[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVsمس کرمان /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

داماش گیلانVsمس کرمان /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط onlyrasht » دوشنبه آگوست 20, 2012 7:27 pm

[quote:356cc8ec73="abarar1989"][quote:356cc8ec73="yankee"][quote:356cc8ec73="abarar1989"][quote:356cc8ec73="yankee"]مس رو که میبریم :ِ شما به من بگید که اتوبوس نمیزارن واسه هوادارها :ِ؟ /11/[/quote:356cc8ec73]
اتوبوس بزارن که چی بشه؟![/quote:356cc8ec73]

اتوبوس واسه چی میزارن دوست من ؟ واسه هوادارها دیگه ![/quote:356cc8ec73]
کامنته مازیارو بخون...
در ضمن کارایی که بعضی از بچه ها بازی قبل مقابل سایپا انجام دادن به اینها اضافه کن.اینا باهم میشه 1% هم اتوبوس نمیزارن...[/quote:356cc8ec73]

رضا جان بقیه تیما که اتوبوس میذارند هواداراش تا ورزشگاه ساکت نمی مونند که برار .. از ما بدتر هم هستن ... !!!!
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط ahura » دوشنبه آگوست 20, 2012 7:33 pm

اشالا تركانيمممممممم
/23/
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

پستتوسط ardavan » دوشنبه آگوست 20, 2012 8:36 pm

یه عده نخ نما به عنوان هوادار داماش رفتن تو تمرین پرسپولیس اهانت کردن تا این شیرینی معلوم الحال بیاد تو نود با وقاحت هوادارایه داماش رو دری وری گو خطاب کنه.
نماد کاربر
ardavan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 14, 2011 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » دوشنبه آگوست 20, 2012 9:32 pm

تو اواخر برنامه 90بهروان امد پشت خط وگفت که تصاویر نشان داده شده از ورزشگاه سردارجنگل کاملا" درست بوده وخودش یه نصف روز وقت گذاشته ودیده که انجا داره ساخت وساز میشه وگفت البته این ورزشگاه اگه درست بشه هم باتوجه به جاده اش آماده برگزاری بازی نیست و من( بهروان) اینو به مدیرکل استادنداری گیلان گفتم که این ورزشگاه کاملا" خطرناک است و باید دوستانمون نو اداره راه برای جاده این ورزشگاه یه فکری بکنند( فقط ما باتوجه واستناد به همین صحبتها میتونیم وباید فشار بیاریم تا بازی تو عضدی باشه انشاالله)
اما این هم بگم که تاسف اوره که یه نفر یه روز فهمیداین ورزشگاه وجاده اش خطرناکه اما مسولین شهری واستانی ما تو نفهمیدن با هم رقابت دارند.
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط 777 » دوشنبه آگوست 20, 2012 9:42 pm

[quote:8b5a599f74="ardavan"]یه عده نخ نما به عنوان هوادار داماش رفتن تو تمرین پرسپولیس اهانت کردن تا این شیرینی معلوم الحال بیاد تو نود با وقاحت هوادارایه داماش رو دری وری گو خطاب کنه.[/quote:8b5a599f74]
عزیزم اون روزمن سرتمرین بودم وهیچ نخ نمایی ندیدم وهمه کسایی بودن که هم سرتمرینات تیم میاندوهم بازیها
وتوهین خاصی به کسی نشدکه این شیرینی زرمیزنه فقط نقطه هدف ماهمین شیرینی بودکه همش سراون شعارمیدادیم که تنش ایجادکرده بودقبل ازمسابقه وجواب تنشاش رودادیم رودمش مونده بودامشب تونود داشت ازخودش دفاع میکردکه همونم عابدینی اومد دوباره رودمش گذاشت
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط ardavan » دوشنبه آگوست 20, 2012 10:03 pm

دوست خوبم من گفتم یه عده و همه کسانی که اونجا بودن رو خطاب قرار ندادم. اتفاقا 10 دقیقه آخر تمرین داماش خودم اونجا بودم اما متاسفانه یکی از دوستانم بهم گفت به یکی دو نفر توهین شد. با تمام این اوصاف من ناراحتیم از توهین شیرینی به همه هوادارا بود که دری وری گو خطاب شدن.
نماد کاربر
ardavan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 14, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » دوشنبه آگوست 20, 2012 10:07 pm

[quote:3cca3c3cf7="ardavan"]دوست خوبم من گفتم یه عده و همه کسانی که اونجا بودن رو خطاب قرار ندادم. اتفاقا 10 دقیقه آخر تمرین داماش خودم اونجا بودم اما متاسفانه یکی از دوستانم بهم گفت به یکی دو نفر توهین شد. با تمام این اوصاف من ناراحتیم از توهین شیرینی به همه هوادارا بود که دری وری گو خطاب شدن.[/quote:3cca3c3cf7]
منم خیلی ناراحت شدم ازاین حرف اما وقتی عابدینی اونطوری لهش کرد دیگه همه فهمیدن چه ادمیه
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه آگوست 20, 2012 10:14 pm

[quote:8a2bb68496="onlyrasht"][quote:8a2bb68496="abarar1989"][quote:8a2bb68496="yankee"][quote:8a2bb68496="abarar1989"][quote:8a2bb68496="yankee"]مس رو که میبریم :ِ شما به من بگید که اتوبوس نمیزارن واسه هوادارها :ِ؟ /11/[/quote:8a2bb68496]
اتوبوس بزارن که چی بشه؟![/quote:8a2bb68496]

اتوبوس واسه چی میزارن دوست من ؟ واسه هوادارها دیگه ![/quote:8a2bb68496]
کامنته مازیارو بخون...
در ضمن کارایی که بعضی از بچه ها بازی قبل مقابل سایپا انجام دادن به اینها اضافه کن.اینا باهم میشه 1% هم اتوبوس نمیزارن...[/quote:8a2bb68496]

رضا جان بقیه تیما که اتوبوس میذارند هواداراش تا ورزشگاه ساکت نمی مونند که برار .. از ما بدتر هم هستن ... !!!![/quote:8a2bb68496]
من دیدمت بهت یه چیزایی رو میگم.من هم نگفتم همه،یه تعداد محدود.وگرنه ما که چندینوچندبازی باهم رفتیم تهران.حسابی موقع رفتو برگشت تشویق کردیم و زدیم و رقصیدیم.قضیه چیز دیگست...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط Ardalan » سه شنبه آگوست 21, 2012 8:47 am

مس رو بزنيم ميفتيم رو دور ... بعدش هم مل مل
گر مرد رهی غم مخور از دوری و دیری ...
نماد کاربر
Ardalan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 23, 2011 12:00 am

پستتوسط hoshang131 » سه شنبه آگوست 21, 2012 9:45 am

من موندم این شیرینی چقدچابلوسه مث اینکه رویانیان میخواد بهش وام بده یا.............. دیشب اقای عابدینی حرفاشو زد.......دری وری گو هم خودشونن لنگیای عوضی..این اقا ازاینکه جلوشون واستادیم عضدی بازی کردیم رودمشون مونده /23/ /23/ /11/ هرکی بایه ترکنیم /8/ /8/ /8/ /8/
نماد کاربر
hoshang131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 03, 2012 12:00 am

پستتوسط hoshang131 » سه شنبه آگوست 21, 2012 10:06 am

مسو اگه خودمون بخوایم باتوکل به خدا میتونیم ببریم یه تیم داریم توگیلان داماش شهرباران /8/
نماد کاربر
hoshang131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 03, 2012 12:00 am

پستتوسط 888 » سه شنبه آگوست 21, 2012 10:30 am

در مورد دفاع چپ بعد از اخراج بروش کیانی تو دفاع چپ خیلی کم اشتباه وبهتر از بروش بازی کرد وبه نظر من بهتره از این به بعد از کیانی به عنوان دفاع چپ اصلیمون استفاده کنیم .کیانی قبلا هم سابقه بازی تو دفاع چپ رو داره

در ضمن قبلا گفته شده بود شهریار شیروند به داماش اومده.واقعا بازیکن خوب واینده داری بود ولی من از اقای سراوانی پرسیدم گفتن که شیروند از لیست خارج شد(اسمش تو ستون پایین سایت هست )

این اصغر نصیری(دفاع چپ) کجاییه؟گیلانیه؟
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط Farzad-7091 » سه شنبه آگوست 21, 2012 11:57 am

[b:465fb2f8ac]اشانم واترکانیم آره ه ه ه ه ه ه ه ه[/b:465fb2f8ac]
Farzad-7091
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 20, 2012 12:00 am

پستتوسط meraj130 » سه شنبه آگوست 21, 2012 12:01 pm

کرمان - خبرگزاری مهر: پیش از بازی تیم های فولاد و مس در هفته پنجم بازی های لیگ برتر به بازیکنان مس وعده داده شده بود در صورت پیروزی در این بازی خارج از خانه پاداش ویژه ای دریافت خواهند کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، پس از کسب پیروزی یک بر صفر مس کرمان برابر فولاد خوزستان مسئولین این باشگاه درصدد هستند پیش از بازی این هفته خود برابر داماش پاداش این پیروزی را به حساب بازیکنان خود واریز نمایند تا آن ها با روحیه مضاعف به مصاف حریف این هفته خود بروند.

هر چند پاداش های بازیکنان مس کرمان بنا به جدولی که از پیش در این باشگاه تصویب شده است پرداخت می گردد اما ظاهرا به واسطه حساسیت پیروزی برابر فولاد خوزستان بر مبلغ این پاداش افزوده شده است.

همچنین ظاهرا بازیکنان مس کرمان در صورت کسب پیروزی برابر داماش نیز از این پاداش ویژه بهره مند خواهد شد.

تیم های مس کرمان و داماش گیلان روز جمعه سوم شهریور ماه در ورزشگاه باهنر کرمان به مصاف یکدیگر خواهند رفت.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط Chikchi » سه شنبه آگوست 21, 2012 12:43 pm

دوستان طی آماری که من از بازی ها دارم، نظیف کار قبل از بازی با پرسپولیس فقط تو بازی با آلومینیوم کارت زرد گرفته و محروم نیست. امیدوارم تو این بازی یه فکری بابت گرمای هوای کرمان بشه تا بدنا کم نیاره.
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 2 مهمان