[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVsملوان انزلی (الگیلانو) /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

داماش گیلانVsملوان انزلی (الگیلانو) /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Majid_Rasht » پنج شنبه آگوست 30, 2012 9:05 am

[b:5a409e8b07][color=darkblue:5a409e8b07]برای 777 و دیگر عزیزا نی که اینگونه فکر می کنند[/color:5a409e8b07][/b:5a409e8b07]

دوست عزیزم شما عصبانی بودی و امیدوارم امروز که این کامنت را میخوانی کمی از ناراحتیت کاسته شده باشد ، همشهری شما نه تنها دشمن رشت نیستی و نه تنها به این شهر و به داماش بی تعصب نیستی بلکه به جرعت می توانم بگویم که خیلی بیشتر از خیلی ها رشت و مردمش را دوست داری ، عشق فقط این نیست که برای معشوق به به چه چه کنی بلکه از بدهی های معشوق حتی اگر این ظلم از خود بر خود باشد نباید چشم پوشید و ساکت ماند .
دوست عزیزم شاید تایپیک " تا به کی و تا به کجا " را خوانده باشی پس با نظر من آشنا هستی ولی برای شما و دوستانی که کامنتهایشان را خواندم فقط یک چیز را بگویم قرار نیست همه چیز یک شبه پاک و تمیز شود ! قرار نیست که امروز وقتی جوی برای صلح و دوستی به وجود بیاید فردا فکر کنیم بیست هزار تماشاگر به آن لبیک می گویند عزیز من ! در همین سایت اگر دقت کنی خیلی ها حتی حوصله چنین حرفهایی را هم ندارند ! و یا این نیروی محرکه در آنان وجود دارد که با کوچکترین چیزی کنترل خود را از دست بدهند یک نگاه به تایپیک " تا به کی و تا به کجا " و تعداد و نوع نظرات دوستان به روشنی نشان می داد که حتی در فضای این سایت هم آمادگی برای تغیر وجود ندارد چه برسد به کوچه و بازار ! زمانی که 1500 عضو این سایت تعداد 50 یا 60 نفر درباره این موضوع اضهار نظر می کنند فضای حاکم بر هواداران و متاسفانه جامعه را نشان میدهد ! شما حق داری ناراحت باشی و حق داری رنج بکشی ! اما دوست خوبم نباید زمانی که به شدت عصبانی هستی دست به قلم ببری دوست عزیزم در عصبانیت گاهی اوقات واژه ها دقیقا منظور باطنی شخص را منتفل نمی کند . دوست عزیزم این را برای این می گویم که به امثال شما برای داماش ، رشت و گیلان بیش از من و خیلی ها نیاز است شما نباید حرفی بزنی که بعدها مورد دستاویز قرار بگیرد ، حرفی که من باور دارم از روی عشق گفته شده ، دوست عزیزم امثال شما باید بمانید و با این جو حاکم مبارزه کنید ، هر کس برای عملش می تواند توجیهی بیاورد و برای مقابله با این جو و این توجیهات زمان طولانی نیاز است در جامعه ای که به شدت از لحاظ روانی بیمار است در سرزمینی که برای تماشای مراسم اعدام هزاران نفر جمع می شوند . برادر من باور کن اصلاح کژیهایش یک شبه ممکن نیست ! قصه ای بود به نام هالو که در بچگی خواندم شخصی خسته از حماقتها و نادانی های قوم و خانواده اش آنان را ترک می کند و وقتی به هر قبیله و شهری وارد میشود بعد از مدتی می بیند آنها هالو تر و نادان ترند و عاقبت به این نتیجه میرسد که وضع شهر و خاانواده خودش بهتر از بقیه بوده ! دوست عزیزم خیلی حرف زدم و سرت را درد اوردم چون که بودن تو در میان ما و مبارزه کردن تو با این فرهنگ زشت آنقدر با ارزش است که بخواهم حتی یک لحظه فکر جدا شدن از ما را نکنی .
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط Rasht_City » پنج شنبه آگوست 30, 2012 9:14 am

حالا اين بازي كه گذشت ولي اگه ليدر ها از همين قسمت تيفوسي هاي به فاصله چند متر از هم بموننن و با هم هماهنگ باشن و شعارها رو پشت هم و با برنامه بگن فكر كنم بشه دوباره جو بازي با پيكان رو به وجود آورد !!!
از فوتبال آلمان بايد درس زندگي گرفت

[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
Rasht_City
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه آگوست 30, 2012 9:21 am

[color=black:ce0534d468]بدجور داغونم و دیشب هم نتونستم تا دیر وقت بخوابم!شاید خودم یک بار هم فحش ندادم و هرچی که از دستم بر میومد انجام دادم،ولی باز هم شرم کردم!
وقتی دیشب نظرات سایت رو خوندم و دیدم چطور بچه ها به جون هم افتادم و واقعیت ها رو میخوان قائم کنند تاسف خوردم!وقتی بعضی ها از علی سراونی انتظار دفاع داشتن تاسف خوردم!از چی دفاع کنه؟از کدوم هوادار دفاع کنه؟اصلا از کدوم شعار ما دفاع کنه؟
دیگه چرا خودمون رو داریم گول می زنیم؟دیگه چرا یه نفر واقعیت رو میگه ما انکار می کنیم؟سال گذشته فرقش با امسال این بود که انزیلیچیا هم پا به پای ما داشتن فحاشی میکردن ولی امسال با سیاست ورود کردند.چرا این حق رو به اون ها نمیدید که بعد از سه ساعت فحاشی عصبانی بشن؟آیا شما بودید جواب نمیدادید؟اصلا اگه من هم بودم جواب میدادم
خیلی از بچه های سایت ما رو در جایگاه H همراهی کردند و از همشون ممنونم و بهترین جایگاه هم در بازی دیروز H بود که نسبتا کمتر فحاشی کردند و درود به شرف کسانی که تمام سعیشون رو برای جلوگیری از فحاشی انجام دادند.
دیروز بین دو نیمه می خواستم از استادیوم برم و حتی با حمزه تا دم در هم رفته بودیم،دیروز ز هرچی فوتبال بدم اومد!از فوتبال گیلان نفرت در دلم بوجود آمد!اصلا دوست ندارم گیلان تیم فوتبالی داشته باشد که این چنین باعث فحاشی به نوامیس هم دیگه میشیم!
آقایان به اصطلاح باغیرت!آقایانی که داد میزدند و میگفتند اگه غیرت دارید فحش بدید! اگه خودت ناموس داری پس چرا به ناموس کس دیگه فحش میدی؟
کسانی که میان از فحاش های(اسمشون رو نباید گذاشت هوادار) دیروز دفاع می کنند ، آیا کسی که در جواب کاپیتان باغیرت شهرت و کسی که هنوز هم پولی دریافت نکرده چنان بی شرمانه شعار میده،کسی که با دیدن عکس افشین چاوشی از اسکبورد بهش توهین میکنه،کسی که بعد از صحبت های امیدخات هو میکنه!کسی که حتی به بنر دو تا بچه معصوم هم رحم نمی کنه، کسی که به هم شهری خودش هم فحش میده ایا ارزش دفاع کردن داره؟اون از نظر من [b:ce0534d468]انگل [/b:ce0534d468]این شهر هست و حمایت شما بافرهنگ ها ، باعث بزرگ شدن اون بی غیرت میشه!
جالب میدونی چی هست؟اینجاست که اکثر اون کسانی که قراره برگشت به انزلی بیان هیچ کدوم از اون عاملان فحاشی نیستند!من هیچ گونه انتظاری از توهین نکردن انزلی چیا به رشتی ها ندارم و چون اصلا جایی از دفاع برای ما و باشگاه نگذاشتند!
در ضمن،دیروز وقتی تایپیک بازی رو قفل کردم و تالار گفتمان را بستم بعضی ها اس ام اس دادند که این مدیریت به کسی رحم نکرده که خیلی برای جالب بود.کدوم مدیریت رو میگی؟کدوم رحم رو میگی؟مدیریتی که جز عذاب چیزی برای ما نگذاشته جای رحم هم مگه مونده؟حالا من به این دوست عزیز از همنجا هم میگم اگه عشق مدیریت هستی میتونی این جور مدیریت های عذاب آور رو قبول کنی تا یه مدیر مادام العمر باشی!
بدهکار هم شدیم به خدا!
برای بار اخر به تمام کاربران محترم و عزیز و هم متخلف و عصبی سایت تذکر میدهم که فقط نظر خود را بدهند و دلیلی نداره به نظرات هرکس عکس العمل انجام بدید و با توهین های خود طرف را منصرف کنید!!!!![/color:ce0534d468]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط zxzx » پنج شنبه آگوست 30, 2012 9:25 am

[quote:017e35ba0a="amirdamashcity"][quote:017e35ba0a="zxzx"]خیلی جالبه جدیدن تو این سایت مد شده به محض اتمام بازی از فحاشی صحبت میکنند دقیقا همون کسانی که بازی با پرسپولیس بحث سید جلال رو پیش کشیدند اینجا هم پیش قدم شروع بحث فحاشی رو کردند کسانی که خیلی احساس میکنند دیروز فحاشی شد یک بازی هم که شده به شهرک همسایه برند تا ببینند چه خبره من با فحش دادن مخالفم ولی اینکه مسئول روابط عمومی اینقدر راحت خودش وتیم رو تسلیم کنه کار خیلی بچه گانه ای بود
و نکته بعدی چرا هیچ یک از دوستان در مورد بازی نظر نمیده با این روند مطمئن باشد کارمون خیلی خیلی سخت هستش نداشت یک مهاجم تمام کننده یعنی هنوز بازیکن خارجی خوب پیدا نشده اقایون بجای اینکه برند ورزش دومیدانی را بندازند اول به فکر فوتبال باشند بعد برند سراغ ورزش های دیگه[/quote:017e35ba0a]
آخه برادرعزیز اون کسی که میاد فحش میده میدونه فعلا خطرکسرامتیازویامحرومیت گریبانشو نمیگیره و با زرنگی تمام طرفدارای داماش رو وادار به فحش دادن میکنه تا اونا جریمه شن وبعدش مظلوم نمایی کنن .اتفاقا تمام کاراشون حساب شده بودبرای اینکه ما موندیمو محرومیت و کسرامتیاز البته اگه ماهم سیاست داشتیم هیج وقت اینطوری نمیشد.[/quote:017e35ba0a]
اینقدر ساده نباشید کسر امتیاز مگه بچه بازی اگه اینطوریه که اس اس و پس پس باید به دسته 3 سقوط کنند به نظر من صحبت کردن مهدوی و هرندی قبل از بازی از روی اجبار بود وگرنه 1000 سال دیگه چنین کاری نمیکردند
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 9:29 am

[quote:7d764e91c6="Majid_Rasht"][b:7d764e91c6][color=darkblue:7d764e91c6]برای 777 و دیگر عزیزا نی که اینگونه فکر می کنند[/color:7d764e91c6][/b:7d764e91c6]

دوست عزیزم شما عصبانی بودی و امیدوارم امروز که این کامنت را میخوانی کمی از ناراحتیت کاسته شده باشد ، همشهری شما نه تنها دشمن رشت نیستی و نه تنها به این شهر و به داماش بی تعصب نیستی بلکه به جرعت می توانم بگویم که خیلی بیشتر از خیلی ها رشت و مردمش را دوست داری ، عشق فقط این نیست که برای معشوق به به چه چه کنی بلکه از بدهی های معشوق حتی اگر این ظلم از خود بر خود باشد نباید چشم پوشید و ساکت ماند .
دوست عزیزم شاید تایپیک " تا به کی و تا به کجا " را خوانده باشی پس با نظر من آشنا هستی ولی برای شما و دوستانی که کامنتهایشان را خواندم فقط یک چیز را بگویم قرار نیست همه چیز یک شبه پاک و تمیز شود ! قرار نیست که امروز وقتی جوی برای صلح و دوستی به وجود بیاید فردا فکر کنیم بیست هزار تماشاگر به آن لبیک می گویند عزیز من ! در همین سایت اگر دقت کنی خیلی ها حتی حوصله چنین حرفهایی را هم ندارند ! و یا این نیروی محرکه در آنان وجود دارد که با کوچکترین چیزی کنترل خود را از دست بدهند یک نگاه به تایپیک " تا به کی و تا به کجا " و تعداد و نوع نظرات دوستان به روشنی نشان می داد که حتی در فضای این سایت هم آمادگی برای تغیر وجود ندارد چه برسد به کوچه و بازار ! زمانی که 1500 عضو این سایت تعداد 50 یا 60 نفر درباره این موضوع اضهار نظر می کنند فضای حاکم بر هواداران و متاسفانه جامعه را نشان میدهد ! شما حق داری ناراحت باشی و حق داری رنج بکشی ! اما دوست خوبم نباید زمانی که به شدت عصبانی هستی دست به قلم ببری دوست عزیزم در عصبانیت گاهی اوقات واژه ها دقیقا منظور باطنی شخص را منتفل نمی کند . دوست عزیزم این را برای این می گویم که به امثال شما برای داماش ، رشت و گیلان بیش از من و خیلی ها نیاز است شما نباید حرفی بزنی که بعدها مورد دستاویز قرار بگیرد ، حرفی که من باور دارم از روی عشق گفته شده ، دوست عزیزم امثال شما باید بمانید و با این جو حاکم مبارزه کنید ، هر کس برای عملش می تواند توجیهی بیاورد و برای مقابله با این جو و این توجیهات زمان طولانی نیاز است در جامعه ای که به شدت از لحاظ روانی بیمار است در سرزمینی که برای تماشای مراسم اعدام هزاران نفر جمع می شوند . برادر من باور کن اصلاح کژیهایش یک شبه ممکن نیست ! قصه ای بود به نام هالو که در بچگی خواندم شخصی خسته از حماقتها و نادانی های قوم و خانواده اش آنان را ترک می کند و وقتی به هر قبیله و شهری وارد میشود بعد از مدتی می بیند آنها هالو تر و نادان ترند و عاقبت به این نتیجه میرسد که وضع شهر و خاانواده خودش بهتر از بقیه بوده ! دوست عزیزم خیلی حرف زدم و سرت را درد اوردم چون که بودن تو در میان ما و مبارزه کردن تو با این فرهنگ زشت آنقدر با ارزش است که بخواهم حتی یک لحظه فکر جدا شدن از ما را نکنی .[/quote:7d764e91c6]
شمادرست میگی من ازروی عصبانیت وازرویه احساس حرف زدم خیلی پشیمونم هستم که گفتم دیگه خودم رورشتی نمیدونم همینجا نظرودم روعوض میکنم وازاونایی بااینحرفم رنجوندمشون عذرمیخام من اینقد ازمردم این شهر خوبی دیدم که بتونم اتفاقات دیروزروفراموش کنم دیروزاونایی که فحاشی کردن ادمایه بی وجودی بودن که سالی یکباراستادیوم میان واونهم بخاطرفحش داخاطر شهرم وابرویه شهر واصن براشون رشت وداماش مهم نبودومن حالا اونارورشتی نمیدنم حالا اگه 9 امتیاز ازماکم کنن بازم پشت این تیم میمونم وباتمام وجودم حمایتش میکنم تاافتخارات وفرهنگ نابش بخاطریه مشت بی وجود ازبین نره
زنده بادرشت
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه آگوست 30, 2012 9:30 am

[quote:b40b91c87f="zxzx"][quote:b40b91c87f="amirdamashcity"][quote:b40b91c87f="zxzx"]خیلی جالبه جدیدن تو این سایت مد شده به محض اتمام بازی از فحاشی صحبت میکنند دقیقا همون کسانی که بازی با پرسپولیس بحث سید جلال رو پیش کشیدند اینجا هم پیش قدم شروع بحث فحاشی رو کردند کسانی که خیلی احساس میکنند دیروز فحاشی شد یک بازی هم که شده به شهرک همسایه برند تا ببینند چه خبره من با فحش دادن مخالفم ولی اینکه مسئول روابط عمومی اینقدر راحت خودش وتیم رو تسلیم کنه کار خیلی بچه گانه ای بود
و نکته بعدی چرا هیچ یک از دوستان در مورد بازی نظر نمیده با این روند مطمئن باشد کارمون خیلی خیلی سخت هستش نداشت یک مهاجم تمام کننده یعنی هنوز بازیکن خارجی خوب پیدا نشده اقایون بجای اینکه برند ورزش دومیدانی را بندازند اول به فکر فوتبال باشند بعد برند سراغ ورزش های دیگه[/quote:b40b91c87f]
آخه برادرعزیز اون کسی که میاد فحش میده میدونه فعلا خطرکسرامتیازویامحرومیت گریبانشو نمیگیره و با زرنگی تمام طرفدارای داماش رو وادار به فحش دادن میکنه تا اونا جریمه شن وبعدش مظلوم نمایی کنن .اتفاقا تمام کاراشون حساب شده بودبرای اینکه ما موندیمو محرومیت و کسرامتیاز البته اگه ماهم سیاست داشتیم هیج وقت اینطوری نمیشد.[/quote:b40b91c87f]
اینقدر ساده نباشید کسر امتیاز مگه بچه بازی اگه اینطوریه که اس اس و پس پس باید به دسته 3 سقوط کنند به نظر من صحبت کردن مهدوی و هرندی قبل از بازی از روی اجبار بود وگرنه 1000 سال دیگه چنین کاری نمیکردند[/quote:b40b91c87f]
نه خیر هم، از روی اجبار هم نبود و اگر بعد از بازی از داخل رختکن بودید متوجه ناراحتی بازیکنان در بازی هایشان می شدید!
همه میگفتند ای کاش تیم را تشویق میکردید،می گفتند این همه فحش سیستم بازی ما رو بهم ریخت و ما خیلی بهتر میتونستیم بازی کنیم!
حق هم داشتند آبرار،هواداری که پیروزی تیمش را نمی خواهد و کسر امتیاز برایش اهمیتی ندارد،چه انگیزه ای برای بازیکنان تیمش می تواند بوجود آورد؟
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه آگوست 30, 2012 9:32 am

[quote:ee0449fbcf="milad1987"]شما که دروغ نمی گی فرزند پیغمبری من میگم و اشتباه خودمو قبول دارم یعنی اشتباه شهرمو ،مرد اونه که اشتباه میکنه به مثل سروانی دمش گرم گفت اشتباه کردم ما اشتباه کردم و کار خیلی هم بیخ داره حالا شما بیاید خوتونم گول بزنید چرا باید وقتی اشتباه کردیم بگیم نکردیم ولی بازم میگم این عده ای که میان ورزشگاه نماینده فرهنگ مردم رشت نیست یه عده نابابن لات و اوباشن انشا الله به راه راست هدایت شن یه چیز دیگه ام بگم هی نگید بچه های سایت 2000 نفرن که نمیتونن جلوی 15000 نفرو بگیرن همین بچه های سایتم داشت فحش میدادن نمی هوام اسم ببرم ولی اکثرشون خیلی .... که منافع خودشونو به تیم ترجیح میدن بیشتر دارم میسوزم بخاطر لیدری که داشت فحش میداد و مدیر سایت raincityboy که بجای اینکه این حرکت رو مورد انتقاد قرار بده داره توجیح میکنه فقط از آقای سراوانی تشکر میکنم و دیگه پامو تو ورزشگاهی که این بی فرهنگها هستن نمیزارم فقط بازی های غیر حساسو میام چون تیممو دوست دارم فقط داماش فقط رشت نه این دشمنان در پوست دوست
وسلام[/quote:ee0449fbcf]

اما دوست عزیزم بنظرم شما اشتباه میکنی ، اگه از بچه های سایت کسی دیدی که فحاشی میکرد و میشناختی ، بااااید اسمشو بگی تا
ما به یه نتیجه گیری برسیم .
من به شخصه چندین بار علیه پژمان نوری فحاشی کردم و تمام توانمو گذاشتم که اطرافیانم همراهیم کنن ، چون اون بی همه چیز کارهایی
میکرد که فحششو بخوره ، دقیقا" همونطور که ماهینی و پولادی در بازی با پرسپولیس اینچنین کارهایی کردن ، یا مثلا تیمهای دیگه که یارای
عقده ای دارن و میطلبن که فحش بخورن ، قول و قرار ما این بود به شهر انزلی و مردم فحاشی نکنیم .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط yaran-mirzakochak » پنج شنبه آگوست 30, 2012 9:33 am

در این که فحاشی شده اصلآ نمیشه کتمان کرد و جای توجیه نداره . بهتره دوستان هم یکمی صبور باشن مگه نماینده حسن زاده تو رشت بودن که دارن تصمیم میگیرن !!! برای حل این اختلاف یه هفته خیلی زیاد نبود؟؟!!! مدعیون فرهنگ هم خوبه به بقیه شهرها سربزنن خصوصآ شهرک همسایه بالاخره این استادیوم هم مثل همه استادیوم های ایران . متهم ردیف اول عامل تحریک هستش نه کسی که تحریک شده.
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط Daniial » پنج شنبه آگوست 30, 2012 9:34 am

شيشه اتوبوس ملواني‌ها شكست/ باشگاه داماش: هر جريمه‌اي را مي‌پذيريم

داربي گيلان بين تيم هاي داماش و ملوان با تساوي بدون گل به پايان رسيد اما حواشي زيادي در پي داشت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه گيلان، اين ديدار حساس در جريان رقابتهاي هفته هفتم ليگ برتر فوتبال در رشت با تساوي بدون گل خاتمه يافت. داماش گيلان و ملوان براي اعاده حيثيت در اين بازي قديمي و بهبود وضعيت خود در جدول به مصاف هم رفته بودند كه دو تيم در نهايت امتيازها را تقسيم كردند. ملوان 12 امتيازي شد و به رده چهارم آمد، داماش هم با 9 امتياز در رده يازدهم قرار گرفت.

اين داربی مانند همیشه حواشی خاص خودش را داشت بطوری که طرفداران تیم داماش در این بازی به هیچ وجه توصیه مسئولان و مربیان وبازیکنان تیمشان را قبول نکردند و از ساعتها قبل از بازی تا پایان بازی تراژدی تلخی را رقم زدند.

سراوانی مدیر رسانه‌ای تیم داماش در کنفرانس بعد از بازی به این موضوع اعتراف کرد و گفت که تمامی جریمه ها ومحرومیتهایی که از طرف فدراسیون فوتبال و کمیته انضباطی برای تیم داماش در نظر گرفته می شود را بدون هیچگونه اعتراض قبول می‌کنیم.

وی افزود: جمعیتی که در ورزشگاه بودند هواداران داماش نبودند، چرا که اینها فقط برای فحاشی به ورزشگاه آمده بودند. از جوی که در ورزشگاه رشت پیش آمده شرمنده ایم. ما عده ای که می شناختیم و از آنها خواهش کرده بودیم تا جو روی سکو ها را کنترل کنند كه متاسفانه آنها هم فحاشی کردند.

عابدینی مدير عامل باشگاه داماش چند بار خواست که ورزشگاه را ترک کند و در آخر بازی حاضر به مصاحبه نشد.

هواداران ملوان به 2000 نفر می رسیدند و لیدر های این تیم توانستند آنها را کنترل کنند، بطوری که در هنگام توهین مستقیم هواداران داماش آنها از خود عکس العمل خاصی نشان نمی دادند و به دست زدن می پرداختند.

نکته تاریک اين داربي اين بود که اتوبوس تیم ملوان در مسیر برگشت به انزلی با وجود اسکورت نیروی انتظامی مورد سنگ پراکنی طرفداران رشتی قرار گرفت و به شیشه های این اتوبوس خساراتی وارد شد.

[b:3eba52bfa5]((این ایسنا هم داره غلط زیادی میکنه انگار فقط ما بودیم که فحش دادیم.پارسالو یادشون رفته که به اتوبوس تیم تو راه برگشت از انزلی به رشت حمله کردن و شیشه ها رو شکستن))[/b:3eba52bfa5]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Daniial در پنج شنبه آگوست 30, 2012 9:38 am .
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط hatam » پنج شنبه آگوست 30, 2012 9:35 am

[quote:b79ab9c3e1="MAZIYAR"][quote:b79ab9c3e1="zxzx"][quote:b79ab9c3e1="amirdamashcity"][quote:b79ab9c3e1="zxzx"]خیلی جالبه جدیدن تو این سایت مد شده به محض اتمام بازی از فحاشی صحبت میکنند دقیقا همون کسانی که بازی با پرسپولیس بحث سید جلال رو پیش کشیدند اینجا هم پیش قدم شروع بحث فحاشی رو کردند کسانی که خیلی احساس میکنند دیروز فحاشی شد یک بازی هم که شده به شهرک همسایه برند تا ببینند چه خبره من با فحش دادن مخالفم ولی اینکه مسئول روابط عمومی اینقدر راحت خودش وتیم رو تسلیم کنه کار خیلی بچه گانه ای بود
و نکته بعدی چرا هیچ یک از دوستان در مورد بازی نظر نمیده با این روند مطمئن باشد کارمون خیلی خیلی سخت هستش نداشت یک مهاجم تمام کننده یعنی هنوز بازیکن خارجی خوب پیدا نشده اقایون بجای اینکه برند ورزش دومیدانی را بندازند اول به فکر فوتبال باشند بعد برند سراغ ورزش های دیگه[/quote:b79ab9c3e1]
آخه برادرعزیز اون کسی که میاد فحش میده میدونه فعلا خطرکسرامتیازویامحرومیت گریبانشو نمیگیره و با زرنگی تمام طرفدارای داماش رو وادار به فحش دادن میکنه تا اونا جریمه شن وبعدش مظلوم نمایی کنن .اتفاقا تمام کاراشون حساب شده بودبرای اینکه ما موندیمو محرومیت و کسرامتیاز البته اگه ماهم سیاست داشتیم هیج وقت اینطوری نمیشد.[/quote:b79ab9c3e1]
اینقدر ساده نباشید کسر امتیاز مگه بچه بازی اگه اینطوریه که اس اس و پس پس باید به دسته 3 سقوط کنند به نظر من صحبت کردن مهدوی و هرندی قبل از بازی از روی اجبار بود وگرنه 1000 سال دیگه چنین کاری نمیکردند[/quote:b79ab9c3e1]
نه خیر هم، از روی اجبار هم نبود و اگر بعد از بازی از داخل رختکن بودید متوجه ناراحتی بازیکنان در بازی هایشان می شدید!
همه میگفتند ای کاش تیم را تشویق میکردید،می گفتند این همه فحش سیستم بازی ما رو بهم ریخت و ما خیلی بهتر میتونستیم بازی کنیم!
حق هم داشتند آبرار،هواداری که پیروزی تیمش را نمی خواهد و کسر امتیاز برایش اهمیتی ندارد،چه انگیزه ای برای بازیکنان تیمش می تواند بوجود آورد؟[/quote:b79ab9c3e1]

من این حرفو به دوستان میزنم حرفمو قبول نمیکنن...
وقتی کاپیتان اومد صحبت کرد محترمانه ازشون درخواست کرد ...بعدش تماشاگرا اون شعارو دادن ، واقعا خیلی خیلی ناراحت شدم...
همه ی این شعارها تو روحیه بازیکنها و مربی تاثیر گذار بود :wink:
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط chile1369 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 9:35 am

http://malavannews.com/
سایت ملوان هک شد..چه جالب
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 01, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » پنج شنبه آگوست 30, 2012 9:36 am

[quote:906a2d9af9="MAZIYAR"][color=black:906a2d9af9]بدجور داغونم و دیشب هم نتونستم تا دیر وقت بخوابم!شاید خودم یک بار هم فحش ندادم و هرچی که از دستم بر میومد انجام دادم،ولی باز هم شرم کردم!
وقتی دیشب نظرات سایت رو خوندم و دیدم چطور بچه ها به جون هم افتادم و واقعیت ها رو میخوان قائم کنند تاسف خوردم!وقتی بعضی ها از علی سراونی انتظار دفاع داشتن تاسف خوردم!از چی دفاع کنه؟از کدوم هوادار دفاع کنه؟اصلا از کدوم شعار ما دفاع کنه؟
دیگه چرا خودمون رو داریم گول می زنیم؟دیگه چرا یه نفر واقعیت رو میگه ما انکار می کنیم؟سال گذشته فرقش با امسال این بود که انزیلیچیا هم پا به پای ما داشتن فحاشی میکردن ولی امسال با سیاست ورود کردند.چرا این حق رو به اون ها نمیدید که بعد از سه ساعت فحاشی عصبانی بشن؟آیا شما بودید جواب نمیدادید؟اصلا اگه من هم بودم جواب میدادم
خیلی از بچه های سایت ما رو در جایگاه H همراهی کردند و از همشون ممنونم و بهترین جایگاه هم در بازی دیروز H بود که نسبتا کمتر فحاشی کردند و درود به شرف کسانی که تمام سعیشون رو برای جلوگیری از فحاشی انجام دادند.
دیروز بین دو نیمه می خواستم از استادیوم برم و حتی با حمزه تا دم در هم رفته بودیم،دیروز ز هرچی فوتبال بدم اومد!از فوتبال گیلان نفرت در دلم بوجود آمد!اصلا دوست ندارم گیلان تیم فوتبالی داشته باشد که این چنین باعث فحاشی به نوامیس هم دیگه میشیم!
آقایان به اصطلاح باغیرت!آقایانی که داد میزدند و میگفتند اگه غیرت دارید فحش بدید! اگه خودت ناموس داری پس چرا به ناموس کس دیگه فحش میدی؟
کسانی که میان از فحاش های(اسمشون رو نباید گذاشت هوادار) دیروز دفاع می کنند ، آیا کسی که در جواب کاپیتان باغیرت شهرت و کسی که هنوز هم پولی دریافت نکرده چنان بی شرمانه شعار میده،کسی که با دیدن عکس افشین چاوشی از اسکبورد بهش توهین میکنه،کسی که بعد از صحبت های امیدخات هو میکنه!کسی که حتی به بنر دو تا بچه معصوم هم رحم نمی کنه، کسی که به هم شهری خودش هم فحش میده ایا ارزش دفاع کردن داره؟اون از نظر من [b:906a2d9af9]انگل [/b:906a2d9af9]این شهر هست و حمایت شما بافرهنگ ها ، باعث بزرگ شدن اون بی غیرت میشه!
جالب میدونی چی هست؟اینجاست که اکثر اون کسانی که قراره برگشت به انزلی بیان هیچ کدوم از اون عاملان فحاشی نیستند!من هیچ گونه انتظاری از توهین نکردن انزلی چیا به رشتی ها ندارم و چون اصلا جایی از دفاع برای ما و باشگاه نگذاشتند!
در ضمن،دیروز وقتی تایپیک بازی رو قفل کردم و تالار گفتمان را بستم بعضی ها اس ام اس دادند که این مدیریت به کسی رحم نکرده که خیلی برای جالب بود.کدوم مدیریت رو میگی؟کدوم رحم رو میگی؟مدیریتی که جز عذاب چیزی برای ما نگذاشته جای رحم هم مگه مونده؟حالا من به این دوست عزیز از همنجا هم میگم اگه عشق مدیریت هستی میتونی این جور مدیریت های عذاب آور رو قبول کنی تا یه مدیر مادام العمر باشی!
بدهکار هم شدیم به خدا!
برای بار اخر به تمام کاربران محترم و عزیز و هم متخلف و عصبی سایت تذکر میدهم که فقط نظر خود را بدهند و دلیلی نداره به نظرات هرکس عکس العمل انجام بدید و با توهین های خود طرف را منصرف کنید!!!!![/color:906a2d9af9][/quote:906a2d9af9]

مازیار جان باهات موافقم ولی مشکل خارج از اینترنت هستش چون من مطمئن هستم 90% کسایی که عضو سایتها یا پیجهای داماش هستند فحشی ندادند...
مشکل از بیرون مشکل از کسایی هست که وقتی میگی فحش نده میگه 3000 تومان پول بلیط دادم مگه میشه فحش ندم یا انکه میگه سالی یک بار میام ورزشگاه اونم واسه فحش دادن به ملوان !!!
مگه تماشاگرای واقعی داماش که تو سرما تو گرما میان و با این تیم هستند و تو همهی بازی های داماش میان ورزشگاه فحشی میدن ؟؟؟
مگه تا قبل بازی پرسپولیش کسی از تماشاگرا فحشی شنید ؟؟؟
تماشاگر واقعی کسی هست که پارسال موقع بازی برگشت داماش ملوان که برف اومد و فراخوان گذاشتید واسه برف روبی عضدی همه با جان و دل خواستن بیان یا آماده بودن که تو اون شرایط هوایی بیان و تیم رو تشویق کنن...پس مشکل ملا با داد و بیداد کردن واسه هم تو فضای سایت یا پیج های داماش حل نمیشه...مشکل از افراد خارج از این جو هستش.
دیگه باشگاه چه کاری بود که میتونست انجام بده و نداد...دست تک تک شون درد نکنه واقعا سنگ تموم گذاشتن.
امیدوارم دیگه این روز تکرار نشه :)
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » پنج شنبه آگوست 30, 2012 9:41 am

[quote:9386b0abc5="MAZIYAR"][quote:9386b0abc5="zxzx"][quote:9386b0abc5="amirdamashcity"][quote:9386b0abc5="zxzx"]خیلی جالبه جدیدن تو این سایت مد شده به محض اتمام بازی از فحاشی صحبت میکنند دقیقا همون کسانی که بازی با پرسپولیس بحث سید جلال رو پیش کشیدند اینجا هم پیش قدم شروع بحث فحاشی رو کردند کسانی که خیلی احساس میکنند دیروز فحاشی شد یک بازی هم که شده به شهرک همسایه برند تا ببینند چه خبره من با فحش دادن مخالفم ولی اینکه مسئول روابط عمومی اینقدر راحت خودش وتیم رو تسلیم کنه کار خیلی بچه گانه ای بود
و نکته بعدی چرا هیچ یک از دوستان در مورد بازی نظر نمیده با این روند مطمئن باشد کارمون خیلی خیلی سخت هستش نداشت یک مهاجم تمام کننده یعنی هنوز بازیکن خارجی خوب پیدا نشده اقایون بجای اینکه برند ورزش دومیدانی را بندازند اول به فکر فوتبال باشند بعد برند سراغ ورزش های دیگه[/quote:9386b0abc5]
آخه برادرعزیز اون کسی که میاد فحش میده میدونه فعلا خطرکسرامتیازویامحرومیت گریبانشو نمیگیره و با زرنگی تمام طرفدارای داماش رو وادار به فحش دادن میکنه تا اونا جریمه شن وبعدش مظلوم نمایی کنن .اتفاقا تمام کاراشون حساب شده بودبرای اینکه ما موندیمو محرومیت و کسرامتیاز البته اگه ماهم سیاست داشتیم هیج وقت اینطوری نمیشد.[/quote:9386b0abc5]
اینقدر ساده نباشید کسر امتیاز مگه بچه بازی اگه اینطوریه که اس اس و پس پس باید به دسته 3 سقوط کنند به نظر من صحبت کردن مهدوی و هرندی قبل از بازی از روی اجبار بود وگرنه 1000 سال دیگه چنین کاری نمیکردند[/quote:9386b0abc5]
حق هم داشتند آبرار،هواداری که پیروزی تیمش را نمی خواهد و کسر امتیاز برایش اهمیتی ندارد،چه انگیزه ای برای بازیکنان تیمش می تواند بوجود آورد؟[/quote:9386b0abc5]

اصلا این انزلیچیا اومده بودن تا ما به اونا فحش بدیم بعد ازمون امتیاز کم بشه.از حاشیه سازی شون قبل و بعد از بازی مشخص بود.تا ما ساکت می شدیم اونا بلند می شدن فحش می دادن و می خواستن هوادارای مارو تحریک کنن.مثل اینکه چندتا دوربینم آورده بودن ورزشگاه تا علیه ما تصویر بگیرن و بفرستند کمیته انضباطی.اوجور که من خبر دارم از نیروی انتظامیم صورت جلسه گرفتن واسه شکستن شیشه اتوبوسشون.مثل اینکه اونا شمشیرو از رو بستن.الان باید مدیران باشگاه جلوشونو بگیرن و علیه شون بیانیه بدن.
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط elphias » پنج شنبه آگوست 30, 2012 9:46 am

آقا قبول کن دیگه قبول کن تویی که میای اینجا نظر میدی وقتی میری استادیوم جو گیر میشی... قبول کن برار دیگه من با چشای خودم دیدم که پسره سیگاری میکشه کوک که میشه پا میشه داد میزنه لیمو داریم پرتقال... !!!!!! جالب اینه همه! همه یک صدا تکرار میکنن! همه ها! ولی من پا میشم میگم برار اونا از انزلی پاشدم دارن تشویق میکنن یکم تشویق کنین همه لالن!!!!!
باید قبول کرد تویی که میای دم از فرهنگ میزنی تو استادیوم با این فحشا خنده ات میگیره! من کاری نمیتونم بکنم جز این که خودم فحش ندم ولی خداییش جون هر کسی دوست دارین یکم به معنی فحشایی که میدین فک کردین؟ فک کردین اون انزلی چی که 30 مین با اینجا فاصله داره مادر داره؟ مادرش چقد واسش عزیزه؟؟ به مادرش فک کردین؟ به خواهرش فک کردین؟ واقعا آدم چقد پست میتونه باشه به ناموس کس دیگه فحش بده؟ تهمت فاحشگی بزنه؟ خجالت داره واقعا!!! /4/ /4/ /4/ /4/ /4/
من منکر دشمنی تو فوتبال نمیشم همینطور که لیورپول و منچستر رئال و بارسا دورتمند و بایرن و میلان و اینتر رم و میلان و خیلی از تیمای دیگه هم داستان همینه و لذت فوتبال به همینه! ولی آدم باید فرهنگ داشته باشه! نه باید شعور داشته باشه باید شرف داشته باشه من کاری ندارم که اونا فحش میدن یا تهرانی فحش میده یا هر خر دیگه ای! مگه شما عقل نداری؟ یکم خودتو بزار جای کسی که داری به ناموسش فحش میدی! که چی بشه؟ الان این همه فحش دادین چند امتیاز گرفتین؟ مثلا روی انزلی چیا کم شده؟ خواهشا ادای با فرهنگا رو در نیارین کل جایگاه تیفوسی ها از اول که چه عرض کنم قبل بازی داشتن به جایگاه میهمان به شکل یک دست فحش میدادن! که خیلی از ما ها هم توشونیم!
یکم فکر یکم تعقل! اصلا از اصل ماجرای این کینه چیزی میدونین؟ اصن میدونی چرا رشتی با انزلی چی بده؟ اصلا شماهایی که افتخار میکنی از لاهیجانم تیممون طرفدار داره به نظرت اگه لاهیجانم تیم داشت لیگ برتر همین داستان نمیشد؟ یا لنگرود یا رودسر یا آستارا؟ واقعا خجالت داره همه ما نه تنها گیلکیم بلکه آدمیم!آدم! /6/ /6/ /6/ /6/ /6/ /6/
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 9:46 am

[quote:118f4d019a="milad1987"]شما که دروغ نمی گی فرزند پیغمبری من میگم و اشتباه خودمو قبول دارم یعنی اشتباه شهرمو ،مرد اونه که اشتباه میکنه به مثل سروانی دمش گرم گفت اشتباه کردم ما اشتباه کردم و کار خیلی هم بیخ داره حالا شما بیاید خوتونم گول بزنید چرا باید وقتی اشتباه کردیم بگیم نکردیم ولی بازم میگم این عده ای که میان ورزشگاه نماینده فرهنگ مردم رشت نیست یه عده نابابن لات و اوباشن انشا الله به راه راست هدایت شن یه چیز دیگه ام بگم هی نگید بچه های سایت 2000 نفرن که نمیتونن جلوی 15000 نفرو بگیرن همین بچه های سایتم داشت فحش میدادن نمی هوام اسم ببرم ولی اکثرشون خیلی .... که منافع خودشونو به تیم ترجیح میدن بیشتر دارم میسوزم بخاطر لیدری که داشت فحش میداد و مدیر سایت raincityboy که بجای اینکه این حرکت رو مورد انتقاد قرار بده داره توجیح میکنه فقط از آقای سراوانی تشکر میکنم و دیگه پامو تو ورزشگاهی که این بی فرهنگها هستن نمیزارم فقط بازی های غیر حساسو میام چون تیممو دوست دارم فقط داماش فقط رشت نه این دشمنان در پوست دوست
وسلام[/quote:118f4d019a]
[color=black:118f4d019a]آفرین،شما حق داری پاتو تو ورزشگاهی نزاری که تنها ورزشگاهی تو کشوره که توش فحاشی میشه.حق این مردم اینه.آخه اینا با کل مردم اینا بدترن.وقتی هیچ جا فحاشی نمیشه و فقط مردم رشت فحاشی میکنن شما حق داری نیای ورزشگاه.حق داری نیای بین کسایی بشینی که بهشون هیچ توهینی نشد و الکی شروع به فحاشی کردند.اصلا کی گفته پارسال پرسپولیسی ها تو تهران بهمون فحش دادند.البته شما اونجا بودی و دیدی فحش ندادند و ما نبودیم.بازی پارسال تو انزلی هم که اصلا فحش نخوردیم،ماشینامونو نترکوندن فقط ما این کارارو میکنیم.کل ایران گلو بلبله فقط رشت جهنمه.
من نمیدونم تا کی میخواین قیافه ی حق به جانب بگیرین.پسر خوب تو رشت فحش دادن و کاره بدی هم کردن ولی مگه بقیه شهرها بدون کوچکترین فحاشی بازیشون برگزار میشه.یه طوری صحبت میکنی انگار همه خوبن و ما بد...
ما هرچی هستیم،بقیه مردم ایران هم از ماها بدترن.همینایی که میگی الان مظلوم واقع شدن یادت رفت تو فینال جام حذفی قبل رم کردن و ریختن تو زمین.تموم فنسها رو شکستن و ریختن تو زمین و حمله کردن به پرسپولیسی ها و وداور و ... و به ظور تیر هوایی و اشک آور و باتوم انداختنشون بیرون....اینو بدون با تموم اتفاقات دیروز ما پرچم دار فرهنگ کشوریم...[/color:118f4d019a]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 1 مهمان