[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVsملوان انزلی (الگیلانو) /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

داماش گیلانVsملوان انزلی (الگیلانو) /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

Re: ‏

پستتوسط Rashti0131 » جمعه آگوست 24, 2012 5:04 pm

[quote:6f94151b07="majid13"][quote:6f94151b07="Rashti0131"]مجیدجان سعید خوب چیزایی بهت یاد دادا :lol: :x البته خودت شایستگی های زیادی داری :wink:[/quote:6f94151b07]‎
آبره سعید استاد ما واقعا.
یه موقع قرار بود کاور فرزاد فرزینو طراحی کنه، طرح سنگ فرش کردن الم الهدا پیشنهاد سعید بود، پدر سوخته الان دیگه واسه خودش بروبیایی داره :lol:[/quote:6f94151b07]

واقعا حیف که همچین نابغه ای رو از دست دادم...درضمن علم الهدی درسته نه الم الهدی :wink:
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » جمعه آگوست 24, 2012 5:04 pm

[quote:e69bd2737b="aslanadigozal"][quote:e69bd2737b="majid13"][quote:e69bd2737b="damash_city"]باید ی شعار درست کرد توش انزلی نباشه بلاخره مردم انزلی هم طرفدار داماش هستند

واقعا خندم گرفت از این حرف بچه ها . 1 % فکر کن از انزلی بیان برای حمایت داماش :D :D :D :
واقعا پیش خودتون چی فکر کردین!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote:e69bd2737b]‎
اونا این ادعایه خنده دارو میکنند بع جرا ما این ادعا رو نکنیم؟
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

Re: ‏

پستتوسط soroosh8 » جمعه آگوست 24, 2012 5:08 pm

[quote:e109fd0d5a="aslanadigozal"][quote:e109fd0d5a="majid13"][quote:e109fd0d5a="damash_city"]باید ی شعار درست کرد توش انزلی نباشه بلاخره مردم انزلی هم طرفدار داماش هستند

واقعا خندم گرفت از این حرف بچه ها . 1 % فکر کن از انزلی بیان برای حمایت داماش :D :D :D :
واقعا پیش خودتون چی فکر کردین!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote:e109fd0d5a]

من خندم نگرفت,اعصابم خورده واسه فکر بچه ها در مورد اونا :roll:
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط majid13 » جمعه آگوست 24, 2012 5:18 pm

آخه اونا همیشه ادعا میکنند مل مل تو رشت هوادار دارهو بازیای ملوانو تا عنزلی میانو ... آخه من موندم کدوم رشتی حاضر بره واسه حمایت تیم شهر دیگه و حجمه فحش هارو به رشتی ها تحمل کنه واقعا مسخرست، منم بخاطر همین گفتم اگه ملوان تو رشت هوادار داره بس داماشم قطعا تو عنزلی هوادار داره.
آبرار بخاطر اینکه سرت درد نیاد سعی کن جواب بی منطق رو به آدم بی منطق بدی.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MAZIYAR » جمعه آگوست 24, 2012 6:03 pm

[color=black:bbfcaaa74b]ه امتیاز به چه قیمتی؟!
سخن خودم رو با شما عزیزانم از اینجا شروع میکنم که اصلا فوتبال برای چیه؟!
فوتبالی که توی هر تیمش بازیکنهای زیادی از شهرهای مختلف عضویت دارن برای اینکه بهمون یاد آوری کنند که هیچکدوم از ما با هم دشمن نیستیم ؛ ورزش با توهین و دشمنی هیچ منافاتی نداره
واقعا یعنی این سه امتیاز اینقدر ارزش داره که همه چیزها رو از یاد ببریم؟!
یادمون رفته قبل از اینکه رشتی یا انزلیچی باشیم گیلانی هستیم و هم زبون؟!
یادمون رفته که از یه آب و خاکیم؟!
یادمون رفته که خیلی از ماها که رشتی هستیم بهترین دوستامون انزلی چی و خیلی از ماها که انزلی چی هستیم بهترین دوستامون رشتی هستند؟!
یادمون رفته که خیلی از پسرهای انزلی با دخترهای رشتی انزلیچی کردن و خیلی از دخترهای انزلی با پسرهای رشتی؟!
یادمون رفته که ناموس همدیگه ایم؟!
یادمون رفته که وقتی یه عده پانترک(با احترام به آذریهای عزیز) توی بازی تراکتور /ملوان به میرزا و انزلیچی قایقران توهین کردند خون همه ما به جوش اومد؟!
یادمون رفته توی همین فوتبال انزلیچی قایقرانی داشنیم که همه رشتیها بهش افتخار میکنن؟!
یادمه وقتی اسطوره فوتبال گیلان زنده یاد انزلیچی تصادف کرده بود و به بیمارستان پورسینای رشت منتقل شده بود من هم اونجا بودم و مثل تک تکِ رشتیهایی که اونجا حضور داشتند چشمام پر از اشک شده بود و دلم پر از خون
چرا؟!
چون انزلیچی قایقران توی قلب همه ما بود
چون انزلیچی قایقران افتخار گیلان بود و هست و خواهد ماند
ورزش باید باعث نزدیکی قلبهای ما بشه نه اینکه خنجری بشه توی سینمون
عاقبت این فحاشی هایی که توی زمین فوتبال به هم میکنیم چیه؟!
فقط یک لحظه جای اینکه حق به جانب فکر کنیم و بگیم اول طرفدارای فلان تیم شروع کردند به این فکر کنیم که هرگز دو تا خط موازی به هم نمیرسند
برنامه 90 بعد از بازی دربی پارسال یادتونه؟!
به خدا 38 کیلومتر بیشتر با هم فاصله نداریم
چرا قلبامون اینقدر از هم دور باشه؟!
من خودم رشتیم ولی دوستای خیلی خوبی از انزلی دارم
کسایی که با روحیه من آشنان و منو میشناسن میدونن که برای من انزلی مثل لاهیجان ِ ؛ مثل رودسر ِ ؛ مثل صومعه سراست ؛ مثل فومن ِ ؛ مثل آستانست ؛ مثل رودبار ِ ؛ مثل لنگرودِ ؛ مثل ..... آره آبای آره آبرار برای من انزلی مثل رشتِ
ما کم دشمن داریم که خودمون هم بیوفتیم به جون هم؟!
گیلان ما از نظر منابع انرژی و طبیعی جزو اولین استانهای ایران عزیز ِ ولی چرا از نظر اشتغال و کار در آخر و در کنار استانهای سیستان و پلوچستان و کردستان قرار گرفته؟!
چون به اندازه کافی با هم دشمنی کردیم و غیر خودیها رو به خودی ترجیح دادیم
دوستان عزیزم جای تعصب بیش از حد کمی فکر کنیم
یادمون رفته وقتی میخوان گیلان رو بکوبن رشت رو هدف قرار میدن؟!
همین چند وقت پیش یه عده بی هویت و فلج مغز صفحه ای درست کردند به اسم " شبهای رشت "
یادمون رفت که با اتحادمون کمتر از 19 ساعت اون صفحه رو بستیم؟!
یادمون رفت که خیلیها نوشتند من انزلی چی هستم ولی نابود میکنم اون کسی که به رشتیها توهین میکنه؟!
یادمون رفت خیلی ها نوشتند من رشتی هستم و میزنم توی دهن کسی که به انزلی چیها توهین کنه؟!
ما هم زبونیم و از یه خاک وارد دنیا شدیم و به این مرحله از آدمیت رسیدیم
من اصلا قبول ندارم که این یه مشکلی هست که به زمان احتیاج داره
یه بار ؛ فقط یه بار تصمیم بگیریم که دشمنی رو کنار بذاریم و جاش بذر دوستی بکاریم
ببینید چجوری کمر دشمنی رو مثل اون صفحه میشکنیم و جاش رو به دوستی میدیم
فقط کافیه بخوایم
این خواستن رو هم از خودمون شروع کنیم
از من ؛ از تو ؛ با هم ؛ تا شکستِ دشمنیها
پیج:گیله مردان و گیل زنان[/color:bbfcaaa74b]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه آگوست 24, 2012 6:04 pm

حالا که این حرفا شد شاید باورتون نشه ولی به جان خودم :lol: من چهار نفر انزلیچی رو میشناسم که هوادار داماش اند و جالبتر اینکه علیه ملوان... جالب اینکه سه تاشون تو همین سایت عضوند و حتما با خوندن این کامنت من متعجب می شن یا شایدم خندشون بگیره که این قضیه رو گفتم :D
البته این رو باید اضافه کنم که اگر اشتباه نکنم همشون تو رشت به دنیا اومدن.

(اسم کاربریشون محفوظ)
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در جمعه آگوست 24, 2012 6:13 pm .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط majid13 » جمعه آگوست 24, 2012 6:13 pm

کری بدون فحش خوبه /7/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط amirreza_pro » جمعه آگوست 24, 2012 6:13 pm

من به عنوان یک رشتی تیم اولم داماش و تیم دوم ملوان هستش و اصلا و تحت هیچ عنوان به خودم اجازه نمیدم که به انزلی چی ها توهین کنم.من چندین دوست انزلی چی دارم که خیلی دوستشون دارم.
هر دوی ما گیلک هستیم و باید برای پیشرفت گیلان تلاش کنیم
با هر گونه حرکت اختلافی,دودش به چشم خودمون میره
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه آگوست 24, 2012 6:14 pm

[quote:7f43bbbdd1="MEHRDAD"]حالا که این حرفا شد شاید باورتون نشه ولی به جان خودم :lol: من چهار نفر انزلیچی رو میشناسم که هوادار داماش اند و جالبتر اینکه علیه ملوان... جالب اینکه سه تاشون تو همین سایت عضوند و حتما با خوندن این کامنت من متعجب می شن یا شایدم خندشون بگیره که این قضیه رو گفتم :D

(اسم کاربریشون محفوظ)[/quote:7f43bbbdd1]

چرا اون رفیق های سابقت رو نمیگی؟ :wink:

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط yankee » جمعه آگوست 24, 2012 6:14 pm

آقا این ملوانی ها ادعا زیاد دارن شما چرا اینقد خسته میکنید خودتون رو...
وقتی که بابک پورغلامی مصاحبه میکنه میگه اگه حتی دنی آلوز و سرخیو راموس هم بیان ملوان باز هم من در ترکیب اصلی قرار میگیرم دیگه شما چرا خودتون و خسته میکنید ؟
این طفلک ها چه رویا هایی دارن تو سرشون ای خداااااااااااااااااااا /10/
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه آگوست 24, 2012 6:19 pm

[quote:e034dbc4b4="MAZIYAR"][quote:e034dbc4b4="MEHRDAD"]حالا که این حرفا شد شاید باورتون نشه ولی به جان خودم :lol: من چهار نفر انزلیچی رو میشناسم که هوادار داماش اند و جالبتر اینکه علیه ملوان... جالب اینکه سه تاشون تو همین سایت عضوند و حتما با خوندن این کامنت من متعجب می شن یا شایدم خندشون بگیره که این قضیه رو گفتم :D

(اسم کاربریشون محفوظ)[/quote:e034dbc4b4]

چرا اون رفیق های سابقت رو نمیگی؟ :wink:[/quote:e034dbc4b4]

آها اونا...بابا ولمون کن :roll: :D
من دارم در مورد داماش می گم ...
این بچه ها دوتاشون رو از سال ها قبل می شناسم و همیشه هم استادیوم میان و تو جایگاه S میشینند. یکیشونم از یک سال پیش .
البته دو نفرم هستند که یک رگشون انزلیچی هست .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه آگوست 24, 2012 6:24 pm

منظورمو خوب متوجه نشدی :?:
همون هایی که سال ها پیششون مینشستی و بعد هم اطلاعات و ...

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط popo131 » جمعه آگوست 24, 2012 6:27 pm

تو منو دار بزن دوستی با انزلیچی ....شوخیتون گرفته.........خواهشن به این نگاه کنید بعد
نظرتونو به من بگید

*

شاید این حرفای که من میزنم بگید که من همش سر بازی فحش میدم ولی کسای که منو میشناسن میدونن که من اینطور نیستم :?: :?:

---------------------------------------------------
[color=red:1379cea06d]مدیریت سایت : لینک حذف شد... برای بار هزارم از سایت های هواداری دیگه اینا لینک و کامنت نذارید ...[/color:1379cea06d]
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط Dane_Ali » جمعه آگوست 24, 2012 6:35 pm

من میگم اصلا لازم نیست باهاشوش دوست باشیم

همین که فحش ناموس به هم ندیم فک میکنم خودش کلیه
نماد کاربر
Dane_Ali
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه آگوست 24, 2012 6:41 pm

[quote="popo131"]تو منو دار بزن دوستی با انزلیچی ....شوخیتون گرفته.........خواهشن به این نگاه کنید بعد
نظرتونو به من بگید

*

شاید این حرفای که من میزنم بگید که من همش سر بازی فحش میدم ولی کسای که منو میشناسن میدونن که من اینطور نیستم :?: :?:

---------------------------------------------------
[color=red:38996c5eb9]مدیریت سایت : لینک حذف شد... برای بار هزارم از سایت های هواداری دیگه اینا لینک و کامنت نذارید ...[/color:38996c5eb9][/quote

باشه ولی می خواستم بگم که اونا چنین نظری درباره ما ندارن
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان