[quote:5240e6b029="raincityboy"][color=black:5240e6b029][تورو خدا بیخیال بجای اینکه جو برای حمایت تیممون درست بکنیم، نظر میزاریم یبار کسی فحش نده،یبار به کسی حرفی نزنیم، مگه ما سازمان حقوق بشر و صلیب سرخیم که هرکی به ما میریسه میخوایم آشتی بکنیم؟ چرا یکم روی سنگینی خودتون نمیمونین؟چرا یبار شهرک همسایه قدم جلو نمیزاره؟ من میگم فحش ندین و مخالف فحشم ولی لازم نمیبینم هی توی سایت هواداری داماش گیلان بیایم خودمون سبک کنیم، بجای اینکه حرف از بردن در مقابل ملوان بزنیم و پیروزی الگیلانو جشن بگیریم هوادرا به حاشیه میبریم تا این چیزا یادشون بره و بچسبن به دعوای50سال بین انزلی و رشت،من به دوست خوبمون که این مطلب گزاشت اصلا جسارت نمیکنم در کل درام میگم نظرات دوستان دیگه هم خوندم، مگه استقلال پرسپولیس کل کل نمیکنن؟ولی بعضی از دوستان اگر اینجا بگیم ملوان سوراخ میگن عیب عیب یبار به کسی جسارت میشه!! اینجا پایگاه هواداران داماش خواهشن تیمهای دیگه و هوادارانشون بیخیال بشید، وارش اسپرت فضا برای تمام کاربرا آزاد گذاشت ولی ما از این فضا برای روحیه دادن به تیم های دیگه داریم استفاده میکنیم من اگر انزلیچی باشم چنین جوی توی سایت داماش ببینم 100نفر از دوستما با خودم میارم رشت نه با مینی بوس به همشون میگم داخل رشت قرار بزاریم تا خیلی راحت بریم استادیوم

بازم میگم منظورم تنها به این دوست عزیزمون که این متن زیبا نوشت نیست[/color:5240e6b029][/quote:5240e6b029]
دوست، برادر و کاندایدای مدیریت عزیز
کسی هم مخالفتی با کل کل هوادار ندارد. موضوع صحبت فحاشی ست، آن هم از مردمی که دارای پیشینه ی فرهنگی خاص اند ...
کسب موقعیت خوب برای داماش در جدول، اصلا در آسیا، به چه هدفی هست، قرار است فقط یک تیم را علم کرده باشیم یا یک فرهنگ، یک مردم را!؟
داماش وقتی می تواند هویت یک مردم باشد که نماد فرهنگی مردمش هم باشد، چه طور می توانیم بین هویت و آن چه هستند، تفکیک قایل شویم!؟
فکر نمی کنم توهین به نوامیس به هر عنوان، در حالی که بعضی از نزدیکانمان رگ و ریشه شان به همین شهر ساحلی بر می گردد، جز تف سر بالا باشد.
در پاسخ به فرمایش آقا مهرداد، ضمن پرهیز از ایده آلیستی، تاکید می کنم که نقش وارش اسپرت به عنوان یک رسانه مثل قبل نیست، و امروزه کمتر هواداری ست که نام داماش و وارش اسپرت در ذهنش مترادف هم نباشد، و این بار مضاعفی به دوش شما قرار می دهد، بخواهید یا نخواهید.
و شما ناخواسته می توانید پرچم دار حرکت آرام با ایده آل های نزدیک به واقعیت باشید.
من فکر می کنم ما گاهی فراموش می کنیم که رسیدن به قله، همیشه از همان گام های اول و از پای نهادن روی سنگ های کوچک پای کوه آغاز می شود.
با همان قدم های کوچک باید راه را آغاز کرد ...
من با نظر دوست خوبم vahidn هم کاملا موافقم ...