[quote:dd15150e51="The_King_of_rasht"]من که به عنوان یه آدم معمولی نگاه کردم خوشم اومد و واقعا زیباست
البته در مورد صحبت دوستان باید عرض کنم که نقش مارلیک حیوانیه افسانه ای به اسم شیردال (شیر +عقاب)که بعضی جا ها توی مارلیک با سر اسب و بعضی جاها باسر گاو کشیده شده در خود جام طلایی مارلیک از سر گاو استفاده شده و در بعضی نقوش و اجسامی که کشف شده از سر اسب استفاده شده دلیلش هم اینه که ساکنین اولیه فلات ایران به اضافه آریایی ها به دو فصل اعتقاد داشتند یکی تابستان و یکی زمستان ، نماد تابستان بزرگ گاو بوده و نماد زمستان اسب ثابت کننده این مطلب در تخت جمشید هم هست که پادشاهانی که متولد تابستان بزرگ بودند مثل خشایار شاه از مجسمه هایی با سر گاو استفاده کردند و پادشاهانی مثل داریوش که متولد زمستان بزرگ بودند از سر اسب در مجسمه هاشون استفاده شده
خود من 5 تا طرح برای باشگاه ارسال کردم که یکیش رو حتی توی سایت گذاشتم ولی توی پیجشون نوشتند که از بیش از 340 طرح ارسالی این طرح انتخاب شده حالا این دلیل نمیشه چون طرح من قبول نشده بگم که این طرح کلا بده و به درد نمیخوره!!
برای حامد الطافی عزیز احترام خاصی قائلم طرحشون واقعا عالی بود ولی باید قبول کرد استفاده از تندیس میرزا که برای ما قابل احترامه در لوگو جسارت زیادی رو میطلبه چون مطمئنا ما دوست نداریم به میرزا کسی توهین کنه (مثل همون کاری که ما کردیم و پرچم پرسپولیس و ملوان رو سوراخ کردیم و زیر پامون گذاشتیم وعکس گرفتیم شما دوست دارید کسان دیگری در تیم های حریف پرچمی که مزین به عکس سردار جنگل هست رو این جوری پاره کنند ؟[/quote:dd15150e51]
آبرار موافقم باهات