[quote:906a2d9af9="MAZIYAR"][color=black:906a2d9af9]بدجور داغونم و دیشب هم نتونستم تا دیر وقت بخوابم!شاید خودم یک بار هم فحش ندادم و هرچی که از دستم بر میومد انجام دادم،ولی باز هم شرم کردم!
وقتی دیشب نظرات سایت رو خوندم و دیدم چطور بچه ها به جون هم افتادم و واقعیت ها رو میخوان قائم کنند تاسف خوردم!وقتی بعضی ها از علی سراونی انتظار دفاع داشتن تاسف خوردم!از چی دفاع کنه؟از کدوم هوادار دفاع کنه؟اصلا از کدوم شعار ما دفاع کنه؟
دیگه چرا خودمون رو داریم گول می زنیم؟دیگه چرا یه نفر واقعیت رو میگه ما انکار می کنیم؟سال گذشته فرقش با امسال این بود که انزیلیچیا هم پا به پای ما داشتن فحاشی میکردن ولی امسال با سیاست ورود کردند.چرا این حق رو به اون ها نمیدید که بعد از سه ساعت فحاشی عصبانی بشن؟آیا شما بودید جواب نمیدادید؟اصلا اگه من هم بودم جواب میدادم
خیلی از بچه های سایت ما رو در جایگاه H همراهی کردند و از همشون ممنونم و بهترین جایگاه هم در بازی دیروز H بود که نسبتا کمتر فحاشی کردند و درود به شرف کسانی که تمام سعیشون رو برای جلوگیری از فحاشی انجام دادند.
دیروز بین دو نیمه می خواستم از استادیوم برم و حتی با حمزه تا دم در هم رفته بودیم،دیروز ز هرچی فوتبال بدم اومد!از فوتبال گیلان نفرت در دلم بوجود آمد!اصلا دوست ندارم گیلان تیم فوتبالی داشته باشد که این چنین باعث فحاشی به نوامیس هم دیگه میشیم!
آقایان به اصطلاح باغیرت!آقایانی که داد میزدند و میگفتند اگه غیرت دارید فحش بدید! اگه خودت ناموس داری پس چرا به ناموس کس دیگه فحش میدی؟
کسانی که میان از فحاش های(اسمشون رو نباید گذاشت هوادار) دیروز دفاع می کنند ، آیا کسی که در جواب کاپیتان باغیرت شهرت و کسی که هنوز هم پولی دریافت نکرده چنان بی شرمانه شعار میده،کسی که با دیدن عکس افشین چاوشی از اسکبورد بهش توهین میکنه،کسی که بعد از صحبت های امیدخات هو میکنه!کسی که حتی به بنر دو تا بچه معصوم هم رحم نمی کنه، کسی که به هم شهری خودش هم فحش میده ایا ارزش دفاع کردن داره؟اون از نظر من [b:906a2d9af9]انگل [/b:906a2d9af9]این شهر هست و حمایت شما بافرهنگ ها ، باعث بزرگ شدن اون بی غیرت میشه!
جالب میدونی چی هست؟اینجاست که اکثر اون کسانی که قراره برگشت به انزلی بیان هیچ کدوم از اون عاملان فحاشی نیستند!من هیچ گونه انتظاری از توهین نکردن انزلی چیا به رشتی ها ندارم و چون اصلا جایی از دفاع برای ما و باشگاه نگذاشتند!
در ضمن،دیروز وقتی تایپیک بازی رو قفل کردم و تالار گفتمان را بستم بعضی ها اس ام اس دادند که این مدیریت به کسی رحم نکرده که خیلی برای جالب بود.کدوم مدیریت رو میگی؟کدوم رحم رو میگی؟مدیریتی که جز عذاب چیزی برای ما نگذاشته جای رحم هم مگه مونده؟حالا من به این دوست عزیز از همنجا هم میگم اگه عشق مدیریت هستی میتونی این جور مدیریت های عذاب آور رو قبول کنی تا یه مدیر مادام العمر باشی!
بدهکار هم شدیم به خدا!
برای بار اخر به تمام کاربران محترم و عزیز و هم متخلف و عصبی سایت تذکر میدهم که فقط نظر خود را بدهند و دلیلی نداره به نظرات هرکس عکس العمل انجام بدید و با توهین های خود طرف را منصرف کنید!!!!![/color:906a2d9af9][/quote:906a2d9af9]
مازیار جان باهات موافقم ولی مشکل خارج از اینترنت هستش چون من مطمئن هستم 90% کسایی که عضو سایتها یا پیجهای داماش هستند فحشی ندادند...
مشکل از بیرون مشکل از کسایی هست که وقتی میگی فحش نده میگه 3000 تومان پول بلیط دادم مگه میشه فحش ندم یا انکه میگه سالی یک بار میام ورزشگاه اونم واسه فحش دادن به ملوان !!!
مگه تماشاگرای واقعی داماش که تو سرما تو گرما میان و با این تیم هستند و تو همهی بازی های داماش میان ورزشگاه فحشی میدن ؟؟؟
مگه تا قبل بازی پرسپولیش کسی از تماشاگرا فحشی شنید ؟؟؟
تماشاگر واقعی کسی هست که پارسال موقع بازی برگشت داماش ملوان که برف اومد و فراخوان گذاشتید واسه برف روبی عضدی همه با جان و دل خواستن بیان یا آماده بودن که تو اون شرایط هوایی بیان و تیم رو تشویق کنن...پس مشکل ملا با داد و بیداد کردن واسه هم تو فضای سایت یا پیج های داماش حل نمیشه...مشکل از افراد خارج از این جو هستش.
دیگه باشگاه چه کاری بود که میتونست انجام بده و نداد...دست تک تک شون درد نکنه واقعا سنگ تموم گذاشتن.
امیدوارم دیگه این روز تکرار نشه