینکه این حرکت رو مورد انتقاد قرار بده داره توجیح میکنه فقط از آقای سراوانی تشکر میکنم و دیگه پامو تو ورزشگاهی که این بی فرهنگها هستن نمیزارم فقط بازی های غیر حساسو میام چون تیممو دوست دارم فقط داماش فقط رشت نه این دشمنان در پوست دوست
وسلام[/quote:469bda63b7]
[color=black:469bda63b7]آفرین،شما حق داری پاتو تو ورزشگاهی نزاری که تنها ورزشگاهی تو کشوره که توش فحاشی میشه.حق این مردم اینه.آخه اینا با کل مردم اینا بدترن.وقتی هیچ جا فحاشی نمیشه و فقط مردم رشت فحاشی میکنن شما حق داری نیای ورزشگاه.حق داری نیای بین کسایی بشینی که بهشون هیچ توهینی نشد و الکی شروع به فحاشی کردند.اصلا کی گفته پارسال پرسپولیسی ها تو تهران بهمون فحش دادند.البته شما اونجا بودی و دیدی فحش ندادند و ما نبودیم.بازی پارسال تو انزلی هم که اصلا فحش نخوردیم،ماشینامونو نترکوندن فقط ما این کارارو میکنیم.کل ایران گلو بلبله فقط رشت جهنمه.
من نمیدونم تا کی میخواین قیافه ی حق به جانب بگیرین.پسر خوب تو رشت فحش دادن و کاره بدی هم کردن ولی مگه بقیه شهرها بدون کوچکترین فحاشی بازیشون برگزار میشه.یه طوری صحبت میکنی انگار همه خوبن و ما بد...
ما هرچی هستیم،بقیه مردم ایران هم از ماها بدترن.همینایی که میگی الان مظلوم واقع شدن یادت رفت تو فینال جام حذفی قبل رم کردن و ریختن تو زمین.تموم فنسها رو شکستن و ریختن تو زمین و حمله کردن به پرسپولیسی ها و وداور و ... و به ظور تیر هوایی و اشک آور و باتوم انداختنشون بیرون....اینو بدون با تموم اتفاقات دیروز ما پرچم دار فرهنگ کشوریم...[/color:469bda63b7][/quote:469bda63b7]

با اتفاقات دیروز
واقعا شما فکر میکنید ما پرچم دار فرهنگ کشوریم؟! :roll:
فکر کنم بعد از بازی هم میگرفتیم انزلی چیها رو میزدیم پرچممون بالاتر میرفت.
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_city » پنج شنبه آگوست 30, 2012 9:57 am

این اتفاقات اولین بار نیست که توی رشت و انزلی اتفاق میفته بعضی ها فقط داماش مقصر میدونند چرا باید مسولان باشگاه از اونها عذرخواهی کنند در صورتی که مسولان باشگاه ملوان توی این حواشی سهم میشتر دارنند چی توی مصاحبه قبل و بعد بازی و توهین هواداران خودشون فصل پیش رفت توی انزلی از لحظه ورود هوادارا ن داماش تا اخرین لحظه فحش دادن به گفته باشگاه بیستر از 1 میلیون هم خسارت به اوتوبوس با شگاه و هوادارها وارد کرن کسی عذز خواهی کرد توی این بازی هم از لحظه ورود به خواننده به هر کی میتونستند فحش دادندد در کل این اتفاقات قابل پیش بینی بود وقتی تمام کار های فرهنگی باشگاه داماش قبل بازی یک طرفه بود و هیچ واکنشی از باشگاه ملوان دیده نشد و با مصاحبه قبل بازی میدر عامل ملوان همه چیز مشخص شد الان هم که بعضی از دوستان کاسه داغ تر از اش شدن هم پا با انزلی چی ها مقصر هواداران داماش میدونند به همون اندازه که ما مقصر بودیم اونها از ما بیشتر بودن
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط damash_city در پنج شنبه آگوست 30, 2012 9:58 am .
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط elphias » پنج شنبه آگوست 30, 2012 9:57 am

[quote:243a4427ec="meelad"]آخه مگه کسی دفاع کرده از فحاشی ها ؟!

همه دارن میگن نباید اینجوری میشد , من نمیدونم واقعا اینهمه جَـو دادن و موضوع رو گنده کردن باعث میشه زمان به قبل برگرده ؟ شرایط رو عوض میکنه ؟

وقتی یه نفر یه اشتباهی میکنه دیگه اینهمه پرو بال ندین دیگه ..

به خدا تو سایت ها خودشون هم کسی اینجوری حرف نمیزنه ..

الان بر فرض اگه از کمیته انضباطی کسی این نظرات رو بخونه پیش خودش میگه خب وقتی اینا که خودشون هم قبول دارن پس سرشون رو گوش تا گوش ببریم قبول میکنن ..

اینجاست که میگم یه خورده سیاست هم باید داشت.

وگرنه مگه میشه هیچ آدم عاقلی فحاشی رو قبول داشته باشه ..

یه دوستی حرف خوبی زد که گفت پیشینه فحاشی ها به خیلی سال قبل تر بر میگرده و مثال های خوبی هم زد حالا جدا از اینکه خیلی از رشتی ها هستن که اصلا اهل فوتبال هم نیستن ولی همشون صرفا برای اینکه رشتی بودن تو انزلی باهاشون برخورد خوبی نشد .. خب همه ی اینا مثل یه کینه و دُمل چرکین تو وجود آدمها می مونه و باعث قضاوت در مورد مردم کل اون منطقه میشه .. چطور میشه یه دختر دانشجو که از رشت میره اونجا و به خاطر نمره ماشینش باعث مزاحمتش میشن , آیا اونم تو جو ورزشگاه بوده که میگه از هر چی انزلی چی هست نفرت داره ؟ اینجور نمونه ها خیلی زیادن .. که دوست پسرش میگفت فحش که هیچی اگه گیرم بیفتن سرشون رو مثل القاعده گوش تا گوش هم میرم و تحویل خانواده اش میدم !! اصلا هم اهل فوتبل هم نیست و نمیدونه فوتبال چند نفره بازی میشه .. کینه ها بیشتر از فضای ورزشی شده .. و متاسفانه داره بیشتر هم میشه , با چند تا دیدار و مصاحبه تلویزیونی هم چیزی عوض نمیشه ..[/quote:243a4427ec]
آقا تو که فحش ندادی من که فحش ندادم کی پس فحش داد؟ یکی اشتباه کرد چیه برار؟؟ یکی دو تا بودن مگه؟ بحث سر اینه که ما 200 سال از همه عقب تریم! به الله اگه لاهیجانم تیم داشت لیگ برتر همین میشد لنگرود داشت همین میشد آستانه داشت همین میشد! میخواین با این فحشا به کجا برسین؟ الان مضحکه خاص و عام شدیم خوبه؟ مگه لرا رو واسه چی مسخره میکنن؟ الان میگن اینا که به خودشونم رحم نمیکنن ما چرا بکنیم؟ فک کردی دلیل این عقب موندگیا چیه؟ اینکه حتی خودمونم خودمونو قبول نداریم! این که فرهنگ نداریم! قبول کن برار
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 10:01 am

[quote:db01a3093e="elphias"]ولی خداییش جون هر کسی دوست دارین یکم به معنی فحشایی که میدین فک کردین؟ فک کردین اون انزلی چی که 30 مین با اینجا فاصله داره مادر داره؟ مادرش چقد واسش عزیزه؟؟ به مادرش فک کردین؟ به خواهرش فک کردین؟ واقعا آدم چقد پست میتونه باشه به ناموس کس دیگه فحش بده؟ تهمت فاحشگی بزنه؟ خجالت داره واقعا!!!
من منکر دشمنی تو فوتبال نمیشم همینطور که لیورپول و منچستر رئال و بارسا دورتمند و بایرن و میلان و اینتر رم و میلان و خیلی از تیمای دیگه هم داستان همینه و لذت فوتبال به همینه! ولی آدم باید فرهنگ داشته باشه! نه باید شعور داشته باشه باید شرف داشته باشه من کاری ندارم که اونا فحش میدن یا تهرانی فحش میده یا هر خر دیگه ای! مگه شما عقل نداری؟ یکم خودتو بزار جای کسی که داری به ناموسش فحش میدی! که چی بشه؟[/quote:db01a3093e]
[color=black:db01a3093e]خیل نکته ی جالبی گفتی
حالا من حرفاتو یه طور دیگه میگم
این رشتیه که 30 مین با انزلی فاصله داره مادر داره؟مادرش چقد واسش عزیزه؟؟ به مادرش فک کردین؟ به خواهرش فک کردین؟ واقعا آدم چقد پست میتونه باشه به ناموس کس دیگه فحش بده؟ تهمت فاحشگی بزنه؟ خجالت داره واقعا!!!
میدونی که اکثر فحش هایی که میدیم عیناا آبایش و میگن آبرار و به ما فحش میدن.از لیمو داریم پرتغال.انرژی هسته ای.انزلی چی آبایه.از آسمون پسته میاد.ماهی فقط علف خوار و...
من یه سوال ازت دارم.خدایی راستشو بگو.یکی به تو خانواده ی محترمت فحاشی کنه چی کار میکنی؟من دیروز تو ورزشگاه فحش ندادم(بجز دقیقه ی 90) چون صلاح تیمم به این بود.ولی بیرون از خجالتشون در اومدم.حقم هم بود که در بیام.وقتی یه کسی بهت صدمه میزنه،حالا هرچی میتونی جوابشو بدی و میتونی ببخشیش.اگه بخشیدیش که دمت گرم ولی اگه توهم بهش صدمه زدی کسی نمیتونه بهت خرده بگیره...[/color:db01a3093e]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » پنج شنبه آگوست 30, 2012 10:03 am

ابرار من که گفتم کار بدی کردن فحاشی کردن .. هم به ضرر باشگاه شد و هم هوادارها ..

میگم شرایط و جو جوری شده که از کنترل خارج شده ..تبدیل به کنیه بین شهری شده ..

باشگاه هم خیلی تلاش کرد که جو رو آروم کنه با برنامه های قبل از بازی ..

اما به محض شروع بازی فحاشی ها شروع شد ..

فقط به نظر من تنها راه اینه که این بازی رو بی تماشاگر برگزار کنن..

آخه بگیم فحش هم نده , به آدم میپرن !
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط elphias » پنج شنبه آگوست 30, 2012 10:08 am

[quote:e2e8745248="meelad"]ابرار من که گفتم کار بدی کردن فحاشی کردن .. هم به ضرر باشگاه شد و هم هوادارها ..

میگم شرایط و جو جوری شده که از کنترل خارج شده ..تبدیل به کنیه بین شهری شده ..

باشگاه هم خیلی تلاش کرد که جو رو آروم کنه با برنامه های قبل از بازی ..

اما به محض شروع بازی فحاشی ها شروع شد ..

فقط به نظر من تنها راه اینه که این بازی رو بی تماشاگر برگزار کنن..

آخه بگیم فحش هم نده , به آدم میپرن ![/quote:e2e8745248]
خدای من شاهده من یکی از اینایی که تو این بازیا میانو تو بقیه بازیا ندیدم!! خدا شاهده... اینا فک میکنن مثلا چیزین خدا شاهده واسه بعضی مسائل فقط دیرو درگیر نشدم با اینا... من دلم به حال خودم میسوزه! * که میتونم بیام با خیال راحت با خودم آب بیارم غذا بیارم بشینم یه جا تیممو تشویق کنم حتی فحش بدم اما نه فحش ناموس!!! نه به همه چیز طرف! از اینا گذشته من دلم واسه گیلان میسوزه که داره تو آتیش این چند دستگی میسوزه...
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 10:09 am

میدونی چیه آبرار،من فقط یه سوالی دارم.این افرادی که میگن وااااای دیروز بزرگترین جنایت تاریخ انجام شد 2 حالت دارن.یا اولین باریه که این بازیو از نزدیک میدیدن یا حافظه ی کوتاه مدت و بلند مدتشون مخدل شده.این بازی همیشه چه تو رشت چه تو انزلی اینطوری بود.اصلا شرایط خوبی نیست ولی همیشه اینطوری بوده.از این بدتر بوده ولی بهتر نبود...
پس انقدر نگین بیچاره انزلی چی ها اونا از همه نامرد ترن.میگید نه اونایی که وجوود دارن و میان انزلی ازشون بپرسین با ما چی کار کردن و چی کار میکنن.اونایی هم که اومدن پس دیگه نباید بگن چرا دیروز فحاشی شد...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط elphias » پنج شنبه آگوست 30, 2012 10:15 am

[quote:1a1dfade69="abarar1989"][quote:1a1dfade69="elphias"]ولی خداییش جون هر کسی دوست دارین یکم به معنی فحشایی که میدین فک کردین؟ فک کردین اون انزلی چی که 30 مین با اینجا فاصله داره مادر داره؟ مادرش چقد واسش عزیزه؟؟ به مادرش فک کردین؟ به خواهرش فک کردین؟ واقعا آدم چقد پست میتونه باشه به ناموس کس دیگه فحش بده؟ تهمت فاحشگی بزنه؟ خجالت داره واقعا!!!
من منکر دشمنی تو فوتبال نمیشم همینطور که لیورپول و منچستر رئال و بارسا دورتمند و بایرن و میلان و اینتر رم و میلان و خیلی از تیمای دیگه هم داستان همینه و لذت فوتبال به همینه! ولی آدم باید فرهنگ داشته باشه! نه باید شعور داشته باشه باید شرف داشته باشه من کاری ندارم که اونا فحش میدن یا تهرانی فحش میده یا هر خر دیگه ای! مگه شما عقل نداری؟ یکم خودتو بزار جای کسی که داری به ناموسش فحش میدی! که چی بشه؟[/quote:1a1dfade69]
[color=black:1a1dfade69]خیل نکته ی جالبی گفتی
حالا من حرفاتو یه طور دیگه میگم
این رشتیه که 30 مین با انزلی فاصله داره مادر داره؟مادرش چقد واسش عزیزه؟؟ به مادرش فک کردین؟ به خواهرش فک کردین؟ واقعا آدم چقد پست میتونه باشه به ناموس کس دیگه فحش بده؟ تهمت فاحشگی بزنه؟ خجالت داره واقعا!!!
میدونی که اکثر فحش هایی که میدیم عیناا آبایش و میگن آبرار و به ما فحش میدن.از لیمو داریم پرتغال.انرژی هسته ای.انزلی چی آبایه.از آسمون پسته میاد.ماهی فقط علف خوار و...
من یه سوال ازت دارم.خدایی راستشو بگو.یکی به تو خانواده ی محترمت فحاشی کنه چی کار میکنی؟من دیروز تو ورزشگاه فحش ندادم(بجز دقیقه ی 90) چون صلاح تیمم به این بود.ولی بیرون از خجالتشون در اومدم.حقم هم بود که در بیام.وقتی یه کسی بهت صدمه میزنه،حالا هرچی میتونی جوابشو بدی و میتونی ببخشیش.اگه بخشیدیش که دمت گرم ولی اگه توهم بهش صدمه زدی کسی نمیتونه بهت خرده بگیره...[/color:1a1dfade69][/quote:1a1dfade69]
برار من تی فدا ببم... منم رگ گردنم میزنه بالا و هر کاری از دستم بر میاد میکنم ولی واسه کسی که ارزش داشته باشه! یه چیز شما به من بگو... این بازی فحش دادیم درست؟ بازی برگشت فحش نمیخوریم؟ حالا دوباره بازی رفت فصل بعد اگه ملوان نیفته فحش نمیدیم؟ دوباره فحش نمیخوریم؟ تا کی میخواد ادامه داشته باشه؟ من نمیگم با این کامنتم مثلا همه چی گل و بلبل میشه چون اصن اون کسی که باید اینارو بخونه و بفهمه نمیخونه! اصن سواد خوندن نداره!! من دردم سر اینه که چرا یکی سیگاریشو بکشه تازه نشا بشه بیاد داد بزنه لیمو داریم پرتقال همه هم تکرار کنن! درد من اینه! درد من اینه آدم حسابیا از ورزشگاه زده شدن! درد من اینه همه دارن مریخو فتح میکنن ما داریم میگیم انزلی چی آبایه آبایه مار اجور اوجور! مثلا حالا گفتیم چی میشه؟ آبایه مار مثلا حالتی میشه؟ یا مثلا اون انزلی چی روش کم میشه دیگه فحش نمیده؟ نمیگم بیا دوستی کن باهاشون ! نمیگم بیا بکن داداشت! میگم فحش ناموس نده! حالا هر کی میکنه شما عاقل تر از اینایی... خلاصه این چیزی بود که به فکر نیمچه سالم ما رسید...
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط elphias » پنج شنبه آگوست 30, 2012 10:21 am

[quote:6b029c48b9="abarar1989"]میدونی چیه آبرار،من فقط یه سوالی دارم.این افرادی که میگن وااااای دیروز بزرگترین جنایت تاریخ انجام شد 2 حالت دارن.یا اولین باریه که این بازیو از نزدیک میدیدن یا حافظه ی کوتاه مدت و بلند مدتشون مخدل شده.این بازی همیشه چه تو رشت چه تو انزلی اینطوری بود.اصلا شرایط خوبی نیست ولی همیشه اینطوری بوده.از این بدتر بوده ولی بهتر نبود...
پس انقدر نگین بیچاره انزلی چی ها اونا از همه نامرد ترن.میگید نه اونایی که وجوود دارن و میان انزلی ازشون بپرسین با ما چی کار کردن و چی کار میکنن.اونایی هم که اومدن پس دیگه نباید بگن چرا دیروز فحاشی شد...[/quote:6b029c48b9]
شما که خدا رو شکر تو کار حافظه تاریخی هستی یه سوال داشتم ازت! این انزلیچی که به ایران حمله کردن فقط از انزلی گذشتن؟ پاشون به رشتو ماسالو شاندرمن و آستانه و لاهیجانو تهرانو قزوینو لنگرود و اینا باز نشد؟ با زنای اینجا ها کاری نداشتن؟ فقط * انزلی رو مورد عنایت قرار دادن؟

غیرت و از میرزا یاد بگیرین که درد گیلان رو داشت درد وطن نه درد رشت!
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط elphias » پنج شنبه آگوست 30, 2012 10:24 am

البته جسارت نشه برارا من یکم قاطیم والا ما چاکرتم هستیم فقط درد من اینه که چقدررررر عقبیم و انرژیمونو سر چی میزاریم! آدم لاشی تو انزلی هست تو رشتم هست تو تهرانم هست تو لاهیجانم هست... ایضا آدم خوب تو انزلی هست تو رشت هست تو لنگرودم هست تو آستانه هم هست! همه گیلان رو عشقه متر به مترشو! متر به متر ساحل انزلیشو... متر به متر خیابونای رشتشو... همه ویلا های انزلیو همه خونه های رشتو... عشق من ایناس نه فحش دادن به ناموس دیگران /7/ /7/ /7/ /7/ /7/
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط mamalirize » پنج شنبه آگوست 30, 2012 10:25 am

گزارش تصویری/ دیدار تیم های فوتبال داماش گیلان و ملوان انزلی
رشت - خبرگزاری مهر: دیدار تیم های فوتبال داماش گیلان و ملوان انزلی عصر چهارشنبه در ورزشگاه شهید عضدی رشت برگزار شد.

[img:40bdf7963b]http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2012/08/847927_orig.jpg[/img:40bdf7963b]

[img:40bdf7963b]http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2012/08/847926_orig.jpg[/img:40bdf7963b]

[img:40bdf7963b]http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2012/08/847925_orig.jpg[/img:40bdf7963b]

[img:40bdf7963b]http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2012/08/847924_orig.jpg[/img:40bdf7963b]

[img:40bdf7963b]http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2012/08/847923_orig.jpg[/img:40bdf7963b]
♥♥♥ داماش شهر باران ♥♥♥
نماد کاربر
mamalirize
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط mamalirize » پنج شنبه آگوست 30, 2012 10:27 am

[img:cea9879a61]http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2012/08/847922_orig.jpg[/img:cea9879a61]

[img:cea9879a61]http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2012/08/847921_orig.jpg[/img:cea9879a61]

[img:cea9879a61]http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2012/08/847920_orig.jpg[/img:cea9879a61]

[img:cea9879a61]http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2012/08/847919_orig.jpg[/img:cea9879a61]

[img:cea9879a61]http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2012/08/847918_orig.jpg[/img:cea9879a61]
♥♥♥ داماش شهر باران ♥♥♥
نماد کاربر
mamalirize
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان