[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تا به کی و تا به کجا ؟ ( رنجنامه ای بر درد مشترک رشت و انزلی )

تا به کی و تا به کجا ؟ ( رنجنامه ای بر درد مشترک رشت و انزلی )

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط iman1978 » شنبه آگوست 25, 2012 7:44 am

من میگم این بحث ها رو بزاریم برای بعد از دربی!!
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط monfared » شنبه آگوست 25, 2012 7:53 am

[quote:5240e6b029="raincityboy"][color=black:5240e6b029][تورو خدا بیخیال بجای اینکه جو برای حمایت تیممون درست بکنیم، نظر میزاریم یبار کسی فحش نده،یبار به کسی حرفی نزنیم، مگه ما سازمان حقوق بشر و صلیب سرخیم که هرکی به ما میریسه میخوایم آشتی بکنیم؟ چرا یکم روی سنگینی خودتون نمیمونین؟چرا یبار شهرک همسایه قدم جلو نمیزاره؟ من میگم فحش ندین و مخالف فحشم ولی لازم نمیبینم هی توی سایت هواداری داماش گیلان بیایم خودمون سبک کنیم، بجای اینکه حرف از بردن در مقابل ملوان بزنیم و پیروزی الگیلانو جشن بگیریم هوادرا به حاشیه میبریم تا این چیزا یادشون بره و بچسبن به دعوای50سال بین انزلی و رشت،من به دوست خوبمون که این مطلب گزاشت اصلا جسارت نمیکنم در کل درام میگم نظرات دوستان دیگه هم خوندم، مگه استقلال پرسپولیس کل کل نمیکنن؟ولی بعضی از دوستان اگر اینجا بگیم ملوان سوراخ میگن عیب عیب یبار به کسی جسارت میشه!! اینجا پایگاه هواداران داماش خواهشن تیمهای دیگه و هوادارانشون بیخیال بشید، وارش اسپرت فضا برای تمام کاربرا آزاد گذاشت ولی ما از این فضا برای روحیه دادن به تیم های دیگه داریم استفاده میکنیم من اگر انزلیچی باشم چنین جوی توی سایت داماش ببینم 100نفر از دوستما با خودم میارم رشت نه با مینی بوس به همشون میگم داخل رشت قرار بزاریم تا خیلی راحت بریم استادیوم :roll: بازم میگم منظورم تنها به این دوست عزیزمون که این متن زیبا نوشت نیست[/color:5240e6b029][/quote:5240e6b029]

دوست، برادر و کاندایدای مدیریت عزیز
کسی هم مخالفتی با کل کل هوادار ندارد. موضوع صحبت فحاشی ست، آن هم از مردمی که دارای پیشینه ی فرهنگی خاص اند ...
کسب موقعیت خوب برای داماش در جدول، اصلا در آسیا، به چه هدفی هست، قرار است فقط یک تیم را علم کرده باشیم یا یک فرهنگ، یک مردم را!؟
داماش وقتی می تواند هویت یک مردم باشد که نماد فرهنگی مردمش هم باشد، چه طور می توانیم بین هویت و آن چه هستند، تفکیک قایل شویم!؟
فکر نمی کنم توهین به نوامیس به هر عنوان، در حالی که بعضی از نزدیکانمان رگ و ریشه شان به همین شهر ساحلی بر می گردد، جز تف سر بالا باشد.
در پاسخ به فرمایش آقا مهرداد، ضمن پرهیز از ایده آلیستی، تاکید می کنم که نقش وارش اسپرت به عنوان یک رسانه مثل قبل نیست، و امروزه کمتر هواداری ست که نام داماش و وارش اسپرت در ذهنش مترادف هم نباشد، و این بار مضاعفی به دوش شما قرار می دهد، بخواهید یا نخواهید.
و شما ناخواسته می توانید پرچم دار حرکت آرام با ایده آل های نزدیک به واقعیت باشید.
من فکر می کنم ما گاهی فراموش می کنیم که رسیدن به قله، همیشه از همان گام های اول و از پای نهادن روی سنگ های کوچک پای کوه آغاز می شود.
با همان قدم های کوچک باید راه را آغاز کرد ...
من با نظر دوست خوبم vahidn هم کاملا موافقم ...
نماد کاربر
monfared
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » شنبه آگوست 25, 2012 7:53 am

[quote:ce233cfc78="raincityboy"][color=black:ce233cfc78][تورو خدا بیخیال بجای اینکه جو برای حمایت تیممون درست بکنیم، نظر میزاریم یبار کسی فحش نده،یبار به کسی حرفی نزنیم، مگه ما سازمان حقوق بشر و صلیب سرخیم که هرکی به ما میریسه میخوایم آشتی بکنیم؟ چرا یکم روی سنگینی خودتون نمیمونین؟چرا یبار شهرک همسایه قدم جلو نمیزاره؟ من میگم فحش ندین و مخالف فحشم ولی لازم نمیبینم هی توی سایت هواداری داماش گیلان بیایم خودمون سبک کنیم، بجای اینکه حرف از بردن در مقابل ملوان بزنیم و پیروزی الگیلانو جشن بگیریم هوادرا به حاشیه میبریم تا این چیزا یادشون بره و بچسبن به دعوای50سال بین انزلی و رشت،من به دوست خوبمون که این مطلب گزاشت اصلا جسارت نمیکنم در کل درام میگم نظرات دوستان دیگه هم خوندم، مگه استقلال پرسپولیس کل کل نمیکنن؟ولی بعضی از دوستان اگر اینجا بگیم ملوان سوراخ میگن عیب عیب یبار به کسی جسارت میشه!! اینجا پایگاه هواداران داماش خواهشن تیمهای دیگه و هوادارانشون بیخیال بشید، وارش اسپرت فضا برای تمام کاربرا آزاد گذاشت ولی ما از این فضا برای روحیه دادن به تیم های دیگه داریم استفاده میکنیم من اگر انزلیچی باشم چنین جوی توی سایت داماش ببینم 100نفر از دوستما با خودم میارم رشت نه با مینی بوس به همشون میگم داخل رشت قرار بزاریم تا خیلی راحت بریم استادیوم :roll: بازم میگم منظورم تنها به این دوست عزیزمون که این متن زیبا نوشت نیست[/color:ce233cfc78][/quote:ce233cfc78]

داداش گلم آقا معراج چه ایرادی داره داخل رشت قرار بذارن؟؟؟یا ما داخل انزلی با خیال جمع راه بریم و به هم نپریم و توهین نکنیم؟؟؟حتما باید تا حسن رود با موتور دنبال مینی بوسامون بیان و بعدشم با سنگ بزنن شیشه ها رو بشکنن؟؟؟یا اتوبوس اونا با اسکورت پلیس وارد استادیوم ما بشه؟؟هممون میایم میگیم ما مخالف فحشیم اما چرا برادری و اتحاد نه!!؟؟ما باید به مرگ بگیریم که مردم به تب راضی بشن،ما باید حرف از اتحاد بزنیم که فحش ها از بین بره.هممون میدونیم که انحاد هیچوقت بوجود نمیاد که اگه بیاد شیرینی فوتبال که به کل کلشه از بین میره...اما اینکه بیایم اینجا بگیم دشمنی دشمنی ولی فحش نه،مطمئنن بازهم شاهد توهین ها خواهیم بود.نمیدونم تا کی باید منتظر باشیم یکی برامون فرهنگ سازی کنه،بالاخره باید از یه جا شروع بشه،اگه ما رشتی ها که بدون تعصب فرهنگمون همیشه تو ایران اول بوده شروع نکنیم واقعا فکر میکنین انزلی چی ها که زبانزده بی فرهنگی تو کشورن شروع میکنن؟؟؟اونا اصلاح شدنی نیستن اما ما نباید سرمون و رو سر اونا بذاریم...حرف من اینه باید فرهنگ سازی بشه.نباید روز بازی با تیمای تهرانی پلاک تهرانیا بترسن یا روز بازی با ملوان 56ب از ترس نیاد تو شهر ما...واقعا حیفه.تشویقای ما داره تو کشورزبانزد همه میشه...حمایتمون از تیم با شعاره وای وای وای...تیم داماش حمله حمله حمله مو به تنه همه سیخ میکنه.چه ایرادی داره بقیه بد اخلاقیهامونم از بین بره و نمونه تر بشیم.گور بابای همه تیمای دیگه و هوادارای بی فرهنگشون...ما میخوایم خودمون باشیم.گیلکه اصیل توهین نمیکنه.بداخلاقی بلد نیست.هرکی اینکارو میکنه گیلک نیست...یا اگرم هست نقابی زشت رو صورتشه...به امید روزی که هممون تقاب از چهره برداریم...
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » شنبه آگوست 25, 2012 7:59 am

من میگم الان باید به تیم خودمون روحیه مضاعف بدیم تا بتونه برنده دربی باشه کنارشم میشه در مورد چیزهای دیگه صحبت کرد ولی آبراران من نمیدونم چرا هر وقت ما میزبانیم اینچور بحثها میشه .بهرحال من از خدامه رقابتی سالم داشته باشیم
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه آگوست 25, 2012 8:39 am

آقای منفرد مطمئنا وارش اسپرت داره در این راه و تشویق های موثر گام های خوبی رو بر میداره که بعضی هاش ملموس هست و برخی دیگه که کم هم نیست شاید برای خیلی ها ناملموس.
بچه هایی که از ابتدای تشکیل سایت با ما بودند اگر به حافظشون رجوع کنند یادشون میاد که چقدر به وارش اسپرت در یه سری کارها از جمله تاکید بر قوانین و عدم توهین توسط خود کاربرانمون خورده گرفته میشد و دلیلش هم بی تعارف سایت قبلی هواداران با نام damash.asia بود و الان خیلی ها در همینجا به دنبال این هستند که خودشون در حد توانشون در استادیوم تاثیرگذار باشند و امروز رسیده به جایی که خیلی از کاربران چه در اینجا و چه در استادیوم برای تیمشون در بحث تشویق ها و جلوگیری از توهین ها (مثل همین بازی پرسپولیس ) تلاش می کنند .
دو سال قبل ، یه روزی به خاطر تشکیل جایگاه H در لیگ یک به ما خورده می گرفتند و فکر می کردند این حرکت به خاطر مشکلی بوده که مابین من و چند نفر دیگه و یکی از لیدرها رخ داده و خواستند آشتی برپا کنند و تعدادی بریم اونجا بشینیم اما پاسخ من به اون افراد این بود که این حرکت در آینده به سود داماش بر روی سکوها تموم میشه و اینطور شد که افراد H اون موقع به کل استادیوم تعمیم پیدا کرد و پشت دروازه هم دوباره به دوران قدیم برگشت و تشویق ها همه گیر...
کاری به گروه مقابل نداشتم و نخواهم داشت بلکه حرف من اینه که خوشبختانه جوهای اینجا هر چه که بوده هیچ وقت مصنوعی و فرمایشی نبوده و از طرفی باید قدم به قدم پیش رفت. یعنی اول باید این نوع شعارها رو تعدیل کردو بعد شعارهای کری گونه بدون فحش رو بیشتر جایگزین کرد که اگر واقع نگر باشیم به یک بازه زمانی نیاز هست .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط rasht20 » شنبه آگوست 25, 2012 8:52 am

مطلب جالبی بود ماها که بهش واقفیم دوست عزیز و نظرمون اینه که فقط تیم خودمون تشویق بشه باز دم خودمون گرم که سایت هواداریمون همچین مطالب اشتی جویانه ای اونم تو بازی که میزبانیم پیدا میشه
فاصله 35 کیلومتر اما تفاوت فرهنگی 35000 سال نوری... بیخیال دوستان فقط کافیه ما تیم خودمون رو تشویق کنیم همین بدون حاشیه فقط داماش
نماد کاربر
rasht20
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط imani-shaft » شنبه آگوست 25, 2012 9:31 am

از اقا مجید بابت چنین مطلب زیبایی تشکر میکنم
اما یه مورد هم در مورد اختلافات در سمت خودمون بگم،متاسفانه بین شفت و فومن حساسیت های وجود داره و من قبل از پارسال که بازی های داماش رو میومدم فقط شنیده بودم که رشتی ها و انزلیچی ها با هم کنتاک هستند ولی وقتی داربی رفت پارسال رو رفتم انزلی تازه به عمق فاجعه پی بردم و به دوستم گفتم اَن دِ چیسه بره!امی اختلاف با فومن زاکان هاچی نییه!
تو رو خدا تمومش کنید اگه واقعا قراره فوتبال باعث اختلاف بین گیلانی ها بشه همون بهتر که اصلا تیم های فوتبالی نداشته باشیم و من همیشه آرزو دارم که تیم ماه و مهتاب شفت که در * لیگ گیلان موفق عمل کرده رو روزی در سطح اول فوتبال ببینم ولی با این شرایط دارم پشیمون میشم چون داره به رابطه ی مردم شهرهای گیلان ضربه میخوره.
به عنوان یه هم استانی و هم زبان،خواهشا دیگه تمومش کنید :?
آقا مازیار هم حرف قشنگی زد که اگه با گذشت کردن آدم کوچک بشه که خدا این قدر بزرگ نبود /3/
شفت زاکان گیلکید؛طرفدار داماش ید
داماش فقط مال رشتی ها نیست بلکه برای تمام گیلانی ها هست
نماد کاربر
imani-shaft
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 31, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه آگوست 25, 2012 11:20 am

[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » شنبه آگوست 25, 2012 11:23 am

[quote="nima_beckham"][color=brown:81506067b8][size=18:81506067b8]دوستان باید اونجوری که نیمه دوم بازی با لنگیا تشویق کردیم ... بازی با ملوان جای اینکه فحش بدین انژی خودمونُ واسه تشویق تو کل بازی بزاریم و از دقیقه 1 تا دقیقه 90 فقط و فقط تشویق بکنیم ...[/size:81506067b8][/color:81506067b8][/quot

[color=blue:81506067b8]nima_beckham [/color:81506067b8]عزیز اول از همه باید از شما بابت شهامت و انتخاب تصویر به این زیبایی تشکر کنم واقعیت اینجاست که فکر بیان این مطلب مدتی با من بود ولی جمله " چه فایده " همیشه مانعی شد برای بیانش اما وقتی برای اولین بار تصویر انتخابیت در سایت را دیدم و تحسین کردم دیگر حبس کردن این مطلب در دلم را جایز ندانستم برای همین بازهم از شهامت و حسن انتخابت در گذاشتن این تصویر بر روی سایت متشکرم و به وجودت افنخار می کنم . موفق باشی
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه آگوست 25, 2012 11:36 am

[quote="Majid_Rasht"][quote:a151208429="nima_beckham"][color=brown:a151208429][size=18:a151208429]دوستان باید اونجوری که نیمه دوم بازی با لنگیا تشویق کردیم ... بازی با ملوان جای اینکه فحش بدین انژی خودمونُ واسه تشویق تو کل بازی بزاریم و از دقیقه 1 تا دقیقه 90 فقط و فقط تشویق بکنیم ...[/size:a151208429][/color:a151208429][/quot

[color=blue:a151208429]nima_beckham [/color:a151208429]عزیز اول از همه باید از شما بابت شهامت و انتخاب تصویر به این زیبایی تشکر کنم واقعیت اینجاست که فکر بیان این مطلب مدتی با من بود ولی جمله " چه فایده " همیشه مانعی شد برای بیانش اما وقتی برای اولین بار تصویر انتخابیت در سایت را دیدم و تحسین کردم دیگر حبس کردن این مطلب در دلم را جایز ندانستم برای همین بازهم از شهامت و حسن انتخابت در گذاشتن این تصویر بر روی سایت متشکرم و به وجودت افنخار می کنم . موفق باشی[/quote:a151208429]

قربونت آبرار ...این تصویر امضا رو یکی از دوستان قبل از من گذاشته بود امیوارم هر کی دوست داره فحاشی از بین بره قبل از دربی امضاشو اینجوری بکنه ... ما باید به فکر اتحاد باشیم تا حداقل فحاشی از بین بره چون اتحاد واسه از بین رفتن جذابیت بازی میشه ...
ولیییییییی خیلی از آبای ها تو فیسبوک حرف هایی رو میزنند که من همیشه ازش میترسیدم !!! میگن که ما داریم خودمونُ به اونا میچسبونیم !!!! از همه دوستان خواهش میکنم از این حرفا ناراحت نشند و حتما جوابشونو بدند تا بفهمند فرهنگ بالای ما باعث شده در این راه قدم برداریم ....
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط monfared » شنبه آگوست 25, 2012 11:46 am

[quote:b4e21b1fa4="MEHRDAD"]آقای منفرد مطمئنا وارش اسپرت داره در این راه و تشویق های موثر گام های خوبی رو بر میداره که بعضی هاش ملموس هست و برخی دیگه که کم هم نیست شاید برای خیلی ها ناملموس.
بچه هایی که از ابتدای تشکیل سایت با ما بودند اگر به حافظشون رجوع کنند یادشون میاد که چقدر به وارش اسپرت در یه سری کارها از جمله تاکید بر قوانین و عدم توهین توسط خود کاربرانمون خورده گرفته میشد و دلیلش هم بی تعارف سایت قبلی هواداران با نام damash.asia بود و الان خیلی ها در همینجا به دنبال این هستند که خودشون در حد توانشون در استادیوم تاثیرگذار باشند و امروز رسیده به جایی که خیلی از کاربران چه در اینجا و چه در استادیوم برای تیمشون در بحث تشویق ها و جلوگیری از توهین ها (مثل همین بازی پرسپولیس ) تلاش می کنند .
دو سال قبل ، یه روزی به خاطر تشکیل جایگاه H در لیگ یک به ما خورده می گرفتند و فکر می کردند این حرکت به خاطر مشکلی بوده که مابین من و چند نفر دیگه و یکی از لیدرها رخ داده و خواستند آشتی برپا کنند و تعدادی بریم اونجا بشینیم اما پاسخ من به اون افراد این بود که این حرکت در آینده به سود داماش بر روی سکوها تموم میشه و اینطور شد که افراد H اون موقع به کل استادیوم تعمیم پیدا کرد و پشت دروازه هم دوباره به دوران قدیم برگشت و تشویق ها همه گیر...
کاری به گروه مقابل نداشتم و نخواهم داشت بلکه حرف من اینه که خوشبختانه جوهای اینجا هر چه که بوده هیچ وقت مصنوعی و فرمایشی نبوده و از طرفی باید قدم به قدم پیش رفت. یعنی اول باید این نوع شعارها رو تعدیل کردو بعد شعارهای کری گونه بدون فحش رو بیشتر جایگزین کرد که اگر واقع نگر باشیم به یک بازه زمانی نیاز هست .[/quote:b4e21b1fa4]

[align=justify:b4e21b1fa4]آقا مهرداد، گفته ی من اصلا در تضعیف جایگاه وارش اسپرت در ارزیابی عملکرد نبود و نیست،
در مقام مقایسه، از نظر قدمت فعالیت و زحماتی که به صورت مستقیم و مستمر کشیده اید، هرگز همپای شما نبوده و نیستم و همواره به عنوان یک هوادار ساده هستم که معتقدم باید افق های دورتر از نتیجه ی یک مسابقه یا یک نیم فصل و حتی نهایتا یک فصل را برای تیم محبوب شهرم در نظر بگیرم.
نه اکنون و در مقام پاسخ به شما، که همیشه در هر جمع فوتبالی گفته ام که وارش اسپرت و اعضا و بعضا بازدید کنندگانش، بدون هیچ پشتوانه ی مالی یا اداری، هدایت سکوها را بر عهده گرفته و به عنوان یک اهرم تاثیر گذار روز به روز مطرح بوده است و تلطیف حال و هوای سکو ها تا این اندازه، نبوده و نیست مگر به همت همین وارش اسپرت و اعضا و این اعتقاد عمیق من است.
ارتباط مستقیم با باشگاه، کادر، از طرفی هوادار و ... این ها مزیت هایی ست که در حال حاضر وارش را از هر سایت مشابهی برای هر تیم باشگاهی دیگری متمایز نموده است.من اغلب، از بین دوستان، نسبت به نظرات منطقی و نزدیک به واقع شخص شما نظر مثبت داشته ام و مسایلی نظیر جایگاه H را هم ماحصل همان منطق و دورنگری شما می دانم.
اگر چه این یک سایت آزاد است، دوستان مختارند در نظرات خود، اما من آن اراده ی لازم را در جمع مدیران نمی بینم، به نظر می رسد هنوز جمع عزیزان به یک نتیجه ی واحد و موضع مشترک نرسیده باشند ...
اگر قرار است در یک موضوع واحد به نتیجه برسیم که همه به اصل موضوع اذعان داریم، اری یا نه را باید به یک صدای واحد تبدیل کنیم، آن هم در مساله ی بزرگ و مهمی که به حیثیت مردم این شهر بر می گردد.
شاید دوستانی که به تبع فعالیت های خود با شهروندان سایر نقاط کشور مراوده دارند بیشتر بتوانند درک کند که شُهره شدن مردم سرزمینی که به سواد و فرهنگ و پیشینه، سرآمد بوده اند و هستند، به فحاشی، رنج آور است... من برای دوستانی که بلافاصله می گویند همه جا فحاشی هست جوابی ندارم، چون یا با فرهنگ های دیگر بُر نخورده اند تا پس از دیدن تفاوت ها، ببینند که بالا بودن انتظار از همشهریان یک زیاده خواهی نیست، یا اعتقادی به چنین اصولی ندارند .
حرف من قدرنشناسی نسبت به وارش نیست، اتفاقا تاکید بر آن چه ست که از بازوان توانای این جمع بر می آید، آن هم نه در فرصتی کوتاه، که من هم نسبت به اتحاد رشت و انزلی موضع منفی داشته ام و آن را خلاف روال معمول و واقع بینی بر شمرده ام.اما این که هر از گاهی یک پُستی در وارش نوشته شود و دوستان با نظرات منفی و مثبت آن را ادامه دهند ... به جایی نمی رسیم.
مثلا وارش می تواند با اصرار و پی گیری بر تشکیل کانون هواداران داماش، زمینه ی فرهنگ سازی های آتی را فراهم کند.
یا مثلا با شعاری بر خلاف جو فحاش در ورزشگاه، موضع خود را متمایز و برجسته کنیم ...[/align:b4e21b1fa4]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط monfared در شنبه آگوست 25, 2012 11:56 am .
نماد کاربر
monfared
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » شنبه آگوست 25, 2012 11:55 am

[quote:dd916df2d9="MEHRDAD"]با احترام به نگارنده مطلب من فکر می کنم بعضی وقت ها ما زیاد به ایده آل ها فکر می کنیم.
مغز مطلب شاید در بازه زمانی طولانی خوب باشه اما اینکه همیشه پیش از دربی ها به چنین مسائلی فکر کنیم که مثلا در بازی فحاشی نباشه کاملا غیرمنطقی هست .
این قضیه چقدر می تونه با واقعیت تطبیق داشته باشه؟
من دو تا سوال می کنم: 1- آیا اصلا امکانش هست به طور کل در بازی داربی آتی فحاشی نباشه؟ 2- کدام سایت هواداری ، یا هواداری برای سایت هواداری هر تیمی حتی اگر هیچ رقابتی باهاش نداشته باشه مطلب گذاشته یا میگذاره؟ (چه رسد وقتی اوضاع به این شکله)
ببینید همین مصاحبه با حسین ابراهیمی رو بخونید.. چند نفر به من زنگ زدند که مصاحبه رو ویرایش کنید و بخش صحبت در مورد ملوان رو چون در آستانه دربی هست بردارید؛ خب خوبه که به فکر باشیم اما دیگه نه اینکه تو شرایطی باشیم که ممکنه هم از این ور بوم بیفتیم هم از اونور! وقتی یک پیشکسوت تیم دیگه در مورد تیم های اینجا حرف هایی رو می زنه دیگه میشه به عمق قضایا پی برد ...
به طور کل فرهنگ سازی در جهت تشویق بیشتر تیم و جلوگیری ازفحاشی حرکت بسیار خوبیه که ما تو یه بحث هایی آغاز کننده بودیم و موفقیت هایی هم بدست اومده وحتما راهکارهایی به شکل عملی به شکل نامحسوس برای کم شدن توهین ها تو این بازی ها انجام میدیم ولی آیا میشه ناگهانی یا چکشی با چنین چیزهایی مقابله کرد؟
نه در بحث استادیوم بلکه تو جامعه هم نگاه کنید در برخی بحث ها که به این شکل عمل شده اصلا نتایج خوبی نداشته و باید ذره ذره برای پیش برد هر مسئله ای تلاش کرد .
یه نکته ای رو هم بگم که یکی از دوستان گفت در انزلی فحاشی ها کمتر شده در چند بازی من هم این قضیه رو فقط در مورد بازی ای که دو هفته قبل برگزار کردند قبول دارم ولی... به سال های گذشته کاری ندارم اما چرا این قضیه رو به همین زودی از یاد بردید که در هفته اول داماشی ها هیچ توهینی نکردند اما هفته بعد توهین هایی شد؟
این قضیه و همین مطالب شما دوستان نشون می ده که این بستر سمت سوی مناسب دادن به شعارها در رشت فراهم هست .
امیدوارم بشه در بازی آتی سازماندهی هایی انجام بشه که از توهین ها تا حدامکان بشه جلوگیری کرد تا تیم با تشویق های ممتد تماشاگران به نتیجه ای ایده آل برسه . این اثبات شده که بازیکنان با تشویق ها موثر روحیه مضاعف می گیرند اما توهین به تیم مقابل هیچ انرژی ای به بازیکنان خودی نمی ده .[/quote:dd916df2d9]

مهرداد عزیز هرگز انتظار نمی رود که در دیدار آینده جو ورزشگاه به آن صورت رویایی که ما آرزو داریم باشد شاید برای همین من روایت صمد بهرنگی را نقل کردم و آرزوکردم که همه ما آن تک ماهی باشیم که به دریا فکر کرد . شاید ما به آنچه که می خواهیم نرسیم اما همانگونه که شما از تفاوت جو ورزشگاه برای سیدجلال در بازی قبل و مقایسه ان با قبلتر گفتید امیدوارم که حرفهای دوستان بتواند بازهم این جو را تعدیل کند که این خود گامی به جلو است
مهرداد جان واقعیت اینجاست که من با توجه به شناختی که در این مدت از شما و مازیار عزیز و سایر دوستان پیدا کرده ام برایتان ارزشی فراتر از مدیریت یک سایت هواداری قائلم و به وارش اسپرت به یک سایت هواداری محض نگاه نمی کنم چون کارنامه کاریتان فراتر از آن چیزی است که از این سایت به عنوان یک سایت هواداری نام برده شود شما حتی در بسیاری موارد منبع خبری بسیاری از رسانه ها قرار می گیرید که این ارزش شما و کارتان را نشان می دهد و اگر به عنوان برادر کوچکتر پیشنهاد و یا مسئله ای را بیان میکنم به خاطر احترام و ارزشی است که برای شما و این سایت قائلم و ایمان دارم که این قدرت در شما و وارش اسپرت وجود دارد که در بلند مدت نقطه پایانی بر جو مسموم ورزشگاه ها بگذارد .
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه آگوست 25, 2012 12:55 pm

آقای منفرد اصل کامنت های من به این معنا نیست که اتحادی برای از میان برداشتن فحاشی ها نیست یا مخالفیم بلکه نقد من بود بر مطلب مجید عزیز که اگرچه کل مطلب قابل تامل هست و دوست داشتنی اما باید قدم ها رو به نوبت برداشت... البته با قسمتی از مطلب مبنی بر اینکه ما در سایت هم مطلب بنویسیم هم مشکل داشتم ! یه نکته ای رو هم باید بگم که یکی از دوستان من به خاطر همین قضیه جلوگیری از فحاشی با ماجرایی رو به رو شد که تا همین چند هفته پیش با اون درگیر بودیم !
در زمینه تشکیل کانون هواداران هم من معتقد هستم که باید کانون هواداران اصولی و قوی تشکیل بشه.. چون یک کانون که قرار باشه از یک طرف خدمات دهی باشه یا فرمالیته باشه هیچ کمکی به تیم و تماشاگر نمی کنه و این قضیه رو هم بارها به آقای سراوانی عنوان کردم . اتفاقا پیش از بازی پرسپولیس در جلسه لیدرها به عنوان مهمان حضور پیدا کردم که جمله ای رو از آقای سراوانی شنیدم که قصد نقد اون رو بعد از با پرسپولیس داشتم که متاسفانه وقت نکردم .

اما در مورد کامنت آقا مجید...
شما بزرگوارید، پیش از این هم گفتم کل مطلب چیزی هست که همه دوست داریم اما بخشی از مطلب رو احساس کردم که باید در موردش نکاتی رو بگم .
من فکر می کنم با توجه به یه سری فاکتورهایی که توی ذهن من وجود داره که البته نمی گم چه فاکتورهایی تا باعث سوتفاهم نشه جو رشت رو خیلی راحت تر از شهرهای دیگه میشه درست کرد منتهی اول این هست که باید در همه شهرها این تلاش کم و بیش وجود داشته باشه تا این قضیه تسریع پیدا کنه و دوم (به عنوان یک هوادار و از روی تعصب نمی گم) امیدوارم برخوردها چندگانه فدراسیون با خاطیان هم در آینده برطرف بشه که واقعا تاثیر زیادی رو داره .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه آگوست 25, 2012 6:38 pm

* * *

همچین آدمایی هستنا!
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط armanzare » شنبه آگوست 25, 2012 9:29 pm

کامنتارو خوندم خواستم چندتا نکته بگم:
1-دست بچه های وارش اسپرت درد نکنه تو زمینه ی فرهنگ سازی خیلی دارن زحمت می کشن اسمش تو دهنا هست...
2-در مورد فحاشی باید صبور بود و منتظر بود تا همه بفهمن که کار درستی نیست همن طور که در مورد داوری این اتفاق افتاد مخصوصا تو رشت زودتر از همه جا...اینم حل میشه....باید صبر کرد حتی جنبه ی کسر امتیازو محرومیتم داشت (البته کسر امتیاز از ملوان در این صورت واجب تره)
3-پیشنهاد اینکه یه ضرب تشویق کنیم عالـــــــــــــــــــیـــــــــــــــه!
4-بعضیا نظر می دن و تعمیم می دن نظرشونو به همه....خدمت اون دوستان بگم که اینجا فقط تبادل فکر میشه ما برای همه ی طرفدارا تو کل گیلان که احیانا نمیان تو این فضاها نمی تونیم تعیین تکلیف کنیم.
نماد کاربر
armanzare
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 29, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان