مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط pedram_1367 » سه شنبه آگوست 21, 2012 1:01 pm
[quote:e4b9e111d0="Chikchi"]دوستان طی آماری که من از بازی ها دارم، نظیف کار قبل از بازی با پرسپولیس فقط تو بازی با آلومینیوم کارت زرد گرفته و محروم نیست. امیدوارم تو این بازی یه فکری بابت گرمای هوای کرمان بشه تا بدنا کم نیاره.[/quote:e4b9e111d0]
تو بازی با پیکان هم سر پنالتی کارت زرد گرفت

-

pedram_1367
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am
توسط Chikchi » سه شنبه آگوست 21, 2012 1:26 pm
اما طبق اخبار سایت تو اون بازی فقط چاوشی و حسین ابراهیمی کارت گرفتن.
اینم لینک این صفحه:
-

Chikchi
- کاربر نیمه حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am
توسط metall » سه شنبه آگوست 21, 2012 6:53 pm
تو این بازی هم میبریم مخصوصا که اقای قاسمپور عزیز هم هست
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو

-

metall
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am
توسط elcatalan » سه شنبه آگوست 21, 2012 9:24 pm
بازیه سختیه.قاسمپورشناخت خوبی رو مهره هامون داره چون با این تیم کار کرده.اما ما هم برد میخوایم تا با یه روحیه ی خوب به مل مل برسیم.
-

elcatalan
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am
توسط amiramir » چهارشنبه آگوست 22, 2012 3:33 pm
سلام
دوستان من کرمان هستم. اگر کسی میاد کرمان اطلاع بده لطفا.
[b]

-

amiramir
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه ژانويه 26, 2012 12:00 am
توسط aryanrecord » چهارشنبه آگوست 22, 2012 4:08 pm
اسامي داوران هفته ششم ليگ برتر
مس کرمان - داماش گيلان
داور: حاج بابايي، کمک ها: علي نژاديان، توماري داور چهارم کرمانشاهي
-

aryanrecord
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am
توسط meraj130 » چهارشنبه آگوست 22, 2012 6:39 pm
'امید هرندی' روز چهارشنبه در مورد دیدار تیمش برابر مس كرمان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از تیم مس كرمان و نحوه بازی آن شناخت كافی داریم و برای كسب سه امتیاز به مصاف این تیم می رویم.
وی اظهار كرد: باید سعی كنیم كه نقاط قوت این تیم را ببندیم و همچنین برنامه هایی را برای نقاط ضعف این تیم در نظر گرفته ایم و سیستم خوبی را در برابر تیم مس كرمان پیاده می كنیم تا بتوانیم مقابل این تیم به برتری برسیم.
وی ادامه داد: بازیكنان تیم داماش گیلان باید پیروزی برابر پرسپولیس را فراموش كنند و به فكر سایر بازی ها باشند و ما نیازمند امتیاز بازی با مس كرمان نیز هستیم چون درغیر این صورت از میانه جدول پایین خواهیم آمد.
سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان در ادامه با گله مندی از برنامه ریزی سازمان لیگ برتر بیان داشت: تیم مس كرمان روز جمعه بازی خود را انجام داد و ما نیز روز یكشنبه به مصاف پرسپولیس رفتیم اما باید پس ازپنج روز در خانه مس به مصاف این تیم برویم یعنی فقط دو روز فرصت برای تمرین داریم تا برابر تیم مس كرمان قرار گیریم.
هرندی در ادامه گفت: همچنین ما روز شنبه از كرمان به سمت رشت حركت می كنیم و روز یكشنبه نیزباید ریكاوری را انجام دهیم و روز چهارشنبه باید به مصاف تیم ملوان انزلی برویم كه برای این دیدار نیز فقط دو روز فرصت برای تمرین داریم.
وی اضافه كرد: این گونه برنامه ریزی برای تیم هایی همچون داماش بسیار مشكل ساز است و امیدواریم كه برنامه ریزی های سازمان لیگ طوری باشد كه تیم هایی همچون داماش فشار زیادی را متحمل نشوند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، تیم های فوتبال داماش گیلان و مس كرمان در هفته ششم از رقابت های فوتبال لیگ برتر كشور، عصر روز جمعه سوم شهریورماه در كرمان به مصاف هم می روند.ك/3
-

meraj130
- کاندیدا

-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am
توسط meraj130 » چهارشنبه آگوست 22, 2012 6:39 pm
سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان گفت: مشکل اصلی ما در بازی با مس کرمان آب و هوای این شهر است.
امید هرندی در مورد دیدار داماش گیلان با مس کرمان گفت: مشکل اصلی که دراین بازی داریم آب و هوایی خشک کرمان است زیرا در رشت هوا شرجی است، اما ما باید در کرمان خشک بازی کنیم که این مسئله بر روی بدن بازیکنان تاثیر میگذارد.
وی ادامه داد: داماش گیلان هر کجا که برود بازی خوبی انجام خواهد داد، ما حتی در دیدار با پرسپولیس که 10 نفره شدیم باز هم هجومی بازی کردیم و اگر دقت کرده باشید من بعد از 10 نفره شدن از مهاجم تیم کم نکردم و مهاجم دیگری را با بازیکن دیگری در خط حمله تعویض کردم. این کار جرات میخواهد؛ من فوتبال هجومی را دوست دارم. در کرمان هم میخواهیم بازی خوبی انجام دهیم و امیدوارم که باز 3 امتیاز بازی را بگیریم.
سرمربی داماش گیلان در مورد نتایج این تیم گفت: پیروزی مقابل پرسپولیس آن هم با یک بازیکن کمتر در تاریخ ثبت میشود سایر نتایج تیم هم بد نبوده است. ما بعد از 2 بازی با مس کرمان و ملوان 25 روز فرصت داریم تا بدن بازیکنان را آماده کنیم داماش با همه تیمها فرق میکند زیرا ما تمرینات بدنسازی نداشتیم که در آن تعطیلی میتوانیم بدن بازیکنان را آماده کنیم.
هرندی در مورد اینکه امکان دارد بازیکنان داماش بعد از پیروزی مقابل پرسپولیس دچار غرور کاذب شوند، گفت: اصلا چنین چیزی نیست، ما پس از سوت پایان بازی با پرسپولیس این بازی را فراموش کردیم ضمن اینکه داماش اکنون در رده هشتم جدول است که فقط 3 امتیاز با صدر جدول فاصله دارد و همچنین 4 امتیاز با تیم یکی مانده به آخر جدول فاصله داریم. بنابراین با یک برد و باخت جای تیمها ممکن است عوض شود. پس نباید مغرور شد با بازیکنانم هم صحبت خواهم کرد.
وی در مورد اینکه عابدینی انتخاب او را یک انتخاب اجباری نامیده گفت: هر چه عابدینی میگوید درست است.
هرندی در مورد جذب بازیکن جدید عنوان کرد: میتوانیم در نیم فصل بازیکن بگیریم اما من همواره طرفدار بازیکن ایرانی هستیم، زیرا دوست ندارم بازیکن خارجی بگیرم که نیمکت نشین باشد. مگر آنکه بازیکن درجه اول خارجی باشد که بتواند برای تیم راهگشا باشد.
-

meraj130
- کاندیدا

-
توسط meraj130 » چهارشنبه آگوست 22, 2012 6:40 pm
آخرين جلسه تمرين داماش قبل از بازي مقابل مس کرمان عصر امروز در ورزشگاه شهيد عضدي رشت برگزار کرد.
تمرين تيم فوتبال داماش گيلان قبل از ديدار مقابل مس کرمان در هفته ششم ليگ برتر فوتبال کشور جام خليج فارس با حضور تمام بازيکنان برگزار شد.
ابتدا بازيکنان پس از گرم کردن خود به کار با توپ پرداختند و انجام کارهاي کششي زير نظر مربي تيم برنامه بعدي تمرين امروز داماشيها بود.
بازيکنان اين تيم پس از کسب برد مقابل پرسپوليس با روحيهاي بالا در زير بارش باران به تمرين پرداختند.
برنامه بعدي اين تيم انجام کارهاي سرعتي به صورت دو نفره بود و پس از آن در يک طرف زمين بازيکنان و در طرف ديگر زمين مربي دروازهبانها با آنها به تمرين پرداختند.
سانتر از طرفين و شوت به طرف دروازه از مهمترين برنامههاي تمريني دروازهبانها به شمار ميرفت.
پس از گذشت نيم ساعت از آغاز تمرين بازيکنان در هر طرف زمين در قالب دو گروه با پوشيدن کاور به مدت 15 دقيقه به مرور کارهاي تاکتيکي پرداختند.
بعد از مرور کارهاي تاکتيکي در وسط زمين بازيکنان به تذکرات تکنيکي و تاکتيکي سرمربي تيم گوش دادند.
عدهاي از بازيکنان در گوشه زمين به انجام دويدن به دور زمين مشغول شده و بازيکنان به دو تيم زرد و سفيد تقسيم شدند و در دو گروه 11 نفره بازي کردند که در قالب آن تذکرات تکنيکي به بازيکنان داده شد.
تعداد 50 نفر از هواداران از نزديک تمرين تيم داماش را مشاهده کردند و اميد هرندي سرمربي تيم داماش و افشين چاوشي بازيکن اين تيم توسط هواداران تشويق شدند.
تيمهاي فوتبال داماش گيلان و مس کرمان در هفته ششم ليگ برتر فوتبال کشور جام خليج فارس از ساعت 18.35 دقيقه با قضاوت حاج بابايي و کمکهاي علي نژاديان، توماري و داور چهارم کرمانشاهي به مصاف يکديگر ميروند.
تا پايان هفته پنجم ليگ برتر فوتبال کشور تيم داماش با کسب هشت امتياز در مکان هشتم جدول و تيم مس کرمان با کسب چهار امتياز در مکان چهاردهم جدول 18 تيمي اين رقابتها قرار دارند.
-

meraj130
- کاندیدا

-
توسط The_King_of_rasht » چهارشنبه آگوست 22, 2012 7:09 pm
[img:34e8a275a7]http://up.vatandownload.com/images/4532y246i0asljvmkcx.jpg[/img:34e8a275a7]
ما باز میگردیم
-

The_King_of_rasht
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am
توسط golsar » چهارشنبه آگوست 22, 2012 7:41 pm
[img:2fc5db7b74]http://img4up.com/up2/90340020809276226742.jpg[/img:2fc5db7b74]
-

golsar
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am
توسط The_King_of_rasht » چهارشنبه آگوست 22, 2012 7:55 pm
نمایی از معدن مس در کرمان که قراره جمعه داماشی ها به آتیش بکشنش
[img:503ae54ab1]http://www.ngdir.ir/Data_SD/GeoportalInfo/Subjects/Pics/Sarche8.gif[/img:503ae54ab1]
ما باز میگردیم
-

The_King_of_rasht
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am
توسط arsalan27 » چهارشنبه آگوست 22, 2012 9:23 pm
مس کرمان - داماش گيلان ساعت 18:35
داور: حاج بابايي، کمک ها: علي نژاديان، توماري داور چهارم کرمانشاهي
-

arsalan27
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am
توسط pedram_1367 » پنج شنبه آگوست 23, 2012 4:59 am
ترکیب پیشنهادی من ...
من شماره نصیری رو نمی دونم نوی لیست بازیکنان که توی سایت هم هست نیست !!
-

pedram_1367
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 3 مهمان