[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVsملوان انزلی (الگیلانو) /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

داماش گیلانVsملوان انزلی (الگیلانو) /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه آگوست 28, 2012 11:30 am

http://www.varzesh3.com/news.do?itemid= ... 9%86%D8%AF

جانننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننممممممممممممممممممممممممم !!!!!!!!
/15/ /18/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط 777 » سه شنبه آگوست 28, 2012 11:30 am

رافخايي:
بعضي ها خيال مي کنند پناتي زدن راحت است

سيدجلال رافخايي مهاجم ملوان در حال حاضر با 7 گل زده در صدر جدول گلزنان ليگ قرار دارد و نکته قابل توجه اين است که 5 گل او از روي نقطه پنالتي به ثمر رسيده است.
[بعضي ها خيال مي کنند پناتي زدن راحت است]

خيلي‌ها معتقدند قرار گرفتن او در صدر جدول گلزنان با توجه به اينکه 5 گل را از روي نقطه پنالتي به ثمر رسانده چندان عجيب نيست ولي خودش مي گويد:«آنهايي که فوتبالي هستند مي‌دانند پنالتي زدن خيلي سخت است در ضمن من در سه بازي اخير اصلا فرصت گلزني نداشتم و وقتي موقعيت ندارم بايد از ضربات پنالتي استفاده کنم. خودم دوست دارم در جريان بازي گل بزنم ولي باور کنيد در اين سه بازي اصلا فرصت گلزني نداشتم.اگر پنالتي زدن سخت نبود بهترين بازيکنان دنيا پنالتي از دست نمي‌دادند. بعضي‌ها نسبت به من کم لطفي مي‌کنند و خيال مي کنند پنالتي زدن مثل آب خوردن است.»

از رافخايي در مورد دربي گيلان و حشايه هايش سوال مي کنيم که مي گويد:«دربي گيلان که معمولا حاشيه دارد و نمي‌توان در عرض يک هفته کاري کرد که اين بازي حاشيه نداشته باشد. اگر قرار است فرهنگ‌سازي صورت بگيرد اين موضوع در بلندمدت جواب خواهد داد نه در کوتاه مدت.»برخي معتقدند ملاقات افشين چاووشي و مازيار زارع مي تواند حشايه ها را کمتر کند و رافخايي در اين خصوص مي گويد:«من معتقدم آنها کار خوبي کردند. اين کارها استارت خوبي است براي اينکه حساسيت‌هاي دربي گيلان کمتر شود و به هر حال بايد از يک جا شروع کنيم. چاووشي تصميم گرفت به ملاقات زارع بيايد و مازيار هم استقبال خوبي کرد. اميدوارم اين کارها در آينده هم انجام شود.»

توجه کردین مهاجم نوک وفیکس ملوان استیل اذین ایرانیان درسه بازیه اخیر خودش موقعیت گل نداشت
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » سه شنبه آگوست 28, 2012 11:31 am

100 درصد سپیدرود زلزله بود چه ربطی به لنگیها داره
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط chile1369 » سه شنبه آگوست 28, 2012 11:39 am

[quote:13a88f401c="nima_beckham"][quote:13a88f401c="ARYANST122"]وای هر جا میرم با کسایی که میدونم دسترسی به نت ندارن راجع به بازی صحبت میکنم میگن میخوایم بریم فردا فحش بدیم میگم چرا؟؟؟ میگن حال دربی به همون فحش دادنشه

پسره ترک پاشده فردا داره میاد سمت داماش بشینه به انزلیچیها فحش بده

بهشون میگم فقط تو رشت قلدرید دیگه وجود دارید بیاید تهران یا انزلی میگن همین رشت بیایم بسته

تقصیر از خود ماست از دیگران نیست از عادل نیست که همیشه مارو سوژه میکنه از تهرانیهای پوست باقالا خور نیست که واسمون جک میسازن

خودم کردم که لعنت بر خودم باددددددددددددددددددددددددد[/quote:13a88f401c]

داداش مشکل از ماست که نمیتونیم ورزشگاه رو کنترل کنیم ![/quote:13a88f401c]

خداییش یعنی اینقدر سخته کنترل هوادار....

بنظر من مشکل از لیدره..

لیدرهای استقلال و پرسپولیس آدم میخورن
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 01, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » سه شنبه آگوست 28, 2012 11:45 am

واییییییییییی یه خبری من الان شنیدم چند نفر داشتن دربارش صحبت میکردن 2 تا شاخ در آوردم چشمامم 4 تا شد الان نمیگم چون شاید باعث تنش روی سکوها بشه و لینکشم نمیذارم چون سرو کله مهرداد پیدا میشه ولی خبر هرچی بود واترکستم از خنده سر تمرین بهتون میگم :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه آگوست 28, 2012 11:45 am

[quote:5263d153fc="chile1369"][quote:5263d153fc="nima_beckham"][quote:5263d153fc="ARYANST122"]وای هر جا میرم با کسایی که میدونم دسترسی به نت ندارن راجع به بازی صحبت میکنم میگن میخوایم بریم فردا فحش بدیم میگم چرا؟؟؟ میگن حال دربی به همون فحش دادنشه

بهشون میگم فقط تو رشت قلدرید دیگه وجود دارید بیاید تهران یا انزلی میگن همین رشت بیایم بسته

تقصیر از خود ماست از دیگران نیست از عادل نیست که همیشه مارو سوژه میکنه از تهرانیهای پوست باقالا خور نیست که واسمون جک میسازن

خودم کردم که لعنت بر خودم باددددددددددددددددددددددددد[/quote:5263d153fc]

داداش مشکل از ماست که نمیتونیم ورزشگاه رو کنترل کنیم ![/quote:5263d153fc]

بنظر من مشکل از لیدره..

لیدرهای استقلال و پرسپولیس آدم میخورن[/quote:5263d153fc]

اگه 10 نفر ! فقط 10 نفر بیان پشت دروازه ... زمانی که اینا دارن فحش میدن بلند شن جلوشونو بگیرند هیچی نمیشه .... در ضمن خواهشا بچه ها زودتر بیان ! از ساعت 1 یا 2 در باز بشه 5 هزار نفر میان داخل :D
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط chile1369 » سه شنبه آگوست 28, 2012 11:50 am

چیزی راجبه این شنیدین؟
صحت داره؟

شرط شروای تامین : نیمی از ورزشگاه در اختیار هواداران ملوان باشد
بر اساس این گزارش مسئولان شورای تامین دلیل این تصمیم خود را داشتن هواداران بی شمار تیم ملوان در شهرستان رشت و استان گیلان می دانند که قطعا در این بازی برای حمایت از تیم خود به ورزشگاه خواهند آمد.
این تصمیم در حالی گرفته شده که فصل گذشته نیز تعدا بی شماری از هواداران ملوان در میان هواداران تیم میزبان نشسته و این موضوع سبب درگیری هایی در میان هواداران دو تیم شده است.
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط ARYANST122 » سه شنبه آگوست 28, 2012 11:50 am

[quote:814e64c6eb="nima_beckham"][quote:814e64c6eb="chile1369"][quote:814e64c6eb="nima_beckham"][quote:814e64c6eb="ARYANST122"]وای هر جا میرم با کسایی که میدونم دسترسی به نت ندارن راجع به بازی صحبت میکنم میگن میخوایم بریم فردا فحش بدیم میگم چرا؟؟؟ میگن حال دربی به همون فحش دادنشه

خودم کردم که لعنت بر خودم باددددددددددددددددددددددددد[/quote:814e64c6eb]

داداش مشکل از ماست که نمیتونیم ورزشگاه رو کنترل کنیم ![/quote:814e64c6eb]

بنظر من مشکل از لیدره..

لیدرهای استقلال و پرسپولیس آدم میخورن[/quote:814e64c6eb]

اگه 10 نفر ! فقط 10 نفر بیان پشت دروازه ... زمانی که اینا دارن فحش میدن بلند شن جلوشونو بگیرند هیچی نمیشه .... در ضمن خواهشا بچه ها زودتر بیان ! از ساعت 1 یا 2 در باز بشه 5 هزار نفر میان داخل :D[/quote:814e64c6eb]آبره ما هستیم من ناهارم فلکه گاز میام میخورم
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه آگوست 28, 2012 11:57 am

[quote="sepidroudi"][quote="RASHTBOY"]منظور هرندی از ، [b] طرفداران قرمز رشت [/b]چه کسانی هستند ؟
اگه منظورش سپیدرود هست که تا حالا پشت داماش بودیم و خواهیم بود اصولاً در این برهه از زمان فرقی بین سپیدرود و داماش نمی بینم .اما اگه منظورش لنگی ها هست که واویلا داره .
در هر دو حالت /6/[/quote]

منم گیج صحبت آقای هرندیم :roll: , اگه به قول شما هواداران سپیدرود هست که اصلا بیان کردن این مساله شایسته نبود چون یه رشتی سپیدرود و داماش واسش فرقی نداره ولی اگه منظور ایشون پس پس بود از آقای هرندی این حرف خیلی بعیده مگه روز بازی با پس پس یادش رفته که این حرفو میزنه

امیدوارم آقای هرندی توی مصاحبه هاش دقت کنه تا بهانه به بدخواهان فوتبال رشت نده[/quote]

من با نظر شما دوست عزیز موافقم ؛ متاسفانه علیرغم علاقه ای که به آقای هرندی دارم ، ایشان در مصاحبه هایشان زیاد به موضوع قرمز و آبی چه در موردرشت و چه در مورد تهران اشاره می کنند ، حتی در قبل از بازی ما با پرسپولیس عنوان کرده بود : [b]در رشت خیلی ها پرسپولیس هستند[/b] ولی در روز مسابقه طرفدار ما خواهند بود . به نظر شخصی بنده ، اصلاً نیازی به مطرح کردن نام این دو رنگ قرمز و آبی نیست ، خواه قرمز رشت یا تهران . در رشت و برای رشتی های اصیل این دو رنگ هیچ معنایی نداره و در عین حال اونی که خودشو رشتی میدونه ولی در جایگاه تیم مهمان میشینه مطمئنم که رشتی اصیل نیست.فقط اون مهمه که تیم مورد نظر نماینده رشت باشه ، حالا می خواد سپیدرود باشه ، داماش باشه ، مادرید رشت باشه ، منچستر رشت باشه و . . .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه آگوست 28, 2012 11:58 am

[quote:a9aed830e9="chile1369"]چیزی راجبه این شنیدین؟
صحت داره؟

بر اساس این گزارش مسئولان شورای تامین دلیل این تصمیم خود را داشتن هواداران بی شمار تیم ملوان در شهرستان رشت و استان گیلان می دانند که قطعا در این بازی برای حمایت از تیم خود به ورزشگاه خواهند آمد.
این تصمیم در حالی گرفته شده که فصل گذشته نیز تعدا بی شماری از هواداران ملوان در میان هواداران تیم میزبان نشسته و این موضوع سبب درگیری هایی در میان هواداران دو تیم شده است.[/quote:a9aed830e9]

آوووووو... عین سال پیش نصف ورزشگاه رو خالی نزارند !!!!!!!!!!!!!!! بعد باید به هول دادن جا رو باز کنیم !!!!!!!! یکیی از الان هماهنگی کنه ! سال پیش دهنمون سرویس شد تو فشار :(
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط arvand » سه شنبه آگوست 28, 2012 12:01 pm

[quote:1dd5defbc1="chile1369"]چیزی راجبه این شنیدین؟
صحت داره؟

این تصمیم در حالی گرفته شده که فصل گذشته نیز تعدا بی شماری از هواداران ملوان در میان هواداران تیم میزبان نشسته و این موضوع سبب درگیری هایی در میان هواداران دو تیم شده است.[/quote:1dd5defbc1]
الکی جو ندین.
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط chile1369 » سه شنبه آگوست 28, 2012 12:02 pm

جو شواری تامین میده
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط ARYANST122 » سه شنبه آگوست 28, 2012 12:02 pm

آخه مگه میشه نیما فقط کافیه یه سر بری کوچه پس کوچه های رشت همه دارن میان استادیوم بعد اینا از انزلی بیان نصف استادیومو بگیرن آخه مگه مردم انزلی چند نفرن در ضمن بازیم وسط هفتست واسه ما آسونه واسه اونا یکم سخته اومدن شایدم نیروی انتظامی مثل پارسال عمل کنه ولی شک نداشته باش گوش تا گوش استادیوم آدم میشینه میگی نه نگاه کن شک داری چجوری؟؟؟ همونجوری /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه آگوست 28, 2012 12:06 pm

[quote:4576c423b4="ARYANST122"]آخه مگه میشه نیما فقط کافیه یه سر بری کوچه پس کوچه های رشت همه دارن میان استادیوم بعد اینا از انزلی بیان نصف استادیومو بگیرن آخه مگه مردم انزلی چند نفرن در ضمن بازیم وسط هفتست واسه ما آسونه واسه اونا یکم سخته اومدن شایدم نیروی انتظامی مثل پارسال عمل کنه ولی شک نداشته باش گوش تا گوش استادیوم آدم میشینه میگی نه نگاه کن شک داری چجوری؟؟؟ همونجوری /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/[/quote:4576c423b4]

میدونم ابرار ... ولی سال پیش دیدی که پلیسا چیکار کردن ! ولی همه میدونن ورزشگاه راحت 2 ساعت قبل بازی پر میشه ... :P
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Dane_Ali » سه شنبه آگوست 28, 2012 12:11 pm

[quote:56f259d8bc="ARYANST122"][quote:56f259d8bc="Dane_Ali"]جک چه ربطی به دربی داره آخه ؟

جک دستاویزیه برای اینکه اقوام بزرگ و تاریخ ساز یک کشور رو بتونن ببرن زیر سوال ( گیلک و ترک )

اینقد تهرانیا و حرفاشون براتون مهم نباشه /8/

میترسم اینقد روی این فرهنگ سازی کار بشه که کم کم شاهد این باشیم که توی عضدی ملوان تشویق بشه /18/ /10/[/quote:56f259d8bc]منظورم از جوک های ناموسی بود که به خاطر همین فحش ها واسمون درست میکنن حالا گرفتی ربطش به چیه داداش[/quote:56f259d8bc]

جک های ناموسی هم بخاطر این فحش ها نیست و ریشه تاریخی داره :twisted: میرزای کبیر و انگلیس و #*

هرندی امی آبرویا بوبورد :wink: ( یکی به این آقا بگه قرمز و آبی ناریم )

متاسفانه یکی رو نداریم توی رسانه ها پرچممون رو ببره بالا :?

[b:56f259d8bc]راستی امروز تمرینه دوستان ؟؟؟؟[/b:56f259d8bc]
نماد کاربر
Dane_Ali
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 19, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان