[quote:6e0b06a2e8="miladcivil"][quote:6e0b06a2e8="777"][quote:6e0b06a2e8="Namjoo_St"]دوستان رئالی چهارتا بازیکنشونو بگن که محصول تیم خودشون باشه اصطلاحا زاییده *فلانِ* تیمِ خودشون باشه , نه ستاره های تیمای دیگه رو با پولِ بیت المال! تیم خودشون می آرن .
به این اسامی دقت کنین , نیمکت ذخیرهِ تیم دومِ نونهالانِ لاماسیا برابری میکنه به تیمِ اصلی قوهای سپید مادریدی
پ.ن : بیت المال

[/quote:6e0b06a2e8]
کاسیاس.راموس.اربلوا.الونسواینم چهارتا

دوبازیکن غیراسپانیایی یعنی هیگواین ومارسلو هم هستند درسته ازپایه رئال شروع نکردن ولی دراین تیم مطرح شدن
درضمن تواسپانیا زیاد ازبیت المال استفاده نمیشه یعنی همش یکی دوتیم استفاده نمیکنن همه ی تیم ها یکسان استفاده میکنن یعنی دولت یک پولی بعنوان وام میده که این دیگه به مدیریت واعتبارباشگاها برمیگرده که چطورازش درامد وهزینه کنن[/quote:6e0b06a2e8]
من کاری به پول خرج کردن تیمها ندارم ، چون هر تیمی هدفی داره . مثلا" چلسی و اینتر و منچستر سیتی و رئال
که سرآمد این کار هستند هدفی رو دنبال میکنن ، نمیدونم کسی یادش هست یا نه ، اما زمانی لاتزیو هم چنین
سیاستی دنبال میکرد ..... تو کشور ماهم همینطوره ، دوروبر کشورمون هم زیاده ، اما مهم اینه که به هدفشون برسن
یا نرسن ! اگه رسیدن باید اون هدف بررسی کرد که آیا ارزش اینو داشت انقدر پول خرج بشه ؟
جدا از بحث پول خرج کردن ، من مهمترین چیزی رو ملاک تیم بودن قرار میدم ،سیستماتیک اون باشگاه هست ......
واسه همینه بارسا همیشه برام در اولیت هست و بعد اون آرسنال و منچستر یونایتد برام قرار داره .
البته در پاسخ به یکی دو دوست رئالیم بگم : آکادمی رئال به تازگی پس از اینکه از بارسلونا یاد گرفت بازیکن سازی
بهتر از خرجهای آنچنانی با نتایج !!!! هست .
دوست عزیزم سرخیو راموس و آلونسو و آربلوآ و کایخون رئالی و محصول این تیم میدونی ؟
پس سویا و لیورپول این وسط بووووووق بودن ؟ راموس که اصلیتش مال سیسیل هست ......
البته بازم کاری به این مسائل ندارم ، بارها گفتم و بازم میگم که هدف سنجی و بررسی اهداف بزرگترین نتیج به آدم
میده ، نه مسائل سطحی و ظاهری .
تمام این مسائل مطرح شده هم برای کل کل و مقایسه بارسا و رئال نبود ...... کللللللی بود .[/quote:6e0b06a2e8]
درمورداربلوابایدبگم نمیدونم به غیررئال کجارفته
همون طورکه گفتی هرباشگاه سیاست خودش روداره رئال هم اینطوریه که بازیکنایه خودش رو نگه نمیداره البته بازیکنایه جوون درسته راموس ماله مادرید نیس اما کارخودش رو از مادرید شروع کرد بعد یه سویا رفت وقتی دوباره اوج گرفته به رئال اومدکاری که رویه کایخون شد به اسپانیل رفت دوباره به رئال اومد وفصل قبل هم کانالس به والنسیا رفت که بعیدم نیس دوباره به رئال برگرده البته اشتباهی گفتم الونسو منظورم گرانرو بود
ازنظرمن رئال کار درستی میکنه که بازیکنان پایه خودش روبه تیمایه دیگه میده باشگاهی که اون هم درامدزایی داره به طبع ازیکنایه بزرگ میگره ومربی این تیم بی عقل نیس که ازبازیکنایی که خریده استفاده نکنه بخاطراین که بازیکنایه جوان این تیم نابودنشن به تیمایه دیگه میدن که این بازیکنا درتیمایه دیگه پیشرفت میکنن
مثلا اگه اوزیل روزی ازرئال بره کانالس میتونه جایگزینه خوبی براش باشه