[quote:52e8e1424e="majid13"]سلام.
۱: یک بیوگرافی از خودتون بگید؟
۲: اولین بار چه جوری با سایت وارش اسپرت آشنا شدید؟
۳: نظرت راجع به وارش اسپرت چیه (انتقاد یا پیشنهاد و یا ...؟
۴: اولین بار که استادیوم رفتی چه حسی داشتی؟
۵: شیرین ترین و تلخ ترین خاطره فوتبالیت؟
۶: از کدوم بازیکن داماش بیشتر خوشت میاد؟
۷: از کدوم تیم و بازیکن خارجی خوشت میاد؟
۸: به کدوم خواننده علاقه داری؟
۹: یه خاطره باحال که توو استادیوم اتفاق افتاد تعریف کن؟[/quote:52e8e1424e]
سلام دوستان. به دلیل اختلاف ساعت با شما، با تاخیر پاسخ میدهم که باید ببخشید.
1) مهران هستم، 29 ساله. متولد و بزرگ شده شهر زیبای رشت. در حال حاضر چند سالی هست که خارج از ایران ساکن هستم اما عشق و علاقه ام به رشت نه ذره ای کم نشده، بلکه چندین برابر هم شده. انشاالله تا چند ماه آینده هم در مقطع دکترای مدیریت فارغ التحصیل میشم.
2) اولین بار فکر کنم از طریق جستجو در گوگل بود که با وارش اسپرت آشنا شدم. یک مدت طولانی هم فقط مطالب رو میخوندم ولی عضو نشده بودم.
3) به نظرم وارش اسپرت به یک محیط مجازی عالی جهت ایجاد هماهنگی بهتر میان هواداران داماش تبدیل شده و از همین جا از تک تک زحمتکشان این سایت خصوصاً مهرداد عزیز تشکر میکنم.
4) اولین بار فکر کنم که جام خزر بود که همراه پدر و برادرم رفتیم استادیوم که خیلی خوشحال بودم و هیجان زیادی داشتم. اما همون روز اول یادمه که ما که تو جایگاه استقلال رشت نشسته بودیم، بالای سر ما بین دو نفر دعوا شد!!
5) شیرین ترین خاطره فوتبالی ام برد داماش مقابل ملوان در فصل قبل و تلخ ترین هم اون دوره هایی که پگاه و استقلال رشت تو مرحله پلی آف حذف میشدن و نمیتونستم به لیگ برتر صعود کنند.
6) از همه خصوصاً نظیف کار، جهانبخش و مهدوی خوشم میاد.
7) از لیورپول خوشم میاد و در واقع این تیم از تیم های مورد علاقه دوران بچگی من بوده و هنوز هم هست. از بازیکن های خارجی، از سبک بازی اینیستا خوشم میاد.

از خواننده های ایرانی به قدیمی ها بیشتر علاقه دارم و از خواننده های خارجی هم از آهنگ های مارک آنتونی خوشم میاد.
9) خاطره که تو استادیوم زیاده ولی یادمه که چند باری که جایگاه قدیمی ها و بازنشسته ها (پشت نیمکت میزبان) میرفتیم، یک آقایی بود که صدای خیلی بلندی داشت و عملاً وسط بازی همه رو (از داور گرفته تا بازیکن های حریف) با صدای بلند صدا میکرد. تو یکی از بازی ها فکر کنم که خسروی داور بازی بود، که این آقا توی یک صحنه مشکوک به پنالتی برای تیم ما، داد زد: "آقای خسروی! آقای خسروی! اون پنالتی بود آقا! دقت کن دیگه" به قدری صداش بلند بود که خسروی وسط بازی برگشت به سمت جایگاه ما و دستی تکون داد که خیلی جالب بود برام!!