[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVsملوان انزلی (الگیلانو) /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

داماش گیلانVsملوان انزلی (الگیلانو) /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط popo131 » سه شنبه آگوست 28, 2012 10:19 am

چاووشي: ما بیشتر از ملوان شبیه بارسلونا هستیم!/ آشتی من و مازیار فیلم هندی نبود/ دوست ندارم زارع دربی را از دست بدهد
هم من و هم مازيار از اين موضوع ناراحت بوديم كه روي سكوها به ما توهين مي‌شود. حتي خانواده مازيار هم وقتي صحبت مي‌كردند ناراحت بودند از اين جريان

افشین چاووشي مهاجم داماش گیلان شنبه شب راهي انزلي شد تا از مازيار زارع عيادت كند. اين حركت او در آستانه دربی گیلان می تواند حساسیت های بازی را کمتر کند.

چاووشی در گفت و گو با خبرنگار سایت گل،حرف هایش را در مورد حرکتی که انجام داد اینگونه آغاز می کند:«

من تنها نرفتم. مسوولان استان، استاندار، فرماندار و مربيان ما هم كنارم بودند و من را همراهي كردند. از خيلي وقت پيش قرار بود چنين برنامه‌اي اتفاق بيفتد. مازيار تازه از بيمارستان مرخص شده بود و اين برنامه را تدارك ديدند تا به عيادت او برويم.»

او ادامه می دهد:«هم من و هم مازيار از اين موضوع ناراحت بوديم كه روي سكوها به ما توهين مي‌شود. حتي خانواده مازيار هم وقتي صحبت مي‌كردند ناراحت بودند از اين جريان. خانواده‌هاي ما چه گناهي دارند كه بايد ناسزا بشنوند. با اين حركت تلاش كرديم خانواده‌ها را خوشحال كنيم و البته به بعضي‌ها اجازه ندهيم از آب گل‌آلود ماهي بگيرند.»

برخی معتقدند که حرکت چاووشی نمایشی و به تعبیر دیگر فیلم هندی بود ولی خودش می گوید:« مهم نیست بعضی ها چه می گویند چون آنها می خواهند از آب گل آلود ماهی بگیرند. از شنبه شب كه رفتم عيادت مازيار خيلي از طرفداران و مسوولان تماس گرفتند و تشكر كردند. اين برنامه را به فال نيك مي‌گيرم و اميدوارم ديگر در ورزشگاه‌هاي گيلان عليه بازيكني فحاشي نشود.»

او در قسمتی از حرف هایش می گوید:« من مي‌شنيدم كه مثلاً در تمرين ملوان به من ناسزا مي‌گويند و توهين مي‌كنند. توهين‌ها به جاهاي باريك كشيده شده و آبروي يك استان در ميان بود. اين جريان بايد پيش مي‌آمد و من و مازيار به خاطر استان و خانواده‌هاي‌مان آشتي ‌كرديم تا ديگر شاهد فحاشي در ورزشگاه‌ها نباشيم.امیدوارم مازیار به دربی برسد و شاهد بازی جوانمردانه ای باشیم.من دوست ندارم او دربی را از دست بدهد.»

در استان گیلان به این بازی لقب ال گیلانو داده اند که برگرفته از ال کلاسیکو است.از چاووشی می پرسیم که شما بارسلونا هستید یا رئال مادرید که او در جواب می گوید:«لباس ما بیشتر به لباس بارسا شباهت دارد پس ما بیشتر شبیه بارسلونا هستیم تا ملوان.»
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه آگوست 28, 2012 10:20 am

مهدوی: داربی گیلان با این بازیکنها خیلی جذاب تر است
امسال با بازگشت بازیکنانی مثل پژمان نوری و مازیار زارع و جواد شیرزاد و بادامکی ملوان نسبت به سال گذشته بسیار قوی تر شده

رضا مهدوی کاپیتان تیم داماش از جمله بازیکنانی است که در بسیاری از دربی ها گیلان شرکت داشته و سابقه چندین حضور در دربی های گیلان را به دوش می کشد. یکی از مهرهای کلیدی باشگاه داماش مهدوی است که بدون شک اگه تیمی بخواهد در برابر تاکتیک های هجومی داماش اقدامی را انجام دهد ابتدا باید مهدوی را مهار نماید. نقش او در داماش همان چیزی است که پژمان نوری در ملوان بر عهد دارد و هر دو نیز کاپیتان های دو هستند و می توانند در آرام کردن جو این بازی نقش بسیار مهمی را داشته باشند.

نظرتون در باره داربی گیلان چیست؟

این بازی یه بازی مثل بازی های گذشت هست و فقط به دنبال برد در این بازی هستیم و زیاد به دنبال حاشیه ها نیستیم تا با برد دل هواداران رو خوشحال کنیم. تیم ما به دنبال ایجاد حاشیه نیست ما به دلیل باخت نا باورانه ای که هفته گذشته داشتیم باید توی این بازی حتما با دست پر از زمین خارج بشوم تا بتوانیم وضعیتمان را در جدول بهتر کنیم چون آخر فصل گرفتن سه امتیاز برای تیم بسیار سخت است.

با توجه به بازگشت بعضی از بازیکنان به رشت مثل پژمان نوری و مازیار زارع به رشت آیا فکر می کنید حاشیه به وجود بیاد؟

به خاطر اتفاقاتی که در گذشته رخ دادن احتمال چنین چیزی در بازی وجود دارد. من تا کنون با آقای زارع مشکلی نداشتم و فقط سال گذشته در ورزشگاه آزادی اتفاقاتی رخ داد که اصلا برای من مهم نیست و به این مسئله فکر نمی کنم. مازیار زارع خودش هم می داند ما بازیکنان در زمین کار خاصی انجام ندادیم و تقصیر خودش بود و فقط او اگر حرفی زد ما جواب دادیم.

در مورد پژمان نوری هم باید بگم از زمانی که با برنامه نود مصاحبه کرد مردم رشت و هواداران تیم از او ناراحت شدند و به هرصورت ورود این بازیکنان حتما حاشیه هایی را خواهد داشت.اابته در بازی فصل گذشته در زمین اتفاق خاصی هم در رشت نیفتاد و بازیکنان با هم دست هم دادند! و بازی با خوبی و خوشی به پایان رسید

تیم ملوان امسال را چطوری ارزیابی می کنید؟

ملوان بخصوص اگه مازیار در زمین حضور داشت قدرت بیشتری داشت و بازی قشنگتری از آب در می آمد با بودن این بازیکنان بازی هیجان خاصی دارد . کلا امسال با بازگشت بازیکنانی مثل پژمان نوری و مازیار زارع و جواد شیرزاد و بادامکی ملوان نسبت به سال گذشته بسیار قوی تر شده با وجود این بازیکنان هم حساسیت بازی زیاد شده و هم بازی بهتری رو شاهد خواهیم بود.

نظرتون در مورد عیادت چاووشی از زارع چیست؟

کار بسیار خوبی بود که آقای چاووشی انجام داد و می تواند در آرام کردن جو نقش بسیار زیادی داشته باشد.البته از قبل نیز می خواستند که این دو را با هم آشتی بدهند. در گذشته بین این دو در زمین اتفاقاتی رخ داده که حساسیت ها را زیاد کرده است این حرکت باعث شده که در زمین بازی دیگر کری و درگیری های وجود نداشته باشد.

پیش بین شما از نتیجه بازی چیست؟

من پیش بینی برای بازی ندارم چون فصل پیش ما در رشت موقعیت های بسیاری داشتیم اما توپ های ما توی گل نرفت اما فقط پیش بینی می کنم که امسال بتوانیم سه امتیاز بازی رو بگیریم.

اگه حرف با تماشاگرها دارید بفرماید.

امیدوارم بازی زیبایی را از دو تیم شاهد باشیم و از تماشاگرها هم می خواهم که فقط تیم خودشان را تشویق کنند و به حریف کاری نداشته باشند تا دیگر انشالله شاهد فحاشی ها و توهین ها در الگیلانو نباشیم.

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damash_city » سه شنبه آگوست 28, 2012 10:23 am

http://www.goal.com/iran/news/1825/ایران/2012/08/28/3336298/چاووشي-ما-بیشتر-از-ملوان-شبیه-بارسلونا-هستیم-آشتی-من-و

http://www.goal.com/iran/news/1825/ایران/2012/08/28/3336324/مهدوی-داربی-گیلان-با-این-بازیکنها-خیلی-جذاب-تر-است
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه آگوست 28, 2012 10:32 am

http://www.varzeshi.net/idA.php?vi=03-91.6.7.jpg

همه باید حسرت دربی گبلان را بخورند

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه آگوست 28, 2012 10:45 am

سرگیجه و ترک تمرین؛ زارع ال گیلانو را از دست داد

سایت گل - اصرار مازیار زارع بر سر بازگشتن به تمرینات ملوان و حضور در الگیلانو عملا باعث وخامت حال وی شد و باعث گردید مازیار زارع عملا بازی داماش و ملوان را از دست داد.

به گزارش گل آخرین تمرین ملوان در حالی برگزار شد که مازیار زارع با نظر کادر پزشکی باشگاه ملوان باید از تمرینات اجتناب می نمود. با نظر کادر پزشکی تیم حال عادی وی خوب است اما به علت شوک وارد شده به وی نمی تواند با سایرین به تمرین بپردازد ولی روز دوشنبه مازیار با اصرار بیش از حد به تمرین با سایرین پرداخت که پس از گذشت چند لحظه از تمرین دوباره دچار سرگیجه گردید و از تمرین بیرون رفت.

پیش از این پزشکان باشگاه ملوان اعلام نموده بودند که وی نمی تواند تمرینات را پیگیری نماید و حضور وی حتی بر سر تمرینات به نظر مختصصین مغز و اعصاب بستگی دارد. همچنین هیئت پزشکی فدراسیون فوتبال پس از بررسی برای وی یک هفته استراحت مطلق را برای تجویز کرد اما وی با این حال باز به تمرینات بازگشت.

شایان ذکر است که مازیار زارع هافبک ملی پوش ملوان پس از برخورد شدید با پشینکو دروازه بان ملوان به شدت از ناحیه ی سر و قفسه ی سینه آسیب دید و به بیمارستان انتقال داده شد و پس از بستری شدن در بیمارستان و بهبود حال عمومی وی از بیمارستان مرخص شد.

بدین ترتیب وی عملا نمی تواند تیم ملوان را در دربی گیلان همراهی نماید و باید از روی سکو ها نظاره گر این بازی باشد.
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط arminaberar » سه شنبه آگوست 28, 2012 10:48 am

پیش بینی بازیه الگیلانو پرسیده شده از هواداران ملوان...
https://www.facebook.com/questions/190059061128087/
بچه ها برین رای بدین
نماد کاربر
arminaberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 09, 2012 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » سه شنبه آگوست 28, 2012 10:53 am

وای هر جا میرم با کسایی که میدونم دسترسی به نت ندارن راجع به بازی صحبت میکنم میگن میخوایم بریم فردا فحش بدیم میگم چرا؟؟؟ میگن حال دربی به همون فحش دادنشه

پسره ترک پاشده فردا داره میاد سمت داماش بشینه به انزلیچیها فحش بده

بهشون میگم فقط تو رشت قلدرید دیگه وجود دارید بیاید تهران یا انزلی میگن همین رشت بیایم بسته

تقصیر از خود ماست از دیگران نیست از عادل نیست که همیشه مارو سوژه میکنه از تهرانیهای پوست باقالا خور نیست که واسمون جک میسازن

خودم کردم که لعنت بر خودم باددددددددددددددددددددددددد
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه آگوست 28, 2012 11:14 am

[quote:74c21a3ab5="ARYANST122"]وای هر جا میرم با کسایی که میدونم دسترسی به نت ندارن راجع به بازی صحبت میکنم میگن میخوایم بریم فردا فحش بدیم میگم چرا؟؟؟ میگن حال دربی به همون فحش دادنشه

پسره ترک پاشده فردا داره میاد سمت داماش بشینه به انزلیچیها فحش بده

بهشون میگم فقط تو رشت قلدرید دیگه وجود دارید بیاید تهران یا انزلی میگن همین رشت بیایم بسته

تقصیر از خود ماست از دیگران نیست از عادل نیست که همیشه مارو سوژه میکنه از تهرانیهای پوست باقالا خور نیست که واسمون جک میسازن

خودم کردم که لعنت بر خودم باددددددددددددددددددددددددد[/quote:74c21a3ab5]

داداش مشکل از ماست که نمیتونیم ورزشگاه رو کنترل کنیم !
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Dane_Ali » سه شنبه آگوست 28, 2012 11:15 am

جک چه ربطی به دربی داره آخه ؟

جک دستاویزیه برای اینکه اقوام بزرگ و تاریخ ساز یک کشور رو بتونن ببرن زیر سوال ( گیلک و ترک )

اینقد تهرانیا و حرفاشون براتون مهم نباشه /8/

میترسم اینقد روی این فرهنگ سازی کار بشه که کم کم شاهد این باشیم که توی عضدی ملوان تشویق بشه /18/ /10/
نماد کاربر
Dane_Ali
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط antiros » سه شنبه آگوست 28, 2012 11:21 am

خوشبختانه نگاها نسبت به الگیلانو خیلی عوض شده و حتی افراد غیر گیلانی هم چشمشون به این بازی هستش و اخبار دو تیم رو جویا میشند ... واقعا این حساسیتی که الگیلانو داره ، دربی پایتخت نداره و اون تنشی که بین ما هست اصلا قابل دیدن نیست تو دربی اون شهر.... الگیلانو رو میشه با دربی هایی مثل سویا با رئال بتیس یا منچستر لیورپول یا بنفیكا پورتو یا رئال بارسلون که تنش به قدری زیاد که کمتر هوادار دو تیم جسارت اینو داره که بره ورزشگاه تیم حریف در الکلاسیکو یا پارتیزان با ستاره سرخ بلگرد تو کشور صربستان که تنش به قدری زیاد که زمانی ولادیمیر استویكوویچ دروازه بان سابق ستاره سرخ برای یه فصل رفت ویگان و زمانی که خواست برگرده به فوتبال صربستان تیم حریف ستاره سرخ یعنی پارتیزان رو انتخاب کرد !! و هواداران ستاره رخ اونو تهدید به مرگ کردن و مسئولین پاتیزان برای ولادیمیر استویكوویچ و خانوادش بادیگارد استخدام کرده بودن !! .... یا لاتزیو و رم که تنش بین هوادارای دو تیم به حدی است که در گذشته سابقه این وجود داره که هوادار لاتزیو با نارنجک یکی از هوادارای رم کشته !! ...تمام این تنش ها ناشی از حس رقابت زیاد بین طرفدارای دو تیم که هر کدومشو دوست دارند تیمشون برنده میدان باشه و موفقتر ... و این حس رقابت باعث افزایش حساسیت ها میشه ... چیزی که بنظر میرسه اسمش دربی هستش ، این دیدارهایی هستش که گفتم و این دربی ها به دربی ما شباهت داره نه به دربی اون شهر ( پایتخت ) !!!

مسلما با تداوم بیشتر این دربی ها باعث بالا رفتن سطح فوتبال گیلان میشه ، به طور مثال وقتی ما بالای ملوان باشیم اونا هم سعی می کنند خودشون رو بهمون برسونند که فوتبال گیلان پیشرفت می کنه ( با اینکه تو لیگ فقط نتیجه گرفتن خودمون تنها برام اهمیت داره ) ...
با بالا رفتن سطح کیفی الگیلانوها نگاها به فوتبال گیلان عوض میشه و حساسیت های الگیلانو برای ایران و اسیا پرده برداری میشه و دور از دسترس نیست اون روز که الگیلانو مهمترین دربی اسیا لقب بگیره..

امیدوارم فردا بازی خوبی انجام بدیم و با یه پیروزی پرگل قدرت فوتبال گیلان و رشت رو به ا یران نشون بدیم

[size=18:c84bf9b862][color=black:c84bf9b862]رشتی ابرااار[/color:c84bf9b862][/size:c84bf9b862]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط antiros در سه شنبه آگوست 28, 2012 11:24 am .
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط armin8651 » سه شنبه آگوست 28, 2012 11:22 am

به امید برد داماش :P /3/
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه آگوست 28, 2012 11:22 am

بر اثر آمار و پرس و جو از بازیکنان لیگ انگلیسی محققان به این نتیجه دست یافتن که سوت و فریاد زدن مداوم بیشترین استرس را به بازیکن وارد میکند.
محقق انگلیسی با آمار پاس های اشتباه و جا گیری های نادرست بازیکنانی که در مصاف بازی هایی حساس و مخصوصا در شهرآورد ها به این نتیجه رسیدند که فریاد هواداران تیم مقابل و سوت آنها باعث عدم حمل توپ می شود و حتی ممکن است برای تخلیه شدن از زیر فشار هوادارن سریع توپ را به هم تیمی خود بدهند که برای عجولانه تصمیم گرفتن درصد اشتباه زیاد می شود.
در خصوص همین امر بسیاری از بازیکنان برای فرار از هجوم هوادارن و قرار نگرفتن زیر دید سنگین هواداران در انتخاب جاگیری دچار اشتباه می شوند که البته شاید از استرس و عدم اعتماد به نفسی است که هوادارن رقیب از آنها گرفته اند تا توپ کمتری صاحب شوند .
حدس دیگر محققان این است که بسیاری از شهر آورد ها به این دلیل جذاب و دلنشین نمی شود و هوادارن تاثیر بسیاری در قبل و بعد بازی دارن.
----------------------------
موافقین توپ رسید به اون اونا هم سوت یا هوو کنیم؟
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » سه شنبه آگوست 28, 2012 11:23 am

[quote:c1959cc093="Dane_Ali"]جک چه ربطی به دربی داره آخه ؟

جک دستاویزیه برای اینکه اقوام بزرگ و تاریخ ساز یک کشور رو بتونن ببرن زیر سوال ( گیلک و ترک )

اینقد تهرانیا و حرفاشون براتون مهم نباشه /8/

میترسم اینقد روی این فرهنگ سازی کار بشه که کم کم شاهد این باشیم که توی عضدی ملوان تشویق بشه /18/ /10/[/quote:c1959cc093]منظورم از جوک های ناموسی بود که به خاطر همین فحش ها واسمون درست میکنن حالا گرفتی ربطش به چیه داداش
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه آگوست 28, 2012 11:25 am

بچه ها نظر سنجی پیج ملوان رو هم گزاشتم تو امضام ... خواهشا .... لطفا بیاید یه رای بدید !
فقط لطفا فقط از دوستای رشتیتون بپرسید (کلک رشتی)

تو پیج ملوان عقب افتادیم تو پیج خودمون هم 100 تا جلوییم !!!!
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه آگوست 28, 2012 11:28 am

[quote:f45adaa585="RASHTBOY"]منظور هرندی از ، [b:f45adaa585] طرفداران قرمز رشت [/b:f45adaa585]چه کسانی هستند ؟
اگه منظورش سپیدرود هست که تا حالا پشت داماش بودیم و خواهیم بود اصولاً در این برهه از زمان فرقی بین سپیدرود و داماش نمی بینم .اما اگه منظورش لنگی ها هست که واویلا داره .
در هر دو حالت /6/[/quote:f45adaa585]

منم گیج صحبت آقای هرندیم :roll: , اگه به قول شما هواداران سپیدرود هست که اصلا بیان کردن این مساله شایسته نبود چون یه رشتی سپیدرود و داماش واسش فرقی نداره ولی اگه منظور ایشون پس پس بود از آقای هرندی این حرف خیلی بعیده مگه روز بازی با پس پس یادش رفته که این حرفو میزنه

امیدوارم آقای هرندی توی مصاحبه هاش دقت کنه تا بهانه به بدخواهان فوتبال رشت نده
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان