[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تا به کی و تا به کجا ؟ ( رنجنامه ای بر درد مشترک رشت و انزلی )

تا به کی و تا به کجا ؟ ( رنجنامه ای بر درد مشترک رشت و انزلی )

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

تا به کی و تا به کجا ؟ ( رنجنامه ای بر درد مشترک رشت و انزلی )

پستتوسط Majid_Rasht » جمعه آگوست 24, 2012 9:14 pm

[align=justify:8f823a9118]اینجا گیلان است. . . اینجا فاصله شهرها و آبادیهایش حتی قابل اندازه گیری هم نیست ! زندگی گیلانیان آنقدر در هم آمیخته است که بیشتر به یک کلان شهر شباهت دارد تا یک استان ! حتی تفاوت گویشها و خرده فرهنگها نتوانسته وابستگی گیلانیان را به یکدیگر کمتر کند . سرزمینی که در بلندای تاریخش رمز موفقیتش یک دلی و همدردی مردمانش بوده که هیچ کس جز خودشان نتوانسته مرحمی بر درد هایشان باشد . . . و اینجا گیلان است و دو شهر با فاصله ای . . .شما بگوئید چقدر ؟!
رشت و انزلی . . .آنقدر به هم وابسته اند که هیچ شهری شاید در ایران به همسایه اش وابسته نباشد ! کدام رشتی است که حداقل هر دو هفته یکبار سری به این بندر شمالی نزند از غازیان عبور نکند ، عطر کباب های بلوار مستش نکند وعطر دریا را با خود به شهرش برنگرداند و کدام انزلیچی است که برای گردش و خرید در بازار رشت و دیدن اقوام و فامیل به رشت سر نزند و ما از اهالی این دو شهر هستیم . از کجا شروع شد ؟ وچگونه این کرکری همیشگی مابین ما در گرفت ؟ چه کسی آغاز گرش بود؟ شاید اصلا مهم نباشد ! مگر اهمیت دارد که کر کری میلان و اینتر کی و چگونه شروع شده ! و یا لیورپول و منچستر ، بچه که بودم همیشه بازی ملوان و سپیدرود تنها مسابقه ای بود که تماشگر تا خط زمین بازی روی زمین می نشست و با هیجان بازی را دنبال می کرد و امروز هم باز بازی این دو تیم شهرستانی است که غیر از داربی پایتخت ( که محصول سالها تبلیغ رسانه ای و حکومتی است ) میتواند هزاران طرفدار را به استادیوم پیر شهر بکشد اما این سالها کجا و آن روزها کجا ؟!
به کجا رفته ایم ؟ این کرکری ما را به کجا برده ! غیر از آن است که تمام فرهنگ و داشته هایمان را قربانی جهالتی می کنیم که اعراب بادیه نشین از انجام آن شرم داشته اند ! اشتباه نشود نمی گویم من اسیر این کرکری نیستم که نفس آن را نه تنها مضر نمی دانم بلکه فوتبال این خطه را دارای هیجانی کرده که در کل ایران بی نظیر است حتی نمی گویم که من به عنوان یک رشتی آرزوی موفقیت ملوان را دارم بلکه هرگز آرزوی پیروزیش را ندارم مگر آنکه با دو تحفه پایتخت در حال مبارزه باشد که آرزویم شکست آن دو نور چشمی در مقابل گیلانیان است. من حتی زمانی که یک طرفدار دچار هیجان شده و حرف نا مربوطی از دهانش خارج می شود را قابل خرده گیری نمیدانم ! ولی دوستان من زمانی که هزاران نفر به عزیز ترین کسان شما توهین کنند و هزاران نفر هماهنگ پاسخ آن را بدهند ! این نشان چیست ؟ توهین به عزیزترین کس یک انسان آنهم بخاطر یک کرکری ورزشی شرف و فرهنگ شعار دهنده را زیر سئوال میبرد یا کسی را که مورد خطاب قرار گرفته ؟! فقط این جواب کلیشه ای را بیان نکنیم که این تلافی بازی قبل است که این مطلب خطاب به هر دو گروه است مگر فاصله خانه های ما ، فاصله فرهنگی ما و باور های ما چقدر است که خواهر و مادرش ، و عزیزانش ، عزیزان من نباشتد . شما در این شهر چقدر همشهری میشناسید که همسرانشان اهل انزلی باشند و همینطور بلعکس!
پس یکی بگوید این توهین ها آینه وار به چه کسانی برمی گردد ؟!
چرا ما با رفتارمان باعث شدیم که امروز حتی مضحکه دست کسانی شویم که همیشه جز بدی برای ما نخواسته اند ! به روی شرف یکدیگر تیغ می کشیم و بیگانه ها رابه تماشایش دعوت میکنیم . . . برای کسی که هرگز به گیلانی بودنش اعتراف و افتخار نکرده هورا می کشیم و افتخار گیلان را در زیر دشنامهایمان خرد می کنیم !
به کجا می رویم ؟
می دانم که خیلی از ما از این وضع تاسف بار خسته ایم ، این از اظهار نظر خیلی از دوستان پیدا است . شاید نتوان یک هفته ای به آنچه در رویا داریم رسید ولی بیاییم سعی کنیم ، تلاشمان را بکنیم تا از منجلابی که در آن گرفتار شد ه ایم رها شویم . بیایم از همین سایت شروع کنیم که می دانم خیلی قبل تر از این شرو ع کرده اند . برای مثال چرا از مدیران همین سایت خودمان شروع نکنیم از آنان بخواهیم با هرگونه توهین به ملوان و تماشاگرانش در سایت به شدت یر خورد کنند حتی [b:8f823a9118]می توان از مدیران سایت هواداران ملوان خواست برای وارش اسپرت مطلب بگذارند و برعکس مدیران سایت هم در گامی برای دوستی برای هواداران ملوان مطلب بفرستند . [/b:8f823a9118]حتی بچه های سایت هم می توانند عضو سایت ملوان شده و در این مواقع به ایجاد جوی آرام کمک کنند . شنیده ام احمدزاده زمانی در یک محفل خصوصی از جو ورزشگاه تاسف می خورد و می گفت جو ورزشگاه رشت را هرگز اینگونه ندیده و فکر کنم که او بود که در انزلی و در اعتراض به توهین تماشاگران ملوان نیمکت را ترک و به رخت کن رفت ( دیداری که به تساوی کشیده شد ) شاید یک راه مبارزه با این جو شوم برخورد باشگاه و کادر فنی حتی با تماشاگران خودی باشد از نظر من کاملا قابل دفاع است [b:8f823a9118]اکر امید هرندی در اعتراض به توهین به طرفداران ملوان تیم خود را از زمین بیرون بکشد [/b:8f823a9118]. باید یکجا جلوی این رفتارهای زشت را بگیریم چه بهتر که خود از پس این غده چرکین براییم . بدون شک شاید نتوانیم به چیزی که آرزو داریم به سرعت دست پیدا کنیم ولی سعی مان را بکنیم که خود درمان دردی باشیم که فرهنگ و فوتبال گیلان را به شدت بیمار کرده . صمد بهرنگی در روایت ماهی سیاه کوچولو ازمادر بزرگی میگوید که در روایت شبانه برای هزاران نوه ماهیش از ماهی سیاهی می گوید که خسته از برکه اسارتش رویای دریا درسر دارد و عاقبت در آغوش دریا جان می سپارد و در انتها ازمیان آن هزاران نوه ماهی که با این قصه به خواب می روند فقط یک ماهی عشق دیدن دریا در سر می پرواند ، بیایم همه ما ان یک ماهی باشیم.

مجید محمدی
شهریور 1391

* با توجه به ایجاد تایپیک بازی داماش و ملوان شاید ایجاد این تایپیک لزومی نداشت اما احساس کردم این بحث آنقدر مهم است که دوستان در یک تایپیک جدا به بحث در این مورد بپردازند بدون شک هر پیشنهادی که برای مبارزه با این جو تاسف آور صورت بگیرد و هر قدمی که برداشته شود حداقل کاریست که می توانیم نسبت به سرزمینمان انجام دهیم پس خواهش می کنم همه برای این معضل چاره ای بیندیشیم .[/align:8f823a9118]
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » جمعه آگوست 24, 2012 9:23 pm

[color=black:e1592fba1f][تورو خدا بیخیال بجای اینکه جو برای حمایت تیممون درست بکنیم، نظر میزاریم یبار کسی فحش نده،یبار به کسی حرفی نزنیم، مگه ما سازمان حقوق بشر و صلیب سرخیم که هرکی به ما میریسه میخوایم آشتی بکنیم؟ چرا یکم روی سنگینی خودتون نمیمونین؟چرا یبار شهرک همسایه قدم جلو نمیزاره؟ من میگم فحش ندین و مخالف فحشم ولی لازم نمیبینم هی توی سایت هواداری داماش گیلان بیایم خودمون سبک کنیم، بجای اینکه حرف از بردن در مقابل ملوان بزنیم و پیروزی الگیلانو جشن بگیریم هوادرا به حاشیه میبریم تا این چیزا یادشون بره و بچسبن به دعوای50سال بین انزلی و رشت،من به دوست خوبمون که این مطلب گزاشت اصلا جسارت نمیکنم در کل درام میگم نظرات دوستان دیگه هم خوندم، مگه استقلال پرسپولیس کل کل نمیکنن؟ولی بعضی از دوستان اگر اینجا بگیم ملوان سوراخ میگن عیب عیب یبار به کسی جسارت میشه!! اینجا پایگاه هواداران داماش خواهشن تیمهای دیگه و هوادارانشون بیخیال بشید، وارش اسپرت فضا برای تمام کاربرا آزاد گذاشت ولی ما از این فضا برای روحیه دادن به تیم های دیگه داریم استفاده میکنیم من اگر انزلیچی باشم چنین جوی توی سایت داماش ببینم 100نفر از دوستما با خودم میارم رشت نه با مینی بوس به همشون میگم داخل رشت قرار بزاریم تا خیلی راحت بریم استادیوم :roll: بازم میگم منظورم تنها به این دوست عزیزمون که این متن زیبا نوشت نیست[/color:e1592fba1f]
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » جمعه آگوست 24, 2012 9:29 pm

[color=brown:8a9e687aaf][size=18:8a9e687aaf]دوستان باید اونجوری که نیمه دوم بازی با لنگیا تشویق کردیم ... بازی با ملوان جای اینکه فحش بدین انژی خودمونُ واسه تشویق تو کل بازی بزاریم و از دقیقه 1 تا دقیقه 90 فقط و فقط تشویق بکنیم ...[/size:8a9e687aaf][/color:8a9e687aaf]
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط chile1369 » جمعه آگوست 24, 2012 9:30 pm

اه چقدر زیلد حوصله خوندن ندارم
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 01, 2011 12:00 am

پستتوسط elcatalan » جمعه آگوست 24, 2012 9:32 pm

[quote:d9b9ef188c="chile1369"]اه چقدر زیلد حوصله خوندن ندارم[/quote:d9b9ef188c]

دس خوش ابره.لنگه ی خودمی.
نیش دوست از نیش عقرب بدتر است پس بزن عقرب که...
نماد کاربر
elcatalan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » جمعه آگوست 24, 2012 9:34 pm

[color=brown:31c327cba7][size=18:31c327cba7]مقالت عالیه آبرار ... کاملا به موقع بود...[/size:31c327cba7][/color:31c327cba7]
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط mostafa » شنبه آگوست 25, 2012 3:31 am

[quote:d075e8e804="raincityboy"][color=black:d075e8e804][تورو خدا بیخیال بجای اینکه جو برای حمایت تیممون درست بکنیم، نظر میزاریم یبار کسی فحش نده،یبار به کسی حرفی نزنیم، مگه ما سازمان حقوق بشر و صلیب سرخیم که هرکی به ما میریسه میخوایم آشتی بکنیم؟ چرا یکم روی سنگینی خودتون نمیمونین؟چرا یبار شهرک همسایه قدم جلو نمیزاره؟ من میگم فحش ندین و مخالف فحشم ولی لازم نمیبینم هی توی سایت هواداری داماش گیلان بیایم خودمون سبک کنیم، بجای اینکه حرف از بردن در مقابل ملوان بزنیم و پیروزی الگیلانو جشن بگیریم هوادرا به حاشیه میبریم تا این چیزا یادشون بره و بچسبن به دعوای50سال بین انزلی و رشت،من به دوست خوبمون که این مطلب گزاشت اصلا جسارت نمیکنم در کل درام میگم نظرات دوستان دیگه هم خوندم، مگه استقلال پرسپولیس کل کل نمیکنن؟ولی بعضی از دوستان اگر اینجا بگیم ملوان سوراخ میگن عیب عیب یبار به کسی جسارت میشه!! اینجا پایگاه هواداران داماش خواهشن تیمهای دیگه و هوادارانشون بیخیال بشید، وارش اسپرت فضا برای تمام کاربرا آزاد گذاشت ولی ما از این فضا برای روحیه دادن به تیم های دیگه داریم استفاده میکنیم من اگر انزلیچی باشم چنین جوی توی سایت داماش ببینم 100نفر از دوستما با خودم میارم رشت نه با مینی بوس به همشون میگم داخل رشت قرار بزاریم تا خیلی راحت بریم استادیوم :roll: بازم میگم منظورم تنها به این دوست عزیزمون که این متن زیبا نوشت نیست[/color:d075e8e804][/quote:d075e8e804]

دوست گرامی، کسی نمیگه کل کل نکنیم. اما باید از یک جا شروع کنیم که فرهنگ فحاشی رو ریشه کن کنیم.
به نظرم اگر این غرور کاذب بعضی از هوادارن (هر تیمی) و فحاشی هاشون ادامه دار باشه، شاید بهترین کار همون محرومیت اون تیم ها از بازی خانگی باشه تا شاید با زور هواداران ادب بشند. البته منظورم هواداران تیم خاصی نیست. هر تیمی که هوادارانش فحاشی کنند، 1-2 بار که محروم بشه حساب کار دستش میاد. مثل الان که دیگه هواداران تیم ها جرات فحاشی به داور ها رو ندارند (از "شیر سماور" به "داور بی عدالت" تغییر شعار دادند، که خیلی خوبه!)
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » شنبه آگوست 25, 2012 4:49 am

ممنون از نوشته خوبتون.
دوستان کری و کل کل از زیبایی های فوتبال هستش ولی وقتی که این کری از حد معمول و متعارف خودش خارج میشه و میره به سمت ِ فحشهای ناموسی واقعا خجالت آور و شرم آور میشه
این رقابت بین داماش و ملوان به پیشرفت هر دو کمک میکنه ولی وقتی که این رقابت وارد حاشیه شد و در نتیجه اون محرومیت تماشاگر و کسر امتیاز و...اون وقت هست که به هر دو تیم ضربه میزنه.
در ضمن انصافا در این سه بازی که ملوان در خونه داشت فحاشی ها به حداقل رسیده بود و این واقعا جای تقدیر داره,این رو برای اون دسته از دوستانی گفتم که میگن چرا اول اونها پیش قدم نمیشن....
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط vahidn » شنبه آگوست 25, 2012 5:08 am

من به عنوان یه عاشق داماش حاضرم اگه محرومیت باعث فرهنگ سازی میشه این کار انجام بشه. فحاشی نباید در ورزشگاه رشت انجام بشه.دیگر استانها و شهرها و شهرکها اگه فحش میدن ،بزار بدن.سنگ پرانی میکنند ،مشکلس نیست .چون اونها که رشتی نیستن.ولی ما رشتی هستیم. رشتی که فحش نمیده.
اگه هم کسی به ورزشگاه رشت میاد میخواد فحاشی کنه بهتره که نیاد.

والا هم شرف استان و هم بازیکنا و هم مردم بافرهنگ و هم ورزشگاه مقدس عضدی و سردارجنگل زیر سوال میره.
ما تو ورزشگاه معرف شهر و فرهنگمون هستیم.

با این حال بیاییم با جان و دل فقط تیم محبوبمون رو تشویق کنیم. و هر تماشاچی فهیمی که به ورزشگاه میاد خودش میلیارها تومن می ارزه و این برای ستاره های تیممان باعث خوشنودیه.
نماد کاربر
vahidn
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه فبريه 23, 2012 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » شنبه آگوست 25, 2012 5:31 am

آره من هم موافقم که تماشاگرهای گیلانی واقعا نمونه هستند
در هر تیمی وقتی یک بازیکن موقعیت خراب میکنه یا پنالتی خراب میکنه بهش فحاشی میکنند ولی اینجا واقعا رفتار تماشاگرها اینطوری نیست
دیروز در ورزشگاه انزلی دید چه طور به بابک پورغلامی و رمضانی فحشهای رکیک می دادند!!به خاطر اینکه چند تا توپ خراب کردند,یا در همین ورزشگاه آزادی.
[b:26d92e9c10]اما تماشاگرهای ما با وجود اینه دیدند نظیف کار پنالتی رو خراب کرد همه بهش می گند فدای سرت,ایرادی نداره و باز هم تشویقش میکنند.این فرهنگ نمونه هستش[/b:26d92e9c10]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » شنبه آگوست 25, 2012 5:39 am

فعلا باید به فکر بازی باشیم چون تجربه نشون داده تا فردا صبح کل استادیوم رو اماده کنی واسه فحش ندادن اما روز مسابقه چیز دیگه ای اتفاق میفته
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط Alijoon » شنبه آگوست 25, 2012 5:54 am

دمت گرم آبره
حرف دل خیلی از هوادارای هر دو تیم رو زدی!
Alijoon
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 21, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه آگوست 25, 2012 6:36 am

با احترام به نگارنده مطلب من فکر می کنم بعضی وقت ها ما زیاد به ایده آل ها فکر می کنیم.
مغز مطلب شاید در بازه زمانی طولانی خوب باشه اما اینکه همیشه پیش از دربی ها به چنین مسائلی فکر کنیم که مثلا در بازی فحاشی نباشه کاملا غیرمنطقی هست .
این قضیه چقدر می تونه با واقعیت تطبیق داشته باشه؟
من دو تا سوال می کنم: 1- آیا اصلا امکانش هست به طور کل در بازی داربی آتی فحاشی نباشه؟ 2- کدام سایت هواداری ، یا هواداری برای سایت هواداری هر تیمی حتی اگر هیچ رقابتی باهاش نداشته باشه مطلب گذاشته یا میگذاره؟ (چه رسد وقتی اوضاع به این شکله)
ببینید همین مصاحبه با حسین ابراهیمی رو بخونید.. چند نفر به من زنگ زدند که مصاحبه رو ویرایش کنید و بخش صحبت در مورد ملوان رو چون در آستانه دربی هست بردارید؛ خب خوبه که به فکر باشیم اما دیگه نه اینکه تو شرایطی باشیم که ممکنه هم از این ور بوم بیفتیم هم از اونور! وقتی یک پیشکسوت تیم دیگه در مورد تیم های اینجا حرف هایی رو می زنه دیگه میشه به عمق قضایا پی برد ...
به طور کل فرهنگ سازی در جهت تشویق بیشتر تیم و جلوگیری ازفحاشی حرکت بسیار خوبیه که ما تو یه بحث هایی آغاز کننده بودیم و موفقیت هایی هم بدست اومده وحتما راهکارهایی به شکل عملی به شکل نامحسوس برای کم شدن توهین ها تو این بازی ها انجام میدیم ولی آیا میشه ناگهانی یا چکشی با چنین چیزهایی مقابله کرد؟
نه در بحث استادیوم بلکه تو جامعه هم نگاه کنید در برخی بحث ها که به این شکل عمل شده اصلا نتایج خوبی نداشته و باید ذره ذره برای پیش برد هر مسئله ای تلاش کرد .
یه نکته ای رو هم بگم که یکی از دوستان گفت در انزلی فحاشی ها کمتر شده در چند بازی من هم این قضیه رو فقط در مورد بازی ای که دو هفته قبل برگزار کردند قبول دارم ولی... به سال های گذشته کاری ندارم اما چرا این قضیه رو به همین زودی از یاد بردید که در هفته اول داماشی ها هیچ توهینی نکردند اما هفته بعد توهین هایی شد؟
این قضیه و همین مطالب شما دوستان نشون می ده که این بستر سمت سوی مناسب دادن به شعارها در رشت فراهم هست .
امیدوارم بشه در بازی آتی سازماندهی هایی انجام بشه که از توهین ها تا حدامکان بشه جلوگیری کرد تا تیم با تشویق های ممتد تماشاگران به نتیجه ای ایده آل برسه . این اثبات شده که بازیکنان با تشویق ها موثر روحیه مضاعف می گیرند اما توهین به تیم مقابل هیچ انرژی ای به بازیکنان خودی نمی ده .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » شنبه آگوست 25, 2012 7:25 am

وقتی همه با هم بایم تشوویق بکونیم ده کسی به انزلیچیان فوش نده ولی تا ا مشکلات کمه به خیلی وقت بره حداقل 3-4سال .دمه امی جاقالان گرم با انکه هر بازی انزلیچیان امرا فوش دهید باز امی زاکان گید باییم اتحاد بکونیم شیمی غیرت قوربان
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه آگوست 25, 2012 7:40 am

مطلب خوبی بود ولی خیلی از قسمت هاش شدنی نیست و نباید در کوتاه مدت زیاد انتظار داشت(شاید شما هم در کوتاه مدت چنین انتظاری نداشته باشید).خیلی جالب ست بعضی ها در بوق و کرنا میکنند که در اونجا فحاشی نشده و ...
اون موقع که ما بعد از داربی نیم فصل اول تا داربی نیم فصل دوم کوچکترین توهینی به انزلیچیا نکردیم و آقایان شعار ملوان دست یک رو با فحاشی ناموسی جواب دادند چرا در بوق و کرنا نکردند؟
به نظر من بهترین کار این است که ما در استادیوم فقط به فکر تشویق تیم خودمون باشیم و در شعارهای دو جانبه حواسمون باشه چون شعارهای دو جانبه همه گیری بیشتری داره و باید بلافاصله با تشویق اون رو بهم بزنیم.
من نه مثل بعضی ها میگم این کوچک کردن خودمون هست و نه میگم فرهنگ ما این است...
اولا هیچ جای دنیا فرهنگ یک شهر را از استادیومش قلمداد نمی کنند و کسانی که میگن باعث کوچک شدن ما هم میشه باید بگم که:
اگه به این حرف ها باشه،خدا با این همه گذشت،این قدر بزرگ نبود!
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 4 مهمان