[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - لزوم تشکیل اتاق فکر برای هماهنگی هر چه بیشتر هوادارها در بازی های حساس

لزوم تشکیل اتاق فکر برای هماهنگی هر چه بیشتر هوادارها در بازی های حساس

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

لزوم تشکیل اتاق فکر برای هماهنگی هر چه بیشتر هوادارها در بازی های حساس

پستتوسط amirreza_pro » سه شنبه آگوست 21, 2012 5:27 pm

با سلام خدمت دوستان
حقیقتش وقتی با تامل و دقت بیشتر کامنتها و صحبتهای هوادارها رو قبل از بازی پرسپولیس بررسی می کردم احساس کردم که هیچ هماهنگی برای دادن شعارهای ِ خلاقانه و هدفمند در مواقع خاص و یا در حین جریان عادی بازی صورت نگرفته.
قبل از بازی پرسپولیس می خواستم این پست رو ایجاد کنم ولی به دلیل تجربه کمی که در حضور در ورزشگاه داشتم گفتم حتما باشگاه,لیدرها رو هماهنگ میکنه و تدابیر لازم رو برای این مهم اتخاذ میکنه,به خاطر همین بنده تنها به ذکر یک تذکر و یادآوری به افراد دست اندرکار اکتفا کردم.
اما روز بازی همون چیزی که میترسیدم اتفاق افتاد و دیدم که خیل ِ عظیم ِ تماشاگرها (مخصوصا در نیمه اول) دچار یک سردرگمی هستند و بعضا تماشاگرهای اندک پرپسولیسی که کمتر از 10 در صد ورزشگاه رو اشغال کرده بودند در شعارها هماهنگ تر بودند.این سردرگمی تا جایی بود که بعضی از تماشاگرنماها(که عده شان حقیقتا کم بود) ناخودآگاه و بر اساس عادت شعارهای انحرافی بر علیه شهرک همسایه و سید جلال سر دادند .
[b:892874cebb]البته در نیمه دوم و بعد از کارت قرمز به یکباره و کاملا خودجوش تماشاگرها احساس خطر کردند و موتورشون روشن شد و جانانه و حماسی تیم رو تشویق کردند که به راستی جو ورزشگاه های آلمان و انگلیس و ژاپن رو برای آدم تداعی می کرد و اغراق نیست که بگیم همین تشویقها باعث ایجاد شور و نشاط در بازیکنها شد تا آنها با تعصب تر و با انگیزه تر گل رو زدند و ازش دفاع کردند[/b:892874cebb]
نتیجه ای که میشه گرفت اینه:هر وقت تماشاگرها یک صدا و بی حاشیه تیم رو تشویق کردند تیم راه افتاد و نتیجه گرفت
پس وقتی اینقدر تماشاگرها می تونند در جریان بازی تاثیر گذار باشند,چرا ما با تشکیل کانون هوادارها و آموزش لیدرهای جوان و با تعصب و پخش کردن آنها در جایگاه های مختلف S ,H و .... تماشاگرها رو هر چه بیشتر منظم تر نکنیم و اونها رو از دادن شعار های احساسی بر حذر نکنیم؟!!...اگر ما ادعای این رو داریم که یک تیم حرفه ای هستیم و می خوایم برای کسب سهمیه آسیا تلاش کنیم باید تماشاگرهای حرفه ای و لیدرهای حرفه ای داشته باشیم..اگر ما ادعای این رو داریم که مردمان شهرمون همیشه به فرهنگ بالا و زبانزد شهره هستند(که حقیقتا هم همینطور است) چرا به عده ای سرخوش اجازه بدیم که بهانه به دست ِ بهانه تراشان بدهند و یک کلاغ را چهل کلاغ بکنند...امیدوارم پیشنهاد بنده حقیر در جهت سر و سامان دادن هرچه بیشتر تماشاگرها و هوادراهای متعصب و بافرهن داماشی مورد توجه مسئولان و دست ان کاران قرار بگیرد][align=center:892874cebb][/align:892874cebb][img:892874cebb]http://s3.picofile.com/file/7475504515/10.jpg[/img:892874cebb]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » سه شنبه آگوست 21, 2012 6:59 pm

اتاق هم فکری اسمش قشنگه ولی با هماهنگ شدن چند نمیشه کتل ورزشگاه رو یک دست کرد
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط raincityboy » سه شنبه آگوست 21, 2012 8:42 pm

ما قبل بازی با اقای سراوانی جلسه داشتیم ما باید روش های دیگه ای به کار ببریم اینطوری فایده نداره طرف منو داره میزنه و بهم فحش میده بعد میگید اتاق فکر؟ چندتا بچه جو بر علیه خودمون کردند فقط چندتا بچه و من الان خندم میگیره
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه آگوست 22, 2012 4:11 pm

دوست عزيز ، تاپيك شما جالب و با نگرش خير و مثبت مي باشد .
بعد از اينكه دشمنان رشت و رشتي ، با بزرگ جلوه دادن موضوع حسيني قصد لوث نمودن برد شيرين ما رو داشتند، نمونه اش كاتب خرده نويس سايت كذايي گل ، خيلي در اين مورد فكر كردم و به نظر شخصي بنده :
صرفنظر از بازيهاي مقابل دوتيم سرخابي و ملوان ، بطور ميانگين در هر بازي چيزي حدود 8000 نفر از بازيهاي داماش ديدن مي كنند و اوضاع دركنترل و اختيار هواداران واقعي مي باشد اما در سه بازي باقيمانده شامل مل مل ، پس پس و اس اس و حتي تراكتور ،اين تعداد به بيش از دو برابر افزايش مي يابد ، بديهي است كه اون تمهيدات و اون تفكرات جاري در ساير بازيها در مورد اين بازي ها حاكم نيست ،من و شما پاي ثابت هستيم ولي اونايي كه سوال مي كنند بازيكن شماره 10 داماش كيه ؟ ! نگرشي مثل ما داره ؟ مطمئناً خير .
به نقل از يكي از دوستان سايت با چند نفر درگير بشيم ؟! به چه قيمتي ؟! منظورم اين نيست كه جلسات هماهنگي برگزار نشه ، حتماً نتايج مثبت و پرباري بهمراه خواهد داشت ، منظورم اينكه اين جلسات شايد شرط لازم ، براي كنترل و هماهنگي بيشتر هوادارن باشد اما شرط كافي نيست ، براي كفايت شرط ، كار پايه اي و فرهنگي بايد انجام بشه كه فراتر از توانايي من نوعي هستش .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط eparsi » چهارشنبه آگوست 22, 2012 4:27 pm

من هم با حرفای دوستان موافقم من در روز بازی داشتم با چندین نفر سر و کله میزدم
من میگم برای اینکار چند راه داریم چون واقعا در این موارد نمیشه با هوادار مستقیما روبرو شد برای اینکه در این بازیها موفق بشویم:
تنها کاری که موجب مهار اولیه این فحاشی ها در اوایل بازدارنده بود شعارهای لیدرها بود که در زیر این شعارها گم شده بود حالا بنظر من باید یک شعار درست کنیم که در بازی هوادارا رو به این سمت ببره ما باید راه های بازدارنده انتخاب کنیم چون راه های پایه ای بازده بلند مدت دارن
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط JUSTiran46 » چهارشنبه آگوست 22, 2012 6:29 pm

به نظر من واسه بازی با مل مل باشگاه داماش باید مطالبی رو با موضوعیت فحاشی نکردن و خطر کسر امتیاز چاپ کنه و در هنگام ورود تماشاگران بین طرفدارا توضیع کنه :)
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » چهارشنبه آگوست 22, 2012 7:22 pm

واقعا از نظرات راهبردی و مفید دوستان که حاکی از فهم دقیق اونها نسبت به مسائل داره متشکرم...باشگاه داماش باید به داشتن چنین هوادارانی به خودش افتخار کنه.
من در بازی روز یکشنبه می دیدم که هوادارها می خوان کمک کنند و یک کاری بکنند ولی نمی دونند چه طوری!!,به نوعی چون کسی نبود که اونها رو هدایت کنه خود به خود می رفتند به سمت شعارهای تکراری و پوچ گذشته...
بنده پاسخم را به سه دسته تقسیم میکنم:
1-همونطور که دوستان گفتن در بازی های عادی که هوادارهای حقیقی داماش هستند اوضاع رو به راحتی میشه کنترل کرد و منظور من در بازی های حساس مثل پ/ر/س/پ... و ا/س/ت/ق/ل/ا/ل و ملوان و...است.مخصوصا بازی با ملوان که هفته بعد هستش برای جلوگیری از پیامدهای آن باید از همین حالا دست به کار شد چون خطر کسر امتیازی که برای هر یک امتیازش خون جگر خوردیم شدیدا ما رو تهدید میکنه, این فصل همه باید به فکر حمایت از بازیکنهای بومی تیم و مربیش باشیم.
2-ایجاد شعارهای جایگزین.هر وقت که برخی از تماشاگرها به سمت شعارهای انحرافی می رند سریع باید با شعارهای جایگزین اونها رو هدایت کرد.فقط باید این شعارها به قدری تبلیغ بشه که همه گیر باشه,به قول دوستان این در کوتاه مدت جواب میده,مخصوصا برای بازی با ملوان سریعا باید در این زمینه دست به کار شد
3-مطمئن باشید اگه لیدرهای قدیمی رو به پشت نیمکت بفرستیم و به جای اونها تعداد لیدرهای جوان و با انگیزه رو بیشتر کنیم خیلی میتونه موثر باشه.تشکیل اتاق فکر و کانون هواداران در زمینه تربیت لیدرهای جوان و تعصب داماش راه حلش هست,بالاخره یک جا اینها باید با هم هماهنگ بشند و آموزش ببینند.
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط amir-damashi » چهارشنبه آگوست 22, 2012 7:49 pm

اگر ما ادعای این رو داریم که مردمان شهرمون همیشه به فرهنگ بالا و زبانزد شهره هستند(که حقیقتا هم همینطور است) چرا به عده ای سرخوش اجازه بدیم که بهانه به دست ِ بهانه تراشان بدهند و یک کلاغ را چهل کلاغ بکنند...

(با این یه تیکه اش خیلی حال کردم .)

واقعا یه عده سرخوش و ازهمه جا بیخبر فقط وفقط برای تفریح ولودگی وخنده آوردن دوستان خود دهانشان رو باز میکنن و آنچه را که نباید بگن رو میگن،
واقعا نمیدونم یعنی هیشکی نیست این یه عده رو کنترل کنه؟؟!!
ما هرچقدر سعی کردیم در دنیای مجازی این قضیه رو کنترل کنیم وبه ورزشگاه بکشونیم که تا حدودی هم موفق شدیم اما یه عده ازهمه جا بیخبر کاررو خراب کردن و تمام رشته های مار وپنبه کردن تا یه موجود مثل سید جلال که سرش به تنش نمی ارزه بیاد و برعلیه ما جبهه گیری کنه،
نمی دونم چه وقت وچه کسی باید جلو این ادم هار وبگیره؟؟
رو قلب ما نـــوشــته
فقط داماشو عشقه
نماد کاربر
amir-damashi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 31, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه آگوست 22, 2012 9:02 pm

آبرار ورزشگاه یه مشکل بزرگ داره...
واون هم اومدن آدمهایی که فقط برای فحاشی به ورزشگاه میان.من تموم بازی ها با چند دنفرشون صحبت میکنم.خوشبختانه راضی ه9م میشضن و فحش نمیدن.باید قبول کنیم هنوز بخشی از تماشاگرامون حرفه ای نیستن.ما خودمون بکشیم هم نمیتونیم یه عده رو همراه کنیم.من برخلاف اون دوستمون که میگه تعدادشون کمه نظرم اینه که انقدرها هم کم نیست . حداقل 30،40% ورزشگاه هستن.
مثلا تو همین بازی پرسپولیس.ما 3تا لیدر تو H بودیم.یکی از T داد زد ما اینجا لیدر نداریم و من رفتم اونجا.شاید باور نکنید اونجا همون یه نفر بود که دوست داشت مدام تشویق کنه.من خودمو پاره کردم،هیچ کس جواب نداد،بعد به محض اینکه یه بار پشت دروازه گفت سید جلال آبایه،همین افراد طوری جواب دادند که من دشکه شدم.البته مازیار اینا درجا با سوت و هو این فحاشی رو بهم زدن.اینا تازه کلی شاکی بودن چرا نمیزارید فحش بدیم.آخرشم کاری کردن که من برم سره جام...
خیلی ها حتی بازیکنها رو نمیشناسن.خیلی ها فقط واسه وقت گذرونی میان ورزشگاه.به نظر من باید آروم آروم جا انداخت که ورزشگاه جای لاس زدن و فحش دادن نیست...
به کسی که میاد ورزشگاه یه سره سیگاری میکشه چی میخوای بگی.چند نفر پیشمون نشسته بودن شاید باور نکنید تو جریان بازی 10 سر سیگاریو رو اینا کشیدن.پسرعموم حامد ازش پرسید برا تو ساقیی انقدر همراته؟!!!!!!!!!!!!
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه آگوست 23, 2012 6:53 am

در مصاحبه خبرنگار 90 با تماشاگران جایگاه پس پس ، همگی متوجه لهجه اونا شدیم که از اطراف به رشت اومده بودند ، معادل همین نفرات اما طرفدار اس اس ها در میان ما هستند و به ظاهر در اون بازی طرفدار داماش هستند و الباقی ماجرا ، این موضوع در بازی با مقابل اس اس هم صادق هست .
البته من به عینه شاهد موضوع فوق در همین بازی اخیر بودم کاری هم به نام شهر یا بخش اون عده ندارم .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » پنج شنبه آگوست 23, 2012 7:24 am

باشگاه باید بانیرویه انتظامی هماهنگ کنه داخل استادیوم هرکی داره فحاشی میکنه زیاد یه تذکربده اگرتذکرافاغه نکرد دستگیرکنه ببره تاحساب کاردست اونایی که میخان فحاشی کنن بیاد
اون موقع فحاشی کمتر مسشه وهوادارا هماهنگ میشن
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط zxzx » پنج شنبه آگوست 23, 2012 7:37 am

[quote:b9517b2f45="777"]باشگاه باید بانیرویه انتظامی هماهنگ کنه داخل استادیوم هرکی داره فحاشی میکنه زیاد یه تذکربده اگرتذکرافاغه نکرد دستگیرکنه ببره تاحساب کاردست اونایی که میخان فحاشی کنن بیاد
اون موقع فحاشی کمتر مسشه وهوادارا هماهنگ میشن[/quote:b9517b2f45]
نیروی انتظامی چیه به نیروی انتظامی رو بدی میگه حرف نباید داخل ورزشگاه بزنی
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه آگوست 23, 2012 7:57 am

[quote:e1436c9876="777"]باشگاه باید بانیرویه انتظامی هماهنگ کنه داخل استادیوم هرکی داره فحاشی میکنه زیاد یه تذکربده اگرتذکرافاغه نکرد دستگیرکنه ببره تاحساب کاردست اونایی که میخان فحاشی کنن بیاد
اون موقع فحاشی کمتر مسشه وهوادارا هماهنگ میشن[/quote:e1436c9876]
نه آبرار.این کار شدنی نیست.باید فرهنگ سازی بشه.بعد از یه مدت نیرو انتظامی اصلا از ورزشگاه بره...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » پنج شنبه آگوست 23, 2012 8:05 am

[quote="abarar1989"][quote:93263939eb="777"]باشگاه باید بانیرویه انتظامی هماهنگ کنه داخل استادیوم هرکی داره فحاشی میکنه زیاد یه تذکربده اگرتذکرافاغه نکرد دستگیرکنه ببره تاحساب کاردست اونایی که میخان فحاشی کنن بیاد
اون موقع فحاشی کمتر مسشه وهوادارا هماهنگ میشن[/quote:93263939eb]
نه آبرار.این کار شدنی نیست.باید فرهنگ سازی بشه.بعد از یه مدت نیرو انتظامی اصلا از ورزشگاه بره...[/quot
اره درست میگی
دوسال پیش توجام حذفی باپرسپولس یه پسره جلویه من توجایگاه rاینقدبلندمیشدفحش میداد وهمه روترغیب میکرد فحش بده که سراخرماموراوایل نیمه دوم بودجمعش کردبرد :D دیگه بعدازاون تاپایان120دقیقه کسی توجایگاه فحش نداد واسه همین گفتم :D
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط hoshang131 » پنج شنبه آگوست 23, 2012 8:41 am

/8/ /8/ فقط هماهنگ باشیم همین!!!!!!!!!1 /8/
نماد کاربر
hoshang131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 03, 2012 12:00 am