توسط iman1978 » پنج شنبه آگوست 23, 2012 12:52 pm
[quote:957c1876bb="meraj130"][quote:957c1876bb="mahyarmaya"]دوستان رک و پوست کنده حرف میزنم ناراحت نشید.اما واقیعت اینه که امید خان هرندی محبوب ما اونقدر بزرگ نشده که بخواد تحریم کنیم برای 90 تاثیری داشته باشه .
وقتی قلعه نوعی با 90 بد شده بود و تحریم کرده بود و وقتی رو میز خبرنگاران میکروفون 90 بود پا میشد چه تاثیری برای 90 داشت ؟تا این که خود قلعه نوعی کنار اومد با قضیه و بعد یکی دوتا کنفرانس نیومدن پشیمان شد .
مگه داماش از تراکتورهای بیشتر هوادار داره ؟100% به خاطر وسعت تبریز هوادار زیاد داره اما وقتی مربی تراکتور (کمالوند) با عادل بد شده ود چی شد ؟یادم هستش که خود کمالوند زنگ زد به 90 تا دفاع کنه از تیمش.
با نحریم 90 بیشتر حق ما از بین میره .چون هر افترا و تهمتی میخواد بیشتر میزنه و ما هم که باید سر حرق خودمون باید بمونیم.
بنظر من این اتفاق خوبی نیست[/quote:957c1876bb]
منطقی فکر کنیم درست میگه مهیار - ولی میشه به هرندی گفت تا یه چیزایی رو به دوربین نود بگه و همیشه از اینکه داره حقمونو میخوره حرف بزنه[/quote:957c1876bb]
اتفاقا من موافق تحریم نود هستم تا به اینصورت توجه رسانه ها به تیم جلب بشه و هرندی یا هر کس دیگه ای بتونه دلیل این تحریمو به وضوح اعلام کنه در حال حاضر برنامه نود هیچ سودی برای ما نداره بود و نبود نود هیچ فرقی برای داماش نداره