[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - ال کلاسیکو.تایپیک هواداران رئال مادرید وبارسلونا

ال کلاسیکو.تایپیک هواداران رئال مادرید وبارسلونا

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

درفینال سوپرکاپ اسپانیا کدام تیم درمجموع رفت وبرگشت پیروز میشود

1-بارسلونا
26
52%
2-رئال مادرید
24
48%

کل آرا : 50

پستتوسط Namjoo_St » پنج شنبه آگوست 23, 2012 3:28 pm

دوستان رئالی چهارتا بازیکنشونو بگن که محصول تیم خودشون باشه اصطلاحا زاییده *فلانِ* تیمِ خودشون باشه , نه ستاره های تیمای دیگه رو با پولِ بیت المال! تیم خودشون می آرن .
به این اسامی دقت کنین , نیمکت ذخیرهِ تیم دومِ نونهالانِ لاماسیا برابری میکنه به تیمِ اصلی قوهای سپید مادریدی

پ.ن : بیت المال :wink:
نماد کاربر
Namjoo_St
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » پنج شنبه آگوست 23, 2012 4:26 pm

[quote:867f692a9d="Namjoo_St"]دوستان رئالی چهارتا بازیکنشونو بگن که محصول تیم خودشون باشه اصطلاحا زاییده *فلانِ* تیمِ خودشون باشه , نه ستاره های تیمای دیگه رو با پولِ بیت المال! تیم خودشون می آرن .
به این اسامی دقت کنین , نیمکت ذخیرهِ تیم دومِ نونهالانِ لاماسیا برابری میکنه به تیمِ اصلی قوهای سپید مادریدی

پ.ن : بیت المال :wink:[/quote:867f692a9d]
کاسیاس.راموس.اربلوا.الونسواینم چهارتا :D دوبازیکن غیراسپانیایی یعنی هیگواین ومارسلو هم هستند درسته ازپایه رئال شروع نکردن ولی دراین تیم مطرح شدن
درضمن تواسپانیا زیاد ازبیت المال استفاده نمیشه یعنی همش یکی دوتیم استفاده نمیکنن همه ی تیم ها یکسان استفاده میکنن یعنی دولت یک پولی بعنوان وام میده که این دیگه به مدیریت واعتبارباشگاها برمیگرده که چطورازش درامد وهزینه کنن
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » پنج شنبه آگوست 23, 2012 4:30 pm

[quote:978d345359="Namjoo_St"]دوستان رئالی چهارتا بازیکنشونو بگن که محصول تیم خودشون باشه اصطلاحا زاییده *فلانِ* تیمِ خودشون باشه , نه ستاره های تیمای دیگه رو با پولِ بیت المال! تیم خودشون می آرن .

پ.ن : بیت المال :wink:[/quote:978d345359]
شرمنده .. نمیخواستم دیگه وارد این کل کلا بشم چون دیگه از وقت و حوصله خارجه. ولی گفتم اینو برای بار سوم بگم... که دیگه دوستان بدون اطلاعات نظر ندن :
بازیکنان آکادمی رئال که به تیم بزرگسالان رسیدن : کاسیاس - آدان - کایخون - آربلوآ -گرانرو - کانالس - موراتا - خوان کارلوس- ماتئوس و ...
گمونم از 4 تا بیشتره :wink: Wink
سال گذشته هم 8 بازیکن از رئال جایزه ی آینده دارترین بازیکنان اسپانیا رو دریافت کردن : خوازه ايگناسيو فرناندز ، آلخاندرو فرناندز "الكس " ، پابلو سارابيا ، خسه رودريگز ، آلوارو موراتا ، سرجيو كانالس ،‌ناچو و خوان كارلوس پرز. :)
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه آگوست 23, 2012 4:42 pm

[quote:6a9bbce2b9="777"][quote:6a9bbce2b9="Namjoo_St"]دوستان رئالی چهارتا بازیکنشونو بگن که محصول تیم خودشون باشه اصطلاحا زاییده *فلانِ* تیمِ خودشون باشه , نه ستاره های تیمای دیگه رو با پولِ بیت المال! تیم خودشون می آرن .

پ.ن : بیت المال :wink:[/quote:6a9bbce2b9]
کاسیاس.راموس.اربلوا.الونسواینم چهارتا :D دوبازیکن غیراسپانیایی یعنی هیگواین ومارسلو هم هستند درسته ازپایه رئال شروع نکردن ولی دراین تیم مطرح شدن
درضمن تواسپانیا زیاد ازبیت المال استفاده نمیشه یعنی همش یکی دوتیم استفاده نمیکنن همه ی تیم ها یکسان استفاده میکنن یعنی دولت یک پولی بعنوان وام میده که این دیگه به مدیریت واعتبارباشگاها برمیگرده که چطورازش درامد وهزینه کنن[/quote:6a9bbce2b9]

من کاری به پول خرج کردن تیمها ندارم ، چون هر تیمی هدفی داره . مثلا" چلسی و اینتر و منچستر سیتی و رئال
که سرآمد این کار هستند هدفی رو دنبال میکنن ، نمیدونم کسی یادش هست یا نه ، اما زمانی لاتزیو هم چنین
سیاستی دنبال میکرد ..... تو کشور ماهم همینطوره ، دوروبر کشورمون هم زیاده ، اما مهم اینه که به هدفشون برسن
یا نرسن ! اگه رسیدن باید اون هدف بررسی کرد که آیا ارزش اینو داشت انقدر پول خرج بشه ؟
جدا از بحث پول خرج کردن ، من مهمترین چیزی رو ملاک تیم بودن قرار میدم ،سیستماتیک اون باشگاه هست ......
واسه همینه بارسا همیشه برام در اولیت هست و بعد اون آرسنال و منچستر یونایتد برام قرار داره .
البته در پاسخ به یکی دو دوست رئالیم بگم : آکادمی رئال به تازگی پس از اینکه از بارسلونا یاد گرفت بازیکن سازی
بهتر از خرجهای آنچنانی با نتایج !!!! هست .
دوست عزیزم سرخیو راموس و آلونسو و آربلوآ و کایخون رئالی و محصول این تیم میدونی ؟
پس سویا و لیورپول این وسط بووووووق بودن ؟ راموس که اصلیتش مال سیسیل هست ......
البته بازم کاری به این مسائل ندارم ، بارها گفتم و بازم میگم که هدف سنجی و بررسی اهداف بزرگترین نتیج به آدم
میده ، نه مسائل سطحی و ظاهری .
تمام این مسائل مطرح شده هم برای کل کل و مقایسه بارسا و رئال نبود ...... کللللللی بود .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » پنج شنبه آگوست 23, 2012 4:59 pm

متاسفانه اطلاعات ناکافی و فکر کردن به اینکه هرچیزی که خودشون قبول دارن، همون درسته...
http://en.wikipedia.org/wiki/Jose_Callejon
http://en.wikipedia.org/wiki/Alvaro_Arbeloa
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط 777 » پنج شنبه آگوست 23, 2012 5:02 pm

[quote:6e0b06a2e8="miladcivil"][quote:6e0b06a2e8="777"][quote:6e0b06a2e8="Namjoo_St"]دوستان رئالی چهارتا بازیکنشونو بگن که محصول تیم خودشون باشه اصطلاحا زاییده *فلانِ* تیمِ خودشون باشه , نه ستاره های تیمای دیگه رو با پولِ بیت المال! تیم خودشون می آرن .

پ.ن : بیت المال :wink:[/quote:6e0b06a2e8]
درضمن تواسپانیا زیاد ازبیت المال استفاده نمیشه یعنی همش یکی دوتیم استفاده نمیکنن همه ی تیم ها یکسان استفاده میکنن یعنی دولت یک پولی بعنوان وام میده که این دیگه به مدیریت واعتبارباشگاها برمیگرده که چطورازش درامد وهزینه کنن[/quote:6e0b06a2e8]

من کاری به پول خرج کردن تیمها ندارم ، چون هر تیمی هدفی داره . مثلا" چلسی و اینتر و منچستر سیتی و رئال
که سرآمد این کار هستند هدفی رو دنبال میکنن ، نمیدونم کسی یادش هست یا نه ، اما زمانی لاتزیو هم چنین
سیاستی دنبال میکرد ..... تو کشور ماهم همینطوره ، دوروبر کشورمون هم زیاده ، اما مهم اینه که به هدفشون برسن
یا نرسن ! اگه رسیدن باید اون هدف بررسی کرد که آیا ارزش اینو داشت انقدر پول خرج بشه ؟
جدا از بحث پول خرج کردن ، من مهمترین چیزی رو ملاک تیم بودن قرار میدم ،سیستماتیک اون باشگاه هست ......
واسه همینه بارسا همیشه برام در اولیت هست و بعد اون آرسنال و منچستر یونایتد برام قرار داره .
البته در پاسخ به یکی دو دوست رئالیم بگم : آکادمی رئال به تازگی پس از اینکه از بارسلونا یاد گرفت بازیکن سازی
بهتر از خرجهای آنچنانی با نتایج !!!! هست .
دوست عزیزم سرخیو راموس و آلونسو و آربلوآ و کایخون رئالی و محصول این تیم میدونی ؟
پس سویا و لیورپول این وسط بووووووق بودن ؟ راموس که اصلیتش مال سیسیل هست ......
البته بازم کاری به این مسائل ندارم ، بارها گفتم و بازم میگم که هدف سنجی و بررسی اهداف بزرگترین نتیج به آدم
میده ، نه مسائل سطحی و ظاهری .
تمام این مسائل مطرح شده هم برای کل کل و مقایسه بارسا و رئال نبود ...... کللللللی بود .[/quote:6e0b06a2e8]
درمورداربلوابایدبگم نمیدونم به غیررئال کجارفته
همون طورکه گفتی هرباشگاه سیاست خودش روداره رئال هم اینطوریه که بازیکنایه خودش رو نگه نمیداره البته بازیکنایه جوون درسته راموس ماله مادرید نیس اما کارخودش رو از مادرید شروع کرد بعد یه سویا رفت وقتی دوباره اوج گرفته به رئال اومدکاری که رویه کایخون شد به اسپانیل رفت دوباره به رئال اومد وفصل قبل هم کانالس به والنسیا رفت که بعیدم نیس دوباره به رئال برگرده البته اشتباهی گفتم الونسو منظورم گرانرو بود
ازنظرمن رئال کار درستی میکنه که بازیکنان پایه خودش روبه تیمایه دیگه میده باشگاهی که اون هم درامدزایی داره به طبع ازیکنایه بزرگ میگره ومربی این تیم بی عقل نیس که ازبازیکنایی که خریده استفاده نکنه بخاطراین که بازیکنایه جوان این تیم نابودنشن به تیمایه دیگه میدن که این بازیکنا درتیمایه دیگه پیشرفت میکنن
مثلا اگه اوزیل روزی ازرئال بره کانالس میتونه جایگزینه خوبی براش باشه
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط 777 در پنج شنبه آگوست 23, 2012 5:04 pm .
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط Namjoo_St » پنج شنبه آگوست 23, 2012 5:03 pm

آ سهیل دشمنت شرمنده / منت گذاشتی حوصله کردی جواب دادی , ار این بازیکنای ستاره! که گفتی بی اطلاع بودم یکی دوتا شونو میشناختم اونم به واسطهِ تیمی ملی بارسلو..... ببخشید اسپانیا منظورم بود .
بیت المال هم جدی نگفتم :D

البته من اینتریم زیاد کل کل نکنم به نفعمه / بحث فنی بمونه با آبرار میلاد
نماد کاربر
Namjoo_St
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » پنج شنبه آگوست 23, 2012 5:09 pm

[quote:74d5ebb356="Namjoo_St"]آ سهیل دشمنت شرمنده / منت گذاشتی حوصله کردی جواب دادی , ار این بازیکنای ستاره! که گفتی بی اطلاع بودم یکی دوتا شونو میشناختم اونم به واسطهِ تیمی ملی بارسلو..... ببخشید اسپانیا منظورم بود .

البته من اینتریم زیاد کل کل نکنم به نفعمه / بحث فنی بمونه با آبرار میلاد[/quote:74d5ebb356]
من مخلصم آبرار .. حالا این حافظه ی کوتاه مدت (فوتبالی) هوادارای بارسا واسه ما قابل درکه. نداشتن جواب برای حرف حق هم که بازم قابل درکه. :D
غم نوا خوردن :wink:
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه آگوست 23, 2012 5:32 pm

با توجه به این که من طرف هیچ کدوم از این دو تیم نیستم و فقط به خاطر گل روی کاربران وارش اسپرت این عکس تقدیم به شما

[img:a92953f3de]http://up.vatandownload.com/images/kl9btd4191c1pbm5jhdr.jpg[/img:a92953f3de]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه آگوست 23, 2012 5:47 pm

[quote:53e2bed416="Namjoo_St"]آ سهیل دشمنت شرمنده / منت گذاشتی حوصله کردی جواب دادی , ار این بازیکنای ستاره! که گفتی بی اطلاع بودم یکی دوتا شونو میشناختم اونم به واسطهِ تیمی ملی بارسلو..... ببخشید اسپانیا منظورم بود .

البته من اینتریم زیاد کل کل نکنم به نفعمه / بحث فنی بمونه با آبرار میلاد[/quote:53e2bed416]

خیلی سالاری Namjoo_St ، نه بلا میسر ....... من به این نتیجه رسیدم با افرادیکه در گذشته سیر میکنن و واقعیت حال نمیپذیرن
بگم : (حق با شماست) :wink:
چی بکنیم ، همیشه اونایی که فکر میکنن (ادعا بزرگی داشتن خوبه) و اطرافیان کوچک میبینن ، همین گرفتاری درست میکنن دیگه !
بیخیالشون .
بشینیم امشب بازی ببینیم و امیدوار باشیم ضد فوتبالی در راه نباشه و یا اگه این بازی به نفع بارسا تموم شد (خدای ناکرده) بعضی
افراد کوچک نتیجه به گردن داور و شانس و زمین و توپ و هوای بارونی و ....... نندازن
(همون افرادیکه پیروزی تیمشون ناشی از تاکتیک ! میدونن) .
جدا از تمام مسائل از ته دل دوست دارم یه بازی روان و پر گل و در نهایت با پیروزی بارسا ببینم .
/11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه آگوست 23, 2012 5:53 pm

[quote:feb1856313="Soheil_Rashti"]متاسفانه اطلاعات ناکافی و فکر کردن به اینکه هرچیزی که خودشون قبول دارن، همون درسته...
http://en.wikipedia.org/wiki/Jose_Callejon
http://en.wikipedia.org/wiki/Alvaro_Arbeloa[/quote:feb1856313]

دوست عزیز Soheil_Rasht این کامنتت کلی بود و یا در جواب کسی ؟
خواستم خدمتت عرض کنم که اگه واسه من بود ، من در پایان همون کامنت قبلی نوشتم ، اینا کلا" همه هیچ هست (از نظر من)
و مهم اون اهداف کلی هست که تیمها و باشگاهها دنبال میکنن ......
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه آگوست 23, 2012 6:53 pm

دوستان رئالی یا بارسایی ، در مورد ترکیب دو تیم نظری ندارید ؟
طبق شنیده ها کاروالیو و کاکا و شاهین از لیست رئال خارج شدن و همچنین په په که مصدوم هست .
به نظر من ، ابهام در سیستم بازی رئال و همچنین چیدمان نفرات دفاعی هست .
در مورد بارسا هم که سیستم مشخص هست ، اما اینکه ویا یا سسک فیکس هستن ، جای سوال داره !
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط 777 » پنج شنبه آگوست 23, 2012 7:01 pm

ترکیب احتمالی رئال باوجودمصدومیت په په
........ . ..کاسیاس.............
کئنترائو/البیول/راموس/اربلوا
....... الونسو/خدیرا..........
..... رونالدو/اوزیل/دی ماریا.......
.............. بنزما.................
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط yankee » پنج شنبه آگوست 23, 2012 7:19 pm

آبره شما استعداد پرور !
پر افتخار ترین تیم اروپا+اسپانیا کیه ؟
[b:11632b8d66]رئال مادریــــــــــــــــــــــد[/b:11632b8d66]

یکی از دوستان هم گفت تیم ملی بارسلونا که باید بهش بگم تو همین یورو کلا 6 بازیکن از بارسا و 5 بازیکن از رئال دعوت شدن که توی ترکیب اصلی 4 تا از رئال و 4 تا از بارسا بودن که با اومدن فابرگاس تعداد بارسایی ها میشد 5 تا !
اگه قسمت هجومی اسپانیا رو بارسا تشکیل میده باید بگم بهت که قسمت دفاعی رو هم رئال تشکیل میده که از همه مهمترش ایکر مقدس !
آلبا هم که تازه رفت بارسا.
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » پنج شنبه آگوست 23, 2012 7:19 pm

یکی از بازیکنای آینده دار آکادمی رئال رو که دوستان یادشون رفت انزو زیدان پسر زیزو (مرد تکرار نشدنی فوتبال ) هستش که همین انزو به کل اون لاماسیا می ارزه :lol:
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان